Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze

21.10.2015 18:41
Uživatel: Petr Kotek
0-100
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Dobrý den,

mám v plánu koupit u Aček auto a chtěl bych se zeptat, jestli má někdo nějaké aktuální zkušenosti s nimi?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1802x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Autobazar AAA, vaše zkušenosti?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.10.2015 19:01 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Z referencí známých a i to, co řešíme na naší právní poradně to určitě nedoporučuji. Firmu AAA auto Praha ne.  

 
19.11.2015 00:14 Uživatel: Rooman
Věk:  34

Město:Jihlava

Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

S Áčkama mám ty zkušenosti, že ať se kohokoli zeptáš, napíše ti jak to jsou hrozní podvodníci. Přitom tam sám nikdy nekupoval a jen papouškuje…   Tenhle bazar v minulosti měl svoje problémy, ale výrazně zlepšil se. Já tam kupoval několikrát a nikdy mě nikdo nepovedl nebo mi neprodal šunt, bazar jako každej druhej. A oceňuju, že tam koupí auta nestrávím půl dna a maj to rychle vyřízený.

 
19.11.2015 20:48 Uživatel: surfař
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Vzhledem k tomu že jak se všude píše prodají těch aut nejvíc tak jsou při vyslovení slova autobazar první v asociacích. Osobně si myslím že když sháním ojeté auto tak je rozumné prověřit veškerou nabídku.

 
20.11.2015 05:59 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

tak tak, na acka nadava kazdy, protoze to psali na netu, takze i kdyz tam ten ci onen nebyl tak nadava, to je takovy narodni sport ve kterem je kazdy vitez

 

navic acka kazde auto vykupujou takze se clovek nemusi bat ze u nich pak koupi auto ktere mu prijde zabavit exekutor nebo je kradene atd. , to ze ty auta vykupujou i mamlasi kteri tomu nerozumi a proto nekdy vykoupi sunku je uz vec dalsi

 

ale porad plati kdekoliv kupuju auto beru sebou nekoho kdo tomu aspon rozumi (ten co si precetl v blesku 10 rad jak nenaletet pri koupi auta to fakt neni)

 
25.11.2015 12:04 Uživatel: kathrin
Věk:  30
0-100
Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

zdravim, jak uz jsem psala níže, kupovala jsem auto jednou u aaa a jednou u auto esa a auto aaa mi prislo lepsi, ale to je ma osobní zkušenost momentálně řeším jakou autosedačku do něj 

 
26.11.2015 21:59 Uživatel: Pooja
Věk:  34
0-100
Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Jestli kupovat ojete auto, tak urcite radeji z autobazuru. Kupovat od soukrome osoby je velmi riskantni. Ale nakup nepodcenujte, udelejte si pruykum, treba modelu ktery se vam zamlouva a udelejte si predstavu kolik tak muze v jakem stavu stat, aby jste zbytecne nepreplatil. No a samozrejme s sebou vemte dobreho automechanika, aby auto predem zkontroloval…

 
06.12.2015 20:56 Uživatel: Mondo
Věk:  38
0-100
Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Ačka jdou posledním pár let hodně nahoru a myslím že se tam dá koupit spíš dobře než špatně, ale každé auto je jiné, takže je třeba dobře vybírat a nechat si poradit od někoho nezávislého.

 
06.12.2015 21:35 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Z mého pohledu je problém v tom, že áčka byla dole a nebyly dobrým autobazarem. Že jdou nahoru je sice prima, ale velká část populace ČR, která s nimi měla co dočinění s jejich službami nebyla spokojená. Četl jsem hodně referencí a celkem peklíčko.  

 

Důvěra se ztrácí rychle, vrací pomalu.  

 
06.12.2015 22:31 Uživatel: Arnal
Věk:  30

Město:Brno

Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

á tam asi 3 měsíce zpátky zavítal náhodou a byl docela překvapen. Příjemnej slušnej prodavač (to je v bazaru vzácnost) a ceny taky standart.

 
06.12.2015 21:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Mondo
  • Pooja

 

 
30.12.2015 22:04 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Z důvodu opakovaných podvodných příspěvků (psaní text pod více přezdívkami z jednoho počítače) téma uzavírám a nebude již možné do něj přidávat nové texty.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Autobazar AAA auto Praha - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny