Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

13.02.2018 10:56
Uživatel: alenaklob
0-100
Odpovědí na téma: 14
Text: 

Ahojky,

chci se zeptat, jestli nějaka z Vás řešila otěhotnění pomocí vitamínů. S mužem nám to nejde půl roku, tak jsem se chtěla zetat na nějaká doporučení.

Děkuji.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1091x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: otěhotnění
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.02.2018 12:08 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
 
14.02.2018 09:56 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jedné mé kamarádce se nedařilo dlouho otěhotnět, pak začala chodit k jedné fyzioterapeutce na cvičení a masaze a to jí pomohlo otěhotnět.   

 
14.02.2018 10:00 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nevim, jestli to tady můžu napsat, ale také firma xxx má vynikající bilinky. Máma nimi vynikajivy zkušenosti. Na neplodnost tam taky myslím něco mají.  



Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
14.02.2018 13:55 Uživatel: Neregistrovaný
Věk:  61

Město:Plzeň

Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejlepší vitamíny pro otěhotnění obsahuje ejakulát.

 
16.02.2018 10:19 Uživatel: Monika2018
Věk:  31

Město:Praha

Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, my zkoušeli všechno a pořád do kola, nakonec pomohla kombinace lásky, bylinek a vitámíny. Láskou myslím netlačit na pilu, bylinky jsem objednala pro sebe na otěhotnění a směs na potenci pro manžela, a pro manžela ještě vitámíny XXX 
Jinak bylinky na potenci a XXX nám ještě zbyly, takže jsou k dipozici. Na další otázky odpovím ráda kdyžtak napište mail2008@centrum.cz">email2008@centrum.cz



Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
06.03.2018 04:12 Uživatel: Hájí
Věk:  31
Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím prosim jak vyléčit borelie poradi te mi prosím  A jaké máte zkušenosti touto nemocí od klíšťata Jak postupují a jestli že se vyléčí  Děkují Jája 

 
06.03.2018 05:32 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkuste zalozit nove tema, zde se pise o vitaminech. Dekuji

 
13.03.2018 14:29 Uživatel: siliga
0-100
Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: na otěhotnění a respektive i v průběhu těhu jsem brala femibion s kyselinou listovou a vitaminem D3, rozhodně ničemu neublíží a mám to na dobré reference doktorů
 
26.03.2018 07:19 Uživatel: cernovapa
0-100
Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: Nazdarek, my jsme se také dlouho snažil a nakonec nám pomohl femibion a do měsíce jsme čekali miminko
 
19.03.2019 20:17 Uživatel: Luciiii
Věk:  27

Město:Brno

Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jsem těhotná a moc o těhotenství ještě nevím… teprvě vše zjišťuji a zajímám se. a když jsme u těch vitamínů tak je to fakt dobrý nebo zbytečný?

 
20.03.2019 20:02 Uživatel: Janculka
Věk:  46

Město:Olomouc

Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

když mi bylo osmnáct a byla jsem těhotná, ano je to už hodně let zpátky, tak tolik možností a vitaminů nebo nevím čeho všeho nebylo. A dalo se to zvládnout, bez problémů

 
21.03.2019 20:33 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.



Přezdívky:


► Luciiii
► Janculka


 

 
24.03.2019 14:04 Uživatel: Majduška
Věk:  28

Město:Brno

Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Těhotenství v dnešní době je docela dobré né? já teda ještě těhotná nejsem, ale dovedu si to představit : ) nedovedu si představit že bych rodila v době kdy moje maminka byla v tom

 
25.03.2019 09:38 Uživatel: Luciii
Věk:  27

Město:Brno

Téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

můžete mi teda poradit co je v těhotenství dobré brát a co ne? internet je plný diskuzí a rad ale každá je jiná : (

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Vitamíny pro otěhotnění - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15423
Počet odpovědí celkem: 170009
Počet registrovaných: 4536 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Bez dětí můj život nemá radost a smysl
Nejkomentovanější za 7 dní: jaké fotky použít na seznamku?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny