Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat

28.06.2012 07:47
Uživatel: michaela anna
Věk:  27

Město: Znojmo

Odpovědí na téma: 15
Text: 

Ahojte chci se zeptat, jestli nemá někdo na prodej jednu lahvičku kapek Lumigan - nabídněte prosím. Jaké s kapkami Lumigan máte zkušenosti? Děkuji

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3481x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Kapky lumigan
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
28.06.2012 07:50 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Nabídku najdeš TADY

 
30.06.2012 10:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Píšou tam (cituji):


Státní ústav pro kontrolu léčiv upozorňuje na možné nežádoucí účinky, které se mohou vyskytnout při neschváleném používání očních kapek LUMIGAN a na nelegální nabídky na Internetu. SÚKL zaznamenal případy, kdy byly oční kapky LUMIGAN prostřednictvím řady internetových stránek propagovány a nabízeny zdravým osobám pro zvýšený růst řas.

 

No myslel jsem si, že je to kravina, že by kapky zvětšovaly řasy. A ony kapky Lumigan ještě škodí. Hm. Zase způsob jak z lidí vytáhnout prachy... a ještě to může poškodit zdraví.

 
30.06.2012 11:23 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

... růst řas je u těchto kapek vedlejší účinek, primárně jsou určeny k úpravě nitroočního tlaku. pokud je chce opravdu někdo využívat jen pro ty řasy, mělo by se to dít pod dohledem očního lékaře. Unás na jedné oční klinice nabízeli prodlužování řas kapkami, koukala jsem na to jako puk, co to je? A ono to bude asi ten Lumigan. Je sice plus že je to pod dohledem lékaře, ale udělali si z toho pěkný byznys, protože tuhle službu nabízejí za 2500kč. N. j. na touze podokonalosti se bude vždy vydělávat.. sad

 
13.05.2013 22:08 Uživatel: Slunko
Věk:  26
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Ahoj, nabízím k prodeji dvě lahvičky lumiganu, každou za 300, - nejsou načlé, mají folii na víčku, udělala jsem si moc velkou zásobu a teď ji už nevyužijualt expirace je 07/2014. Možné i osobní předání v Praze. Mail je xxxxx@post.cz

 
31.07.2013 17:06 Uživatel: teru
Věk:  21
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

dobrý den, je nabídka stále aktuální? měla bych zájem

 
10.08.2013 06:49 Uživatel: Gaba
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

dobrý den, jeste máte na prodej kapky Lumigan? Měla bych zájem. Děkuji

email. orchidej00@gmail.com

 
22.09.2013 16:10 Uživatel: Kobzolka
Věk:  25

Město:Frýdek-Místek

Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Ahojky, vidím že nabízíš kapky Lumigan, chtěla jsem se zeptat jestli nabídká stále aktuální? Předem děkuji za odpověď

 
08.11.2013 22:07 Uživatel: SIMONA
Věk:  35
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

dobrý den mate prosím ještě kapky? měla bych zajem díky za odpověd  a.szneidrova@seznam.cz

 
25.11.2013 14:31 Uživatel: Erika
Věk:  26
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Dobry den, mate jeste na prodej kapky??? mela bychzajem.

 
26.11.2013 13:10 Uživatel: maggi
Věk:  25
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Dobrý den,

mám kapky Lumigan, 1 lahvička za 600Kč včetně poštovného, nenačatá, exp. 4/2015. Pokud máte zájem piště na barmagda@email.cz

 

 
06.07.2013 10:24 Uživatel: Ela
Věk:  40
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Nabízím 3x3ml balení Lumiganu (exp. 4/02014). Lahvičky jsou nenačaté. Za 1200, -- (tolik jsem za ně i dala, štítek je na krabičce). Nemám na ně nakonec odvahu… V případě zájmu mě kontaktujte na mailu xxxxx@email.cz

 
08.07.2013 06:34 Uživatel: Andrea5
Věk:  40

Město:Brno

Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Dobrý den, dá se koupit i po jednom ks balení? Děkuji Andrea

 
22.09.2013 16:14 Uživatel: Kobzolka
Věk:  25

Město:Frýdek-Místek

Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Ahojky, je nábídka ještě aktuální? Měla bych zájem Děkuji za odpověď.

 
27.11.2013 21:24 Uživatel: monicka
Věk:  33

Město:Turnov

Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

ahpjky. pokud je jeste mate tak bych mela zajem dekuji Monika sichova.monika@gmail.com

 
03.04.2015 15:32 Uživatel: 1hanulka111
Věk:  25
Téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Text uživatele: 

Zdravím, mám skladem 3 lahvočky, každá samostatně zabalena. Jedna expirace do 10/2015 další 2 potom do 10/2016

Cena lahvičky 470, - + 30, - doporučená pošta při platbě předem. Možné osobné předání Brno. Kontakt pro lepší komunikaci upřednostnuji na email 1hanulka111@seznam.cz

Sem často nechodím

Hana

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kapky Lumigan - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze, kde se dají sehnat
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny