Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test

25.03.2018 09:36
Uživatel: Ašíma
Věk:  34
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Dobrý den.

Mám boty od Deichmanna. Kupovala jsem je na jaře 2017. Teď v předjaří jsem je prohlížela a mají takto sedřenou podrážku. Je to normální, aby se tak odřela a do takového divného tvaru?

Je to asi Čína - mají označení Graceland.

Je toto normální?

,

,

Bohužel se mi nedaří najít paragon.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1434x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Deichmann obuv
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
25.03.2018 10:11 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Text uživatele: 

Aby jsi takto "sešmajdala" alt boty, musela by jsi v nich chodit celých těch 9 měsíců v kuse - v noci by jsi musela šlapat po posteli a i ve vaně dupat do stěn vany alt A nebo jste se v těch botách museli střídat celá rodina - vč. babiček, dědečků, strýčků, tetiček, bratranců, sestřenic a snad sousedů v domě. Jinak to není možné.

Ta podrážka je asi z hodně aušusového materiálu.

Třeba po třech letech chození bych tomu věřil, ale po 9 měsících je to skoro neuvěřitelné.

 
25.03.2018 12:39 Uživatel: Ašíma
Věk:  34
Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Text uživatele: 

Chodila jsem v nich akorát na jaře, na podzim a teď zase na jaře.

Divné je, že mám doma i mnohem starší boty a takhle nevypadají.

 
25.03.2018 10:45 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Text uživatele: 

To, jak se ta podrážka boty vlevo zdeformovala, v pořádku určitě není. Pokud nemáš paragon, lze reklamaci i tak uplatnit např. takto

"Při uplatňování reklamace stačí prokázat, že spotřebitel u prodejce věc zakoupil. To lze např. výpisem z účtu při platbě kartou či převodem, staršími reklamačními protokoly, originálním obalem, specifičností zboží (nikdo jiný ho neprodává), v krajním případě i svědeckou výpovědí."

 

Nicméně takto sešlapané boty, respektive jejich podrážky, Ti mimo jiné také napovídají to, že sešlapání není symetrické, nýbrž je větší z vnějších stran. což může značit  vyšší nebo vysokou klenbu nohou a nohy do O. Ideální jsou v tomto případě "poddajné" a velmi tlumivé boty. Ty mají pevnější mezipodešev na vnější straně. Jde o to, že takové nesprávné postavení chodidla zbytečně přetěžuje klouby, svaly, vazy.

 

 

Dočetla jsem se, že Graceland je lznačka německého výrobce Deichmann, která patří k těm levnějším a recenze na tuto značku nejsou nic moc.  

 
25.03.2018 12:38 Uživatel: Ašíma
Věk:  34
Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Text uživatele: 

Děkuji za odpověď, nohy do O nemám, nicméně přemýšlela jsem, zda nemůžu nějak divně chodit… spíš je zvláštní, že mám doma spoustu jiných bot (různých kvalit a stáří) - a žádné mi to neudělaly, a to ani ty, které už mám několik let.

Pravdou je, že jsem měla kdysi boty a ty se mi sešmajdaly přesně na té samé straně a taky se proděravěla podrážka na patě… a to nebyly ani levné, ale hodně hodně staré a nošené, takže nějaký problém v noze bude, asi

 

Obávám se, že výpis z účtu nedohledám. Specifičnost mi nepomůže, když nedoložím, kdy sem boty koupila. Svědecká výpověď - nevím, jak na to budou v obchodě nahlížet, aspoň, že vím, ve kterém obchodě jsem je koupila.

 

 

 
25.03.2018 12:19 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Text uživatele: 

Dany ma pravdu. Zatimco v CR se Deichmann povazuje za luxusni obuv, v Nemecku je to jeden z nejlevnejsich obchodu. Znacka Graceland je vice mene znacka obuvi pro mlade a vydrzi tak max. dve sezony. Kvalita nic moc, spis modni zalezitost.
Kazdopadne boty reklamuj a kdyz ti je nevezmou v obchode, obrat se na centralu. Myslim, ze Graceland nikdo jiny neprodava.

 
25.03.2018 12:41 Uživatel: Ašíma
Věk:  34
Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Text uživatele: 

Já deichmanna nepovažuji za luxus, nicméně jsem netušila, že po roce se mi stane toto. Doma mám spousty starších bot a podrážky děravé nemám.

 
25.03.2018 13:56 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Text uživatele: 

Mozna jsem to prehnala s tim slovem luxusni, ale kazdopadne za lepsi.
Boty urcite reklamuj.
Ja si u Deichmanna nikdy boty nevyberu.

 
25.03.2018 20:36 Uživatel: Rypoušice
Věk:  25

Město:Brünn

1542927537_dsc_0032lllk.jpg
1000-2000
Téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Text uživatele: 

Deichman je nekvalitní. Já doporučuji v CCC značku Lasocki - pravá kůže a vydrží, mám krásné zimní boty už druhý rok.

A i červené podzimní boty z umělé kůže - Clara Barcson nebo jak - taky z CCC vydrželi třetí rok, jen mají na jedné botě dírku u paty, ale budu je nosit, než se rozpadnou.  

Oboje boty vapdají trochu punkově, opravdu mají pěkné designy za dobré ceny.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Deichmann obuv - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, hodnocení, test
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny