Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

27.08.2015 11:50
Uživatel: LindaKV
Věk:  35
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Ahoj,

vždy mě trápily jemné vlasy, se kterými nešel udělat pořádně ani culík, natož nějaký krásný účes na ples nebo do společnosti. Na doporučení mé kamarádky jsem vyzoušela příčesky z přírodních vlasů a tímto je za mě můžu doporučit dál. Jsem opravdu spokojená s tím, jaká je snadná aplikace a ani necítíte, že máte na hlavě něco, co Vám nepatří.  

 

Navíc péče o tyto vlasy je stejná jako o ty moje. Jaké zkušenosti máte vy? alt

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1675x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Přírodní prodlužování vlasů
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
27.08.2015 22:12 Uživatel: Barča
Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tohle téma tady na webu už je, chci věřit, že nedopadne podobně.

 
28.08.2015 14:10 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pozor na prodloužení vlasů!

 
28.08.2015 14:22 Uživatel: LindaKV
Věk:  35
Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

OU, tak toho jsem si ani nevšimla, chtěla jsem se pouze podělit o tuto zkušenost a doporučit dál, nejde o žádnou reklamu Ale o začátek diskuze, jejíž téma si myslím, že je dost v kurzu

 
25.11.2015 13:46 Uživatel: MisickaS
Věk:  23

Město:Brno

Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já si prodlužuju vlasy pomocí clipů z Xxxxxxxxx a jiných eshopů s clipy. Mám toho plnej šuplik a když mám chuť na změnu tak si vyberu a je to během chvilky je ze mě novej člověk alt

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
10.04.2016 21:34 Uživatel: Petra2222
Věk:  21
Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nevím jestli mi tu ještě někdo odpoví ale snad ano, mám v plánu jít na prodloužení do salonu, ale zrovna moc se v tom nevyznám a co jsem se dívala tak je docela dost metod jakými je možný vlásky prodloužit. Tak bych se ráda zeptala těch zkušenějších, která z metod je nejšetrnější a má zároveň i největší životnost? Ráda bych aby mi to co nejdýl vydrželo když už na to půjdu.

 
14.04.2016 09:58 Uživatel: Jituška
Věk:  23
Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já si prodlužuju jen clip in který nasadím a sundám podle toho jak potřebuju, a to aspoň já osobně považuju za nejšetrnější metodu, ale zašla bych si do nějakýho salonu kde se ty vlasy prodlužují být váma, a nechala si poradit od zkušenějších

 
23.03.2018 21:09 Uživatel: Andryska
Věk:  35

Město:Brno

Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

To už je podle mě lepší si koupit clipy do vlasů, které kdykoliv nasadíte a můžete vyrazit, jsou z pravých lidksých vlasů. Dá se koupit i culík z pravých lidských vlasů, ten jsem si objednala já na clipinu, dělám si z něj i drdol. Přijdu domů a jednoduše ho sundám, nemusím si tak ničit své vlastní vlasy.

 
27.03.2018 11:42 Uživatel: Leona
1494325226_images.jpg
0-100
Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

S těmi clipy až takovou zkušenost nemám, vím jen od kamarádky že si je na vlasy někdy připíná. Ale mě spíš přijdou lepší ty klasicky prodloužený vlasy. Aspoň z moji zkušenosti vím že si s nimi můžu dělat normální culík a všechny možné účesy a spoje mi vidět nejdou. V Yes Vip mi tam totiž dávaji myslím nano technologii která by je neměla ani tak ničit. A vydrží mi to kolikrát i třeba 4 měsíce pak už jdu na posunutí protože mám prameny odrostlé.  

 
18.06.2018 12:28 Uživatel: carin11
Věk:  29
Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám prodloužené vlasy clipama. Měla jsem cderatin a ten mi vlasy dost zničil. Pak jsem přešla na clipy a jsem nadšená. Hlavně že si je můžu dát jen když potřebuji a v noci mě nic netlačí. : -)

 
19.06.2018 11:49 Uživatel: Simík
Věk:  34

Město:Brno

Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Moje kamarádka je nosila každý den i s němi spala, já je raději na noc sundávám a po doma je taky nepřipínám. Jinak i když jdu s košem ven lupnu je tam a za 5 min jsem hustovlasá a dlouhovlasá

 
19.06.2018 12:52 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 


Přezdívky:

 

► carin11
► Simík

 

 

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Přírodní prodlužování vlasů - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny