Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

08.04.2015 23:26
Uživatel: Eva7
Věk:  38
Odpovědí na téma: 35
Text: 

Dobrý den,

chci zeptat zda má někdo zkušenosti s novými kuchyněni Livanza od Oresi. Dnes jsem byla u nich ve studiu a vypadají hezky a kvalitně, ale ráda bych měla nějaké reference, zkušenosti, názory nebo recenze.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 8178x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Zkušenosti s kuchyní Livanza od Oresi
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
10.04.2015 07:16 Uživatel: jitka-t
Věk:  35
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Můžu doporučit kuchyně vypadá báječně a taky je kvalitní, dokonce je vyrobena v německu.  Pokud máte zájem o něco víc než je standart, tak to bude pro Vás vhodná značka. Je to taková ta vyšší střední třída.

 
10.04.2015 07:58 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Osobně si myslím, že dotaz je spíš reklama. Vždyť jaké může mít kdo zkušenosti, pokud jde o typ u nás prodávaný půl roku?

 
04.11.2015 22:11 Uživatel: Miruna66
Věk:  36

Město:Praha

Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Přeji hezký den,

 

rád bych reagoval na odpověd kterou jsem si přečetl. Nemyslím si že by to byla reklama. S kuchyněma Livanza od Oresi mám zkušenosti více než bohaté a mohu říct že kvalita použitých materiálů a kování je více než perfektní.

 
10.04.2015 17:14 Uživatel: jitka-t
Věk:  35
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano Báro, kuchyni máme necelý půl rok, tak nejde o nějakou dlouhobou zkušenost, ale člověk i za ten půl rok získá nějaký dojem a ten mám hodně dobrý. Taky jsem si přednákupem snažila žjišťovat co nejvíce informací. A dovolím si Vás poopravit nejde o typ, ale německou značku, kterou Oresi nabízí, já mám typ Tewa.

 
13.04.2015 22:30 Uživatel: Eva7
Věk:  38
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jitko, děkuji za Vaši zkušenost…

Barčo, právě proto, že jde o novinku, tak hledám reference zadáním dotazu…

 
29.04.2015 16:18 Uživatel: Katatina
Věk:  36
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Máme kuchyni Oresi, ale už déle a není tato značka, ale jsem s ní spokojena. Už jsem se v ní něco navařila a je stále v perfektním stavu. Brzy bude nutné mamce zařídit novou kuchyň i když ona tvrdí, že jí ta současná stačí, ale stejně vím, že by si v koutku duše přála novou. Určitě budeme vybírat spolu a pokud nenajdeme jinou, tak Oresi bude můj favorit.

 
26.05.2015 20:22 Uživatel: Verunika
Věk:  41
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky máme od Oresi a jsem s ní maximálně spokojena, máme ji sedm nebo osm let a nebylo potřeba řešit žádné probrémy. Vaří se mi v ní dobře, tak klidně doporučím.

 
31.08.2015 13:41 Uživatel: HankaL
Věk:  55
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My jsme na jaře pořizovali model Livanza a jsem s ní spokojená. Máme model Aria, protože jsem chtěla, aby kuchyň působila čistým jednoduchým dojmem. Měla jsem trošku obavy, že jde o jejich novou značku bez referencí, ale od Oresi má kuchyň i dcera několik let, tak jsem byla ujištěna, že mají kuchyně opravdu kvalitní. Výběru nelituji, kuchyň splnila má očekávání.

 
15.09.2015 12:16 Uživatel: Mapets
Věk:  38
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Oresi máme 6 let a po 4 letech se začala postupně ze všech dvířek odlupovat folie. Co se dá, tak zachraňujeme lepením (osvědčilo se kvalitnější vteřinové), aby aspoň ještě dva roky vydržela : , (. Korpusy jsou sice měkké, ale kupodivu zatím drží. Nevím jak dnes, ale když jsme ji kupovali, tak korpus a dvířka vyrobeny v Polsku! Pracovní deska a kování (CZ) bez vážnějších problémů.

 
24.09.2015 14:01 Uživatel: Jiřinaa
Věk:  49
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkoušel jste reklamaci? Nám se objevili cca po pěti letech taky nějaké odlupy, tak jsme do Oresi zavolali, jak to máme řešit a řekli nám, že to vezmou na reklamaci. Dvířika nám vyměnily a od té doby je to zase bez problémů. S ničím jiným jsme zatím neměli problémy.

 
29.10.2015 15:41 Uživatel: Ing.Horáková
Věk:  58

Město:Praha

Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, ráda bych touto cestou doporučila firmu Oresi na základě kladných zkušenosti, které s touto firmou naše rodina má. Na firmu jsme se mohli spolehnout jak v otázkách řešení kuchyně tak při následných dodělávkách kuchyňského koutu. S odstupem času již mohu říct, že kuchyně je opravdu dobré kvality a jsem ráda, že jsem tuto firmu zvolila právě pro naši realizaci.

 
04.11.2015 22:13 Uživatel: Miruna66
Věk:  36

Město:Praha

Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hezký den,

kuchyně Livanza vám mohu vřele doporučit. Jsem truhlář a měl jsem možnost jich pár namontovat a jsou velmi kvalitní. Vždy je to o tom kdo a jak vám kuchyn navrhne a objedná a jak moc dané věci rozumí.
Věřte že budete velmi spokojen.

Přeji krásný den

 
16.12.2015 12:38 Uživatel: Pavelek
Věk:  38
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlasím, žena od nich má kuchyň od nového roku a je spokojená. Při montáži jsem si kontroloval kvalitu materiálu a neměl jsem výhrady. Myslím, že je to taky tím, jak se mění různé výrobní technologie. Už dokáží udělat kvalitnější věci za míň kaček než dřív. Oresi klidně doporučím, protože myslím, že kuchyně maj kvalitní.

 
18.12.2015 14:30 Uživatel: L.K.
Věk:  49
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 


Kuchyně z Oresi už nikdy více! Vše začalo běžným návrhem, kuchyně se nám líbila. Po dvou schůzkách v pardubické prodejně jsme ladili detaily, vybrali spotřebiče. Po nacenění nám bylo oznámeno, že se paní prodavačka spletla, nelze dát do kuchyně otvíraní výklopů, které původně bylo započítáno do ceny a jestli nám nevadí, že bude o 12 tis. dražší. OK.  Už první zarážející fakt byl, že chtějí zaplatit 100% ceny dopředu i za montáž, přesto, že jsme neviděli nic z naší kuchyně na zakázku. Prý je to obvyklé u všech firem a podnikatelé, kteří si nechávají udělat kuchyň za 0,5 mil nemají problém zaplatit vše dopředu. Oproti tomu je naše kuchyň za pakatel, stála pouze 220 tis. Termín dodání jsme domluvili na půlku prosince 2015. Prostory však byly připraveny dříve, a tak jsme se ptali, zda by bylo možné ji namontovat o dva týdny v předstihu. Mladá nová prodavačka nám řekla, že kuchyně jezdí z Německa rovnou k zákazníkovi, že to možné není, její starší zkušenější kolegyně nám však řekla, že už je dávno na skladu připravená a že kolegyně neví, jak  to chodí. Ujišťovala nás, že je kuchyň ve skladu v HK připravená a nemusíme mít strach, že by bylo něco v nepořádku a klidně s námi nasedne do auta a pojede nás do skladu přesvědčit. Při zahájení montáže montéři oznámili, že chybí jedna skříňka, která je ještě v Německu, lišta k digestoři a doměrky, jelikož kuchyň měla být až do stropu. Vše samozřejmě lze doobjednat,   ale lišta k digestoři bude za dalších 1000 Kč, i když paní prodavačka uznala, že je to její chyba (ta samá digestoř běžně stojí 6 700 Kč, my jí máme za 7686 plus bychom měli doplatit 1000 Kč za lištu), doměrky ještě nespočítali a pro skříňku jsem si zajela osobně do skladu za Prahou, aby ji montéři mohli namontovat dřív, než 23.12., jelikož jsou všechna auta plná a pohotovostní auto nepojede. Žádný náznak vstřícného jednání. Co je ještě absurdnější, vymohli jsme si, že nezaplatíme dopředu montáž (pozn. aut. jsme druzí zákazníci za prodavaččinu 8-letou kariéru, kteří něco takového požadují) a při předávacím protokolu, který chtějí podepsat, máme doplatit zbytek peněz za montáž, i když kuchyň není předaná ve 100% stavu. Prý si  pak máme domluvit dodatečnou slevu s panem majitelem, na kterého nám ale paní prodavačka nemůže dát telefon. Další perla, že nelícuje širší roura od digestoře do našeho užšího komínu? Nevadí, necháme 5 cm volnou díru a všechny výpary půjdou do skříňky. Hlavně, že chtějí zaplatit navíc i za silikon, kterým nám oblepí dřez. Story bude dále pokračovat, už teď ale vím, že s Oresi jsme skončili definitivně a nedoporučila bych jí dál nikomu.


 
04.03.2016 15:48 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Takhle zkušenost je tak nějak nejblíž běžným zkušenostem zákazníků.

 

Nějaký ten problém se najde někdy u všech studií, ale Oresi je mezi kuchyněmi, kde je problém prakticky vždy.

Někdy se montážním firmám problém podaří před zákazníkem utajit, jindy ne. V každém případě montovat spotřebiče do jejich kuchyní je vždy sázka o to, co tam bude zase špatně.

 

Nemám zájem firmu očerňovat, v zásadě bych proti ní nic neměla, kdyby si nehrála na vyšší třídu než kterou je.

 
05.10.2016 20:00 Uživatel: JanB
Věk:  31

Město:Praha

Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To jste na tom ještě dobře…

Když bych to vzal analogicky:

-někdy v srpnu roku 2015 jsme zadali objednávku

-koncem října 2015 došlo na realizaci a montáž… špatně obednaná výška nohou a soklů i přes to, že pán, co zaměřoval kuchyň to uvedl do rozpisu instalace. Paní na prodejně asi má problémy se čtením psaného textu a neupravila objednávku

-došlo k první reklamaci a objednání náhrad za špatně dodané díly

-následovala dodatečná montáž (LEDEN!!!!! 2016) … při dodatečné objednávce nikdo z prodejny nezohlednil hloubku kuchňské linky 100cm na jedné straně (kuchyň ve tvrau písmene J) a v soklu zela 10cm a opět se doobjednával chybějící díl

-únor urgence na centrále i na prodejně… přislíben termín dodání na začátek DUBNA!!! 2016

-koncem dubna opět urgence… prý zapomněli objednat díl… přislíben dodání třetí týden v SRPNU!!! 2016

-celé prázdniny telefonické (volali jsme my) ujišťování, že bude vše dodáno

-chybějící díl dodán na prodejnu v druhém týdnu v ZÁŘÍ!!! 2016 a že montér bude mít čas až v druhém týdnu v ŘÍJNU!!! 2016

 

Takže potrženo sečteno… už víc než rok je kuchyně zaplacená, už rok nemáme dokončenou kuchyň, ale, dle jejich terminologie, je funkční a není důvod k odstoupení od smlouvy. Chtěl bych vidět je, kdyby si pořídili auto bez dveří, které výrobce dodá později, ale nikdo by jim nevrátil peníze, protože auto přeci jezdí a vše je vlastně v pořádku. Z jejich strany došlo k přistoupení ke kompenzaci v podobě 5000, - (víc pobočka prý vrátit nemůže) … dodnes nemáme dobropis za vrácený, nerozbalený a nad rámec instalace objednaný materiál. Jelikož májí montéry nasmlouvané na OSVČ, tak montér nemůže vydat doklad o převzetí nerozbaleného materiálu a z pobočky se nám doklad nepodařilo dostat ani po půl roce.  

 

Je to všechno banda diletantů a slibotechen a moje jidiné doporučení je jít ke konkurenci. Nejlépe k soukromému řemeslníkovi, kterému zaplatíte půl předem a půl po dokončení.  

 

PS. : toto je pouze shrnutí v "kostce"… hromadu věcí sem byl nucen, v zájmu zachování kratší délky příspěvku, vypustit.  

 

Doufám, že vám toto pomůže rozhodnout se koho  k montáži ne/zvolit. Zkušenosti s pobočnou v Praze na Pankráci, Letňanech a centrálou v Březí u Říčan

 
14.01.2018 15:18 Uživatel: renca
Věk:  44
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

bohuzel takovou zkusenost mame s oresi i my, k montazi doslo po 4 mesicich od objednaní, ano, dostali jsem kompenzaci 20 tisic za prodlení. kdybych tusila, jaky bude stav po montazi, odstoupila bych od smlouvy. chybejici sokly, listy, madla, krive a v rozporu s technickym navodem namontovana varna deska i drez, atd. proste parada- vycet vsech zavad je na dlouhou dobu. oresi se ke vsemu stavi tak, ze jsou to jen kosmeticke vady a kuchyne je funkcni. ja to vidim tak, ze ani po 4 mesicich nemam kompletni kuchyni a myslim, ze me to bude jeste stat hodne casu a nervu nez kompletni bude. Za me oresi nikdy vic.

 
07.01.2016 16:12 Uživatel: Mariee
Věk:  28
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám od oresi kuchyň druhý rok v takové béžové lesklé, paní prodavačka mě od toho lesku tošku odrazovala, že je to horší na údržbu když to chce mít nějaká hospodyňka jako ze škatulky, ale strašně se mi to líbilo, tak jsem si to objednala a vypadá pořád dobře, sice jí musím každý týden vyleštit, protože je od dětí upatlaná, ale jinak jsem spokojená.  

 
12.07.2016 07:46 Uživatel: Tana
Věk:  56
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, ta béžová kuchyň se mi taky strašně líbili, ale s dětma a při mém pracovním zápřahu jsem raději dala na větší klasiku a nechala jsem si u oresi udělat u z jejich řady dolti kuchyň v provence stylu. Nevím jaká je to řída, ale mě zatím slouží dobře…

 
08.02.2016 15:06 Uživatel: PeťkaO.
Věk:  40
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, já jsem si při výběru kuchyně prošla spoutu kuchyňských studií, abych si posbírala nějakou inspiraci pro to co by se mi přesně líbilo a vyrobit jsem si mojí přestavu nechala u oresi, několik připomíněk mi k tomu ještě dali, abych při vaření o pár věcí nezakopávala, ale jinak se kuchyň udělala podle toho jak jsem přesně chtěla, výroba trvala asi jen měsíc a motáž byla běhěm dopoledne sakumprdum hotová, cena byla okolo 100.000, což bylo v plánu a výdledek je podle mých představ.  

 
16.02.2017 14:09 Uživatel: Samantha
Věk:  36

Město:Poděbrady

Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, my máme taky od oresi kuchyň, ale jen pár měsíců. Nechala jsem si sestavit návrh, jak bude přesně vypadat u nás doma a až potom jsem nechal kuchyň vyrobit. V Poděradech jsem se setkala s příjemným jednáním a zatím mám z kuchyně stejný pocit, jako vy. Doufám, že mi doma bude dělat dlouho parádu.  

 
30.03.2017 14:35 Uživatel: Renča
Věk:  46
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakou máte od nich kuchyň, jestli jí máte teprve několik měsíců, tak by to mohla být jedna z těch co máme poptanou my… Už jí teda máme i zaplacenou a vlastně za necelých 14 dní by nám jí měli přivést, ale zajímala by mě zkušenosti, jaké s nimi momentálně kdo má. Jinak jsem taky s jejich přístupem spokojená, jen už bych chtěla aby byla doma a mohla jsem v ní už něco uvařit…  

 
04.03.2016 14:31 Uživatel: Leňule
Věk:  36
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, kuchyň si od oresi nechávala dělat mamka na zakázku, postavili si s taťkou před cca 5 lety domeček v podkrkonoší a tak si tam nechala udělat novou kuchyň. Docela se mi i líbí, paní jí prý při realizaci návrhu dala několik rad a je s tím spokojená. Má konečně myčku a k troubě se nemusí předklánět.  

 
04.05.2016 15:58 Uživatel: Mirčice
Věk:  42
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, já mám kuchyň livanza od oresi, zvolila jsem si jí, protože je to taková rádoby jejich střední třída a hlavně se mi za tu cenu moc líbila… Máme na ní záruku 7 let, což je fajn, takže kdyby se něco náhodou šustlo, tak o kuchyň budeme mít postaráno… Rozhodně mi zatím vyhovuje to jak mi jí vymysleli, protože po mnoha letech pozatimních kuchyní, mám konečně to co mi přesně vyhovuje…

 
07.09.2016 19:13 Uživatel: Ilina
Věk:  34
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, nastěhovali jsme se do bytu, kde už kuchyň od Oresi byla, potřebovala jsem v ní nechat vyměnit skleněná dvířka, jelikož jsme je rozbili. Tak jsem do Oresi zavolala a všechno udělali tak, že ani není poznat, že jsou jiný než jaký byly. Takže za sebe spokojenost i s realizací.  

 
20.10.2016 15:16 Uživatel: sarahO
Věk:  45
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Když jsme se nastěhovali do nového koupeného bytu, hodně jsme přemýšleli o rekonstrukci kuchyně, původní nebyla zlá, ale já jsem se v ní necítila dobře, tak jsme se dali do výběru nové. S manželem jsme za rok něco našetřili a vybrali a koupili kuchyň od oresi, která je přesně taková jakou jsem chtěla, mám konečně ostrůvek s indukční deskou, americkou lednici a jsem hlavně šťastná za myčku, máme sice jen tu úzkou, ale pořád lepší, než umývat nádobí v ruce.

 
07.12.2016 16:28 Uživatel: KateřinaS
Věk:  35
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

U oresi jsme momentálně ve fázi čekání na montáž, zatím je to všechno celkem v pořádku, tak doufám že to nepokazí montáží, četla jsem o tom na internetu spoustu, ale tak snad se budou jejich dělňasové snažit aby jim reputaci neskazili a kdyby něco, budu hnedka volat jejich obchoďákovy na kterýho máme kontakt od začátku, co jsme kuchyň vyřizovali a to je takový mladší chlapík, celkem fajn i se nám ozýval nedávno, že naše termíny budou dodrženy, jestli se vším počítáme, takže doufám, že už ta finální část bude za námi taky v relativním poklidu.  

 
13.01.2017 15:22 Uživatel: KáťaPacc
Věk:  39
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, kuchyň jsem si pořídila v převážném dřevěním dekóru s kameninovým dřezem a jelikož jsem neměla tolik peněz tak jsme se vyprdli na pojezdy a další věci co nám byli doporučovány do Oresy. Dokoupili jsme si je asi za 3roky, co jsme něco našetřili a pojezdy jsme plus mínus všechny vyměnili, protože mě vadilo jak všechny skříňky a šuplíky třískají, u oresy nebyl problém, dojeli přemontovali a na kuchyni bych tedy momentálně opravdu nic neměnila.  

 
02.06.2017 09:58 Uživatel: Miroslava Jiráková
Věk:  45
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

V oresi udělali kuchyň i u nás, my jsme teda hlavně kvůli ceně poptali právě je a zatím bych neměnila, myslím že cena byla fakt na klid a i dneska (02.06.2017) vypadá kuchyň furt moderně, takže já  jsem s tím co mi nabídli spokojená.  

 
05.05.2017 13:25 Uživatel: Jarka777
Věk:  41
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

U nás Oreska odvedla taky dobrou práci… Ještě než jsme si kuchyň poptávali, tak jsme se hodně zajímali o materiály a o spotřebiče, takže jsme k Oresi přišli s celkem jasnou představou, ale i tak jsme se ještě dozvěděli něco na víc. V každém případě u nás byla práce odvedena dobře a kuchyň bych klidně doporučila.  

 
12.05.2017 13:16 Uživatel: kamča
Věk:  34
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ono to vyjde úplně stejně jako třeba IKEA. Rozdíl skoro nepoznáš ale ušetříš.   Ale nedoporučuji moc nádobí z IKEA. V myčce se hned poničí. Spotřebiče a nádobí máme NedovolenáReklamaNaWebuMojestarosti.cz. Celkově to vyjde levně a je to dost kvalitní.

 
19.06.2017 18:22 Uživatel: Maririki
Věk:  32
0-100
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám kuchyni Livanza už přes rok. Na pobočce mi udělali návrh zdarma a rovnou jsem si s nimi domluvila termín, který nám potom bohuže o týden posunuli, ale to se může stát. Při montáži byl pak malý problém, že zapoměli dovést i jídelní stůl, který jsme si objednali k tomu později, takže ten nám dovezli až další týden, ale od tý doby s kuchyní žádný problém nemám.

 
23.04.2018 22:48 Uživatel: Tonas
Věk:  31
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

Máme červeně lesklou livanzu Oresi necelých 10m do tvaru G. V prodejně nám slečna, po asi 7. návštěvě dopracovala k naší představě a konečnému návrhu. Paráda, objednáno. Vůbec nemluvím o tom, že chtějí zaplatit 100% před montáží. Cca 220 tis.  

Kuchyni tedy přivezli o 14 dní po termínu, ale hodilo se to na dodělky prostoru. A pak to začalo- chyběla MTV, led pásky v hornich skříní, různé výkryty mezer. Ano, Oresi nedělají kuchyně na míru. Pouze poskládají skříňky jak se vejdou do prostoru a mezery vykryjí kusy lamina a doženou to hlubší pracovní deskou. Nakonec výkryt dodělával montér soukromě za 3tis.  

Vše dodělané o 3 měsíce později.  

Linka vypadá moc hezky, ALE za ty prachy bych si představoval mnohem lepší komunikaci. Cokoliv chybí, montér vás odkáže na prodejnu. Takže nezbývá, než skočit zase do auta a vyrazit na prodejnu, protože po telefonu nic nevyřešíte. Jinak kuchyně vypadá hezky a dokonce i podle představ. ALE rozhodně si dobře rozmyslete, jestli do Oresi vstoupíte. Já už tu chybu rozhodně neudělám a známým to také rozmlouvám. Zkuste vyhledat menší firmu, která si zakládá na kvalilite a servisu. Jsem tedy zvědavý, jak dlouho kuchyně ORESI vydrží. A vlastně reklamujeme troje dvířka- zdrapaný. Což se může stát.  

 
13.06.2018 23:42 Uživatel: annakarenina
Věk:  34

Město:Praha

Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Máme z Oresi moc krásnou kuchyni, vše proběhlo bez problémů a páni montéři byli profíci.  

 
15.06.2018 12:25 Uživatel: lulumila
Věk:  32
Téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

U oresi dělají ty kuchyně dobře, mají je hezky moderní, k nám do domu plánujeme kuchyni v podobném stylu, ale zatím na ní nemáme dostatek financí tak si ještě počkáme.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kuchyně Livanza Oresi - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny