Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

23.02.2014 00:09
Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Odpovědí na téma: 15
Text: 

Našla jsem na internetu spousty informací, ale zajímají mě konkrétní rady a zkušenosti s koloidním stříbrem Ag 100 (přírodní antibiotikum).

Mohlo by mi pomoci i s mým problémem s uchem, na který jsem se tady už ptala?

Mám poslední tři tbl Amoxiklavu, ale nepozoruju žádný posun k lepšímu.

, ,

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2254x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - rady, zkušenosti
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
23.02.2014 05:43 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Použití tekutého neznám, ale už jsem tu psala o obvazu s koloidním stříbrem a s tím mám jen tu nejlepší zkušenost.

V praxi si to neumím dost dobře představit, ale asi to bude fungovat. Tedy určitě bude zabíjet špatné bakterie, ale jestli to samo o sobě stačí. nevím.

Píšu to proto, že jsem zkoušela tyl s koloidním stříbrem a účinek žádný zvláštní nebyl, když jsem použila obvaz se vsakující podložkou, fungovalo to perfetně.

Co se týká toho jestli bych dobrovolně pila tohle, tak ne, nevěřím tomu. Jde ale jen o můj pocit.

 

S tím Tvým uchem bych mastila k doktorovialt.

Jo a ATB viditelně zabírají až po určitém množství (ne od prvního okamžiku) a účinkují ještě cca 3 dny po dobrání. Tak bych z toho nevyvozovala závěry zatím.

 

 
23.02.2014 10:14 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ano, znám jeho účinek např. na dekubity a v tom je vynikající. V jiných případech o jeho účincích nemám vědomost a proto hledám odpověď. Ne tu, kterou nabízí všelijací možná šarlatáni, ale zkušenost.

K mudr se chystám zítra, ale už teď mám nervy, že mi zase nabídne propíchnutí bubínku. Proto "lítám" internetem a hledám alternativu. Pravda, taky to moje kouření tomu nepřispívá.

ATB … psala jsem, že mám už poslední 3 tbl (teď už jen 2), takže to už není o tom, že bych posuzovala účinek předčasně. A možná se ze mě taky stává hypochondr, protože ve skutečnosti mě vlastně jen párkrát za den píchne za uchem. (Ovšem hluchota mě deprimuje celý den! )

A proč jsem vlastně najednou tak úzkostlivá? Jde o to, že problém je v hlavě, kde je hodně blízko k mozku a mám prostě strach (chjo … nikdy jsem nebyla taková posera, že bych se tolik zabývala sama sebou)

 
23.02.2014 17:13 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Naprosto Tě chápu, taky jsem byla kolikrát takhle vystrašená. Musím říct, že zatím vždy zbytečně a věřím, že tak je to i u Tebe.

 
23.02.2014 20:36 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Baru, Tvé obavy chápu, ale střední a vnitřní ucho je od mozku oddělené kostí, takže přestup infekce není moc pravděpodobný (tuším, že jediná možnost je podél nervů z vnitřního ucha, ale takhle "agresivní" jsou většinou viry a ty "méně běžné" bacterie, které by určitě nezpůsobily "jen" rýmu) Nejhorší smrt je z vyděšení, tak se na zítra pěkně v klidu vyspi a uvidíš

   A to píchnutí bubínku nemusí nutně znamenat ztrátu sluchu - bubínek se dokáže zahojit a sluch by to mělo ovlivnit minimálně.

   Každopádně Ti držím palce, ať to dopadne dobře a můžeš se tomu zákroku vyhnout.

 
23.02.2014 20:58 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Díky Luci, já se nebojím ztráty sluchu po píchnutí. Hluchá (zalehlé ucho) jsem už teď.   Já se bojím toho píchnutí, protože všude píšou, jak je to bolestivé a sama mudr se mě zeptala, jestli to vydržím … a to neměla říkat, proto jsem odmítla. Kdyby to bylo v tu sobotu, když byla bolest intenzívní, souhlasila bych snad i s odřezáním celého ucha 

 
23.02.2014 21:27 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

To jsou taky nápady, takhle to předem oznámit   Brrr, já doufala, že se to dělá aspoň v nějakém místním znecitlivění, ale pravda je, že tam asi není technicky možné cokoliv znecitlivit.

   No nic, to se Ti ale dít nebude - síla pozitivního myšlení zabírá, tak honem honem  zapomeň na ty děsy

 
23.02.2014 07:57 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Stribro, jako lecivy pripravek, pouzivali uz stari rimane. Pak se na veky ztratilo a dnes ho znovuobjevil nekdo, kdo mu prisuzuje vselecive ucinky a masti si na tom kapsu. Stribro samo o sobe je velmi ucinna desinfekce, pusobi proti bacteriim, virum i plisnim. Z tohoto duvodu bych ho ale pouzivala jen pri vnejsim uziti nebo mozna intravenozne pri septickych stavech, kdy mikroorganismy koluji v krvi. Stribro, stejne jako atb nerozlisuje dobre a zle bacterie, takze by Ti dovymlatilo zbyle strevni bacterie a nejsem si uplne jista, do jake miry se vstrebava a pak z krve prestupuje do tkani, kde je treba.  Problem s takovymi preparaty je ten, ze neni kontrolovana jejich ucinnost, jako u leku. Testuji se jen, aby zdravi neposkozovali a pak je to na nemocnych lidech kolik penez, ve svem zoufalstvi, "vyhodi" za neucinne nebo malo ucinne vseleky. Pred par lety jsem chtela koupit Arcimu "kuru" na ty sarcoidy - ta doslova konska davka by me stala asi tolik, co pak ta operace, ktera mu prinesla skoro okamzitou ulevu… A prave z duvodu, ze uz v sobe puvodce mit nemusi by to bylo zbytecne.

     Amoxiklav je kombinace amoxicilinu (skupina penicilinu) a kyseliny klavulvulanove - je to atb bactericidni, ktere bacterie zabiji a ucinky by mely nastupovat behem 3 dnu, jinak je nutne leky vymenit (tedy spravne by se mela delat kultivace pred nasazenim leku a touhle dobou by mely byt vysledky skoro is citlivosti, ale tohle se dela mozna ve veterine, pokud to majitel zaplati).

   Kazdopadne si zakdi za lekarem - muze to byt i zanet stredniho ucha. Ted resim to same s potkankem uz mesic - mel take infekci dychacich cest a pak mu to eustachovou tribici vlezlo do stredniho ucha a nahromadil se tam hnis, do ktereho leky tezko prostupuji, takze uz mesic stridame atb a kapky do usi a pokud to nezabere pujdeme na pichnuti bubinku. Tak se radeji nech znovu vysetrit. Uz jen proto, ze obecne kombinace dvou bactericidnich pripravku nejsou moc dobre.

 
23.02.2014 17:17 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Vidíš, to je vlastně taky pravda, že mi kdysi doktor, když si nebyl jistý co je původcem infekce, nejdřív nechal udělat testy a až pak mi dal ATB.

 

Potkánkovi držím pěsti, ať je brzo v pořádku.

 

 
23.02.2014 20:28 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Veselko, to by měl být standartní postup. Pokud není pacient v ohrožení života a ty 3 dny ho nezabijí, je samozřejmě účelné zjistit, co v něm řádí za bacila a na co je ten daný kmen nejcitlivější a nasadit úzkospektrá atb. Ale 99% lidí, když přijde k doktorovi s anginou, on by udělal stěry a poslal je na 3 dny ještě domů bez léků, by našených nebylo. Nehledě na to, že testy citlivosti trvají většinou ještě další 2 dny. A za tu dobu by se pacient do ohrožení života dostat mohl, tak se prostě zvolí širokospektrá atb, která se případně časem změní. A nebo se nechají protože většinou (zatím) zabírají a dál se neřeší co nemoc způsobilo. To je cesta do pekel, ale zatím to funguje tak jsou lidi spokojení.

      Děkuji Ti - oni už jsou to potkaní dědulové a začíná je trápit Mycoplasma, tak je to pořád něco Zítra jdeme na kontrolu, tak se uvidí.

 
23.02.2014 22:01 Uživatel: marki
55764725468133259401.gif
500-1000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Koloidní stříbro jsem opatrně zkoušela. Nemyslím si, že jsi hypochondr, ale pod vlivem diskomfortu a strachu bys to mohla přehnat. U mě subjektivní zkušenost - zázraky to stejně nedělá a léky nenahradí. Takže od toho nečekej nic moc. Dva postupy se nemají kombinovat, myslím si. Buď jen stříbro nebo jen ATB. Co se zeptat kdo tu zažil propíchnutí bubínku a jak to probíhá? Třeba fakt hnis musí ven a budeš mít pokoj, no.

 
23.02.2014 22:32 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já mám sice píchání ucha za sebou, ale po pravdě… vlastně nevím jaké to bylo, protože mi bylo pět let, sedělala v pevném sevření táty… seděla jsem jakoby před ním a on mě svíral jak krab, aby se nevytrhla a k tomu mi ještě sestra svírala hlavu.

Na to si pamatuji, ale na to píchnutí ne. Tak si myslím, že nejvíc mě děsil můj strach.

 

Ale osobně moc na prospěšnost píchání uší nevěřím. Podle všeho to umožní odtékání zánětu, ale stejně to neléčí.

Už jsem to tu psala na začátku, že jsem byla u lékaře s oboustranným zánětem, naprosto zoufalá a se strachem, že mě bude píchat uši. Nepíchal, vypláchnul, vysál. to samo o sobě bylo ohromně ulevující a pak mi do uší vrazil "vlaječky" s mastí, která vytahovala zánět. Žádná bolest, naprosto perfektní.

 
24.02.2014 11:40 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

To je právě sporný. Tomu mému potkyšovi se to pořád vrací protože má ve středním uchu hnis. Do něj špatně nebo vůbec prostupují atb a mohou v něm tedy zůstat živé bacterie, které se po vysazení atb začnou zase množit a zánět se vrátí. Taky hnis sám o sobě je pro tělo cizí těleso a ze středního ucha se nemá jak dostat pryč (krom vetřebání nebo eustachovou trubicí, ale tou asi jen minimálně kvůli tlakovým poměrům v uchu a hltanu), takže se zahustí protože z něj tělo vstřebá, co se dá, a to, co zůstane dráždí a způsobuje zánět, do kterého se snáz uchytí bacterie a vše jede na novo s další tvorbou hnisu…

    Akorát u zvířat se to píchnutí dělá v celkové anestezii a Bobovi už táhne na dva roky a tím pádem u něj už operace není metodou první volby a snažíme se to léřit atb a kapičkama. Ale kapejte dvakrát denně po jedné kapce do každého ucha potkyšovi, který se brání a vzpírá seč může… A i po finanční stránce už jsem se dostala na částku, kterou by mě stála ta operace. Ale tak to vem čert - nejvíc mě trápí, že to Bobovi v uchu očividně vadí a chodí s hlavičkou na stranu a má problém s koordinací kvůli tomu dráždění (to sice značí postižení už i vnitřního ucha a rovnovážného ústrojí, ale za vším stojí hrudka hnisu, která mu v uchu stále zůstává…). Tak je někdy asi lepší to ucho píchnout a propláchnout zrovna, pokud nezareaguje na atb, než dávat další cykly léků a nakonec to k píchnutí stejnak povede.

 
24.02.2014 13:47 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Lucy, nestraš mě … Myslím, že co se tohoto problému týká, nebude mezi člověkem a zvířetem rozdíl a jestli mě píchnutí stejně nemine, nemusela jsem o tom vědět už teď 

Byla jsem u mudr, dala mi erdomed na hleny a mluvila něco o tom, že za týden se provede průplach.

V tom spěchu honem rychle pryč jsem se jí i zapomněla zeptat na to k. stříbro

A teď budu hledat, jak ten výplach probíhá a nač se mám připravit 

 
23.02.2014 23:05 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ptát se, jestli to píchnutí bolí je asi blbost, když mi to jasně dala najevo i mudr. Taky jsem toho spoustu načetla na netu.

Nemyslela jsem brát to zaráz s atb, ráno budu brát poslední tabletu. Ale třeba že by se to rychleji vzpamatovalo. Strašně mi vadí ta hluchota, taky mě straší, že mě opravdu ještě sem tam píchne za uchem. Další věcí je, že nechci, aby se to opakovalo a nevím jak tomu zabránit.

 
21.05.2014 12:25 Uživatel: stromek
Věk:  51
Téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mě zalehlo ucho, když mě vytekl hnis a zůstal ve zvukovodu. Také se dětem dává při bolestech v uších netřesk - mám s tím výborné zkušenosti.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Využití Koloidního stříbra Ag 100 - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vztah po smrti 8 481x
Není přílišná ochrana před koronavirem kontraproduktivní pro běžný život ve společnosti jiných virů a bakterií? 7 663x
Opožděná menstruace ve 14 letech - diskuze, rady 4 615x
Rychlé přibírání na váze, může za to štítná žláza? 3 600x
Anestetikum u zubaře a pak mravenčení v ruce 1 479x
skolioza a problémy s ní 4 487x
Vitamin D jak doplnit? 6 862x
Neexistuje řešení 3 613x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 619x
Bolest na pravé straně břicha 2 649x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny