Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

06.01.2013 19:14
Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Odpovědí na téma: 12
Text: 

Chtěla bych oslovit zde přítomné dámy.

Chci vyzkoušet nějaký BBcream, ale nemůžu se rozhodnout, který typ mám zkusit. Máte s nějakým osobní zkušenost? Můžete mi poradit? Pořád nevím, jestli zkusit nějaký z drogerie např. Garnier, Niveu, atd. nebo zkusit ty, od firem, které jsou svými BBcreamy vyhlášené. Jedná se mi především o značku SKIN 79 MISSHA.

Nemáte s nimi zkušenost? Mám smíšenou pleť bez problémů, takže nepotřebuji extra krytí. Poraďte prosím. alt
alt

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3517x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: BB cream - který je nejlepší?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.01.2013 20:01 Uživatel: AAA
Věk:  26
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já jsem vyzkoušela dva, Garnier a Maybeline(omlouvám se, nejsem si jistá, jak  se píše), ale s tím druhým wink jsem rozhodně spokojenější. Totiž Garnier se hůř rozetře a k tomu mi většinou zamaže rolák.

 
06.01.2013 20:39 Uživatel: Tepu
1403024269_kopretjpg
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já jich vyzkoušela taky pár, ale osobně se přikláním k těm levnějším. Ne pokaždé cena určuje kvalitu, přesvědčil mě o tom i nedávno tentoTEST.

 

 Používám většinou od Nivea a to i denní i noční krém. Každému však vyhovuje něco jiného, dle typu pleti. wink

 
06.01.2013 23:12 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tepu dík, prostuduji tvůj odkaz a popřemýšlím, ani já nemám ráda předražené věci a nechci platit za značku. Vždy se snažím najít vyvážený poměr ceny a kvality.

Bohužel Niveu zkoušet nemám odvahu protože jejich krémy mi moc nesedí, hodně mi mastí pleť, tak uvidím. Počkám jestli ještě někdo něco nepřidá…

 
07.01.2013 00:18 Uživatel: Medvěd
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

My ženy si musíme pomáhat s radami, takže já hlásím, že Rimmel je tmavší a trochu hůř se roztírá. To není moje zkušenost, já používám jenom indulonu a WD 40.

 
07.01.2013 00:21 Uživatel: veverka
Věk:  30

Město:Praha

1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Kosmicky rychle jsem to téma znovu otevřela, když jsem viděla, že radu přidal i samotný Méďa excited

 

Jinak k BB krémům, také to zvažuju. Ale nedávno jsem zkoušela ten sestřin, a nějak extra nadšená jsem nebyla. Mám dojem, že to byl Garnier, ale jistá si nejsem. Zatím tedy používám krémy normální a v případě potřeby vypadat lépe než normálně ještě i make-up.

 
07.01.2013 19:15 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Medvěde winkmusela jsem si vygooglit co to je ten WD 40. Dobře ty! excited

Jinak i tobě dík…

 
07.01.2013 00:26 Uživatel: AAA
Věk:  26
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Aha, tak vidim, ze to zrejme budes muset zkusit. Ja Niveu ani nezminovala, tu jsem mela jen jednou od segry a taky mam smisenou plet, no a vysledek byl, ze mi vecer vyskakaly drobounke pupinky a celo bylo opravdu mastne. no a v testu je na druhem miste…a muj oblibeny a vyhovujici Maybelline na 7.

 

kazdemu asi vyhovuje neco jineho, takze doporucuji vzorky a pak se rozhodni

 
07.01.2013 19:13 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Holky díky, ještě se budu rozhodovat než mi dojde můj make-up, chtěla jsem vyzkoušet něco nového.

 
07.01.2013 20:02 Uživatel: kosmo
Věk:  44
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Mně naprosto vyhovuje Maybelline, odstín light/medium. Na druhou stranu dcera, která má problémy s akné, s ním spokojená nebyla. Já mám pleť smíšenou, teď v zimě spíš sušší.

 
23.03.2013 17:18 Uživatel: inuška beruška
Věk:  16
0-100
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já jsem zatím používala pouze Garnier a to jak ten klasický, tak ten pro mastnou pleť. S výsledkem jsem spokojená.  

 
28.05.2014 23:26 Uživatel: Kamila92
Věk:  22
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dneska jsem si objednala vzorek zdarma krému BB cream od Garnier. Zajímalo by mě ale jaký je rozdíl mezi BB Cream od Garnier a Maybeline. Jaký je kvalitnější? Máte někdo zkušenost s oběma?

 
12.04.2017 15:11 Uživatel: dituspraz
0-100
Téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

používám bb cream od značky nivea a jsem s nim velice spokojena a objednávám si ho na NepovolenáReklamaNaWebuMojestarosti.cz

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: BB cream, který je nejlepší - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny