Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

20.02.2017 12:33
Uživatel: Danča31
Věk:  23
Odpovědí na téma: 12
Text: 

Ahoj,

chci se zeptat, má některá z maminek zkušenost s mlékem Sunar Complex? Není pro děti moc sladké?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1368x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Mléko Sunar Complex
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
23.02.2017 09:39 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Proč sem zakládáš dvě témata o jednom a tom samém?

Jinak v tomto případě bude lepší, když se zeptáš jinde (např. emimino atd.), tady moc maminek, která mají miminka, si myslím, moc není.

 
24.02.2017 16:47 Uživatel: Vendy5
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, oproti jiným mlékům je o něco sladší, protože Sunar Complex jako jediný obsahuje mléčný tuk, tudíž je chuť o něco sladší a dětem chutná

 
09.06.2017 12:32 Uživatel: Idaaa
Věk:  30
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nám ten Sunar Comlex vyhovuje Neřekla bych, že je nějak extra sladký Je sladčí, to ano, díky mléčnému tuku, ale malýmu moc chutná.

 
09.06.2017 12:44 Uživatel: Idaaa
Věk:  30
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak je sladčí Ale není to žádným přidaným cukrem Obsahuje mléčný tuk, který mlíčko dělá sladčím

 
18.11.2017 12:13 Uživatel: Jolula
Věk:  21
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: A jaký je vůbec rozdíl mezi sunarem complex a premium?
 
18.11.2017 13:28 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

TADY  (klikni) máš tabulku porovnání jednotlivých řad Sunaru. V ní se dočteš to, co Tě zajímá.

 
18.11.2017 14:16 Uživatel: Mirka
Věk:  32
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Hlavně ve složení:

 

 
18.11.2017 17:36 Uživatel: Jolula
Věk:  21
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Aha, to jsem nevěděla, že je to takhle rozdělné.   A může se třeba complex střídat s premiem?

 
18.11.2017 17:40 Uživatel: Mirka
Věk:  32
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to si myslím, že určitě ne, protože complex je určený spíš pro děti, které mají potíže s bříškem, kdežto sunar premium už je co se týče složení zase maliko jinde

 
25.11.2017 10:08 Uživatel: Ellenn
Věk:  41
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky jsem četla, že značky ani druhy se střídat nemají a přijde mi to i jako blbost, když dítěti něco vyhovuje a je na to zvyklé, tak mu cpát hnedka něco jiného.

 
14.12.2017 12:40 Uživatel: Dianna
Věk:  25
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Přidám se do diskuze, protože bych se chtěla zeptat ohledně Sunaru, dívala jsem se, že mají speciální mlíčka. Myslíte, že je potřeba přechod na něj konzultovat pediatrem? Dcerka má totiž 2 měsíce a trpí na koliky, dívala jsem se, že to jejich AR mléko je přímo na tyto potíže, tak bych ho chtěla vyzkoušet jestli se jí to třeba nezlepší.

 
15.12.2017 23:29 Uživatel: AničkaK
Věk:  39
Téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Complex sladký určitě není a jestli má vaše dítě potíže s bříškem, tak vyzkoušejte ten nový sunar expert AR. Je určený dětem, co trpí na kolik a podobné obtíže.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Mléko Sunar Complex - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny