Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

12.03.2012 11:26
Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město: Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Odpovědí na téma: 14
Text: 

Asi se dost z vás nad mým dotazem zasměje, ale už jsem 13 let nebyla v bazénu. A ten poslední, který jsem navštívila byl ještě navíc v Anglii.

   Tenkrát, krom exému (protože jsem s kůží měla velké problémy a chlor tomu nedělal úplně dobře) jsem si odnesla ještě jakýsi virus, který způsoboval růst malých bradaviček. Rostlo mi to v podpaží a na prsou a muselo se to vyřezávat. Inkubační doba byla 9 měsíců a kůže se infikovala z bouliček, takže se léčba protáhla skoro na 2 roky.

-     Takže můj první dotaz zní, jestli je nějaký způsob, jak zjistit do jaké míry je bazén "čistý". Jestli prostě jsou třeba nějaké diskuze, kde se dočtu, jaké mají lidé zkušenosti. Vím, že máma mívala velké gynekologické problémy i když v bazénu byl třeba jen táta. Dají se tato rizika nějak minimalizovat?

-   Druhá věc je ta, jaké se do krytých bazénů nosí plavky? Když už se chodím koupat, tak do rybníků a mám trochu strach, aby mi chlor plavky "nesežral" excited Nedávno jsem si koupila nové s potiskem lilií a třpytkami a nechci, abych šla domů s oranžovým kusem látky… excited

-    A poslední dotaz, jestli si mám brát svůj ručník a jak je to tam s úschovou věcí apod?

   Jak se říká-líná huba, holé neštěstí, tak se ptám, ať nejsem za troubu přímo tam… Co kdyby to viděl můj idol, že excited

   A kdyby to někoho moc trápilo, tak chci zkusit chodit do bazénu protože mě plavání baví. Je dobré na celkové posílení těla a i na dýchání. A  hlavně mám poslední dobou problémy se zády a chci to trošku rozhýbat. Na závěr jen jezdím na koni a dělám judo, takže bych ráda ještě nějaký pohyb a výdej energie měla. Předem díky za odpovědi happy

 

http://www.novinky.cz/cestovani/142043-obrazem-nejkrasnejsi-a-nejluxusnejsi-hotelove-bazeny-sveta.html

 

Ideálně, kdybyste někdo věděl o něčem podobném u nás, tak sem s tím excited

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3128x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Plavecké bazény v ČR a jejich čistota vody
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
12.03.2012 17:28 Uživatel: Julie
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

  Já do krytého přes zimu nosím plavky jednodílné (vcelku), gumové žabky, větší ručník, sprcháč a křeben, někdy i fén. Skřínky se dají povětšinou zamčít a jsou na gum. náramku. Pokud se pohybuješ v Brně, doporučuji bazén Lesná. Ještě jsem chodila k Boby, ale tam je to dost z ruky, ale mají asi slanou, páč tam chodí maminy s dětičkama. Ty bradavičky slýchám od hodně lidí, jak se tomu bránit nevím. Na gyn. problémy jsou dobré probiotické tampony Ellen. Klidně se ptej.

 
12.03.2012 19:26 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

V brně jsem taky po něčem koukala a Lesnou máme skoro za rohem. Spíš jsem teď našla bazén v Ostravě a chtěla bych začít chodit tam.

   Za info děkuju. Žabky se předpokládám dají nechat někde v okolí bazénu a zbytek šoupnu do skříňky. Dobře tedy. Ještě se ponořím do skříně a vytáhnu nějaké vhodné plavky. Třeba jsem měla jedny takové, které mi vysloužily nevídanou pozornost. No byly ze stran červené a vepředu měly široký bílý pruh... excited

   Děkuji děkuji happy

 
15.03.2012 10:06 Uživatel: marki
55764725468133259401.gif
500-1000
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

No když si vezmeš červenou plaveckou čepici a plavecké brýle/dají se půjčit i tam/, určitě ti to sekne.

 
20.04.2015 08:42 Uživatel: Sabo
0-100
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

no já nosím do krytého bazénu vždy plavky jednodílné. Ručník určitě s sebou a všude jsou uzamykatelné skříňky. Co se vody týče, myslím, že je to vždy o štěstí, může to být 10 v pohodě a pak si  můžeš přinést cokoliv a odkudkoliv. Mě se zamlouvá jeden plavecký bazén, není to otevřené tak dlouho, tak je zatím vše hezké a nové.

 
22.04.2015 15:26 Uživatel: třešinka
Věk:  28
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

já tam chodím na wellness, ta sauna se mi tam moc líbí

 
13.05.2015 18:09 Uživatel: krtek
Věk:  29
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

jo jo sem taky chodím plavat a je to fajn

 
20.04.2015 17:00 Uživatel: rybička
Věk:  25
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

jo jo tam se mi to také líbí, navíc si můžeš zamluvit bazén jen třeba pro partičku.

 

 

 
29.04.2015 11:06 Uživatel: salsa
Věk:  21
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

a víš kolik stojí zamluvení toho bazénu s partou?

 
04.06.2015 08:29 Uživatel: žabka
Věk:  38
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

taky jsme tam takhle byli s partou a bylo to super. Bylo nas tam 10?

 
28.04.2015 19:58 Uživatel: myška
Věk:  31
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

plavky do bazénu volím vždy v celku, když chci kondičně plavat a odrazím se dvojdílné mi padají ). Ručník půjčují spíš ve wellnessech, do bazénu ano.

 
15.05.2015 09:04 Uživatel: rybička
Věk:  25
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

mám pocit, že je to 1000 Kč?

 
18.05.2015 09:17 Uživatel: salsa
Věk:  21
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

jo super děkuji a ještě jeden dotaz je tam omezený počet osob?

 
18.05.2015 15:07 Uživatel: rybička
Věk:  25
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

myslím, že 13 je max.

 
19.05.2015 01:49 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

    • Rybička
    • Sabo

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Plavecké bazény v ČR a čistota vody - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny