Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

14.01.2017 17:27
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Ahojte.  

Nemáte prosím někdo zkušenosti s ehopem slevotoč.cz? Po delším váhání jsem si tam objednal hezké a levné hodinky. Přišel mi potvrzovací email s pravopisnými chybami. Při objednání v potvrzovacím emailu se ukázalo, že již hodinky nejsou skladem (přesto mě eshop vyzývá k platbě).

Zkusil jsem hodinky objednat ještě jednou (jen fiktivně) a opět se ukázalo, že hodinky již nejsou skladem a přesto šly objednat.  

Jsem z toho zmatený, ale bohužel žádné zkušenosti s eshopem slevotoč.cz jsem na heureka.cz ani jinde nenašel.  

 

 

Platba předem by byla asi blbost, když je obchod nedůvěryhodný (je možnost i zboží na dobírku).  

Máte tedy někdo zkušenost s tímto eshopem.  

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
14.01.2017 19:34 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

neznam ale nikde zadna recenze krome jedne na seznamu u ktere to spis vypada ze psali sami

 
14.01.2017 19:43 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Avi, se Slevotoč zkušenost nemám, ale pokud vím, je to v podstatě obměna Zbožomatu aj. a vlastně úplně to samé, přeprodej z číny.

 

Což vysvětluje i platbu předem a že nejsou na skladě = přeprodejce odešle objednávku, obvykle na Aliexpress, zaplatí a teprve pak rovnou k Tobě z číny hodiny pošlou.

Rozdíl je jen v tom, kde si je objednáš, přijdou Ti tak jako tak úplně stejně rovnou z číny (v tomto jsou vyjímkou jen někteří prodejci/přeprodejci, kteří objednávají na sklad a zboží tak putuje z číny k nim a až pak k Tobě.

 

Nicméně proti číně jako takové nemám nic, někdy se dá vybrat pěkný kousek a za pěkné peníze, Aliexpress je můj oblíbený "eshop", ale pokud bych zrovna tyhle hodinky chtěla, nekoupila bych si je zde ani jinde od přeprodejce v čechách, ale rovnou na aliexpressu za méně než 120, -.

Platíš tak jako tak předem, ale z mé zkušenosti mohu doporučit, zboží v 99% dorazí a v pořádku, dobře zabalené, v opačném případě prodejce vrací peníze a ochrana kupujících zde funguje velmi dobře.

 

Snad nebude vadit jeden odkaz na ty vybrané hodinky s dopravou zdarma - náhodně vybraný prodejce, můžeš si je samozřejmě vyhledat od více prodejců a seřadit např. podle ceny. Házím prvního, který mi vyběhl:

https://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-1pcs-4-Colors-stock-Intercrew-LED-watch-Digital-Electronic-LED-Watch-Red-Light-for/32240676963.html?spm=2114.30010308.3.3.i8Ufe4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10000009_10084_10000025_10083_10080_10000029_10082_10081_10000028_10110_10111_10060_10112_10113_10062_10114_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10000022_10077_10000012_10103_10073_10102_10000015_10096_10000018_10000019_10052_10053_10107_10050_10106_10051,searchweb201603_2,afswitch_2_afChannel,single_sort_3_default&btsid=cf3e1050-4781-44ce-853d-ac0e1e3c2eb6

 

 
14.01.2017 19:50 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jo jo na aliexpressu uz sem par krat objednaval, nebo treba na ebay je urcite taky najdes, platil sem vzdycky kartou predem a nikdy nebyl problem, vetsina prodejcu z ciny se jeste ozve jestli zbozi dorazilo a je v poradku, jednou mi neco nefungovalo tak hned poslal dalsi kousek a neresil nejake vraceni zbozi atd

 

vzdycky to trva ale 2 -6 tydnu, akorat ted me prekvapili, sem v nedeli 25.12. objednal 6 baliku a prvni byl doma uz ve ctvrtek

 
14.01.2017 19:58 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám taky ty nejlepší zkušenosti, ale už mám radši Ali než Ebay, protože tam někdy bývá problém s vrácením peněz. Jenže některé věci na Ali nejsou a tak pak jako druhou možnost koukám právě na Ebay. Objednávala jsem tam už hodně a obvykle v pořádku, ale zrovna z mého posledního nákupu právě tam jsem trochu nervózní, protože na zásilku už čekám třetí měsíc, první balík nedorazil, tak prodejce odeslal nový.

Tedy prodejce komunikuje, takže zatím "jsem v naději", poslední možný termín je posledního ledna, takže když ani pak nedorazí budu žádat o vrácení peněz. Raději bych tedy zboží, protože se mi nikde jinde nepodařilo sehnat a je fakt, že (ačkoliv je to divné) z Ebay mi zásilky chodí déle obecně), ale pokud to neklapne, tak snad vrácení peněz proběhne v pořádku. Zrovna jde o dost drahou věc u které jsem si i speciálně připlácela doručení kvůli bezpečnosti. Tak ještě musím čekat.

 
14.01.2017 20:14 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

no ja tam vzdycky objednavam do 550, - abych nemusel resit procleni, takze nic draheho, pokud uz jde o neco drazsiho tak si to koupim radeji od nekoho tady i s jeho ziskem ale nemusim pak pripadnou zaruku resit nekde po cine

 
15.01.2017 01:44 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To taky dělám, ale pár věcí už jsem koupila právě tam, protože u nás nebyli k sehnání. To se týká právě některých dražších věcí, ne těch noname čín.

 

 
17.01.2017 12:15 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zatím asi vše OK, dám vědět zítra (18.01.2017)

 
05.09.2017 21:06 Uživatel: bond
Věk:  35

Město:praha

Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

vse je padelek cina nekupovat.  

 
12.12.2017 17:35 Uživatel: Los pesos
Věk:  35

Město:Brno

Téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Objednala jsem zbozi po tydnu cekali na poste. Pred vyzvednutim jsem si overila sidlo firmy Třibřichy 3, a stacil pohled na zruinovany barak kdesi na okrese Chrudim a stacilo. Zbozi radeji nepreberu.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Slevotoč - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny