Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory

06.02.2012 15:29
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 16
Text: 

Ahoj. 1.   2. 2012 jsem objednal pneumatiky na eshopu www.lacinepneu.cz

Peníze jsem předem uhradil (před tím jsem se díval na internetu, zda má eshop nějaké reference či recenze na internetu), firma mne zatím o dodání pneumatik neinformovala.

Jednatelem (asi i majitelem) je nějaký pan inženýr Krčma z firmy

 

KRČMA AUTO plus s. r. o.
Masarykova 588, Domažlice 344 01
Telefon: 379720586
Fax: 379428666
Mobil: 722740666
E-mail: info@lacinepneu.cz
http://www.lacinepneu.cz

 

Tak jsem zvědavý, jestli se do jara pneumatik dočkáme (nejsou přímo pro mě), v horším případě zda se nebudeme muset rok a půl soudit o těch 5000 Kč.

 

Každopádně email se mi vrátil jako nedoručitelný, ale psalo to něco o spamové kontrole. Tak jsem možná neprošel smileUvidíme, budu informovat.

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5405x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.02.2012 22:06 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Nezkusil jsi tam zavolat?

 
06.02.2012 23:04 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vzpomněl jsem si na to dneska, že se to nějak "táhne" a pneumatiky nikde. Zkusím to možná zítra, pokud budu stíhat.

 
06.02.2012 23:06 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Prvního jsi poslal, je šestého a mezitím byl víkend, já bych ještě neplašila. A firma nevypadá podezřele...

 
06.02.2012 23:40 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já vím. Poslal jsem jim email na jinou adresu a to se nevrátilo, tak ještě vyčkám. Akorát bych nerad, aby pneumatiky přišly na jaře Vím já co je to za xicht?

 
08.02.2012 14:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dneska jsem podnikl další kroky:

Volal jsem na telefon: 379720586 - neexistuje
Volal jsem na mobil: 722740666 - nikdo to nebere

Volal jsem na mobil uvedený v dodacích podmínkách: 602879136 - účastník je nedostupný.

 

Takže suma sumárum: venku šílená zima, na autě máme sjeté pneumatiky a 8 dní nikdo nereaguje na objednávku. Peníze jsou u prodejce. Doufám, že jsme nenaletěli.

 

Dodací podmínky prodejce

KRČMA AUTO plus s. r. o.
Masarykova 588, Domažlice 344 01

 

Expedice objednaného zboží je uváděna u jednotlivých produktů, pokud je objednaný produkt skladem je jeho expedice během 1 pracovního dne a přesný termín doručení je poté závislý na České poště nebo spediční firmě. Pokud zboží není skladem je odesíláno během 3-5 dnů od obdržení objednávky, zákazník je vždy informován. Ve výjimečných případech kdy je produkt vyprodán i u výrobce proběhne odeslání během cca 2 týdnů - budete samozřejmě průběžně informováni. Od provozovatele systému eShopu dostanete potvrzující e-mail, že objednávka byla přijata, popřípadě data k bezhotovostnímu převodu.

Druhý e-mail dostanete od obchodníka, v němž budou informace ohledně expedice zboží. V případě stornování objednávky, nebo její části ze strany dodavatele (zboží je doprodáno) Vám bude nabídnuto náhradní řešení. Jestliže žádný e-mail nedostanete do 24 hodin, znamená to, že Vaše objednávka neprošla systémem – kontaktujte nás prosím na
mobil: 602879136, e-mail: info@lacinepneu.cz" class="odkaz">info@lacinepneu.cz.

 

Ještě bych chtěl upozornit, že zboží je dle webu www.lacinepneu.cz skladem frown Tak nevím kde je problém:

http://www.lacinepneu.cz/sortiment/zimni-pneu-osobni/Bridgestone-LM20/1020

 

Každopádně to co mají v dodacích podmínkách nesplnili, mají "hluché" telefony a tím pádem firmu Krčma auto a eshop www.lacinepneu.cz NEDOPORUČUJI.

 

Mimochodem jsem jim posílal další email ve formě ne HTML (prostý text) a opět se vrátil, že neprošel spamovou kontrolou frown Tak už nevím jak je mám kontaktovat.

Ono případné vymáhání pro mě (jako správce největší Bezplatné právní poradny v ČR) není problém (jsem neustále obklopen právníky). Spíš je to otrava chodit po advokátních kancelářích a vyřizovat to.

 
08.02.2012 15:23 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Jejejej... tak sice jsem se nedovolal na ty linky a emaily se mi vracely jak jsem psal, ale zjistil jsem, že jsme omylem poslali peníze do banky 0300 místo banky 0100. Takže omluva z mé strany, peníze pošleme znovu a pak napíšu jak to dopadlo.

 
08.02.2012 16:00 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

To se stane.... ale mezitím jsi udělal zkušenost a tím bych s nimi byla hotová. Rozhodně bych si u nich nic nevzala. Ale Ty jsi kluk bojovný..........

 
08.02.2012 16:29 Uživatel: Medvěd
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já ti nevím, Karle, ale to, že pošleš peníze do správné banky, pravděpodobně neoživí neexistující telefonní čísla a neotevře vítací náruč firemního e-mailu... Ale je možné, že tvůj příspěvek pomůže zvednout telefon, který nikdo nebere a v rámci dobrých vztahů tvoje objednávka dobře dopadne... Přiznám se, že jsem také před zimou chtěl koupit pneumatiky, navštívil jsem stránky mnoha prodejců a poté jsem zbaběle od koupě na netu ustoupil... Nejsem takový dobrodruh... Jestli to dobře dopadne a pneumatiky skutečně dostaneš, mohl bys tomuto jistě solidnímu prodejci zavolat, že také potřebuji pneumatiky a že jsem tvůj dobrý kamarád a kamarád tvých právníků.. ?

   
08.02.2012 16:44 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Avi, pokud se ti peníze vrátily, nepokoušej osud znovu. Mně se pozdává z toho výpisu, že některé činnosti s. r. o. ukončili, neli všechny. Nejdříve se s nimi domluv telefonicky, ať máš jistotu, že ještě existují, i když i tak to nemusí být záruka. Za mně, NE. Nekomunikují, tak bych obchod neuzavřela. A Barča, také ne.

Myslím, že Medvěd ti to mezi řádky říká také.

 
14.02.2012 14:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Možná jsem si měl nechat poradit. 8.2. peníze odeslány, dnes 14.2. a pneumatiky nikde. Chjo. Nadále se mi vrací veškerá emailová korespondence, že je to spam, takže jsem přistoupil k doporučenému dopisu do sídla Krčma auto (Masarykova 588, Domažlice) a Ing. Janu Krčmovi (Chrastavice 130, Domažlice).

 

Možná jsem si fakt měl nechat poradit od vás a víc se věnovat skutečnosti, že se mi vrací emaily a nikdo mi neodpovídá na telefonáty. Bral jsem to, že je to naše chyba, že jsem to poslal do špatné banky. Tak doufám, že nejde o podvodníky a že vše bude vyřízeno k naší spokojenosti.

 
15.02.2012 17:50 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tak dneska nám přišlo storno objednávky. Je mi záhadou, proč storno nepřišlo už před 15 dny, kdy jsme zboží objednávali sad sad sad

Asi mi těžko kdo vysvětlí, proč mají na svých stránkách napsáno i stále IHNED K DODÁNÍ.

 

Opravdu se této firmě vyhněte.

 

Mimochodem když jsem odpověděl na tento email, že mají tedy poslat peníze na číslo účtu, ze kterého peníze přišly, tak se mi opět email (stejně jako všechny předchozí) vrátil jako nedoručitelný sad

 
15.02.2012 17:58 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Avatárku a odpověď na dopis přímo p. Ing. majiteli pneufirmy, také nepřišla?  Tak to je síla. bad

 
15.02.2012 18:29 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dnes jsem panu inženýrovi Janu Krčmovi posílal doporučený dopis, kde ho vyzývám k zaslání pneumatik nebo vrácení peněz. Tak uvidíme co bude dál.

 
15.02.2012 18:33 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Měli uvedeno, že je mají skladem, e-maily se vrací, telefon neberou.... to samo o sobě stačí k tomu, že i když peníze vrátí, tak o dobrém jménu nemůže být řeč.

 
16.02.2012 15:30 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dnes se peníze vrátily. Takže OK. Ale i tak je to velmi prapodivná firma, nehledně na to, že jsem doteď nenašel, že by na tuto činnost měli živnostenské oprávnění (většinu činností ukončili v roce 2009). Ale možná se pletu a i kdyby, tak je to jejich věc.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Eshop www.lacinepneu.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny