Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

16.10.2014 21:12
Uživatel: Janik
Věk:  31
Odpovědí na téma: 24
Text: 

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s ezoteričkou jménem  Zdena Nováčková Brno?

Dělá médium (sezení s průvodci světla, napojení na duše zemřelých, apod.)?? Chci tam jít, ale nevím jestli je opravdu dobrá. Byl jste u ní někdo?

Děkuji za odpověď

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5274x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: zkušenosti se Zdenkou Nováčkovou z Brna
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
16.10.2014 21:32 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Janíku, vše, co je spojeno s okultismem, je nebezpečné, Pokud nechceš skončit v blázinci, tak se takovým věcem vyhni obloukem. Přečti si nějaké zkušenosti lidí, kteří se s okultismem zapletli.

 
17.10.2014 11:22 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Naprosto souhlasím s Pavlou, tady toto není sranda a pokud paní není opravdu výborná, co se takových věcí týká, může tě dostat do pořádné šlamastiky. Vzhledem k tomu, že kolem sebe pár lidiček mám, co se zabývají esoterikou a znám jejich příběhy, tak toto bych neriskovala.  

Není to tak dávno, co mi kamarádka v čajovně vyprávěla svůj noční příběh, husinu jsem měla velikosti pralinek a musím říct, že dlouho už jsem se necítila tak nepříjemně. to ve mě ani horor nevyvolá. Opravdový strach.

Víš, existuje spousta světů kolem nás, paní Iva to přirovnává k paneláku… ve sklepě žijí plísně a spóry a fujtajbly a čím jsi výš, tím více světla doléhá a jsi blíž slunci. A jak můžeš vědět, že si z tohoto světa nedotáhneš cosi z toho sklepa, místo té duše, kterou jsi chtěla.  

 Každý, kdo o tom cosi  ví ti řekne, ať si nezahráváš.  

 

 
09.09.2016 22:18 Uživatel: joze
Věk:  50
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Paní Nováčková je velmi seriózní a nemá zájem někomu ubližovat, natož mu 

škodit. Pomohla mnoha lidem ve velmi složitých situacích. Sama jsem ji několikrát vyhledala a vím o čem mluvím. Jsou to jen pomluvy a navím, že to někoho baví.

 

 

 
19.10.2014 21:17 Uživatel: Janik
Věk:  31
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ano, ale když nechci vyvolávat ducha, ale jen poradit od mého průvodce světla (jak to má v nabídce), tak by mi to přeci nemělo ublížit. Nechci tam jít jenom pro zábavu, ale kvůli dceři (zdědila hypochondrii a fóbie po tchýni, je neurotická) a navíc chci řešit vztah matka dcera (moje matka a já, a já a moje dcera), přijde mi že tam je nějaké karmické zatížení, protože ten vztah není tak upřímný a láskyplný. těžko to popisovat. Nechci to nechávat ladem, protože vidím jak se moje tchýně trápí s těma jejíma stavama a také chci svoji dceru více milovat (ne že bych ji neměla ráda ale není to takové jak se synem) a matku chci aspoň pochopit a odpustit ji… na tohle prostě doktoři nejsou, to chce nějakou "vyšší moc"

 
22.10.2014 16:19 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Janik, proč chodit ke "kovářičkovi", když můžete jít rovnou za "kovářem"?

Podívejte, pokud jste věřící, tak nejvyšší stvořitel je Bůh. Obracejte se v modlitbách a prosbách přímo k Bohu, aby Vám dal pochopení, jak postupovat, jak vycházet s ostatními. Bůh je láska a vyslýchá naše prosby, pokud k němu přistupujeme s vírou. Je víc než tvor, než stvořený člověk.

Možná znáte tato slova:

František z Assisi, říkal:  Bože, dej mi pokojnou mysl, abych přijal věci, které změnit nemůžeme. Dej mi sílu, abych změnil věci, které změnit můžeme. A dej mi moudrost, abych rozlišil jedno od druhého.

 
20.10.2014 07:06 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Karma tam zcela jistě je, ale tu si nese každý ve svém životě. Karma je o nepřijetí a pokud ti ji někdo stáhne, vymaže, zapíšeš si ji znovu, ale v daleko větší míře. Nikdo z venčí by neměl zasahovat a stahovat nám naší karmu, to musíme sami. Je mi jasné, že netušíš, kde je příčina, tak maximálně si ji nechej zjistit, ale nedovol, aby ti karmu stáhla. Ublíží ti to. Dřív nebo později.  

 
22.10.2014 13:24 Uživatel: Zeus
Věk:  90

Město:Eden

Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Běž na Hůskovu 2!!!

 
23.10.2014 07:50 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pokud jsi matce nestihla odpustit a pochopit ji za jejího života, odpusť jí aspoň v duchu a nech ji spát. Problémy ze světa živých je potřeba řešit a ne si myslet, že komusi zaplatím a je vyřešeno. To by bylo pěkně jednoduché …

 
05.11.2014 14:40 Uživatel: Janik
Věk:  31
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

ale já neřekla, že je mrtvá mamka žije a dcera taky. už jsem u paní Nováčkové byla a tak teď už vím, proč tomu tak je, měli jsme nějaké neshody v minulém životě (šlo o chlapa… jak jinak), proto ted to "nepřátelství žen", bohužel však rozhřešení měla babička, která vloni zemřela, takže si karmu ponesem i do dalšího života

 
05.11.2014 20:52 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jaké rozhřešení?  Trochu tomu nerozumím. Karmu sis zapsala, protože jsi něco " provedla " a pouze ty si ji můžeš stáhnout.  

Tak mi uniká rozhřešení, smysl.

 
06.11.2014 20:53 Uživatel: Janik
Věk:  31
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já, moje máma, dcera a tchýně (+ ještě někdo z mé blízkosti, ale nevím koho myslela) jsme byly v minulém životě v nějakém harému sokyně (byly sme snědé, takže možná Egypt nebo Řecko) a tahaly sme se o nějakýho mladýho chlapa. Došlo tam i k otravě (já s dcerou, nevím kdo koho). Babička tam byla taky, ale ne sokyně, možná správkyně harému. No a v tomhle životě prý babička nesla jakoby v ruce rozhřešení pro to naše nepřátelství žen… to jen pro vysvětlení

 
06.11.2014 21:17 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Paní Jano, opravdu tomu věříte? Proč si necháte namluvit takové věci?  Uvařte dobrý oběd, pozvěte děvčata na jídlo, řekněte, že si odpouštíte co bylo, a mějte pěkný den a pak i ty ostatní. Nezatěžujte si mysl minulostí, žijte přítomností a dělejte si radost a mějte se holky rády. Pavla 

 
07.11.2014 06:57 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pavlínko, taky věřím v minulé životy, ale musím potlačit zvědavost a nenechat si říct svou minulost. Jak píšeš, je třeba žít teď.  

 
07.11.2014 20:14 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

altPrávě, Sorbi, musí řešit přítomnost. alt proto si myslím, že si by se měly holky sejít, alt pohostit se a hezky spolu jednat, altodpustit si.

 
07.11.2014 06:56 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Aha, minulým životům rozumím, rozhřešení ne. Možná to bylo jen cosi na usmíření.  

 
23.10.2014 17:13 Uživatel: Ludvík
Věk:  42
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Duchařina je hovadina.

 
24.10.2014 06:23 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Proč si to myslíš? Jenom proto, že jsi ještě žádného neviděl?  Proto přece nejde říct, že je to hovadina.  

Já tvé mozkové buňky neviděla a přesto věřím, že je máš .  

 
01.12.2014 10:52 Uživatel: Janik
Věk:  31
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, ještě se k tomuto tématu vracím a chtěla bych říct, že cítím, že mi to pomohlo. Ten vztah k dceři (jsou jí 3 roky) je mnohem lepší, necítím už takovou averzi, řekla bych, že už je to takové normální, vpohodě. A pro ty co na duchařinu nevěří… . já na ni taky moc nevěřím, ale když mám problém nebo cítím že není něco vpořádku, tak se to snažím řešit a nenechávat to ladem (protože to by bylo akorát horší, nosit si to v sobě celý život). A je jedno jestli jdete k psychologovi, knězovi nebo k médiu. hlavní je to, jestli je ten dotyčný schopen vám pomoci. Já jsem šla k médiu, protože nejsem křesťan (ikdyž dodržuji jejich desatero více než někteří věřící, které znám) a vim že psycholog by mi taky nepomohl. Proto jsem zvolila tu třetí možnost.

 
13.02.2015 16:34 Uživatel: maminka
Věk:  57
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zúčastnila jsem se sezení s paní Nováčkovou. Chtěla jsem se pokusit jejím prostřednictvím setkat se svou dceruškou. Nebudu popisovat podrobnosti, ale nedoporučuji. Z celého srdce jsem chtěla uvěřit, že skrze ní mluvím se svou dcerkou, během "seance" jsem cítila, že to není pravé médium. Ke konci sezení jsem se pokusila ještě o jeden pokus, který by mě třeba vyvedl z mých pochybností, protože jsem chtěla uvěřit, že je dcerka u mne: Dcerka měla svého pejska, když mi odešla na druhý břeh, pejsek (černá fenka) si lehla  a odmítala jídlo, vstát. Tak jsme s ní ujížděli k veterináři, ten nám řekl, že se Ejminka rozhodla odejít za mojí dcerkou. Já jsem v náručí s Ejminkou vyšla ven, sedla na trávník, líbala jí hlavičku a prosila, aby tu zůstala s námi, že ona mi zbyla po mé holčičce, která ji jako štěňátko přinesla ze  školy, a od té doby jsme byly taková nerozlučná trojka. Prosila jsem Ejminku, at mě neopouští - najednou Ejminka zvedla hlavičku, olízla mi ruku a byla tu s námi ještě další tři roky, než jí nešťatnou náhodou porazilo auto.

Tak jsem se paní Nováčkové zeptala - zda tam nevidí u mé dcerky nějakého pejska - ona na to, " ano vidím, dcerka ho drží v náručí a říká mu šmudlíku. A jakou má barvu? Je bílý a chlupatý." 

Ještě jednu poznámku - byla dohodnuta určitá cena (ne malá) částku jsem měla připravenou. Po skončení sezení jsem paní Nováčkové tu částku předávála, a ona, že to je málo, že jsme 15 minut přetáhly - že je to  250, - Kč více. plná emocí, s roztřesenou rukou jsem hledala po kabelce 250 Kč, se kterými jsem nepočítala, paní nade mnou stála a čekala, až je najdu a předám.

Tak to je má zkušenost, zkušenost maminky, která nadevše miluje svoji dcerku, a nikdy jí milovat nepřestane. Nepotřebuji žádné médium. Lásku mám v srdci.

 

 
13.02.2015 18:00 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Je mi moc líto, co jste zažila, že jste přišla o dceru. Chápu, že té osobě již nevěříte, já sama bych nikdy takové lidi nevyhledávala. Jen Vám dám odkaz, co se o tom píše v Bibli.

 

Magie a okultismus, je zcela v rozporu s učením Bible, která takové praktiky s důrazem odmítá.

3. Mojžíšova 19:26. nebudete se obírat hadačstvím ani věštěním

3. Mojžíšova 20:27. Muž, či žena, v nichž by byl duch zemřelých nebo duch věštecký, musejí zemřít.

 Micheáš 3:11…  Vyhladím od tebe kouzelníky a nebudeš mít hadače

2. Královská. obírali se věštěním a hadačstvím a propůjčovali se k činům, které jsou zlé v Božích očích, a tak Boha uráželi.

 

 
02.03.2015 08:07 Uživatel: Garilka
Věk:  37

Město:Brno

0-100
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

.

 
03.05.2016 12:47 Uživatel: Reno
Věk:  53
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

omlouvám se, že jsem uvedl pouze přezdívku. Paní Nováčková je pozitivní osoba, která uváděné schopnosti opravdu má, ale každý se může občas z různého důvodu mýlit (pejsek). S většími finančními částkami nesouhlasím a je jen otázkou, zda nedojde časem ke karmickému odrazu např. ke ztrátě schopností. Vstupy do minulých životů jsou bezpečnější samovolné, než vyvolané sugescí nebo hypnózou. Dojde totiž k propojení současnosti s minulostí a Váš minulý problém, se kterým jste si nebyli schopni poradit třeba po tisíce let,  je zde teď. (Formy Vaší existence mohly být i nelidské.) Na Zemi existovaly různé kultury, o nichž se dnes už nic neví a disponovaly překvapivými znalostmi i co se magie týká. Věřte, že hypnotizér Vám nepomůže, a jestli nejste-li obdařeni  výjimečnými schopnostmi, zkušeností a nepřijde-li ten správný nápad, můžete zůstat např. od pasu nehybní nebo posednutí v tomto nynějším životě.   (Za banalitu považuji zážitek typu, že Vás někdo někde zabil nebo umučil atd.)  Posmrtný život - předci: Posmrtný život opravdu existuje a Vaši předci Vám mohou předat ve vizi velmi důležité upozornění nebo radu. Též je lepší spontánnost než násilné vyvolávání duchů. Činnost média má svá rizika v možnosti obsedance negativní astrální bytostí a ujišťuji Vás, že se Vším, co píši, jsem se setkal. Negativní astrální bytosti útočí téměř zpravidla v noci, ve spánku, kdy se téměř nemůžete bránit a nejlepší obranou je, nehledě na názory vyčtené v Bibli, magie. (Jednou zjistíte, že nějakých dva tisíce let, nic není a že Bůh, je něco jiného, než tato moudře se tvářící kniha.)  Prosby na útok nezabírají a také nejste ve spánku něčím vyšším chráněni, jak si mnoho lidí naivně myslí. Je to ovšem případ od případu - někdy je vhodné zemřelou bytost odprosit, než tu nešťastnou duši ještě nějak drtit a požádat třeba i za celý rod za odpuštění. … Trochu jsem se rozpovídal. Přeji Vám všem hodně štěstí, pracujte na sobě, snažte se konat dobro a neriskujte!     

 
02.01.2018 02:11 Uživatel: Dita
Věk:  35
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

U paní Novačkové jsem byla a dost hrůza. Ono je dost lehké někomu uvĕřit, když mu platíte a když tam jdete v rozrušení. Já myslím, že Paní jisté schopnosti má, ale jsou to schopnosti v hádání. Ona s vámi projde více věcí a nastaví to tak, že něco je buď dobrý nebo špatný. Něco vyjde, nĕvo ne, ale víc než 50 procent vyjde protože vy se snažíte tomu "špatnému" vyvyrovat. Ona svými otázkami "rybaří" po informacích. Já se živým hypnoterapií už nějaký pátek a tak poznám když to někdo dělá. Ono je dost jednoduchý někoho naprogramovat, aby něco udĕlal nebo aby ho jeho podvědomì (to je ta část mozku co dělá vše automaticky) od něčeho odvrátilo. Ono když vám někdo řekne, že vás váš přítel zabije, když ho brzo neopustíte nebo že dostanete nádor na mozku, když něco neuděláte, tak vám to nasadì brouka do hlavy a asi se podle toho rozhodnete. Ona takové věci ráda řìká. Pokud se rozhodnete navštívit medium, tak mu nedávejte žádné informace a jen mu/jí řekněte, že druhá strana bude vědět na co se ptáte. Přece jsou prostředníky, nic nemusí vědět. Pokud budou naléhat, ať jim odpovíte, tak střídejte pravdiné informance s nepravdivý. Pokud se budou chytat na všechno, co jim řìkate, tak vìte, že nejsou pravý. Pokud používají stereotypy, jako když je někdo alkoholik, tak je to špatný člověk, mějte se na pozoru. Také se oblečte jinak než normálně. Ono se z toho dá hodně vyčìst a použijte jiné jnéno pokud můžete. Pokud používáte internet ono se toho dá zjistit předem hodně. Jděte k médii s nadhledem a myšlenkou, že oni jsou tam od toho, aby vás přesvědčili, že nejsou podvodníci, ne opačně.

 
03.04.2020 23:31 Uživatel: Elilisen
Věk:  41
Téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, omlouvám se že sem píši, ale potřebuji se poradit. Před měsícem mi zemřela dcera. Do dnes (03.04.2020) přesně nevím co se stalo. Potřebuji nutně mluvit s dcerou a chci vyhledat paní Novackovou. Já na tohle všechno věřím. Jen jestli dělám dobře, ale jediná dcera mi může dát odpovědi. Je opravdu tak dobrá jak jsem o ní četla? ! Děkuji 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Zdenka Nováčková Brno médium hovořící se zesnulými - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny