Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

13.05.2013 20:43
Uživatel: William Stauber
Věk:  41

Město: Domažlice

Odpovědí na téma: 18
Text: 

Fungování aukčního portálu Mimiaukce.cz - MIMIBAZAR.cz, tento spolek podporuje převážně obchodníky podvodného charakteru, kterých je tam více než těch poctivých. Proto je výhodnější a hlavně bezpečnější nakupovat např. na Aukru, kde pokud nastane problém s prodejcem tak administrace Aukra za Vás vše vyřeší a prodejce již na Aukru nemá dále šanci.

Co se týká MIMIBAZAR.cz tak Vám obchodník - prodejce pošle vadné nebo znehodnocené zboží, případně použeté bazarové, které v aukci vydává za funkční.

Pokud kupující není spokojen a volá po reklamaci, následně mu prodejce udělí negativní hodnocení, např 5x nebo 6x za počet vyhraných aukcí. To z důvodu (převážně ze msty), abyste mu je neudělil/a jako kupující první. No a k zablokování stačí dle pravidel MIMIBAZARU pouze 3 obdržená negativní hodnocení.

Takže pouze nakupujete, pak jednou chcete něco reklamaovat a jste zablokován, zabanován. Po dotazu na vedení MIMIBAZARU Vám napíšou, že nemají zájem o další spolupráci. Pochopitelně.

Podat stížnost si nemáte defakto kam. Vše se odehrává přes kontaktní e-mail, telefon na zřizovatele neudávají. Dá se sehnat, ale dotyčný telefony nebere.

Peníze posíláte dopředu a když Vám výhra nepřijde poštou tak s tím ani Policie ČR nic neudělá, musíte se obrátit na soud se žalobou na danou osobu - prodejce.

Takže Vás varuji před nakupováním na MIMIBAZAR.cz. V lepším případě Vám přijde zboží. V tom horším budete zablokováni a svoje peníze už nikdy neuvidíte. Zkusil jsem to na vlastní kůži!

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3701x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Aukční portály, MIMIBAZAR
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
14.05.2013 09:21 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Myslím, že takové riziko hrozí na každém podobném portálu. Je na každém, zda to riskne.

 
14.05.2013 09:59 Uživatel: jancaho
Věk:  32
500-1000
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já nemám s mimibazarem špatné  zkušenosti. Snažím vždycky vybírat zboží z okolí, abych si pro to mohla dojet osobně. Taky je pravda, že když má dotyčný na svém prodejním albu toho moc, už se na něj nedívám, je to asi překupník.   Spíš  vybírám jen maminy, které doprodávají pár kousků oblečení po dětech.

 
14.05.2013 17:21 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkujeme za názor. Požádal jsem o vyjádření také provozovatele mimiaukce a mimibazar.cz, myslím si, že by obě strany měly být vyslyšeny.

 
16.05.2013 14:12 Uživatel: Mertová, MIMIBAZAR.CZ
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

dovolte, abych se vyjádřila ke kritice Mimibazar.cz.

Zde zasílám jen jen pár z výčtu registrací, které dotyčný člověk pod
různými identitami na našem serveru zakládal:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=252436
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=376802
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=249880
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=459741
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=483287
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=213779
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=215128
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=259342
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=249880


Opravdu musíte pochopit, že z naší strany nemáme zájem o takového
klienta. Na registracích jsou na aukcích negativní hodnocení, člověk
má více identit, píše hodnocení sám sobě. Děkujeme za pochopení.


S pozdravem Mertová, MIMIBAZAR. CZ - podpora
podpora@mimibazar.cz

 
16.05.2013 14:13 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, paní Mertová. I Vám děkujeme za vyjádření k příspěvku.

 
17.05.2013 01:18 Uživatel: Stauber
Věk:  41

Město:Domažlice

Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: To si děláte legraci???   K nakupování mě stačí jedna registrace. Proč bych si zakládal jinné? Nemá to žádnou logilu. Za co by si kdo měl dávat sobě hodnocení, když nic neprodává? Mimo to jsem žil delší dobu mimo území ČR. Dle mého názoru jde na serveru MMB o uzavřenou komunitu která mezi sebou strpí pouze vybrané uživatele. Delší dobu jsem byl registrován na MMB, ale jakmile jsem se ozval s reklamací, byt jsem prodejkyní tvrdě odstaven jelikož je také s Ostravy. Přesně tak jako zřizovatel MMB a administrace tohoto klubu. Po stížnosti k administrátorům jso mi předhazovány nějaké další registrace s kterými nemám nic společného. Pokud měla moje bývalá manželka nějaké problémy na MMB, tak toto je a bude její problém. Já již s ní nežiju a jsem svobodný člověk a nenesu zodpovědnost za chováni druhé osoby. Samozřejmě si nekupuji aukce na MMB jen nakupuji, tudíž nepřispívám do tohoto spolku. Je zajímavé, že na Aukru jsem registrován několik let a toto se tam nikdy nestane. Vyžaduje snad např. portál Aukro zasílání oskenovaného OP i  srodným číslem e-mailem jako doklad totožnosti? Samozřejmě nevyžaduje, neboť dle zákona na to nemá ani právo. Vážená paní administrátorko: proč vytrháváte slova z kontextu a nevyjádříte k uvedenýn skutečnostem? Protože nechcete? Jak si tedy vysvětlit např. to, že prodávající vystaví předmět v aukci za 1. - a náhodou přihodí jeden kupující a dotyčný se rozhodne, že je to málo a výhru nepošle. Kromě toho je podvedených a naschvál odstavených daleko více. Je jen otázkou času až se začnou ozývat. Když pořádek tak pro všechny!!! Ne diskriminaci a pravidla jen pro někoho kdo se nelébí!
 
10.04.2014 08:11 Uživatel: facemimi
Věk:  31
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, nebudu se vyjadřovat ani jinak špinit zmiňované stránky, ale pokud jste byl odstaven, tak pro Vás mám mnohem lepší stránky. Žádná diskriminace a férové jednání. Vše zdarma a přehlednější. Stránky dnes jsou spuštěny, tak prozatím moc inzercí není, ale věřím, že to je otázka času. Pokud budete chtít vědět více, tak online podpora přijde vhod alt

 

www.xxxxx.cz

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
10.04.2014 11:18 Uživatel: facemimi
Věk:  31
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nechápu proč byla adresa stránek vymazána. Přeci jenom jde o reakci a doporučení na stránky kde se tyhle věci nedějí. Nenapsal jsem nic špatného a jako reklama se tedy tady bere každá reakce? Proč máte možnost vkládání url, když zároveň tuto funkci atakujete? Pokud berete jako reklamu odkazy, tak by bylo asi vhodné možnost odkazu odstranit a neuvádět uživatele v omyl.

 
10.04.2014 11:42 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Když napíšeš, že Tebou doporučované stránky jsou spuštěny dnes a ještě tvrdíš, že na nich je vše přehlednější, zdarma a bez diskriminace a s férovým jednáním = je to reklama jak vyšitá a téměř jistě nejspíš Tvoje, na Tvoje stránky nebo máš s nimi něco společného. Ty nepíšeš o zkušenostech = Ty odkazuješ na dnes spuštěné nové stránky.  Tak čemu se divíš?

 
10.04.2014 12:50 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pisatel tématu tady napsal jen svou zkušenost s Mimibazarem a o nic nežádal. Vy jste tu umístil reklamu na (téměř jistě) svoje stránky, aniž jste si přečetl pravidla ZDE

V možnosti odkazu se nejedná o žádné uvádění v omyl, běžně se tu používají, nikoli však k reklamě.

 

reklama : Webové definice

  1. Reklama je placená nebo neplacená propagace výrobku, služby, společnosti, obchodní značky nebo myšlenky, mající obvykle za cíl zvýšení prodeje. Podle použitého média se rozlišuje televizní, novinová, internetová, rozhlasová, plakátová nebo jiná. Slovo reklama vzniklo z latinského „clamare“. …http://cs.wikipedia.org/wiki/Reklama

 

 
12.03.2015 22:07 Uživatel: darja
Věk:  22

Město:xxx

Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

na mimibazaru nedopucuji nikomu nakupovat pani Mertova osoba ktera nechc nic resit, radej tam nenakupujte!!!

 
15.03.2015 10:44 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já i nevěsta máme zase s nakupováním od maminek na mimibazaru dobré zkušenosti. Dívám se i na hodnocení a spokojenost ostatních.

 
23.06.2015 08:48 Uživatel: Janiii
Věk:  39
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobry den, pridavam se k tomu v patek jem byla napadena kvuli osobnim fotkam. Opet pani Mertova to je zrejmne uz asi jedinej administrator, sproste urazky zavistive texty a banda posahanych krav co sedi a diskutujou. Vystavila jsem nasi zahradu a dum v Nemecku a to co jsem se docetla potom neuveritelny. Urazky srote ale skutecne sproste urazky a Mertova? To bude dobra sebranka na MMB od roku 2008 jsem tam prodavla ale ten bordel co tam maj ted sileny. Ucet jsem nechala schvalne zablokovat podle ni tim ze jsem se branila stadu jejich asi 5 krav co me urazteli psaly mi z uctu ktery ani neprodava nic proste fiktivni ucty, podvodnici je to jasne nakonec mi prisel urazlivej email  z vcizi adresy moji prezdivky. Vec predame na kriminalku taktoto nenechame hyenismus. Ona cte urazky na moji osobu ta Mertova bezduvodne a divi se ze se branim. O penezich za placene clenstvi mi napsala ze nevi jestli mi ho vrati. takze navis ci nechali moje penize. MIMIBAZAR OBEJDĚTE OKLIKOU!!!! Naprostý souhlas i s prodejem prodávala jsem nové věci nějaké svince se to nelíbilo, prořízla mi oblečení a pak napsala že bylo děravé HRŮZA

 
21.07.2015 07:14 Uživatel: Leprekonka
Věk:  25
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

byla jsem na mimibazaru registrovaná asi 2 týdny. Dala jsem tam nějaký recept a když jsem si chtěla asi za týden koupit nějaké oblečení, zjistila jsem, že účet byl pozastaven. Tak jsem napsala dotaz, jestli by ten účet mohli zase zprovoznit, na což mi odpověděli, že mám poslat oboustrannou fotokopii OP se zakrytým rč a číslem op. Neposlala jsem nic, protože podle mě nemají právo něco takového po mě chtít. Netušila jsem, že mi účet pozastavili kvůli receptu (! ) a když jsem to zjistila, tak mi nebyli schopni odpovědět, co na tom receptu bylo špatného. Nejdřív psali, že jsem si tím receptem dělala srandu z prodávajících, ale na můj dotaz, ze kterých prodávajících jsem si podlenich dělala srandu, neodpověděli. Podle mě na tom receptu nebylo špatného nic, to jídlo bylo dobré.

Naštěstí jsem si ještě na mimibazaru nic nekoupila, takže se mi nestalo, že by mě někdo podvedl, ale jak čtu vaše zkušenosti, tak si tam nebudu kupovat nic a raději zůstanu u kamenných bazarů a u Fler, s tím mám zkušenosti dobré, navíc tím podporuji české výrobce.

 
08.12.2015 08:32 Uživatel: Nick
Věk:  50

Město:Praha

Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Také se hlásím s negativní zkušeností. Aktuálně jsou na MMB podporováni IČO prodejci a to bez ohledu na kvalitu jejich prodeje, udělit negativ těmto prodejcům je téměř nemožné, protože paní Mertová si je doslova hýčká a obratem takováto hodnocení (na jejich požádání) smaže … na základě tvrzení dámy, co prodává obrovská kvanta tržnicového zboží odněkud z garáže. Na MMB jsem působila téměř 10 let, ale už to vzdávám. úrověň šla úplně do háje, admina (asi jediného v ČR, potažmo paní Mertovou neulovíte) a jenom si každým dalším dnem kazím náladu; DDD, takže chcete-li garanci rovnějšího přístupu, poohlédněte se raději jidne.

 
02.10.2016 17:09 Uživatel: Cindy
Věk:  25
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Přidávám se také k negativnímu hodnocení paní Mertové. Zřejmě bere nějaké provize, že určité prodejce podporuje. Mě vymazala všechna negativní hodnocení, které jsem kupující udělila, Tato kupující mi idělila negativní hodnocení, které tam zústalo ač je lživé, Kupující má zboží i vrácené peníze, mi Mertov á blokla vkládání fotek, udělování hodnocení, ani mne nemohly další maminky udělit kladné hodnocení vše zavlokováno, účet zapalcen. Pošlu na D test  ČOI i právníkům,

 
05.08.2019 07:42 Uživatel: Dita
Věk:  30

Město:Ústí nad Labem

Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mimibazar a správceMIMIBAZARAU JE  paní Mertová.

Zkušenost: Pokud dojde ke sporu PRODEJCE A KUPUJÍCÍHO. PANÍ MERTOVÁ JE NEOBJEKTIVNÍ A VŽDY STOJÍ NA STRANĚ VÍCE PLATÍCÍCHO KLIENTA MIMIBAZARU A PRAVDA JI NEZAJÍMÁ.

V PŘÍPADĚ NESOUHLASU JE SCHOPNÁ VÁS ZABLOKOVAT, ŠIKANOVAT. A TO BEZ PÍSEMNÉHO UPOZORNĚNÍ. NAPŘÍKLAD VÁM VYPNE MOŽNOST DÁVAT OHODNOCENÍ A MOŽNOST BRÁNIT SE NEGATIVNÍM LŽIVÝM OHODNOCENÍM. PANÍ MERTOVÁ NIKDY NENÍ OBJEKTIVNÍ. PRODEJCE MI NAPSALA NEGATIVNÍ NEPRAVDIVÉ HODNOCENÍ, JÁ JSEM JÍ ZASLALA 400, - KČ A ONA MI NEZASLALA ZBOŽÍ A PANÍ MERTOVÁ ODE MNE ANI NEVYŽÁDALA VÝPIS Z ÚČTU A ANI PÍSEMNOU KOMUNIKACI S PRODEJCEM, UVEDLA, ŽE JE CHYBA NA MOJÍ STRANĚ. UPOZORŃUJI, ŽE SE TADY PRÁVA NEDOČKÁTE, JE TO ŠIKANA A PENÍZE NIKDE.   TEN, KDO JIM VÍCE PLATÍ ZA INZERCI, COŽ MŮŽE BÝT I 500, - MĚSÍČNĚ! TAK TEN MÁ  DLE MERTOVÉ PRAVDU

 
26.09.2019 18:46 Uživatel: op
Věk:  50
Téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mate pravdu byla jsem tam amela mimib. jako svuj koniček, za aukce jsem za 5let zaplatila pres 10000kc a teď jsem nabizela kabelku od 1kc, a ni my zastavily učet s tim, že jsem nabizela padelelek neuvěřitelne-a pritom jsem nepsala ani značku, zustalo jim za aukce 400, ktere jsem mela zaplacene, je neuvěřitelné jejich jednani a arogance 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Aukce na mimiaukce.cz a mimibazar.cz - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny