Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze

23.05.2016 19:30
Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Jaké máte zkušenosti s leteckou společností Ryanair ? Mohli byste mně dát konkrétní rady? Děkuji…

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1880x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Kdo letěl s "Ryanair"?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
23.05.2016 21:51 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Je to nízkonákladovka, to znamená, že od toho nelze kromě základní přepravy nic víc očekávat a je nutné počítat s tím, že za každou víc než základní službu se platí extra.  

 

Ryanair v podstatě "vymyslel", respektive zpopularizoval levné lety.

 

Nejde ovšem o špatnou společnost, i když priorita je u nich nízká cena.  

 
24.05.2016 19:09 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

pokud chces treba doletet az na misto tak si musis priplatit

 
23.05.2016 22:22 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Adame, děkuju…

 
23.05.2016 23:22 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

nemáte za co 

 
24.05.2016 19:11 Uživatel: Listicka
1533931136_listicka_v_trave.png
2000-3000
Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pavli, jako kazda nizkonakladova spolecnost, i Ryanair ma jista omezeni.
Nasla jsem tohle ohledne zavazadel.
http://www.letenky.com/ryanair
Precti si to ve sloupku vlevo dole. Radeji si to zjisti pri nakupu letenky.

 
28.05.2016 09:45 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Lištičko děkuju za odkaz. Právě, že Ryanair komunikuje jen přes mejlíky, myslela jsem, kdyby měl někdo osobní zkušenost.

 
28.05.2016 10:48 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ono to létání je dneska běžné jako nakupování v supermarketu. Ty rozdíly nejsou mezi společnostmi jako spíše v destinaci, přestupech, v typu letadla a v ceně letenky. Tutéž trasu můžete odletět s toutéž splečností bez přestupu nebo s přestupy, v malém letadle nebo velkém a za 15,000 nebo za 350,000. A až to teprve poznáte rozdíly.  

 

Letiště, celníci a to vše kolem mají všechny soplećnosti vlastně stejné, jelikož to nemají pod kontrolou ony, ale města kde jsou letiště. Odbavovací procedury se už pak v někteých čásetch procesů liší, ale taky nezáleží jen na společnosti, ale i na destinacích, typech letadel, místní kultuře, atd.  

 

Takže je to hodně individuální a rozhoduje opravdu nejvíc cena.

 

Ale Ryanair je běžný evropský ekonomický standard a léta tím hodné lidí. Proto se není čeho bát ale zas na druhou stranu za tu cenu nemůžete čekat ni víc než běžné služby.

 

Ono se psalo o Ryanair hodně článků, ale šlo spíše o marketing, nebo několik výkřiků podivně smýšlejících cestujících.  Ryanair taky patří mezi úspěšné a rostoucí společnosti a nékolik článků vzniklo i od konkurence jako nekalý způsob. No a něco zase byla pravda- Ale je to asi jako se vším.  

Vesměs nic zásadního se nestalo.  

 

Raynairem jsem sice neletel, lítám destinace, kde oni nelítají, ale rozhodně bych se nebál s nima leteť. alt

Tak přeji klidný let, málo turbolencí a pohodovou a dlooooooooooooouhou dovolenou. alt

 
28.05.2016 10:58 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Adame, děkuju za čas a vypsání podrobností. Poletí naši mladí, syn s rodinou, mají dvě malé děti. Letí jen Praha - Brusel na pár dní, dceři na svatbu.  My budeme doma, máme pejska po operaci a nakonec dcera po svatbě stejně přijde s manželem na dovolenou. Ona slítala celou Evropu, byla v Asii a Africe, ale nikdy ne s Ryanairem, tak proto jsem chtěla vědět, jak se s nimi létá.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Letecká společnost Ryanair - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny