Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?

30.10.2014 20:27
Uživatel: Davča2
Věk:  25
Odpovědí na téma: 31
Text: 

Zdravím,

vím že je spousta webů kde se hodnotí prodejny a firmy, jako třeba Heureka.cz, nebo kde se hodnotí lékaři - Znamylekar.cz.   

Ale nemůžu najít žádný web kde by se dalo najít hodnocení obyčejných lidí. Třeba když byste chtěli chodit s holkou, a chtěli byste si na ni prvně najít reference od jejích minulých partnerů, nebo hodnocení učitelů od jejich žáků atd.  

Znáte nějaký takový web? Díky všem moc za rady

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2303x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Weby s hodnocením firem a lidí - jaké znáte?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
30.10.2014 20:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Myslím si, že by si nikdo nepřál, aby někdo někde schraňoval takové údaje. Osobně by mi to vadilo, protože hodnocení každého jedince může být velmi subjektivní. Navíc názory by mohly být protichůdné.  

 

Třeba tady by na webu napsala Barča, že Avatárek je supr, Ludvík napíše, že Avatárek je blbec na entou. K čemu se přikloníš?

No a to je ono.  

 
30.10.2014 21:04 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

alt

 
30.10.2014 21:25 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Avatárek je supr. alt

 
30.10.2014 20:58 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Jo, to je vlastně taky pravda, ale to platí i u hodnocení obchodů třeba na té Heuréce.   Taky žádná firma nechce negativní hodnocení a přesto je odsud nemůže smazat.

Ale zase by to bylo užitečné. Chtěl bych si najít novou partnerku, a našel bych o ní, že minulému klukovi trvalo 2 měsíce než mu dala, tak už bych věděl že na ni mám kašlat. U jiné by bylo že je žhavá a že dá za 2 panáky tak už bych věděl že to má smysl. Takže by to mohlo ušetřit opačnému pohlaví spoustu času a nervů při balení. To je jen jeden příklad co mně napadl.

 
30.10.2014 21:00 Uživatel: Medvěd
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

No doufám, že takové weby neexistují a existovat nebudou. Dost pekla nadělá i obyčejný facebook, kde se dá úmyslně i neúmyslně hodně ubližovat podobnými informacemi. Na dívku, se kterou chci mít vztah, si musím dycynky udělat názor pouze já osobně.

 
30.10.2014 21:07 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

to jo, a co když ti někdo udělá něco zlého a potřebuješ to někde zveřejnit? Aby si ostatní dali na něj pozor a nenaletěli taky?    Takové stránky taky asi nejsou co?

Teď sem viděl na facebooku dobrou skupinu, menuje se Roztahovačky, a tam aspoň člověk vidí ženský co by mohly stát za to.  

 

Jenže jak dlouho s holkou musíš chodit, než si uděláš názor? Budeš s ní chodit třeba měsíc, a ona ti furt nedá. Nebudeš si nadávat zato žes už ji dávno neodkopl a nehledal si jinou?

 
30.10.2014 21:21 Uživatel: Medvěd
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Ode mne radu nečekej, mám to trošku jinak nastavené, když to tak čtu. Sice jsem byl dycynky na holky, ale nikdy mě nenapadlo hodnotit děvčata jako žárovky na internetových srovnávačích. Navíc pro mě vždy měla cenu holka, která mi nedá na prvním rande, páč bych přicházel o možnost svádět a dobývat, když chci hotovku, zajdu si do hospody. Pro mě nikdy neměla cenu dívka, kterou mohl mít každý. O nic jsem nepřišel a užil jsem si za několik životů.

 
30.10.2014 22:07 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

sorry ale to fakt nechápu proč? Holka která nedá má pro tebe větší cenu než ta co dá? A to že jí může mít každý, to nějak ovlivní její kvalitu? A jak?

Tak svádění - sex, to je jako vaření - jedení. Co je lepší?

Já teda cenu holky hodnotím podle toho jaká je na omak, jesli pěkně pevná a hebká a vyvinutá, nebo jestli vytahaná a chlupatá a splasklá.

 
31.10.2014 09:02 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Možná jsi jen zapomněl napsat, že hledáš hodnocení dívek, které se sexem živí, nebo ne? Píšeš, jako bys hledal zboží.

_____________________

"Pokud se ale mýlím, pak zřejmě taky nebudeš už na první pohled zrovna kvalitní. Možná máš problém se solventností a možná jen s hygienou, čertví. Protože jak jinak si vysvětlit, že ti nepadaj k nohám ty nejkvalitnější kousky samy? "

alt

 
31.10.2014 21:38 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Tak já nemusím mít zrovna dívky které se sexem živí. I když je předpoklad, že ty to budou umět líp než nějáká amatérka. Kdyby mě měl někdo operovat, tak taky radši budu chtít profesionála co se tím živí, než nějákýho nedostudovanýho řezníka

Ale zase zadarmo (z lásky) je to lepší, aspoň se to říká, tak vztahu zadarmo dám přednost.

Jako kdybych hledal zboží? Však v dřívějších dobách bylo normální, že se ženy braly jako zboží, koukni se třeba na ten film s Angelikou.

Jo a problémy s hygienou nemám, koupu se každý týden, jen neumím tak dobře mazat med kolem pusy, jako to umí profesionální baliči.

 
01.11.2014 05:09 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

V dobách, kdy se koupalo jednou týdně například trhal zuby kovář a Angelika stála na trhu pěknej balík.

 
01.11.2014 11:51 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

A vy se snad koupete víckrát? To bych nechtěl vidět ty účty za vodu a za plyn

 
31.10.2014 10:17 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

A  co kdyby jsi se na takovém webu dočetl, že ho máš malýho a že jsi v posteli nudný a  nic neumíš. prostě nebrat. Pokud tedy hledáš srovnání sexuálních dovedností. To by jsi asi moc nadšený nebyl co? A i tohle by ses tam mohl dočíst a s tebou půl světa.  

 
31.10.2014 17:49 Uživatel: žabička
Věk:  29
1414773296_abka.jpg
100-500
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

No jestli tohle všechno co tu píšeš myslíš vážně, tak si musím říct jediné SAKRA KAM SE TEN SVĚT ŘÍTÍ

A pokud ti jde o to najít davajku co, Ti roztáhne nohy po 5minutách, tak jak už tu padlo, nejlepší řešení bude využít služeb holek ze sexualních služeb. Ty budeš mít co chceš a holkám dáš aspon vydělat  alt

 
31.10.2014 21:43 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Jenže zadarmo je to lepší, víš kolik bych musel vydělávat, kdybych zato měl furt platit?

Kam se ten svět řítí!

To už mně taky napadlo mockrát. Dřív se prý ženy prodávaly normálně na trhu, dneska je to zakázané. Dřív ženy musely poslouchat muže, dneska si můžou vyskakovat.

Taky mně to štve kam ten svět se řítí. Holt moderní doba.

 
01.11.2014 09:57 Uživatel: žabička
Věk:  29
1414773296_abka.jpg
100-500
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

No tak to je pak těžké já taky když chci novou kabelku tak jśi mji musim koupit, ty chceš děvku, ale zdarma to vzhledem k požadavkum jaké máš jen tak nepujde, takže jediná rada. Energii kterou vkládáš do vymýšlení hloupostí přesměruj do vydělávání peněz na prostitutky!!!

 

 
01.11.2014 11:50 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Já zas tak velké požadavky nemám. Od hodně lidí sem už slyšel, že o šlapku by si ani neopřeli kolo, tak když takovou nikdo nechce, tak bych snad mohl mít šanci mít s ní vztah ne?

Jo a já když chci nějákou věc, tak ji většinou nekupuju, ale dovezu si ji ze sběrného dvora zadarmo a pak si ji spravím Mám už odsud hodně spotřebičů co mi dobře slouží.

 
01.11.2014 12:36 Uživatel: žabička
Věk:  29
1414773296_abka.jpg
100-500
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Aha no nevím, ale nevěřím, že by ti nevadilo, že by ti přišla ženská domu a řekla by ti miláčku, dnes jsem roztáhla nohy 3tvejm kámošum a vykouřila pár upocenejch chlapu. Pojd ted na to vlítnem pak se vyspím a zase pujdu jinam! Nebo kdyby tě nakazila například žloutenkou C nebo B a nebo rovnou HIV to by pro tebe bylo přijatelné jo… .  

 
01.11.2014 12:46 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Tak k těm nemocem, já umím používat kondom.

A nevadilo by mi to, proč to vlastně všem tak vadí?

Řekl bych jí: Ukaž mi, co ses dneska naučila novýho?

Lepší než starou ošklivou kterou bych měl jenom pro sebe. Ne?

 
01.11.2014 15:24 Uživatel: žabička
Věk:  29
1414773296_abka.jpg
100-500
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

V podstatě mi tě je líto … .

 
01.11.2014 16:17 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

A proč? Jako že nemám velké požadavky na svou partnerku?

 
01.11.2014 16:35 Uživatel: žabička
Věk:  29
1414773296_abka.jpg
100-500
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Proč??? Ne nejde o přiblblé požadavky, jde o to jaký jsi člověk jestli tohle všechno myslíš vážně. A tímhle končím s žádným z názoru co máš se nemohu stotožnit a času už jsem ti věnovala víc než dost 

 
01.11.2014 16:41 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Já jsem člověk zásadový, co řeknu za tím si většinou stojím. Ale jinak jaký sem nemůžeš vědět, to se dá poznat jen podle fotek. A taky každýho přitahujou jiný typy ne?   Jinak ale když jde o zbalení někoho přitažlivýho tak se kvůli němu můžu i změnit, abych byl takovej jakej on chce.

 
01.11.2014 17:33 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Hele, Davčo2, je hezké, že jsi k nám zavítal, ale pokud budeš dál pokračovat s takovými názory, které tu prezentuješ, je to a bude k ničemu, protože jsou o ničem = Ty jsi o ničem. Podle mě se prostě jen nudíš, provokuješ a bavíš se tím, jak tady provokuješ ostatní k reakcím. A já si myslím, že už to stačilo = Tvoje názory nejsou nikomu přínosem a tomuto webu už vůbec ne. Diskutovat s Tebou je zbytečná ztráta času, navíc jsem přesvědčená o tom, že jen cíleně provokuješ, nic víc.  

Jinak, podle fotky normální člověk pozná uplný houby. Můžeš vypadat jako nejhezčí model světa, ovšem, pak otevřeš pusu a pozlátko se rozplyne jako pára nad hrncem, navíc týden nemyté alt 

Tak na co si to tu vlastně hraješ? Barča dobře odhadla, že máš problém s hygienou a vsadila bych se, že i Sorbonos nebude daleko od pravdy, protože máš akorát plnou pusu řečí a požadavků na partnerku a takoví na tom bývají přesně naopak, tedy tak, jak píše Sorbonos alt

 
02.11.2014 13:03 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Tak provokovat nikoho nechci. Občas holt mám menšinové názory, a jak vidím tak se s tím plno lidí nedokáže vyrovnat.

Myslel sem, že to je poradna, a na poradnu člověk chodí proto, aby mu poradili ostatní, když se v něčem nevyzná. To byl můj původní záměr.   Kdo všechno ví tak asi poradny nepotřebuje.

 
02.11.2014 15:42 Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Dany, mám dojem už od začátku, že to opravdu je buď jen nějaký troll nebo placený provokatér, ptž tohle přece nikdo nemůže myslet vážně. alt Proto mi nestojí už od začátku za to, abych na něj jakkoli reagovala. Dobře se tím leda baví (jojooo, možná i podle druhu zábavy se lidé dají poznat - ne dle fotky, jak jsi správně podotkla).

 
02.11.2014 15:54 Uživatel: žabička
Věk:  29
1414773296_abka.jpg
100-500
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Vypadá to tak dle příspěvku tohoto člověka 

 
30.10.2014 21:33 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Ty se řadíš k obyčejným lidem?

 

Takový web existuje. Jmenuje se život.

 
31.10.2014 12:08 Uživatel: Honza55
Věk:  24
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Hele jak to tak čtu, tak ty si nehledej partnerku ale děvku! Kdo by chtěl š---t s takový jako jsi ty? Fakt nechci urážet ale myslím si, že raději zajdi do bordelu! Tam si myslím, že jsou ty pravé pro tebe. Konec koncu vrána k vráně sedá.

 
31.10.2014 21:47 Uživatel: Davča2
Věk:  25
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Děvku proč ne, ale radši abych ji měl za partnerku kdyžtak.

A jak víš jakej jsem? Mně jen nebaví ukecávat holky a vůbec kohokoliv.

 
01.11.2014 16:50 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Text uživatele: 

Kup si nafukovaci pannu! Ta ti da hned a vsechny partie si muzes dofouknout podle potreby.
Jo a kdyby ti k tomu chybely nejake zvuky, pust si nejake porno.
Na veceri si pak zajdi do hospody a toho panaka si muzes vypit i sam

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Weby s hodnocením povah konkrétních lidí - znáte nějaké?
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny