Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze

24.10.2012 08:33
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 19
Text: 

Ahoj.

Chtěl jsem varovat před eshopem s pneumatikami www. ibarum. cz

Přítelkyně si u nich minulý týden objednala pneumatiky. Nejenže jí pneumatiky nepřišly, ale nefunguje ani infolinka (zkoušel jsem tam volat v hodinách, kdy píšou, že je linka v provozu, nepovedlo se mi to, nikdo mi to tam nebere - můžete sami zkusit) a na email nám za 24 hodin také nikdo neodpověděl. Eshop tedy se svými zákazníky nekomunikuje.

Ve stránce, kde objednávala pneumatiky bylo uvedeno, že jsou skladem a že budou odeslány max. do 3 dnů. To se nestalo a eshop zatím podle všeho ani nepředal pneumatiky DPD službě.

Přítelkyně má zítra přezouvat pneumatiky (objednávala se měsíc dopředu) a ty bohužel nemá, takže se musí objednat na jiný termín (což bude problém, protože teď bude chtít přezout každý sad ).

Takže naše zkušenost s ibarum.cz je špatná.

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
24.10.2012 09:03 Uživatel: Medvěd
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Mám nepříjemný pocit, že máš velmi "šťastnou" ruku na výběr e-shopů s pneumatikami... Sice mám dobré zkušenosti s nákupem na internetu (zatím), ale konkrétně pneumatiky bych nakupoval v kamenném obchodě... Sice to vyjde dráž, ale sichr je sichr...

 
24.10.2012 09:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tentokrát se to týká přítulky. Já jsem tento rok objednával pneumatiky na www.nejvyhodnejsipneu.cz, pneumatiky mi přišly hned další den dopoledne a poštovné bylo 0 Kč. Takže já jsem byl tentokrát spokojený car a přítulka je v úzkosti kvůli tomu termínu v pneuservisu sad

 
24.10.2012 10:25 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak to je pech a přitom by člověk řekl, že slovo Barum by mělo být zárukou spokojenosti.  

Já na netu objednávám jen u prověřených obchodníků,  

letos jsem pneu taky chtěla z netu, ale můj šikovný automechanik mi je sehnal sám za nižší cenu než na netu. Takže jsem měla štěstí a už týden máme přezuto.  

 
24.10.2012 10:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Eshopů s názvem barum je na internetu spousta happy To není jako Barum - výrobce pneumatik. To je jen eshop, který využívá názvu výrobce pneumatik wink

 
24.10.2012 11:19 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

nechci delat reklamu a poku to jako reklamu berete tak ten odkaz klidne smazte

 

ja uz ctvrtym rokem kupuju pneumatiky na pneunet.cz

 

mnozstvi pneu vidim online, pokud objednam tak volaji (vetsinou odpo ) ze pneu maji a posilaji tehdy a tehdy ( vetsinou je mam druhy den doma ), jakekoliv postovne, doprava zdarma a hlavne mam jistotu ze mi neprijde 2 roky stara pneu ( jak to je zvykem u nekterych jinych eshopu )

 

datum vyroby pneu si vzdycky kontroluju a jednou mi od nich prisla pneu ktera byla tyden stara

 

u me jsou proste naprosta jednickaa ze tech moznosti kde objednat pneu mam hodne

 

jeste doplnim, na svoje auta kupuju vzdycky kvalitni pneu, zadne chiny, protektory  atd

 
24.10.2012 11:21 Uživatel: MitsCa
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Nej na gumy je nejlevnejsipneu.cz nebo pneunet.cz nebo e-pneu.cz. Ty jedou už roky a vždycky byli v pohodě i co se týče reklamace.

 

V kamenném obchodě jsou gumy drahé jak prase, zvlášť když člověk chce lepší značku jako Michelin, Continental apod. Leda by tam měl známeho, to se dá.

 
24.10.2012 11:30 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

nejlevnejsipneu jsou taky bezproblemove akorat ten nazev ani trosku netrefili, maji hodne premrstene ceny

 

spusti az jim clovek posl odkaz na stejnou pneu za lepsi cenu, tak jsou tak 10, - pod tu cenu, a t je duvod proc tam nekupuju, nebudu nekoho prosit o nizsi cenu, na pneunet vim hned na cem jsem

 
24.10.2012 11:27 Uživatel: Julie
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

    Dívala jsem se na www.levnepneu.com nějaká zkušenost?

 
25.10.2012 12:08 Uživatel: Charle
Věk:  30
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dnes mi přivezli od ibarum.cz pneu, ale úplně jiné rozměry než jsem si objednal!!! Naprosto souhlasím s Avatárkem, s obchodem se nedá žádný způsobem komunikovat (tel. neberou a na email neodpovídají). Rozhodně NEDOPORUČUJI NAKUPOVAT na ibarum.cz

 
25.10.2012 19:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

No my jsme jim poslali včera odstoupení od kupní smlouvy z důvodu jednostranného porušení dohody (pneu měly být doma do 3 dnů a nebyly).

Vůbec nic. Prostě neodpovídají, nekomunikují, telefon neberou. Masakr.

 
08.11.2012 15:22 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dnes je 8.11. 2012 a ibarum.cz vůbec neodpovědělo na odstoupení od kupní smlouvy. Dnes mi to říkala přítulka. Opravdu mazec.

Odstoupení jsme jim posílali 24.10. 2012.

Jako chápu, že toho mají teď v sezóně hodně, ale elementární slušnost je komunikovat se svým zákazníkem.

 
25.10.2012 19:38 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Jo a pneumatiky jsme nakonec objednali na www.mypneu.cz. Bez problémů, další den byly doma.

 
05.11.2013 19:45 Uživatel: dusan s.
Věk:  25

Město:Nový Jičín

Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Já objednal pneumatiky na léto došly v pořaádku a vše v pořádku, mohu jen doporučit, navíc dnes objednávm znova pneu ana zimu.

 
30.01.2014 22:17 Uživatel: Kamil528
Věk:  25
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Já jsem si kupoval pneumatiky v e-shopu http://pneu.extralevne-pneu.cz a můžu říct, že tento e-shop mě nadchl svou nabídkou.

 
30.04.2014 08:07 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Avi tak jsem dnes koukala na netu na pneu na léto. Ještě nemáme přezuto . A tento obchod se mi zamlouval, když jsem si vzpomněla, že jsi něco o něm psal… takže díky, zachránil jsi mi peníze a čas, jelikož v pondělí jsme objednáni do servisu.  

Jdu se poohlédnout jinam, na ty e shopy, které doporučili kluci.  

 
05.06.2014 21:08 Uživatel: Geomi
Věk:  58

Město:Frydek-Mistek

Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Pred tydnem jsem objednal 4 pneu. Nejdriv jsem zavolal jestli je maji skladem. Chlapek mi rekl ze je skladem maji, ale ja mu jeste nerekl o jaky druh pneu se jedna. Nedoslo mi to v ten moment a pneumatiky jsem zaplatil bankovnim prevodem. Vcera jsem volal, pry doslo k omylu a penize mi vrati na ucet. Pozadal jsem at me upozorni pres email kdyz se tak stane. Zatim cekam. Lumpi nebo jen lajdaci? Mam blby pocit ze lumpi.

 
13.10.2014 10:00 Uživatel: klaruš
Věk:  26
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Já pneumatiky objednávám na netu vždycky, jsou prostě levnější než v kamenných obchodech. Jen si dávám pozor, jaký eshop vyberu. doporučuju se koukat třeba na heuréku, kde je hodnocení jednotlivých obchodů. Pokud má eshop dost hodnocení a pozitivních, tak se nebojím objednat. Jako vždycky může dojít k nějaké chybě, ale taky záleží, jak to daný obchod vyřeší. Jsem zvyklá objednávat z axa-pneu.cz, objednávám eodtud i pneu na firemní auta a jednou se taky stalo, že poslali špatný rozměr pnue. Ale stačilo zavolat a na druhý den dovezla přepravka správný rozměr a ten špatný si odvezli, takže i když byl menší problém, rychle se to vyřešilo.  

 
29.09.2015 17:34 Uživatel: Pavlík
Věk:  30
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Nakupoval jsem letos na axa-pneu a nebyl žádný problém, mají velký výběr a dodání do druhého dne. Moc těm e-shopům nevěřím, ale právě na axe už kupoval kolega, tak jsem si řekl, proč ne.

 
29.09.2015 21:19 Uživatel: radus.p
Věk:  22
Téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

ja mam forda fiestu a letos jsem si porizovala letni pne na toppneu.cz. vzdzckz jsem nakupovala radeji v pneuservise ale musim rict ze jsem platila zbytecne koruny navic jelikoz v eshopech jsou pneu levnejsi a kvalitou nastejno. vse sedi a odpovida popisu. takze tam budu urcite nakupovat i priste… jinak takovy dotaz bokem - kdo z vas jezdi na celorocnich?

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: www.ibarum.cz - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 4
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 3 témata
Počet témat celkem: 15601
Počet odpovědí celkem: 170683
Počet registrovaných: 4606 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Sex a otěhotnění přes oblečení?
Nejkomentovanější za 7 dní: Trikolóra - hnutí občanů
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny