Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)

22.04.2018 10:24
Uživatel: Honzis
Věk:  25
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Společnost JančaSolutions s. r. o. najímá lidi do zahraničí na pozici montér regálů, pokaždé nové lidi žádný stálý zaměstnanec, protože po skončení turnusu těmto lidem nezaplatí.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2402x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: JančaSolutions s.r.o. Neplatič
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
24.04.2018 20:51 Uživatel: Kristka Rad.
Věk:  36

Město:Olomouc

Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Dobrý den, chci jen dodat že p. Milan Marušík je podvodnik a lhář. Pozor na tohoto živnostníka, podniká a nema opravneni.

S pozdravem Radim Kristka ????

 
24.04.2018 21:01 Uživatel: Ornella
Věk:  90

Město:Žatecko

Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

POZOR na p. Kristka Radima je to velký NEFACHČENKO… umi  delat jen hubou ????????????????

 
24.04.2018 21:03 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

► Kristka Rad.
► Ornella

 

 

 

 
26.04.2018 21:12 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Zajímala by mě souvislost s firmou o které píše Honzis. Mám pocit, že tu někdo napsal hanlivou recenzi na někoho úplně jiného, nebo ne?

 
13.07.2018 18:42 Uživatel: Mm
Věk:  34
Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Věči zmrdy jsem nezažil, vše velký podvod. Jenom umí okrást o peníze,

 
13.07.2018 21:34 Uživatel: Nm
Věk:  34

Město:Strakonice

Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Další anonymní človíček, který si léčí své feťácké zlomené srdce.  

 
14.07.2018 11:55 Uživatel: Mm
Věk:  34
Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Ha, ha, určitě nemám nic společného s fetem, a nejsem nějaký fetak. Jsem jen člověk který chtěl vydělat a naletěl. Bandou podvodniku.

 
14.07.2018 19:11 Uživatel: Nm
Věk:  34

Město:Strakonice

Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Jak rikam hha has ha feťák a lhář, který se neumi podepsat. Jen ubožák se skrývá pod prezdivkou ha ha ha 

 
15.10.2019 19:41 Uživatel: Dejv Venlo
Věk:  27
Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Pracoval jsem u společnosti Janča Solutions s. r. o. asi půl roku, ze začátku byli pochvaly  a přístup tak nějak normál. Po čase začala být špatná morálka na pracovišti a to díky neustálemů řevu, špatnému přístupu ze strany spolumajitele firmy a i šéfmontera. Co měsíc- tím více začala výplata klesat jen o tisíc korun třeba, později však v několika tisících. Nestačil výkon od zaměstnanců ani od osvč, kteří tam pracovali a pod výhružkou vyhazovu nebo finanční újmy sme byli nuceni zvedat normy stavění rámů atpod. Po půl roce mi došla trpelivost a sám jsem skončil. Z neznámeho důvodu mi byli odečteny asi 2-3 tisice které do teď nemám.

Týdenní zálohy 50euro při kterých přičítali 10 euro navíc ZA KAŽDÉHO ČLOVĚKA KDO TU ZÁLOHU CHTĚL = to prej za výber. dle mého názoru je to zlodějina sama o sobě.

Na webových  stránkách slibují výdělek až 57 tis kč … nikdy jsem se nedostal přes 37 tis kč za měsíc!!!

Nedělá se 10 hodin denně jak slibují ale někdy i 12, 14 nebo výjmečně 16 hodin, při takovém časovém presu nepříjde pochvala ale štěkání a ještě více zvyšování usílí a práce ze strany majitele/ jednatele firmy B. Janči.  

Cesta  do zahraničí probíhá autem přes noc a ráno po příjezdu se jde hned makat.

- strachovat se o hodiny, přepočítávat celkovou částu do koruny co má přijít na účet nebo při ukončení spolupráce doufat že vyplatí to co mají je VELKÝ PROBLÉM!!!  

 

Jediné co nemůžu vytknout je ubytovaní které je na montážní práci téměř luxus.   

 ------------------------------

Ale na každou svini se vaří voda.  

 
18.02.2020 12:46 Uživatel: Montér
Věk:  25
Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Omlouvám se, že píšu takhle anonymně, ale nedá mi to. Ve firmě už nějaký ten pátek dělám.

Co se týče práce, občas je náročnější, občas méně náročná, bezdůvodně nikdo nekřičí, pokud však někomu někdo něco vysvětlí 3x a ten člověk stálé není schopen, hlas by snad zvýšil každý, ještě k tomu v této branži. Já jsem nikdy nic nedostal zadarmo, a vím, že bez práce nejsou koláče. Spousta zejména nových lidí to však není schopna pochopit. Nojo, dneska (18.02.2020) vládne hlavně mobil a ideálně mít Wi-Fi i na pracovišti (pro jistotu). Sám vím, že lidé, kteří jdou k nám jako brigádníci (ze začátku), tak často způsobují nemalé škody, ať už je to svým chováním, jednáním, neschopností nebo pouze pomalostí. Ani takové však nikdo neškube, pouze se s nimi nepočítá dál. Firma se ale pak o ty škody může dohadovat se zákazníky i několik měsíců.


Co se týče těch záloh a poplatku. HAHA. To, že je 250, - Kč poplatek za výběr zálohy je uvedeno i na tom papíře, který ke každé záloze podepisujete! Takže to není zlodějina, je to nadstandard, co dělá firma pro vás navíc, žádný zákon nikomu zálohy nenařizuje. Proč si je vlastně berete? Většina slušných lidí není pouze v dluzích, na nule, na mizině, v prde*i a nemá tedy ani o ty zálohy potřebu. Okrádáte se sami, já bych ji s tím poplatkem nikdy nebral, radší neprochlastám celou výplatu a budu s penězi hospodařit, přecejen si nevyděláme málo, a proto nechápu, jak někdo může být závislý na 50 Euro týdně. Trosky.

 

Nevím, co vedení při náboru inzeruje, ale každý zájemce dostane kompletní podrobné informace, tudíž si přesně může spočítat, kolik bude vydělávat. Na hodiny se každý týden ptám šéfmontéra a ještě se mi nestalo, že by mi něco proti tomu co zapsal nesedělo.

 

Dělá se 10 hodin denně, samozřejmě, že někdy se musí máknout, ale za svou kariéru jsem byl nejdéle asi 12h, a to tak 3x když moc. Zde bych ještě zmínil, že pan B. Janča je moc milý chlapík, kterého má ve firmě v oblibě snad každý. Díky za vše, co mě naučil a za možnost si slušně vydělávat.

 

Když mi poprvé řekli, že pojedeme přes noc a druhý den do práce, počítal jsem s tím. Počítá s tím každý a je to úplně běžná praxe. Jste holky nebo jen muži něžného pohlaví?? Však stejně spíte 90% cesty, protože VY (ano mluvím na vás, co takové recenze píšete, nebo i přímo na tebe Dejve z Venla) ani nemáte řidičák, protože jste ho propili a prosmažili.

 

Prostě když to shrnu - týmy se rozšiřují, lidé zůstávají, nováčci jak kdy. Většinou jde o trosky, nefakčenka, alkoholiky, feťáky anebo i vše dohromady. Najít si opravdu dobré, zodpovědné a slušné lidi trochu na úrovni je celkem problém, ale v současnosti máme několik kvalitních týmů a jak bylo všude uváděno - "s délkou spolupráce odměna roste", takže ti stálí jsou spokojenější a spokojenější (můj názor).

 

Ať si každý zamete před svým prahem. Ti, kteří u nás dělají a jsou normální, budou zametat peníze. Ti, jako např. Dejv Venlo asi nějaký bílý prášek pochybného původu, aby se mohli ještě ožrat a prskat okolo, jak jim někdo ublížil, ale chlast a drogy určitě ne, to jsou kámoši.

 

ZDAR

 
18.02.2020 18:01 Uživatel: Dejv Venlo
Věk:  27
Téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Text uživatele: 

Řekni mi to do očí ty XXX. Jako jeden z nejlepších  lidí co jste měli na firmě!!!!!!!

Kontakt na mě máte, fb, Messenger i email který si mladý pán Janča zablokoval protože jsem chtěl výplatní pásky. Máš štěstí že jedu na zakázku do zahraničí jinak bych si pro odpověď dojel osobně!

 

David Král 

 

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: JančaSolutions s.r.o. - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze (dluží na mzdy svých zaměstnaců, pracovníků)
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 956x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 641x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 571x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 635x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 551x
První dačická, s.r.o. 1 520x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 776x
Milan Dočkal z Brna 30 3547x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1411x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1443x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny