Téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

22.12.2014 17:00
Uživatel: Sabo
0-100
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Chtěla bych se přihlásit do tanečních pro dospělé. Jako mladá jsem protestovala a do tanečních nešla a teď mě to mrzí, chtěla bych chodit na plesy a nemuset odmítat tanečníky jenom proto že to neumím. Kam je nejlepší se v Praze přihlásit?

Děkuju

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2360x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Taneční v Praze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
22.12.2014 22:46 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Je jich víc, které lidi na netu doporučují, nejlepší by bylo vyhledat si sama, co vyhovuje  - ZDE

 
23.12.2014 00:03 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

S tanečními v Praze mám jen ty nejlepší zkušenosti a krásné vzpomínky. Bohužel, jsou už asi 55 let staré.

Přeji skvělé zážitky.

alt

 
29.12.2014 18:30 Uživatel: Katy
Věk:  15
Téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Teď chodím k Vavruškovi a super!!! Jsem sice v kurzu pro mládež, ale jsem si jistá, že kurz pro dospělé nebude o nic horší. Stejně dobrou zkušenost mají, řekla bych, obě starší sestry (kurzy pro mládež), i rodiče, kteří spolu asi před rokem chodili do kurzu pro dospělé. Jsou tam moc milí lektoři, často je tam i legrace a kurzy jsou oživené speciálními lekcemi (latino, disco, country, lekce stolování… ). Ale to už vlastně zase mluvím o těch pro mládež, pokud vím, dospělí tohle nemají… No ale každopádně Vavruška si tu slávu, kterou má (alespoň mezi lidmi z mého okolí), určitě zaslouží.

 
29.12.2014 20:46 Uživatel: Karmelaren
1528730541_hell.jpg
1000-2000
Téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Když jsme u tanečních, trochu odbočím k tanci jménem TANGO. Zkušení tanečníci - co říkate na tango? Nějak jsem se do něho zakoukala a příde mi přímo úžasnýý

 

                          alt

 

 
30.10.2015 16:33 Uživatel: Karel tanečník
Věk:  45

Město:Praha

Téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

V Praze je dobrý výběr. Záleží co od toho očekáváte, jestli jen zábavu a legraci, nebo společenskou událost, nebo jestli chcete tančit technicky správně jako začínající závodní tanečníci. Jestli hledáte jen legraci tak jděte k Vavruškovi, jeho taneční jsou nejzábavnější, ale bohužel po taneční stránce to nejhorší co v Praze najdete, o správné technice nemůže být ani řeč. Pokud hledáte společenskou událost, tak bych Vás poslal na náměstí Míru Národní dům kde je i technika slušná. Učí tam 3 mistři. Doporučuji Řeháka, je z nich nejlepší, učí technicky správně tančit na úrovni. Vojtěch je také dobrý mistr starý pán, ale řehák je lepší. Fabík je špatný tanečník a raději se mu vyhněte, dělával asistenta Vojtěchovi a je nepříjemný, v tanci ho vytáhla jeho žena, jako asistentka Vojtěcha bývala schopná a příjemná. Můžu doporučit také Opltovu tš na IP Pavlova  kde je sál obyčejnější, v kurzu je méně žáků a získáte tam dobrou taneční techniku a především individuální přístup.   Hess má špatný sál a průměrnou kvalitu, ale nabízí širokou paletu tanečních stylů hlavně pro mládež jako hiphop. Plamínek je podnikatel, který požírá všechny taneční v Praze, má dobrou reklamu a je schopný podnikatel, kvalita v jeho kurzech je hodně rozdílná, jde mu spíš o dominanci v Praze. Dobrý býval i Ivan Martin, ale nevím jestli ještě žije. Mimo Prahu bych pak doporučil skvělé mistry pana Vávru v Čížkovicích (dříve OTŠ), pana Tománka v Brně (Kometa), nebo pana Zitu v Mladé Boleslavi. Jsem bývalý závodní tanečník, vím o čem mluvím.

 
30.10.2015 17:05 Uživatel: Karel tanečník
Věk:  45

Město:Praha

Téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ještě jsem zapoměl pochválit taneční školu Best dance Stanislav Zíka Karlovy Vary, Mariánské lázně a Sadov. To bych si neodpustil, jeho přístup k nadšeným a zapáleným tanečníkům je mimořádný a velmi obětavý. Má co naučit a dává do podpory tance srdce, nejde mu o peníze, ale o radost tanečníků. Na slovensku pak vinikající úroveň tš Peter Cieker.

 
01.09.2019 17:43 Uživatel: a.
Věk:  40
Téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ahooj, tak já doporučuji CoolDance!

Bezva atmoška, skvělý lidi, fajn ceny! Já tam chodím 5 let a zamilovala jsem si ji. Jestli tě baví tanec a hledáš něhoho, kdo tě naučí vše a ještě se zabavíš, tak doporučuji!!

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Taneční v Praze - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny