Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

07.06.2017 12:43
Uživatel: Barča28
Věk:  28
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Ahoj, hledala jsem na internetu a chtěla jsem si pres internet hodinky. Našla jsem wish - internetový obchod a mají tam super věci, akorát me zaráží že tam mají tak levné věci i ty hodinky? Máte s tím někdo zkušenosti?  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4755x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Wish
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
07.06.2017 13:00 Uživatel: Kateřinaa
Věk:  50
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

wish zprostředkovává prodej z číny, proto jsou ceny tak nízké.  

Pokud se v nabídce objeví nějaká známější značka, počítej s tím, že to nebude originál, ale fejk.

 
07.06.2017 13:38 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Z těchto stránek občas nakupuji a musím, že cena odpovídá kvalitě. Když mi něco od nich přišlo, tak to často nevypadalo ani jako na obrázku a mají tam jiné velikosti, než tady. Raději si přečti hodnocení od lidí, kteří si tam ty hodinky koupili.

 
07.06.2017 13:38 Uživatel: Dáreček
1521657124_drek.jpg
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Z těchto stránek občas nakupuji a musím říct, že cena odpovídá kvalitě. Když mi něco od nich přišlo, tak to často nevypadalo ani jako na obrázku a mají tam jiné velikosti, než tady. Raději si přečti hodnocení od lidí, kteří si tam ty hodinky koupili.

 
16.08.2017 17:49 Uživatel: Taninka
Věk:  42
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

zkušenosti mam, hodinky bycg tam určitě nekupovala- vyhozene penize!  kupovala jsem šperky- ˇˇstřibrne ˇˇ prstynky.  V popisu- prave střibro- vyfocene vyrobky byli s puncem. realita?  lacina bižuterie a napodobenina vyobrazenych  šperku

 
15.11.2017 18:34 Uživatel: nicolee
Věk:  25

Město:ostrava

Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Zkuste www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz  zboží na wish objednají za vás, dojde vám rovnou domů.


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
30.10.2018 19:35 Uživatel: winki
Věk:  65
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Výbornej obchod k okrádání zákazníků. V první řadě měsíční záruka co již něco znamená. Dlouhá dodací lhůta a ternín  dodání zboží automaticky bez Vašeho vědomí prodlužují aby jste zboží nemohl reklamovat. Příklady mého nákupu. Odolný telefon HOM TOM tuším HT 20 u kterého byla nefunkční baterie za cenu zhruba 3 500 kč (mimochodem jsem potom zjostil že se u nás nechá koupit o tisíc levněji s dvou letou zárukou), po dlouhých reklamačních řízení mi nakonec vrátili peníze ač jsem chtěl telefon poslat zpět. Další příklad, docela hezká veta kterou jsem objednal ve velikosti XXXL, dorazila vesta L objednal jsem po reklamaci tu samou ve velikosti XXXL a divte se přišla vesta ve velikosti L. Kdyby někdo takovou vestu chtěl dám ji za poštovné. Některé objednané zboží nepřišlo vůbec a proto jsem chtěl vrátit peníze ovšem byl jsem zařazen mezi ty kteří moc věcí reklamují a proto mne odstřihli od reklamací s tím že můžu nakupovat i nadále ale bez možnosi zboží reklamovat a oni rozhodnou kdy budu moci zboží reklamovat. Dnes (30.10.2018) mo dorazilo poslední zboží a to expres s třídením zpožděním a vyrobek je elektrická líheň na kuřata mini na 24 vajíček. Krásná práce, po vložení slepičích vajíček a automatickém obracení se zvedá plastové víko.  

Co dál dodat? ESHOP WISH už nikdy. Strčte si ho …

 
13.11.2018 10:22 Uživatel: 9
Věk:  39
Téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

kam jste zaslal rekklamované zboží prosím?? Na jakou adresu. Jak říkáte, objednala jsem si bundu XXL,   protože vím jak to mají malinké a přišla mi bunda tak na mojí 10 letou neteř. Hadr no hrozný. Už nikdy nic neobjednám.  

Díky … prosím  odpoveď sms 773 773 412  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Eshop Wish - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny