Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

07.06.2017 12:43
Uživatel: Barča28
Věk:  28
Odpovědí na téma: 13
Text: 

Ahoj, hledala jsem na internetu a chtěla jsem si pres internet hodinky. Našla jsem wish - internetový obchod a mají tam super věci, akorát me zaráží že tam mají tak levné věci i ty hodinky? Máte s tím někdo zkušenosti?  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 7559x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Wish
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
07.06.2017 13:00 Uživatel: Kateřinaa
Věk:  50
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

wish zprostředkovává prodej z číny, proto jsou ceny tak nízké.  

Pokud se v nabídce objeví nějaká známější značka, počítej s tím, že to nebude originál, ale fejk.

 
07.06.2017 13:38 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Z těchto stránek občas nakupuji a musím, že cena odpovídá kvalitě. Když mi něco od nich přišlo, tak to často nevypadalo ani jako na obrázku a mají tam jiné velikosti, než tady. Raději si přečti hodnocení od lidí, kteří si tam ty hodinky koupili.

 
07.06.2017 13:38 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Z těchto stránek občas nakupuji a musím říct, že cena odpovídá kvalitě. Když mi něco od nich přišlo, tak to často nevypadalo ani jako na obrázku a mají tam jiné velikosti, než tady. Raději si přečti hodnocení od lidí, kteří si tam ty hodinky koupili.

 
16.08.2017 17:49 Uživatel: Taninka
Věk:  42
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

zkušenosti mam, hodinky bycg tam určitě nekupovala- vyhozene penize!  kupovala jsem šperky- ˇˇstřibrne ˇˇ prstynky.  V popisu- prave střibro- vyfocene vyrobky byli s puncem. realita?  lacina bižuterie a napodobenina vyobrazenych  šperku

 
15.07.2019 12:39 Uživatel: RICOLA
Věk:  25
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

naivita

 
15.11.2017 18:34 Uživatel: nicolee
Věk:  25

Město:ostrava

Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Zkuste www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz  zboží na wish objednají za vás, dojde vám rovnou domů.


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
30.10.2018 19:35 Uživatel: winki
Věk:  65
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Výbornej obchod k okrádání zákazníků. V první řadě měsíční záruka co již něco znamená. Dlouhá dodací lhůta a ternín  dodání zboží automaticky bez Vašeho vědomí prodlužují aby jste zboží nemohl reklamovat. Příklady mého nákupu. Odolný telefon HOM TOM tuším HT 20 u kterého byla nefunkční baterie za cenu zhruba 3 500 kč (mimochodem jsem potom zjostil že se u nás nechá koupit o tisíc levněji s dvou letou zárukou), po dlouhých reklamačních řízení mi nakonec vrátili peníze ač jsem chtěl telefon poslat zpět. Další příklad, docela hezká veta kterou jsem objednal ve velikosti XXXL, dorazila vesta L objednal jsem po reklamaci tu samou ve velikosti XXXL a divte se přišla vesta ve velikosti L. Kdyby někdo takovou vestu chtěl dám ji za poštovné. Některé objednané zboží nepřišlo vůbec a proto jsem chtěl vrátit peníze ovšem byl jsem zařazen mezi ty kteří moc věcí reklamují a proto mne odstřihli od reklamací s tím že můžu nakupovat i nadále ale bez možnosi zboží reklamovat a oni rozhodnou kdy budu moci zboží reklamovat. Dnes (30.10.2018) mo dorazilo poslední zboží a to expres s třídením zpožděním a vyrobek je elektrická líheň na kuřata mini na 24 vajíček. Krásná práce, po vložení slepičích vajíček a automatickém obracení se zvedá plastové víko.  

Co dál dodat? ESHOP WISH už nikdy. Strčte si ho …

 
13.11.2018 10:22 Uživatel: 9
Věk:  39
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

kam jste zaslal rekklamované zboží prosím?? Na jakou adresu. Jak říkáte, objednala jsem si bundu XXL,   protože vím jak to mají malinké a přišla mi bunda tak na mojí 10 letou neteř. Hadr no hrozný. Už nikdy nic neobjednám.  

Díky … prosím  odpoveď sms 773 773 412  

 
20.12.2018 15:00 Uživatel: Lubik
Věk:  60

Město:Ov

Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Taky tam nakupují, a jelikož odmítám platit za zboží které neodpovídá popisu, jsem označen za nedůvěryhodného zákazníka. Trvám na tom, aby zboží odpovídalo popisu, pozor na obrázky jsou zavádějící a neodpovídají popisu. Pro objektivitu musím uvést že mi prozatím za neodpovídající zboží vrátili peníze a zboží mi zůstalo, bodejť by né, když poštovné je drahši než cena zboží. Pokud budou zákazníci platit i za takové zboží budou poctiví prodejci krachovat.

Mám několik skel na telefony (škoda že nevím na jakou značku) několik autokamer s nevyhovujícími parametry.

 
20.12.2018 20:33 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Skoda penez!!

 
14.02.2019 19:04 Uživatel: Locika
Věk:  50
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Rtěnky, hodinky a hračky jsou o. k. Akorát baterie v hodinkách vydrží cca půl roku a koženkový pásek měsíc. Jinak šlapou už rok a stály mě 50 kč. Jelikož u většiny oblečení neodpovídají velikosti, mám doma dvoje šaty co jsou mi malé, jedny plesovky co jsem si musela upravit, jelikož na zádech odstávaly, na další šaty si musím koupit pásek, bez něj se nedají nosit, další šaty jsou otřepené a boty a plavky mi poslali v úplně jiné barvě než jsem objednala. : - (

 

 
25.03.2019 16:58 Uživatel: Jenerálka
Věk:  55
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ahoj lidi, koupila jsem si na wish  hodinky za cca 500, - Kč, ale za cca 2 týdny se začaly jen tak zpožďovat.

Víte, kam se to posílá na reklamaci zpátky?

 

 
15.07.2019 12:36 Uživatel: RICOLA
Věk:  25
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já jsem s obchodem spokojená. Objenala jsem si rtěnky, věci do domáctnosti atd… Musím říci, že polovina věcí je hodně kvalitní lepší než v kamenném krámě. Nevím proč si kupujete telefon přes čínský eshop-to by udělal jen cvok. Je jasné, že vám nepřijde originál, či dobrá věc. Tohle je e shop jen na drobnosti. Je jasné, že tam nemáte originály takže jak už se tu někdo zminoval se ZLATÝMI HODINKAMI-byla blbost očekávat pravé zlato (naivita). Nemusíte to tu hatevoat, když jste sami naivní a myslíte si že koupíte zlato za tak malo penez.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15842
Počet odpovědí celkem: 171938
Počet registrovaných: 4775 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Jenom rozptýlení na pár měsíců?
Nejkomentovanější za 7 dní: Flirt s o hodně mladším mužem.
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny