Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

17.05.2014 16:08
Uživatel: Sara1
Věk:  31
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Od procince 2013 odebírám ovoce a zeleninu v bedýnkých, mé děti si díky tomu to stylu navykly více jíst zeleninu, a i ovoce. Nevím zda je to lepší chutí, nebo servírováním v bedýnce, ale za toto jsem velmi ráda. Ale bohužel mi vrtá hlavou cena. 330 Kč za 7-10 kg. obvykle 7 druhů včetně brambor.

Můj muž se na mě zlobí a říká, že dražší zeleninu snad už jíst ani nemůžeme, že mám zkusit farmářské trhy, na kterých jsem ještě nebyla. Myslíte že cena je opravdu velká a případně neberete někdo také bedýnky, případně neznáte farmářské trhy.

Bedýnka kterou beru není bio, jen od českych farmařů.

Děkuji

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3607x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Farmářské bedýnky - co si o tom myslíte?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
17.05.2014 17:54 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mila Saro, s bedynkami osobni zkusenost nemam, jenom mam kamaradku, ktera je taky odebira. Udelala stejnou zkusenost, jako ty, i kdyz cena je o neco drazsi nez na trhu. Pokud se ale tvoje deti diky tomu naucily jist ovoce a zeleninu, nelituj penez a odebirej je dal. I kdyz pojedes na farmarske trhy, nikdy toho nekoupis tolik, jako ti dodavaji a jeste na trhu ztratis spoustu casu. Takhle jste alespon nuceni to spotrebovat a jite zdrave. Pokud vse nespotrebujete, muzes se rozdelit s nejakou kamaradkou. Muz ma v urcitem smeru pravdu, ale on na nakupy nejspis nejezdi. Ovoce a zelenina v supermarketech vetsinou  neni cerstva a hlavne nema skoro zadnou chut, o hodnote ani nemluvim. A co je dneska BIO? Vubec nic! Bud rada, ze tvoje deti i vy jite zdrave. Jsou to dobre investovane penize.

 
17.05.2014 19:06 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

treba farmarske trhy v trinci stoji za prd, slezou se tam vetsinou nejaci kseftmani z sirokeho okoli, vsechno co prodavaji vydavaji za domaci vyrobky i kdyz toho jsou plne drogerie, zeleninu nakupujou po obchodech a prirazi si cenu a nahodi tabulku jak to je kvalitni

 

u nas taky jsou bedynky 3-8kg - 200, -  a 7-16kg 400, -, ale je tam psane ze treba nejaka zelenina je i s hlinou, bedynku sem nikdy nevidel ale platit za hlinu?

 
18.05.2014 07:23 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak treba v Pisku jsou poctive trhy!! U pochybnych kseftmanu bych taky nenakupovala!  

 
03.06.2014 18:37 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak se priznam ze sem se zapojil do bedynkareni ve ctvrtek jedu pro prvni bedynku (velkou) tak uvidime co tam vsechno bude

 

zapojil sem se hlavne kvuli prcka protoze ted ma jist vselijake kasicky a polivky a nevim co vsechno, takze to sjede asi vsechno co tam bude

 

bude to tady vedle z vesnice, kde uz ta "farma! dela bedynky nejaky ten rok a zatim vetsina chvali

 

takze dam pak fotky

 
03.06.2014 18:39 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jeste k tomu ze bedynka kterou bere Sara neni bio ale od ceskych farmaru

 

pokud to nekdo pestuje a nejde mu v prvni rade jenom o zisky a necpe to chemii od rana do vecera tak je to v podstate taky takove bio, brambory na domacim hnoji, zvirata ktere se pasou na trave, to se v dnesni dobe povazuje za bio a plati se za to, co bylo kdysi samozrejmosti

 
05.06.2014 18:25 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak bedynka je doma, fotku mam ale nechce se mi po fotak tak si pockejte

 

byly tam jahody. , tresne, hlavkove salaty, kopr, lahudkova cibulka, salvej, mata a rebarbora

 

navic jsem koupil domaci vajicka

 
05.06.2014 21:58 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

altParku, to vše v jedné bedýnce? A co to stálo? A kde jsou ty farmářské trhy? Těším se na fotku.  Pavla

 
06.06.2014 04:43 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jj vse v jedne, maji na vyber bud malou bedynku nebo velkou, ja bral velkou ale rikala ze ted teprv sezona zacina ze pak toho bude jeste o dost vic v te bedne, ze jak pak sprumerujem vsechny bedny tak by mela jedna vychazet kolem 15kg

 

mala stoji 200, velka 400

 

nejsou to trhy, vedle ve vesnici je rodinna farma a tam se domluvis ze ti jednou za 14 dnu nalozi beynku ovoce a zeleniny

 
08.06.2014 18:48 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

alt

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Farmářské bedýnky - cena, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny