Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

09.09.2012 20:54
Uživatel: HelenaASt
Věk:  25

Město: Ostrava

Odpovědí na téma: 57
Text: 

Dobry vecer. Omlouvam se, ze pisi bez hacku a carek, ale porad se mi klavesnice prehazuje na anglickou. To jen vysvetluji poruseni pravidlawink

Tema kartarek je hodne caste, vetsinou se ale zmeni v kritiku a odsuzovani vsech vestcu, coz si myslim, ze je nespravedlive.

Ja tedy kartarka nejsem, ale mam zkusenosti opravdu s vybornymi kartarkami, pokud budete mit zajem, tak je pak zminim.

Ale chtela jsem predevsim reagovat na ruzne diskuze na internetu, ze nejaka kartarka je spatna, nektera skvela. Ale kolikrat se stane, ze se jedna o jednu a tu samou osobu. Ja si totiz myslim, ze kazdemu vyhovuje neco jineho, a pokud k nekomu pristupujete skepticky, nebo chcete jen zkusit, jestli neco umi, tak neocekavejte, ze se Vam neco splni.

Ja jsem taky sla k jedne kartarce v Ostrave, ani nevim proc, protoze uz po telefonu se mi jeji jednani nelibilo, ale sla jsem. No, a u ni jsem se necitila prijemne, bylo to chladne prostredi, vyrizovala behem vykladu sms, coz mi stvorilo nervozitu a podle toho take vyklad vypadal. A nakonec mi jeste rekla, ze jsem nemela reagovat, jak jsem reagovala, ze jsem udelala blbost. No, toho jsem si byla vedoma i bez karet. Ale nastesti je vse jinak.

No, a prave o teto pani nekdo jiny rikal, zee je dobra.

Takze podle me, vzdy vybirejte, jak se rika srdcem. Rozhodne si nemyslim, ze ma kartarka rikat jen dobre veci, chceme vedet pravdu, ale nejdulezitejsi je, abyste ji duverovali a citili se u ni hezky, nebo pri kontaktu s ni, je potreba si uvedomit, ze kdyz sena kartarku obracime, rikame veci, ktere nerekneme nekdy ani nejblizsim, a proto Vas musi nejakym zpusobem utesit a poradit, jak dal a podrzet Vas.

 

Ale kazdopadne mohu poradit par kartarek, se kterymi mam vyborne zkusenosti ja a verim, ze pomohly i ostatnim.

 

Hodne stesti v zivote Vam vsem

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 27266x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Vdecne tema dobre kartarky ajine zkusenosti
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
09.09.2012 21:04 Uživatel: budgie
Věk:  50

Město:Praga mater urbium

G360058.gif
500-1000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jednu kartářku znám. Ona je to spíše čarodějnice, zabývající se bílou magií. Nevyužívám jejích služeb a ani bych nechtěl znát svojí budoucnost.

 
09.09.2012 21:18 Uživatel: samča
100-500
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Byla jsem jednou u kartářky a nevyšlo, to co předpověděla. Říkala, že si najdu přes léto přítele na dovolené. Na dovolené jsem byla v Itálii a byl tam sice sympaťák se kterým to jiskřilo, ale mluvil jen německy, tak jsme si nepokecali a nic z toho nebylo. Pak ještě máma volala kartářce do televize a taky to nevyšlo. Tak moc tomu nevěřím. Člověk by měl věřit hlavně svému úsudku. Život přináší překvapení, které je lepší dopředu nevědět.

 
09.09.2012 21:28 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Byl jsem u dvou kartářek. Můžu říci, že se mi splnilo úplně vše, kromě jednoho zatím.

 

U jedné z nich jsem byl jen jednou před  ? lety a k té druhé jsem chodíval občas, vlastně si jenom potvrdit své rozhodnutí, které jsem také před pár lety dělal. Byla to moc hodná paní a velice se mi líbil její způsob, vykládaní karet. Říkala, že ona poví jenom to, co karty momentálně ukazují a napoví. V podstatě co nám momentálně sdělují hvězdy. Třeba za pár dní to může být úplně jinak, protože se i naše jednání, nebo myšlení mění.

Nemám potřebu již chodit ke kartářce, protože stejně věřím, že 50 % máme v osudu a za 50 % našeho životu máme ve svých rukou. Díky za nabídku.  

 
09.09.2012 21:32 Uživatel: samča
100-500
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Akorát bylo zajímavý, že jsem na sebe nic neřekla a ona vyčetla můj momentální život z karet. Ale budoucnost netrefila. Řekla, že vidí spoustu srdíček, co už dlouho neviděla a proto si někoho najdu a nic. Už je to 4 roky.   

 
09.09.2012 21:50 Uživatel: cokyna
0-100
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

mám špatnou zkušenost, ale i dobrou, souhlasím s tím, že si musí,, sednout"karty nemusí říkat jsanou budoucnost, ale možnosti - pokud tak tak to bude tak, pokud to uděláte tak- bude to tak....

 
29.11.2014 06:49 Uživatel: Emma
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Znam taky jednu prima. Je to faith Mystery na 

Seznam.cz kliknete na Bazar pak Sluzby pak vyklad karet a tam uz si prectete co nabizi. Je fakt perfektni.

 

 
09.09.2012 22:17 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

nejen karty jsou inspirací, jak se dívat na život. KArtářka nehádá budoucnost, nabízí variantu cesty aktuální v danou chvíli... Když někdo svou šanci nepřijme, není to vina karet ani kartářky, což ovšem neznamená, že by mezi poskytovateli téhle služby byly jen samé skvosty. je too jako všude jinde. Myslím, že původní text mi vyznívá trochu jako skrytá reklama... a to na mě nepůsobí dobře...

 
09.09.2012 23:02 Uživatel: HelenaASt
Věk:  25
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak reaguji na Vas nazor, tak urcite je hodne lidi, kteri na toto neveri, nebo budoucnost znat nechteji, je to vec kazdeho z nas.

Ale treba byste mohl zminit o koho se jedna, mozna nekteri by byli vdecni za jeji sluzby.

 

 
10.09.2012 08:10 Uživatel: Julie
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

     Věřila jsem, možná ještě věřím, ale přišla jsem na to, že se musím naučit rozhodnout sama. happy

 
10.09.2012 08:30 Uživatel: HelenaASt
Věk:  25
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak reaguji na prispevek od 'megera'. Ja rozhodne reklamu nikomu nedelam, ja sama se timto nezabyvam, ani nemam pratele z tohoto oboru, abych je chtela doporucovat.

Vse bylo mysleno tak, aby pokud se nekdo chce obratit na kartare, ci jineho esoterickeho terapeuta, mam vyzkouseno a nejen ja, ale vice mych znamych, kdo je dobry a prijemny a kdo nam (tedy vice lidem, nejen me)nevyhovuje.

Jak rikate, zivot si urcujeme sami, to je pravda. Ale nekdy ve shonu kazdodennich udalosti nevidime, kde delame obrovskou chybu, ktera muze byt fatalni.

Karty nevyjdou v pripade, ze clovek se rozhodne jit jinou cestou nez mu ony ukazuji. Ale o tom to prave je, ne? Kdyz se mi to nelibi, tak to udelam naopak, a pokud mi vestba vyhovuje, tak udelam to, co mi radi.

A take ocekavat, ze clovek muze jen sedet, nic nedelat, rekneme nehledat si praci, protoze mi karty rekly, ze se prace objevi, tak to by asi taky tezko vyslo. Muze se stat, ale pravdepodobnost, ze Vam spadne prilezitost do klina je minimalni, musite proto neco udelat.

 

Nejlepsi kartarka, kterou znam je v zahranici, je vecna skoda, ze se k ni muze jen osobne, protoze jeji rady a presnost vykladu jsou neuveritelne. Doufam, ze se k ni brzy dostanu. Ale jak jsem rekla i tady v CR je opravdu dost odborniku, je treba se jen vyhnout tem, kteri si na ne pouze hraji

 

 

 
10.09.2012 09:18 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Heleno, rozesmála mě formulace, když mi větštba vyhovuje, tak se podle ní zařídím a když ne, udělám to naopak.. Věštba vám nemusí vyhovovat, věštba má člověku ukázat směr, ne lichotit a ne se líbit, málokomu se líbí, že na sobě má máknout... ono přece nejde někomu říct, že mu něco spadne do klína, ale že přijde šqnce a bude li na ní připravený, bude-li vnímavý, aby jí poznal a bude li pohotový, aby reagoval včas, tak to bude dobrá šance... například....

 
10.09.2012 09:43 Uživatel: HelenaASt
Věk:  25
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pro 'megera': Ano, bylo to spatne formulovane, mate pravdu. Chtela jsem tim rici, ze pokud mi karta rekne, ze jestli budu pokracovat ve svem nynejsim konani, tak to pro mne v necem dopadne spatne (timto napr. jsem myslela, ze mi vestba 'nevyhovuje') a proto se rozhodnu udelat krok jinym smerem (zacnu se napr. chovat jinak, nez do ted). Takto to bylo mysleno.

Ja samozrejme nechci, aby kartarky rikaly jen to, co si preju, na to je nepotrebuju, to vim sama, ale prave je nekdy dobre, kdyz Vas upozorni na nejake 'nebezpeci', ktere hrozi a pak se muzete rozhodnout, ze se mu vyhnete. O tom to je.

Ale jinak s Vami plne souhlasim, to jsem vlastne rekla take, ze lidi slysi treba peknou predpoved od kartarky a pak jen sedi, nepremysleji nad tim, co udelat pro to, aby toho dosahli, jen naivne cekaji. Treba, jak rikala slecna o tom, ze ji kartarka predpovedela pred 4lety vztah na dovolene, nevyslo to, tak kartarka se spletla. Nevim, mozna se opravdu spletla, ale treba je to taky tak, ze kdyz to nevyjde v tu dobu a na tom miste, kdy a kde jste predpokladali, tak si reknete, ze se sekla a tim to hasne. A treba tu bylo tisice dalsich moznosti, mozna byla prilezitost na sluzebni ceste, nebo na ceste treba k pribuznym v jinem meste, jenze jste to treba vzdali predcasne a uz si nevsimate.

 
10.09.2012 13:50 Uživatel: Racek
Věk:  27
1391276203_srdce021.gif
1000-2000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem četla dobré kartáčkyexcited, proto jsem si říkala, co má společný kartáček s kartářkou. Já jsem u žádný kartářky nebyla, ale zajímalo by mě to, ale musela by to být opravdu dobrá kartářka, vím, že dávaly v televizi pořad, jmenuje se Černý ovce a tam právě měly reportáž a moc dobře to nedopadlo.

Jinak tam byl můj soused se sestrou a taky to vůbec nedopadlo.

 
10.09.2012 14:10 Uživatel: HelenaASt
Věk:  25
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pro Racka: Tak ten dil poradu jsem nevidela. No, jajsem rikala, ze existuji opravdovi odbornici, kteri Vam pomohou a poradi, ale bohuzel jsou i takovi, kteri si chtehi jen vydelat, bohuzel vetsinou na nestesti druhych.

Ja uprimne nemam rada ty porady v televizi, kde lide volaji kartarkam, podle mne to ani nemuze byt 100% presne, i kdyby tam byl nejlepsi vestec na svete. Kdyz na vas sviti tuna reflektoru, lidi popohaneji a mate na vyklad par minut, tak tomu moc neverim a nepochopim, ze tam nekdo vola. Kdyz se kouknete na internetu, kolik mate moznosti a to podstatne levnejsich a podle mne kvalitnejsich, tak volani do tv je podle mne absolutni vyhozeni penez. Pro vyklad je treba klid a soustredeni. Ja treba pro sebe si jen tak vykladam Andelske karty, jsou tam rady a proste me to pohladi u srdce, ukazuji mozna reseni. Ale ve chvili, kdy jsem roztrzita, nebo nekdo krici, tak si vytahnu kartu, ktera absolutne nesouvisi s moji otazkou. Treba se ptam na zamestnani a vyjde mi odpoved tykajici se treba deti.

A jinak pokud byste Racku mela zajem o radu, co se tyce kartarky, tak napiste mail a ja Vam reknu na koho se obratit, pokud nechcete moc zaplatit a pritom mit opravdu kvalitni vyklad.

 

Schvalne tady nezminuji o koho jde, protoze bylo naznaceno, ze tu chci delat reklamu, ale tak to neni.

Ja jsem totiz pred par mesici prosla tak tezkym obdobim, ktere bych nikomu v zivote neprala. Ale je mi jasne, ze vsichni mame ty sve problemy a po nejake dobe absolutniho zoufalstvi mi prave jedna pani velmi pomohla, otevrela mi oci a ukazala smer. Chtela jsem jen proste poradit lidem, na koho se obratit, kdyz Vam  je nejhur, a nebo jeste lepe, na koho se obratit, abyste se stacili tomu nejhorsimu vyhnout a zili zivot podle svych predstav.

 
10.09.2012 15:10 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Helen. Jaké máš Andělské karty?

Co říkají andělé: „Budoucnost závisí na tom, co se nám honí v současnosti hlavou, na našich myšlenkových pochodech. “ Těžko od andělů uslyšíme, že svou budoucnost máme vytesanou do kamene. Andělé nám, vždy pomohou, když je zavoláme a nikdy nám neřeknou nic špatného.  wink

 
10.09.2012 15:44 Uživatel: HelenaASt
Věk:  25
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No vsak ja taky rikam, ze je pouzivam, aby mne pohladily u srdicka, aby mi ukazaly cestu treba kdyz nevim, jak dal nebo jsem smutna. A musim rict, ze to pomaha.

Mam od Doreen Virtue Rady Andelu a taky Nanebevzate mistry. A jeste Archandela Michaela. Jeji karty jsouuzasne a fakt tam clovek muze najit hodne dobre rady.

A s tim souhlasim, ze budoucnost do kamene vytesanou nemame, na coz muzu jen rict Diky Bohu!!!

Predstavte si, kdyby budoucnost zmenit nesla a sli bychom ke kartarce treba ve 20letech a tam zjistili, ze nas cekajijen problemy a katastrofy po cely zivot. No to myslim, ze by si clovek hned hodil masli at si to utrpeni zkrati.

 
10.09.2012 17:32 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Znáš tyto knihy od Doreen Virtue? Jsou také velmi dobré.

alt

Andělé nám vždy radí s pozice lásky a jak píšeš pohladí u srdíčka.

 
18.11.2012 23:40 Uživatel: Věštba z karet
Věk:  40
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Věštba z karet 

Každý z nás může rozhodovat o svém životě a budoucnosti.  

Zkušené kartářky Vám napoví z výkladu karet osobně i přes e-mail.

Objednávka tel. nebo e-mail, info na stránkách.

******

 
 
24.11.2012 22:18 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Každý z nás může rozhodovat o svém životě a budoucnosti.  happy

 
21.11.2012 18:59 Uživatel: DAJANKA66
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý večer táto téma ma dost zaujíma, osobne som nebola u veštice, ale chcela by som to vyskúšat. A POZDRAVOM happy

 
24.11.2012 22:58 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ke kartářce bych nikdy nešla.

 
25.11.2012 10:28 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nikdy neříkej nikdy. Znáš to? happy"Odříkaného chleba největší krajíc. " Slovy jako nechci, nikdy a podobně si totiž nejvíce přitahujeme právě to co nechceme.

 
17.12.2012 10:25 Uživatel: MartinSl
Věk:  31
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj!

Rád bych přispěl do diskuze o kartářkách. Znám jednu, ke které chodím. Díky jejím kartám, jsem dnes spokojený člověk. Ukázala mi správný směr. Já poslechl a jsem rád.

www. xxxxxxx. webnode. cz

 
24.03.2013 10:12 Uživatel: Alžběta
Věk:  33
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den taky bych chtěla přidat kontak na mou osbní karzářku, dělá výklady i přes mail. Jsem sní maximálně spokojená, jinou už ani nevyhledávám, strašně mi v životě pomohla. Tak pokud máte někdo zájem její mail je xxxxxxx@seznam.cz

 
10.11.2014 20:02 Uživatel: mikinecka
Věk:  50
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám zájem o kontakt, prosím. Děkuji.

 
15.05.2013 21:54 Uživatel: mike
Věk:  39
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobry den nechal jsem si udelat vyklad od kartarky a po tydnu se me stala jedna z veci ktere mi rekla. Takze to funguje.

 
16.05.2013 10:18 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ale, no tak, děvčata, to s kartářkou nemůžete myslet vážně. Když kouknu na kartáře v TV, tak nevím jestli není Silvestra.  

 
29.05.2013 06:37 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pavli, ted jsi mě rozesmála. Představa, že ty ženy, co jsou v televizi, jsou kartářky, tak já jsem  královna Mugandy. alt Někdy se tak směju… Když vidím tu automatickou kresbu nebo nedej bože jak čístí čakry…to je pro silné nátury.  

Každopádně, existují ženy, které mají odžito více životů než my ostatní a jsou dále, mají tyto schopnosti, umí vyčíst z karet, očí apod. Vidí, co my ještě ne, ale co jednou taky uvidíme.  

Jenže trefit na tyto skvosty se hned tak nepodaří. Spousta jich jsou kartářky po rekvalifikaci.  

Měla jsem tu čest být kdysi u léčitelky, původem ze Sovětského svazu, takže ted neurčím, odkud přesně a ta byla opravdu mnohem dále než  běžné "kartářky ". Nejen, že vyléčila to, s čím lékaři bojovali, i když pořád si myslím, že mne vyléčila víra v ní, ale řekla mi budoucnost, která se nachlup splnila.  

Navíc, ty opravdu políbené, ty, které mají dar od Boha, ty neberou peníze. Pokud chceš, můžeš jim něco dát. Je to tvá volba.  

Protože ony, oni tvrdí, že je to jejich poslání, léčit lidi.  

 
29.05.2013 08:55 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Sorbi, v tom jsem jiná. Já bych ke kartářce nikdy nešla, svou budoucnost si chci prožít podle sebe, já věřím, že je to v hlavě, co si moc přeješ, to si k tobě cestu najde a minulost znám. U toho léčitele jsem byla vždy striktně proti. Ale chápu lidi, kteří nevědí kudy kam, že k léčiteli zajdou. Jenže, jak poznám kdo není šarlatán. V tom nemám ještě jasno. Tak to mám já. Pavla

 
29.05.2013 09:32 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jasně Pavli a o tom to je. Že jsme každý jinej, v tom je svět barevnej, žádná šablona.  

Já si myslím, že určité věci v životě nám jsou dané a že ať chcem nebo ne, nevyhneme se jim pouze naše cesta k nim se třeba prodlouží.  

Určitě je to tak, že co si přreješ, se ti splní, ale stále si myslím určité věci máme dané, vybrali jsme si je ještě předtím, než jsme se narodili a MUSÍME si je prožít. A je jedno, jestli v tomto nebo v dalším životě.  

Ale ke kartářce, která mi řekne, ať očekávám peníze nebo cestu bych nešla. alt 

 

K tomu léčiteli. má to cosi do sebe, ale musíš věřit. Rozdíl je, když ti " léčitel "  vyhání v autě nemoci badmintonovou pálkou a když ti léčitel určí přesně, co je vlastně v těle v nepořádku a proč.  

Protože i ta má nemoc vznikla původně v hlavě a teprve pak se přenesla na tělo.  

Takže ona vyléčila hlavualt. Mojí hlavu a od té doby vím, že pokud "vyléčím" příčinu, tak to ostatní zmizí samo.  

 

 
28.05.2013 12:41 Uživatel: karla
Věk:  43
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den. Chtěla bych Vám doporučit opravdu suprovou kartářku, která je skoro jako Bůh. Řekne Vám úlpně všechno, jak z minulosti, tak přítomnosti a budoucnost. Můžu Vám všem tady říct, že mě až mrazilo, co všechno tato milá paní Liduška mě všechno řekla. Nehledě nato, že asi po třech týdnech se začali dít věci, začalo se vše postupně plnit. Nehledě nato, že mě zachránila i po zdravotní stránce. clamp Výklad dělá na dálku, osobně, nebo přes skype, emailem, i po telefonu. Nebudete opravdu zklamaní. Já jsem na ní dostala doporučení. Skype je pod xxxxx, email : xxxxx@seznam.cz, tel: 6*********6

 
28.05.2013 22:32 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Žádná kartářka nemůže být jako Bůh, protože Bůh je v každém z nás.  jsme jeho součastí.  

 
11.06.2013 22:20 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ještě jsem našla něco k léčitelům:

http://karolinaloskotova.blog.cz/1003/proc-jsou-zasveceni-podvod-od-ceho-se-odviji-skutecne-schopnosti-doporucuji

Takže znovu opakuji:

Ve Vesmíru se odvíjí naše schopnosti od stupně našeho uvědomění, od naší vnitřní kvality. - Máme jen to, co je na naší vibrační úrovni a to co je výš nikdy nemůžeme dostat, dokud se k tomu SAMI NEDOPRACUJEME.
Nikdo z lidí NEMŮŽE porušit tento princip. - Když máte uprostřed hrudi kruh a někdo vám tam nacpe čtverec, NEMŮŽE TO NIKDY PASOVAT.
I kdyby jste dostali tisíce zasvěcení zdarma, nikdy z žádného nemůžete mít užitek, protože tato zasvěcení neberou v potaz jednoduché vesmírné principy. A co nepočítá s těmito principy, TO NEFUNGUJE, PROTOŽE TO ONY ROZHODUJÍ O VŠEM, V JEJICH SYSTÉMU ŽIJEME!!!
Ke schopnostem se sami musíte dobrat, nikdo vám je nemůže dát, jen vy sami!
Ten kdo navštěvuje taková zasvěcení má u mě různá jména a ta rozhodně neobsahují označení,, inteligentní", protože ten kdo není líný myslet, si to umí sám svým mozkem odvodit. A když si to neumí mozkem odvodit, tak na taková zasvěcení nemá vůbec chodit. - Když něčemu nerozumím, tak to nedělám!
Znovu vám to říkám, říkala jsem to i dřív a budu to opakovat třeba tisíckrát, když to bude potřeba:
SCHOPNOSTI SI ZA PENÍZE NEKOUPÍTE, MUSÍTE K NIM SAMI DOZRÁT!!!!!
 
 
07.01.2014 00:30 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Našla jsem článek o ezoterice a jejím nebezpečí  -  je to zkušenost člověka:

http://www.tajemstvihudby.cz/2012/12/06/osobni-svedectvi/

Přemýšlím nad tou zkušeností, je zajímavá.  

 
13.09.2013 09:33 Uživatel: monikachlumska
Věk:  36

Město:praha

Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobry den, rada bych se s Vami podelila o vybornou zkusenost. Jiz leta chodim k uzasne kartarce co se kartam venuje pres 20 let, je vyjmecna nejen tim ze od ni veci vyborne vychazeji ale i pristupem ke klientovi. Udela rozsahly vyklad a pak do podrobna rozebira konkretni otazky se kterymi se chcete poradit. Vyklad dela z mnoha druhu karet a pouziva i kyvadlo. Je opravdu dusledna a trefi se i do detailu, kdyz potrebujete rozlisit osoby, casova obdobi atd. Krom toho se venuje i ritualum a vykladu z kavy. Vyklad z karet u ni stoji 500 kc na hodinu a z kavy dela za 250. V kave mi uzasne byla schopna popsat postavy lidi, nebo symboliky ktere jsem si spojila s konkretnimi situacemi v mem zivote. Je bajecna, za me bych nikdy nikam jinam nesla.

 
15.09.2013 10:31 Uživatel: Petr vydra
Věk:  42

Město:Praha

Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravim! Musim se pridat k prispevku pani moniky. I ja mam s pani Santi vyborne zkusenosti. Poskytla mi skrz vyklad temer spickove poradenstvi ohledne meho businessu a vygenerovala primo do detailu veskere nedostatky ktere moji firmu a obchod brzdily. Musim priznat ze dokonce celou moji obchodni cinnost dala do pohybu diky ritualu ktery jsme delali na podporeni mych aktivit. Nemel Jsem duveru ze tyto veci mohou tolik pozitivne ovlivnit ale pani santi me vyvedla z omylu. Jsem maximalne spokojen a mohu jen doporucit 
Petr

 
18.09.2013 20:41 Uživatel: Madam
Věk:  47

Město:Karlovy Vary

Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Přátelé, hledala jsem na internetu nějakou kartářku, která má skutečný dar a musím vám říci, že pro pročítání diskuzí jsem se až vyděsila, kolik lidí si na sebe dělá reklamu. Prošla jsem mnoho webových stránek a všude jsou ty samé sebereklamu, co si tyhle podvodnice píší sami na sebe, jak se jim vše plní na 100 procent apod. dejte si také tu práci a podívejte se co lidé píší o xxxxx xxxxx xxxx apod. Stále ty samé komentáře, viz také xxxx atd. Je mi z takových lidí opravdu zle, jaké podvody používají aby z lidí vylákali peníze a jak zneužívají neštěstí jiných lidí! osobně jsem také některé z nich zkusila a všechny mlely rozdílné předpovědi a měly stejné kecy o duchovnu. Copak tu není opravdu nikdo rozumný, kdo zná skutečnou kartářku, kartáře s opravdovým darem? je to opravdu bída číst tady stále to samé vychvalování těch podvodnic. Je to velmi smutné.

 
07.11.2013 09:25 Uživatel: AlenaVarekova
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobry den vam vsem,  

musím napsat ze jsem nadšena ohledne pani kartarky. Zkusila jsem ji a opravdu myslím ze uz nikdy jinam nepůjdu. Trefila se přesně a věci se začínají plnit alt jsem nadsena!!! Jestli chcete kontakt xxxxxxxx.  

 
07.11.2013 17:38 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

Přezdívky:

  • monikachlumska
  • alenavarekova
 
26.11.2013 19:55 Uživatel: Linett
Věk:  33
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Příjemná, rozumná, kartářka a astroložka je Kralovnakaret. Mám dobrou zkušenost.

 
04.01.2014 20:05 Uživatel: Radana
Věk:  42

Město:Praha

Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ja mám zkušenost s kartážkama byla jsem dokonce i na jednom kurzu, ale j na to asi nemám ten potřebný dar. Nikdy mi nic nevyšlo, ale vím, že spousta žen, co tam bylo se mnou si začalo o sobě hned myslet, že jsou kakrtářky.

 

Ja chodím k paní Andrejce z Cerhenic a musím říct, že jsem spokojená a co mi doposud řekla se mi plnilo.

Před tím jsem chodila k paní Santi z Prahy a také mi to sedělo jen je o něco dražší a to, že si můžu nechat udělat výklad přez e-mail mi vyhovuje více. ) ) ale jinak obě supr.

 
04.01.2014 20:06 Uživatel: Radana
Věk:  42
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

zapoměla jsem stránky má www. cary-mary-fuk.cz

 
04.01.2014 20:12 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkujeme za nevyžádanou reklamu, kterou jste porušila pravidla webu, váš odkaz jsem odstranil. Děkuji za pochopení.

 
16.07.2014 16:09 Uživatel: Patricie
Věk:  54

Město:Ostrava

Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já tomu moc nevěřila a také jsem se dost zklamala.  Snad jediný, kdo byl nejlepší byl pan Petr K z Brna, ale nevím zda ještě bere lidi, bylo to před 5 lety, myslím že má stále někde svůj web a videa. Zkuste najít sami. Spíše je smutné kolik rychlokvašek se najednou vyrojilo a kolik z nich se prohlašuje za kartářky

 
17.09.2014 02:22 Uživatel: juliev
Věk:  27
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mam zkusenost s dvema kartarkama

Obe jsem nasla na inzerci seznam.cz - Bazar - vyklad karet.

A protoze jsem dosti ostychavec, vyuzila jsem behem jednoho roku dve nabidky tarot vykladu pres email.

Moc jsem si od toho neslibovala, vzhledem ke vsem tem televiznim masazim, co se na nas vali. Ale zrejme email vyklady se celkem dosti ujaly, nebot muj vysledny dojem na tento zpusob komunikace mezi kartarkou a klientem je, ze se stoprocentne zameri a venuje jen tomu konkretnimu cloveku, a pracuje pouze s nim a s jeho problemy. A po obdrzeni emaloveho vykladu na dve stranky, s timto clovekem - nadale komunikuje, jsou-li nejake nejasnosti.

 

Na techto emailovych vykladech mi prijde dosti dulezite to, ze kdyz pujdu na vyklad nekde osobne,, ale ja - z rozruseni a napeti, si stezi zapamatuju jen nekolik vet. Kdezto email si muzu stale procitat, kontrolovat jak vse vychazi, ci nikoliv. Nechci nijak vychvalovat, kazdy mame jine predstavy, ale tato zkusenost s damami Faith Mystery a Tiffany Talbot byla pro me naprosto originalni. Profi zpracovany vyklad, na zaklade me fotografie, uvedeneho data narozeni, a take data vsech mych blizkych, na nejz se ptam. Byla to neuveritelna zkusenost a cena toho vseho je uplne lidova. Me osobne tato forma vyhovuje vic, nezli osobni kontakt. Navic muj pocit byl, ze jsem pro tyto damy tim nejdulezitejsim stredobodem, kteremu je nutno venovat celou svou mysl.

 
11.10.2014 07:23 Uživatel: denisa38
Věk:  38
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Chtěla bych Vám všem doporučit výbornou katářku, kterou jsem na doporučení svých známích navštívila, a byla jsem nesmírně překvapena, co tato kartářka vše umí, a hlavně zná. Pouze se zeptala na jméno, věk, a bez jakéhokoliv vyzvídání rozložila karty, a jela. Trefila se do všech mých životních ran, až jsem chvílemi myslela, že mě snad zná od dítěte Výklad dělá i na dálku, po telefonu, skype atd. Co dodat? Nejlepší kartářka snad ani není!! Dělá také Rituální očistu Karmy, Aury atd. Doporučuji všem, kdo tento článek budete číst. Kontakt na ní je: Xxxxxx@seznam.cz  nebo XXXXXX

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
14.11.2014 09:35 Uživatel: Petra330
Věk:  33
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám velmi dobré zkušenosti s výbornou kartářkou, která dělá výklad i na dálku, po telefonu, přes email, skype, která se vůbec neptá na nic, pouze na Vaše jméno a věk. Dostala jsem na ní kontakt, a můžu jen říct, že jsem nechápala, co tato suprová kartářka všechno věděla, jak z minulosti, tak do budoucna. Po měsíci se začala  naplňovat její  věštba. Táto Paní mě moc pomohla, a hlavně navedla na cestu, po které se mám vydat. Dělala mě také Rituální očistu Karmy a Aury. Při rituálu používá zvláštní bylinky, které na Vás působí blahodárně už během očisty. No prostě úžasná. Kdo máte jakékoliv problémy, neváhejte se na ní obrátit. Kont. na Paní je : Xxxxxx@seznam.cz nebo  xxxxxx

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
04.12.2014 19:38 Uživatel: Fikus
Věk:  30
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Máte někdo zkušenosti s lidmi z bila - magie.eu?  

 
04.12.2014 20:34 Uživatel: Luisa 43
Věk:  43
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

no já byla u Ariany Argoni, přišla mi zajímavá a myslím, že ví o čem mluví, odhadla mou povahu i problémy i povahu mých dětí, v některých věcěch jsem docela koukala, no jestli se začne něco plnit do budoucna to uvidím, ale měla jsem z ní zvláštní a pozitivní pocit. dřív prý byla vyhlášená, ale pak onemocněla, tak trochu asi zmizela z povědomí, ale koukala jsem i na její facebook, sice působí trochu zvláštně jako praštěná občas, ale podle ohlasů lidí asi fakt něco umí. dokonce mi řekla fakt pár věcí, který nemohla odhadnout, byly dost specifický. máte někdo s ní nějakou zkušenost, že se splnilo co říká a nebo popř. s někým jiným?

 
05.12.2014 11:08 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

škoda, že si nevyložila svoji budoucnost, ale chápu, živit se nějak musí…

 
05.12.2014 12:23 Uživatel: kvetina
Věk:  36
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím   já jsem služby kartářek také využívala. Taky jsem si až do nedávna myslela, že život je jen o náhodě. Já si však myslím, že z těch karet přeci jenom vyčíst něco jde. Podle mě karty ukazují vše, ale záleží spíš na schopnosti kartářky, co v nich dokáže vyčíst.

Vše co mi jedná kartářka vyčetla, se splnilo a to tam byli dokonce i věci, které jsem nemohla nějak ovlivnit. Bohužel mi řekla i věci, které by kartáři říkat neměli - smrt v rodině do roka. Ani mě nenapadlo kdo, všichni byli zdraví. Ale bohužel takhle předpověd jí vyšla. Můj strejda měl rakovinu a nevěděl o tom ani on, ani mi. Myslím si, že na těch kartách určitě něco je. nebylo to jediné, co se mi splnilo a týkalo se to opravdu věcí, které jsem nemohla nějak ovlivnit.  

 
07.12.2014 16:31 Uživatel: Terez
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: Dobrý den, nevíte zda kartářka paní Santi z Prahy vykládá karty i po telefoně nebo jen při osobním setkání? ¨ Také by mě zajímalo, zda nevíte, kdo umí zlomit kletbu. Děkuji za odpověď.
 
30.03.2015 10:30 Uživatel: Andrea St
Věk:  34
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem se ocitla na těžké životní křižovatce, a potřebovala jsem nutně jakýsi záchytný bod, nebo spíše nasměrování. A v tomto rozpoložení jsem zabrousila na různé diskuze o kartářkách. Opakovalo se tam stale jméno Faith Mystery. Bála jsm s, protože se o ní taky hezky píše v různých diskuzích, ale rozhodla jsem se. Tak jsem si ji našla na Seznamu.cz přes Bazar a přes název Služby a výklad karet.

Kromě jí jsem napsala ještě dvěma. Jedna byla myslím Tiffany a druhá už ani nevím přesně, ale odněkud z Teplic. Ta Faith Mystery děla výklady přes email, ale musím říci, že naprosto podrobné a s hodně vstřícným jednáním. Výklad samotnými dost pomohl se v moji situaci zorientovat, odkryl i nanos chyb, které jsem udělala, a tak si myslím, že byl užitečný. Navíc jednání s ní po emailu bylo na urovni a take cena přijatelna.

 

Je to ale jen můj pohled a moje zkušenost. Jo to navíc i o tom, jak je člověk připraven na tento krok, a taky jestli vybrané kartářce chce nebo nechce důvěřovat. Ja jsem to riskla a nelituju. ještě mě trochu svádí porovnat výklad s výkladem například té Tiffany, protože i ona měla v instrukcích poměrně solidně vypracovane info, které se mi zdálo zajímavé.

Andrea

 
30.04.2015 16:52 Uživatel: Johanuska
Věk:  26
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já ti můžu doporučit web http://www.vestbazkaret.cz/ - jsem tam moc spokojená

 
09.06.2015 21:04 Uživatel: Anděl světla
Věk:  42

Město:Liberec

Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Komerční sdělení, příspěvek byl smazán správcem webu.  

 
20.06.2015 20:46 Uživatel: jana pokorová
Věk:  45
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Komerční sdělení, příspěvek byl smazán správcem webu.  

 
18.06.2015 21:49 Uživatel: Kajka1
Věk:  38
Téma: Dobré kartářky - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Z vlastní zkušenosti doporučuju kouknout sem http://www.magie-lasky.info/. Moc mi pomohli!


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny