Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze

04.05.2015 21:11
Uživatel: Lenka222
Věk:  35
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Ahoj.

Chceme pořídit komplet novou kuchyň.

Můžete někdo doporučit firmu?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1897x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Kuchyně
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
05.05.2015 10:37 Uživatel: Vladimír.V
Věk:  40
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den mám zkušenost s gorenje.cz

 
05.05.2015 13:14 Uživatel: jancaho
Věk:  34
500-1000
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Těžko říct. Brácha má z Oresi a je spokojený, já bych do ní nešla ani náhodou. Poptejte se a podívejte v okolí, co kdo má. My teď zadáváme kuchyň od firmy, od které mají naši kamarádi dlouhodobě dobré zkušenosti. Jinak doporučuju někoho z regionu, ať nedopadnete jak můj bratranec- nechal dělat kuchyň u řemeslníka na druhém konci republiky (z jeho rodiště), pak byly dost problémy s řešením nedostatků.

 
05.05.2015 13:58 Uživatel: jummy
0-100
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

taky doporučuji oresi

 
18.05.2015 11:18 Uživatel: Didi
Věk:  34
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Kuchyni od Oresi máme dva roky a ráda je doporučím, protože celá zakázaka probíhala hladce. Při nákupu se nám snažili vyjít vstřít, trefit se do vkusu a finančních možností. Nakonec jsme vybrali krásnou moderní kuchyni, která oživila byt.  

 
28.05.2015 08:32 Uživatel: Mirka
Věk:  38
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, my máme taky kuchyň od Gorenje, nechali jsme si udělat 3D návrh a je to velká výhoda aspoň vidíte jak to bude vypadat a jestli je dle vašich představ, takže doporučuji.

 
28.05.2015 09:37 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  43

Město:Praha

500-1000
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Zopakuji to, co jsem psal zde:  http://www.mojestarosti.cz/poradna/obchody-e-shopy-zbozi/sluzby/kuchyn-na-miru-firmy-s-dobrymi-referencemi.html#post154804

 

V podstatě máš tři možnosti:

1. koupit klasickou sektorovou kuchyň (třeba v Ikea) a poskládat si jí sama. Výhodou je zpravidla výrazně nižší cena, možnost levněji nakoupit samostatně spotřebiče v různých akcích a tedy ještě další snížen ceny.  

2. oslovit specializované firmy, které dělají v podstatě to samé, jen (mnohem) dráže. T. j. také sestavují kuchyň ze sektorů (tedy násobky 30, 45, 60 a 90 cm modulů) a případné centimetrové rozdíly zalištují. Ale přitom tvrdí, že jde o kuchyň na míru a také si to tak nechají zaplatit. Já jsem udělal kdysi chybu a nechal jsem si takto udělat kuchyň od Sykory. Neuvěřitelně drahé a navíc vše atyp, takže jakoukoliv lištu, úchytky, skla, . když budu chtít stejné, musím koupit od nich (za nehorázné peníze), spotřebiče dodali také oni, samozřejmě za doporučené maloobchodní ceny (t. j. o 10 - 15 % dráže, než bych koupil na Internetu), atd.  

3. oslovit firmu, která dělá kuchyně skutečně na míru, tj. nepoužívá moduly, ale udělá ti skříňku opravu např. rozměr 55 cm (místo 60), atd. Bude to drahé, ale pokud máš hodně členitou kuchyň s obtížně nebo vůbec neměnitelnými rozvody (odpad, voda, odtah do komína či světlíku, …), tak se to může vyplatit. Někdy se dá ušetřit, pokud neoslovíš hogo-fogo kuchyňské studio s kanceláří na hlavní třídě, ale nějakou truhlářskou firmu (kde si to stejně tato studia nechávají dělat).  

 
03.06.2015 06:56 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  43

Město:Praha

500-1000
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to vypadá, že za spotřebiče Gorenje platíte více, než je nutné - firma je obviněna z kartelových dohod kdy nařizovala prodejcům prodávat za vyšší ceny

http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/uohs-podezriva-vyrobce-domacich-spotrebicu-gorenje-z-kartelu-1195551

 
27.07.2015 09:42 Uživatel: Kamča
Věk:  42
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, já jsem si nechala sestavit kuchyň u Oresi. Chtěla jsem něco cenově dostupného, ale zároveň se mi kuchyň musela líbit. Vybrala jsem si z jejich řady Dolti a jsem spokojená. Kuchyň byla za dobrou cenu a perfektně mi zapadla do bytu.

 
09.12.2017 15:22 Uživatel: Oliiina
Věk:  33
Téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Potřebovala bych tip na nějakou firmu, společnost, podnik v Praze kde mi udělají kuchyni na míru. Chtěla bych svou vlastní, tak aby mi vyhovovala a na ceně mi moc nezáleží, tak prosím pokud máte radu šup sem s ní

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kvalitní firma vyrábějící kvalitní kuchyně - tipy, zkušenosti, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16289
Počet odpovědí celkem: 174050
Počet registrovaných: 4923 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Možné těhotenství
Nejkomentovanější za 7 dní: Možné těhotenství
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny