Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí

14.09.2014 06:26
Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Odpovědí na téma: 12
Text: 

Koupila jsem si Egyptskou hlinku. Slibovaný vzhled to opravdu splňuje, ale jak je to s těmi účinky na problematickou pleť? Není to jen reklama?

Ráda bych ji koupila jako dárek, ale nerada bych kupovala plané sliby. Máte s tím někdo dlouhodobou zkušenost?

alt
 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4172x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Pleťový pudr Egyptská hlinka - má slibované účinky?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
14.09.2014 09:08 Uživatel: Listicka
1544735974_liska_ve_snehu.png
2000-3000
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Mila Barco. S takovym darkem bych byla opatrna. Ja jsem ho totiz venovala sve kamaradce a zle jsem pochodila. Jednak musis trefit ten pravy odstin a druhak: ne kazdy snese takovou vrstvu pudru na obliceji. Ja bych tedy na tvem miste volila jiny darek.  

 
14.09.2014 10:33 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Lištičko, u Egyptské hlinky není možné volit odstín, protože nejde o průmyslově vyrobený pudr.

Je přírodní a tudíž pouze v jednom odstínu, který se přizpůsobuje a sjednocuje pleť způsobem nanášení. A protože jde o moji zkušenost, zkušenost mojí sestřenice i jedné kamarádky a u každé z nás s jiným typem pleti a opravdu to funguje, tak nemusím mít obavy ze špatné volby.

Jde mi jen a pouze o reakci na problematickou pleť, abych svým dárkem neudělala víc škody jak užitku.

 
14.09.2014 17:21 Uživatel: Listicka
1544735974_liska_ve_snehu.png
2000-3000
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Barco, je mozne, ze si to kamaradka nanesla v moc silne vrstve. Kadzpoadne mi to vratila. Ja si to nanesla 2x a bylo mi to taky moc tmave. Pisi jenom svoji zkusenost. Ale nasla jsem jine diskuse, a tam pisi totez.

 

 
14.09.2014 17:46 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Taky jsem dodatečně trochu prolezla net a názory se různí. Každopádně jsem se nikde nedočetla, že by hlinka někomu pomohla od problému, ale ani naopak. A o to mi šlo.

 
14.09.2014 15:17 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Co to je problematická pleť? Lidé s vadami pleti, záněty, vyrážkami, se zhrublou kůží a podobně mají problém ne kosmetický, ale spíše týkající se interního lékařství. Nejčastěji je ovšem problém pleti, vlasů a nehtů a další, problémem nesprávného stravování a pak jakékoliv přípravky nanášené na kůži spíše škodí, než pomáhají.

Zkušená kosmetička, či dobrý kožní lékař se nejdříve ptá na stravovací zvyky a nemoci interního charakteru.

alt

 
14.09.2014 15:39 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Chlap by se možná s touto radou spokojil a pomyslel cosi o …, ale mladá žena chce dobře vypadat i přes různé návštěvy u kožařů a kdovíkde, kde jí stejně léčí a radí stále ve stadiu pokus - omyl.

 
14.09.2014 16:59 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Souhlasím, milá Barčo, že žena chce vypadat pěkně a také by měla mít povinnost vypadat pěkně, už kvůli nám mužúm. Jenže je třeba hledat nejenom dobré až zázračné krémy, ale i dobré a zkušené doktory a kosmetické odborníky, ale i výživové odborníky, znovu zdůrazňuji dobré.

Se mnou můžeš nesouhlasit, můžeš mě uhádat, protože nerad se hádám, ale pleť a tělo neuhádáš, ty budou nadále ukazovat, že je něco špatně ve výživě těla i pleti.

Chcešli změnu zdravotního stavu, musíš změnit změnit dosavadní styl života, který tě do tohoto stavu dovedl. Nebo kupovat drahá mazání a do smrti se trápit "problematickou pletí". To je svobodná volba každého. Můžeme život si prostěžovat a pronadávat, nebo se ze života radovat. To je opravdu jen a jen na nás a nikdo mimo nás to nezmění.

Proč většina lidí odmítá připustit, že si za své problémy může sama. Ono je to tím, že je mnohem pohodlnější hledat příčinu problémů (a to se netýká jenom pleti) mimo sebe, abych nemusel, nedej Bůh, něco na svém životě měnit a mohl zůstat ve své zóně pohodlí.

Nejlépe hledat příčinu všeho zlého ve špatných doktorech, neschopných kosmetičkách, ve vládě, v naší době, ve stresu, v sousedech, jenom já dělám všecko dobře a jsem ten "nespravedlivě" postižený chudák.

Doporučuji minimálně odkyselit tělo a vyloučit ze stravy zcela cukr sacharozu, bílou mouku, škroby, kravské mléko a mléčné výrobky a červená masa.

Jinak, komu není rady, tomu není pomoci.

alt

 
14.09.2014 17:43 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Ano, komu není rady … atd. Jenže já tu žádala o popis zkušenosti s Egyptskou hlinkou při problematické pleti.

Ona mladá žena rozhodně nevypadá tak otřesně, jak tady prezentuješ svými obrázky.

 
25.09.2014 22:47 Uživatel: Dean
Věk:  26

Město:Příbram

Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Jak to tak tady čtu, tak musím konstatovat, že jsem ještě neviděla pudr, který by léčil. To je úplná blbost. Hlavně žádná kosmetická značka volně dostupná mimo lékárny nemůže (ze zákona) říct, že má léčebné účinky. Co se týká egyptské hlinky, tak tady je plno imitací, ta pravá pochází z 30. let 20. století a začala ji vyrábět německá značka TANA pod názvem Egypt wonder. V posledních 20 letech se vyrojilo plno plagiátů a potom se v tom vyznejte. Bacha na to, v některých může být dost velký podíl těžkých kovů a hazarduje se tu se zdravím. Ta německá značka je pořád na trhu, byla i nějakou dobu u nás, dokonce bylo možný ji potkat i na kosmetických veletrzích v Praze. Měli tam takový zlatý hlavy faraonů. Jak to je teď nevím, ale na internetu se to bude dát najít. Já ji mám z Německa.

 
26.09.2014 03:16 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Je to tak. Je to pod touto značkou a koupila jsem ji na Slovensku.

 
26.09.2014 20:19 Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Baruš, posílám info, i když nevím, jestli už jsi to už nečetla.  Zde.

Jinak jsem o tom kupodivu alt (i když patřím k těm, které se líčí/i pudrují) ještě neslyšela. Tak taky pátrám po info. Díky za inspiraci.

 

Píše se tam tohle, i když nevím, do jaké míry jde o reklamu, že…

***************

"Áno, taký zázrak existuje, dámy. Egyptská hlinka je Nemcami vyťažené čisté bahno z Nílu, z určitej vrstvy zeme, kde sa milióny rokov rozkladajú také zložky, ktoré majú blahodarný účinok na pleť.

Vďaka tomu má schopnosť hojiť ťažké akné a vyrážky, upokojuje atopický ekzém i psoriázu. Líčia sa ňou aj detičky, pretože je to antialergén."

 

 
20.02.2017 15:54 Uživatel: sandram
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Text uživatele: 

Já mám pudr od max factor a jsem s nim spokojena hodne

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Pleťový pudr Egyptská hlinka - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze na účinky s problematickou pletí
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny