Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference

16.08.2010 17:06
Uživatel: Kamil
Odpovědí na téma: 40
Text: 

Když jsem byl pojistit vozík za auto, ptal jsem se, jestli by mi ta paní doporučila Uniqua pojišťovnu. Říkala, že moc ne, "že se pohoršila. " Moc jsem se nevyptával a byl jsem rád, že mi vybrala levnější pojišťovnu (předpokládám, že s vozíkem žádnou škodu neudělám, takže žádnou pojišťovnu asi ani nebudu potřebovat).
Tak nevím čím "se zhoršila" Uniqua pojišťovna - jestli cenou nebo jinak. Když jsme totiž jeli na dovolenou, pokazilo se nám auto a byl nutný odtah. Pojišťovna Uniqua zajistila odtah a zaplatila ho, tak nevím kde je problém, ale mě až tak "zhoršená" nepřišla.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 12714x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Uniqua pojišťovna - názory, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
17.08.2010 06:11 Uživatel: Medvěd
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Pokud ti vybrala levnější než Uniqu, viděl bych to na ČPP, ale to není podstatné... Já osobně mám auta pojištěná u Uniqua pojišťovny, i když vše ostatní mám pojištěno jinde... Rozhodl jsem se tak proto, že pojištění auta u této pojišťovny je za rozumnou cenu, jsou pojištěna proti živlům, krádeži, za pár kaček jsem si přihodil super asistenci s výhodami, kterým jsem ani nevěřil... Jako třešínka na dortu je v ceně meteoslužba, která mi zdarma zasílá na mobil a email výstrahy o nebezpečných jevech, jako bouřka, silný vítr, krupobití s téměř minutovou přesností... Funguje to podle PSČ... Takže já jsem spokojený... Ale nevím, jestli v poslední době nedělali nějaké změnyMrkající 

 
22.06.2015 07:35 Uživatel: Lucinda
Věk:  34

Město:Jablonec

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

My už dlouhou dobu využíváme Xxxxxxxxxxx k vyhledání nejlevnější pojišťovny. Cena je totiž jediné podle čeho pojišťovnu vybíráme. To zda pojišťovna dělá nebo nedělá problémy a průtahy neřešíme. To  je pak starostí poškozeného Naše jediná komunikace s pojišťovnou probíhá tak, že jen nahlásíme pojistnou událost. O zbytek se stará poškozený. Děláme to takto už dlouho a jsme spokojení. Naše zákonná povinnost je tím splněna a neutratíme příliš. Jako svátečník řidičům nám nízký limit stačí.


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
28.03.2016 21:57 Uživatel: Duckym
Věk:  25

Město:Brno

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj ja bych spiš byla nakloněna 211, je u ni cela naše rodina, kvuli tatovi. Oceňuju teda hlavně kartu života. Kdykoliv se můžu přihlásit a vidím zdravotní péči u sebe a dětí za tři roky nazpět a nemusím o to nikde žádat. Stejně jako to, kdy kterému dítě doktor předepsal jaký lék, což se mi už několikrát hodilo. Jo a u žadného doktora jsem s touto pojišťovnou ještě neměli problém.

 
28.03.2016 23:50 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Ona se už auta dají pojistit u zdravotních pojišťoven? Hmm, ňáká novinka.

 
18.04.2016 20:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Souhlasím, to je asi omyl. Uniqua je nezdravotní pojišťovna.  

 
18.04.2016 20:31 Uživatel: Danilka
Věk:  29
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Pojištovny si projizdim na netu nepotřebuju k tomu žadny program…

 
18.04.2016 21:03 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Duckym
  • Danilka

 
01.11.2011 12:38 Uživatel: len69
Věk:  43
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

já jako člověk, který přichází do styku s řešením dopravních nehod v rámci trestního řízení mám s uniqou nejhorší zkušenosti, u žádné z pojišťoven se  to nestalo, jen u této - za poslední rok ve dvou případech odmítla plnit. Poškozený pak žaloval v občanskoprávním řízení pachatele a ten má teď na krku 200.000 Kč škodu, kterou pojišťovna neuhradila. Takže asi tak. Tuhle pojišťovnu nikdy v životě!!

 
23.03.2012 13:07 Uživatel: Wokololoko
Věk:  34

Město:Praha

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Nevím jak povinné ručení, ale životní pojistka u uniqui vám může vynést exekutora.

jsme pojištěn (byl a již nikdy více) u této společnosti, a vzhledem k pobytu v zahraničí mi uniklo, že nemám dva měsíce zaplacenou splátku. když jsem se vrátil, byl ve schránce dopis s obřím nápisem EXEKUCE a už to vymáhala vymahací agentura.

to si myslím opravdu není úplně v pořádku jednání..

Momentálně jsem zaměstnán tím, že všechny pojistky i havarijní i životní i majetkové přesouvám z těchto "podivných pojištoven do pojištoven známějších. konkrétně kooperativa.

Vzhledem k faktu že mám dvě společnosti a řeším pojistné události ročně v objemu cca 300000, -, mohu kooperativu doporučit. Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci. s pojistkou je to jako s brněním. dá se koupit i papírové...

 
23.03.2012 15:22 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

u uniquy jsme meli pojisteny barak a kdyz prisly povodne tak nam to bylo prd platne ( byla to skoda asi za 20 tisic takze nic strasneho ) ale hned pri vyroci jsem to zrusil, jeste mi ten chlapek co sedel na pobocce ukazoval novy navrh a nakonec mi rekl ze podle zakona kdyz uz mi vypracoval navrh tak to musim podepsat, primo pred nim sem zavolal na uniqu postezoval si na neho a do minuty to zrusil, tim jsem s touhle pojistovnou skoncil

 
03.07.2012 21:01 Uživatel: Josef Divácký
Věk:  46

Město:Hodonín

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

UNIQUA je nejhorší pojišťovna, co se úrazového pojištění týče. Po těžkém úraze (zlomenina líení kosti a  čelisti) mě mizerně odškodnili, přičemž neustále vymýšleli způsoby, aby mě nemuseli odškodnit vůbec. Stále nějaká potvrzení od lékařů a policie jsem musel jim posílat atd atd atd, pořád chtěli neco doplnit a vše oddalovali, jak se dalo. Nakonec jsem s vyplacenou částkou nesouhlasil a po tvrdých reklamacích mi vyplatily určitou částku, aby mi tzv. zalepili hubu a hned se mnou smlouvu zrušili. Nemají asi rádi, když je někdo obtěřuje reklamacemi. Prostě mizerie.. takže bacha UNIQA vžádném případě!!! A to mi stále dluží peníze - přeplatek, který jsem jim uhradil po zrušení smlouvy -DACANI

 
25.11.2013 14:11 Uživatel: Petulda
Věk:  32
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Dobrý den, plně s vámi souhlasím. Nechal jsem se nalákat na tuto společnost a teďka toho lituji. To samé dělají teďka mě. Pořád po vás něco chtějí. Oddalují vyplacení!!! Jednou jsem se obrátil na pravníka a měl jste vidět, jak peníze ten den dorazily na účet. Hrozná společnost. Podám okamžitě výpověď.  

 
16.02.2013 18:08 Uživatel: mates
Věk:  26
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Ono si nevyberete… všechny pojišťovny se starají jen o to, kolik sjednat pojistek… když ale má dojít na plnění, tak se kroutí, jak jen to jde…

 
21.02.2013 16:55 Uživatel: Any
Věk:  26
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

JESTLI MÁTE POCIT, ŽE NEVÍTE CO S PENĚZI, UZAVŘETE SI ZDE ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ!!! U Uniqy jsem si před 6 lety uzavřela životní pojištění, kam jsem celých 6 let posílala 1000Kč měsíčně = celkem 72 000Kč. Letos jsem z vyúčtování zjistila, že tam po těch 6 nebo 7 letech mám necelých 57 000Kč. Kde je zbytek? Okamžitě jsem pojistku vypověděla, protože se obávám, že bych tam za další 2 roky neměla vůbec  nic…Jsou to normální zloději. Po návštěvě jejich pobočky, která se skládala z 1 stolu a 1 úřednice, která toho věděla míň než já jsem usoudila, že je tato pojišťovna předurčena k záhubě …No nic…

 
07.03.2013 19:58 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

nejsem sice odbornik na ZIVOTNI POJISTENI ale

 

za pojisteni se urcite plati, pokud si tedy zaplatila 72 000, - tak je jasne ze nemuzes mit nasetreno 72 000, -, nebo cekas ze to pojisteni mas pro pekne oci?

 
23.04.2013 13:27 Uživatel: ptina
Věk:  31
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Dobrý den, to vám asi v Unique nevysvětlili, když jste si sjednávalaa životní pojištění. Životní poj. slouží hlavně k finanční ochraně blízkých při úmrtí pojištěného. je tam vysoká částka v případě úmrtí, ale Uniqua není ta lepší volba bohužel. Poradce vám měl vysvětlit že na svých penězích jste na 10. roce od doby založení pojistky. Pak teprve se vám zhodnocuje.

 
22.02.2013 16:10 Uživatel: Marko
Věk:  26
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Uniqu nebrat!!! Ono žádnou pojišťovnu raději nebrat. Jsou to podnikatelé, takže vydělávají… a vydělávají na lidech, který tam sypou prašulky… a když mají náhodou plnit, tak se oháněj trestníma oznámeníma a podobně… mohl bych tu povyprávět…

 
07.03.2013 19:45 Uživatel: LACO
Věk:  35
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

UNIQU UŽ NE BYL JSEK KLIJENTEK 6 LAT A KDÝŽ MĚ MĚLI VRATIT ODBYTNE, TAK MĚ TO MISTI 6 TÝDNU VRACEJI UŽ VIC JAK 3 MĚSICE A FURT NIC. KATASTROFA FURT SE VYKROUCAJI PREDAM PRAVNIKUM.

 
11.03.2013 17:28 Uživatel: Briony
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Všichni jsme znechucení naší ekonomickou situací. Jakmile nás zklame jakákoliv instituce, zařadíme zpátečku a vypovídáme smlouvy. Pokud pracujete pro pojišťovnu, konkrétně uniqa, po dvou měsících se vám chce zvracet. Vyslovíte nesouhlas nebo dokonce si stojíte za tím, že s produktem nesouhlasíte, protože klientovi nepřinese užitek,  je zle.  Divíte se, že člověk na přepážce vám nedokáže poradit? Jak by mohl, když je to samý nováček. Všichni po 2 měsících pochopí, že se tím nedá uživit. Ovšem, pojišťovna z vás vytahala potřebné množství kontaktů na vaše známé, čemuž říkají kmen, a fakt, že odejdete jim nevadí. Kmen jim zůstává a ještě z vás mají prachy. Číst vaše nemilé zkušenosti a vědět, jak to funguje, tuhle práci dělá jen bezpáteřní svině.

 

 
22.03.2013 13:11 Uživatel: kadour
Věk:  54
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Bacha na soukromé zdravotní pojištění! Šest let chodím na preventivní prohlídky s prostatou a teď když jsem ležel 3 dny v nemocnici po biopsii prostaty, což je taktéž jen screening aby měl člověk jistotu zda nemá rakovinu, odmítla mi Uniqa ty pouhé 3 dny proplatit, protože se už 6 let léčím. Což není pravda jde o prevenci ne léčbu. Takže jejich logika je taková, že když se budete starat o své zdraví chodit na pravidelné prohlídky a najednou vám lékaři diagnostikují nějakou nemoc nedostanete nic. Jako kdyby žena která bude pravidelně absolvovat mamografi a bude ji nalezen nádor nedostane nic, protože chodila na mamograf a tudíž se podle Uniqi léčila s prsem. To je absurdita. Prostě je to banda zlodějů.

 
30.04.2013 13:14 Uživatel: orchedej
Věk:  22
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Dobrý den, mám jen takovou připomínku - když píši někam recenze nebo stížnost, svůj názor, měla bych se asi nejdřív podívat, na koho to píši - když ani nevím, že správně se tato společnost jmenuje UNIQA!!! A naopak, já s touto společností mám jen ty nejlepší zkušenosti.

 
07.08.2013 11:39 Uživatel: marta28
Věk:  28
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Tak já jsem s pojišťovnou uniqa velmi spokojená. Mám u ní síce jenom povinné ručení, avšak s plnením nikdy problém nebyl, vždy vyplatila celou částku a do pár dnů. Měla jsem asi celkem štestí když čtu ty názory…když nechcete mít problémy s plnením jdete k Allianz.  

 
12.12.2013 07:37 Uživatel: Petr S.
Věk:  40

Město:Ostrava

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Uniqa se opravdu hodně pohoršila i co setýká vyčůraných poj. agentů. Zvláště pozor v Ostravě na pí. Čičelovou. Po tel. je sladká jako med, ale falešná jak pětikoruna. Doporučí vše z čeho bude mít ona co největší profit. POZOR!!!!

 
03.12.2013 15:02 Uživatel: Lívina
Věk:  41
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

nejlepší je to srovnat na internetu. př. www. xxxxx.cz poradí a vysvětlí, prostě paráda

 
03.12.2013 16:38 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Nechceš už přestat spamovat? Kam přijdu, všude to cpeš

 
13.05.2014 21:48 Uživatel: Pavel H.
Věk:  38
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Do letoška jsem měl s Uniqou jen pramalé zkušenosti. Dvakrát jsem si u nich dřív dělal cestovní pojištění, které jsem chválabohu nemusel používat. Pořádná konfrontace s nimi přišla až letos v dubnu, kdy jsem řešil škodnou událost na svém autě, která se stala v Holandsku, kde viník byl holanďan, proto jsem uplatňoval nárok na úhradu od jeho pojišťovny. U Uniqy ani nemám povinné ručení. Oni jsou pouze zástupce pro jednání v ČR s tou dannou pojišťovnou, takže tuto úhradu měli vyjednat. Výše opravy se vyšplhala dost přes 100 tisíc Kč a po debatách s lidma, co měli podobné zkušenosti jsem se začal dost obávat aby částka byla uhrazena. Již jsem měl připravené další možná řešení, ale obavy se nakonec ukázaly zbytečné. Po pěti pracovních dnech mi z autoservisu volali, že od Uniqy dostali krycí dopis, že pojišťovna viníka uhradila částku v plné výši a tudíž, že si auto můžu vyzvednout. Takže jednání s cizí pojišťovnou o tak vysokou částku - vše vyřízeno během pěti pracovních dnů, to si myslím je dost dobrá práce. Za to je mohu jen a jen chválit…

 
22.12.2014 21:54 Uživatel: franta
Věk:  11

Město:frunze

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

taqdy muže psát každý co chce??   No te je teda vypovídací hodnota!!!!

 
28.12.2014 21:36 Uživatel: Mrsunknown
Věk:  33
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Tomu se rika demokracie, pane, a UNIQA mi taki dluzi 950kc za zrusenoo pojistku po prodeji auta, jsou to podvodnici a zlodeji…  

 
16.04.2015 23:11 Uživatel: Fialka
Věk:  34
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Uniqa? Má kamarádka se pojistila u této pojištovny a nic dobrého jí to nepřineslo. Jezdí s kamionem mimo ČR po uklouznutí a následném pádu ze schůdků kamionu si způsobyla ůraz praskla jí levá ploténka což nemohla tušitznámila na svou firmu úraz, když měla už nesnesitelné bolesti nechala se stáhnout domu: Nyní je po neodkladné operaci v neschopnosti a UNIQA ji nehodlá zaplatit ani korunu jelikož k ošetření nedošlo v den úrazu. A to je jejich závěrečná zpráva beze zmínky na nějaké odvolání. Jestli prosím vás někdo víte jak z nich dostat to co by měli zaplatit, když si platí 1000 KČ měsíčně a oni nehodlají (jelikož by museli asi vyplatit vědší obnos) tak raději se ohání datumem ošetření a nevyplatí vůbec nic!!!! Poradí nám prosím někdo? předem moc děkujeme.

 
10.06.2015 17:25 Uživatel: Barča
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Právní dotazy je lépe pokládat ve webu k tomu určeném. Jde o spřátelené stránky - Bezplatná právní poradna online. Dotazy do webu poradny je možné poslat v liché týdny v pondělí po 10. hodině nebo formou online chatu v sudé týdny v sobotu po 9. hodině.

 

 

 
11.11.2016 17:22 Uživatel: Hůňa
Věk:  52

Město:u Pardubic

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Pokud jde o řešení pojistných událostí, podívejte se na stránky finanční odpovědnosti - www. NedovolenáReklamaNaWebu.cz -

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
19.05.2015 19:55 Uživatel: Lucinka
Věk:  28
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj přifařím se do diskuze. Najde se tu někdo kdo je u pojištovny ministerstva vnitra? Uvažuji že přejdu sem, celkem se mi líbí bonusy co mají, a na co všechno přispívaj ale zajímají mě osobní zkušenosti…

 
25.05.2015 11:29 Uživatel: Mirek112
Věk:  36
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Jsme u ministerstva vnitra pojištěni celá rodina a doteď nebyl žádný problém. Naprostá spokojenost, )

 
25.05.2015 23:22 Uživatel: Jitka
Věk:  33
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
 
10.06.2015 15:39 Uživatel: vendyska
Věk:  26
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

U 211 jsem taky pojištěná i s přítelem. Nejlepší je, že díky tomu můžu čerpat slevy u různých prodejců a občas využít příspěvky, pokud jsou zrovna některé určené pro nás. Navíc na http://www.Xxxxxxxx.cz/ hledám různé rady apod.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
01.07.2015 11:38 Uživatel: Petr Bareš
Věk:  52

Město:Praha

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Pojišťovnám nevěříme. Máme jen samou negativní zkušenost. Podle nás to jsou všechno zloději a tak žádné pojištění nemáme kromě toho povinného, ke kterému nás nutí zákon. A to řešíme tak, že si na Xxxxxxxxx necháme vyjet to aktuálně nejlevnější, naše zákonná povinnost je tím splněná a víc neřešíme. Celá debata pak s pojišťovnou probíhá tak, že jen nahlásíme pojistnou událost a o zbytek se stará poškozený. Takže nějaké průtahy a cukance s placením ze strany pojišťovny jsou jeho starost a ne naše. Až poznám nějakou solidní pojišťovnu možná na ně někdy změním názor, ale zatím to tak není a řešíme to takto. Xxxxxxxxxxxxx

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 


Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.




Přezdívky:

  • Petr Bareš
  • Lucinda

 
13.01.2016 17:25 Uživatel: M. Kadlecová
Věk:  62

Město:Praha

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Máme s manželem pojištění domácnosti / i s odpovědností pro způsobenou škodu/ u pojišťovny UNIQUA. Praskl
nám v bytě odpad a vytopili jsme vlastníky bytu pod námi. Nahlásili jsme s tím, že k události došlo v bytě. Pojišťovna však věc zhodnotila tak, že škodní událost se stala v domě /nikoliv v bytě/, takže náhradu škody z naší pojistky nám nevyplatí. Volala jsem tam, že udělali chybu, že došlo ke škodní události v bytě, slíbili provést opravu, což neudělali a vyzvali nás, že musíme napsat /pro jejich chybu/ přesto my reklamaci, což jsme byli nuceni provést. Poté tvrdili, že reklamaci neobdrželi, resp. že reklamaci odeslanou námi mailem neuznávají, Poslala jsem ji tedy datovými schránkami - oni na to, že datovými schránkami nekomunikují. Asi 10 x jsme to urgovali telefonicky /vytopený soused musí být anděl/, vždy přislíbí, že to dají do pořádku, avšak vůbec písemně nekomunikují. Poslední urgence dnes (13.01.2016). Naprosto otřesné, všechny smlouvy jim vypovíme k datu dle smluv. Nikdy jsem se s něčím takovým nesetkala. Psala jsem stížnost na postup pojišťovny statutárnímu orgánu Uniqui - ani on neodepsal. Zuřící M.

 
08.09.2016 21:16 Uživatel: APE
Věk:  55

Město:Praha

Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Založil jsem si životní investiční pojištění u Uniqua. Moje příspěvky po dobu splácení byly o 30% větší než Uniqua vypisovala na účet. Po opakované žádosti o vysvětlení jsem vždy obdržel výpis na co jsou moje peníze užívány včetně nesmyslných poplatků, které mi nebyl nikdo schopen vysvětlit ani kmenoví zaměstnanci na pobočce na Vinohradské ulici v Praze 1. Ukončil jsem smlouvu a 3 měsíce čekal na vyplacení mých úspor. Čekám do stále, přestože 3 měsíce uplynuly. Dovolat se někomu je nemožné, kontakt z call centra vždy sdělí, že zapíše moje urgence a předá na centrálu. Arogance úředníků a zoufalost z nemožnosti dostat svoje prostředky zpět i po vypršení smluvně dohodnuté doby mě vede k řešení soudní cestou.

 

 

APE

 
09.09.2016 04:43 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

investicni zivotni pojisteni je nejvetsi blbost,   bud si pojisteny nebo investujes, dohromady to je k nicemu, akorat pojistovak ma radost z provize

 

byt pojisteny u uniqy je druha nejvetsi blbost

 
09.09.2016 05:26 Uživatel: Abíčko
Věk:  56
0-100
Téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Text uživatele: 

Mám též povinné ručení u této pojišťovny. Před časem jsem lehce přímo nacouvala do auta, žádnou škodu jsem neměla na svém autě, ani na tom druhém nebyla. Majitel -známý druhého měl prasklý nárazník z pravé strany už z dřívějška. Samozřejmě to svedl na mě. Šel s tím na pojišťovnu, do papírů uvedl že jsem na něj najela z prava a né přímo. Napsala jsem za sebe že to není pravda a nakreslila jak to opravdu bylo. Nic mi nepomohlo, z mé pojistky mu bylo vyplaceno 8000, já přišla o bonus. Do očí se mi vysmál. Volala jsem na pobočku že žádám o přezkoumání a bylo mi řečeno ať to nechám být jinak mi těch 8000 můžou dát k úhradě. Tak jdu k jiné pojišťovně.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Uniqua pojišťovna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze, reference
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 4
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 3 témata
Počet témat celkem: 15601
Počet odpovědí celkem: 170683
Počet registrovaných: 4606 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Sex a otěhotnění přes oblečení?
Nejkomentovanější za 7 dní: Trikolóra - hnutí občanů
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny