Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

06.05.2012 18:39
Uživatel: Udivená
Odpovědí na téma: 13
Text: 

Tato paní hledá lidi do komparzu i do vedlejších rolí do filmů Ticket to heaven a Tiché šílenství.

Honorář 800, - až 20 000, - Kč za den.

Film z názvem Ticket to heaven už byl natočen. Je to kanadský film z roku 1981 a získal 4 ocenění.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4864x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Personální agentura (komparzy) ve které pracuje Barbora Šístková
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.05.2012 18:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Najdeš ji TADY

Našla jsem ji i jinde, ale ona sama je zadavatelem, nejde o agenturu.

 
06.05.2012 18:49 Uživatel: Julie
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 Tak to by mě zajímalo, co bych musela za 20klacků zahrát...... za jeden natáčecí den.... komparzista.....

 
07.05.2012 07:06 Uživatel: Kokito
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

hledá i vedlejší role, a ty jsou oceněny v hodnotě od 5.000 - 20.000. Ale trochu zvláštní takhle hledat herce

 
06.05.2012 19:03 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No, vzhledem k tomu, že jeden z těch filmů už byl opravdu natočený excited, paní nikde neuvádí jméno personální agentury, pro kterou údajně pracuje, a kontaktním e-mailem je mail na gmail. com (čekala bych e-mail té agentury), to na mě důvěryhodně opravdu nepůsobí. Ale bohužel se určitě najdou naivní důvěřivci, kteří jí fotky a informace o sobě pošlou... Ach jo.

 
07.05.2012 07:34 Uživatel: penzista
Věk:  63

Město:Karlovy Vary

Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Toto je nabídka na Práce. cz nebo Jobs, cz
1. Ticket to heaven, USA, Komedie
-natáčení po ČR cca od července do konce září
-hledáme okolo 250 lidí - kompars
-44 vedlejších rolí

2. Tiché šílenství, ČR, Drama
-natáčení bude upřesněno
-hledáme 120 lidí - kompars
-28 vedlejších rolí

Honoráře:
-Kompars: 800, - až 1500, - CZK na den
-Vedlejší role: 5000, - až 20000, - CZK na den

 
11.05.2012 16:37 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hlavně abyste tam nepřišla a paní Vám neřekla: "Noo, ještě je tu registrační poplatek 5000 Kč" excited wink A pak bys paní už viděla jen ve zrpávách s titulkem "povedla 368 lidí".  

 
31.05.2012 18:36 Uživatel: pepina
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 Omlouvala jsem se ze zdravotních důvodů z prvního termínu castingu a  několikrát se tázala e mailem na možnost přijít na 2. termín / registrační poplatek samozřejmě zaplacen/, paní Šístková nereaagovala ani jednou....

 
27.06.2012 11:50 Uživatel: Barunk_ka
Věk:  21
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

zřejmě to byl celé fake - jelikož bylo zvláštní už jen to, že lidé, kteří vybírali lidi do rolí, tak jim bylo tak 20 let, režisér nikdě a hlavně - nechtěli vidět ani potvrzení o zaplacení apod. ! Navíc na castingu se nikdy samotný casting neplatí - ten je zdarma! TAKŽE JÁ BYCH TO ZAČALA OKAMŽITĚ ŘEŠIT - MOŽNÁ I PŘES POLICII, PROTOŽE S TÍMTO STYLEM VYDĚLALI NĚKOLIK DESÍTEK TISÍCŮ A HLAVNĚ - MAJÍ NÁS NATOČENÉ NA KAMERU - PORUŠOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ! TO HRANIČÍ SE ZÁKONEM.

 
07.07.2012 09:21 Uživatel: helen
Věk:  22

Město:Ostrava

Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky sem byla na castingu a mela sem cestu kolem tak sem toho vyuzila, prislo mi zvlastni ze bez jakychkoliv zkusenosti me prijali, chtela bych tuhle situaci nejak resit, myslíte ze mam ktomuto vyuzit policii ČR? dekuji za odpoved... sad

 
11.07.2012 12:52 Uživatel: kristyna.
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, kontaktujte tady slečnu v posledním inzerátu: K. Adel@seznam.cz, tam už je nás víc a chceme se hromadně obrátit na policii. Rozhodně by jste se k nám měla přidat a pokud víte o někom dalším, informujte ho. Tohle nemůžeme nechat jen tak.

 
02.07.2012 16:35 Uživatel: Adéla Kalkusová
Věk:  22
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 
Dobrý den, já (naivka) jsem se tohoto castingu zůčastnila, možná by bylo dobré kontaktovat některé lidí a něco s tím udělat, tak pokud jste na tom stejně, jako já tak pište na K.Adel@seznam.cz
 
29.12.2012 12:16 Uživatel: Kamila
Věk:  13
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

dobrý den, nehledali byste holku vě věku 13 let hnědovlasou hubenou na nějaký film nebo tak? .   kdyžtak napiště na karbulova.kamila@seznam.cz. díky.

 
07.07.2015 13:40 Uživatel: Niko
Věk:  17
Téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, JÁ BYCH MĚL ZAJEMSI ZAHRÁT VE FILMU, JESTLI MĚ BUDETE POTŘEBOVÁT TAK MI NAPIŠTE NA E-MAIL nicolasrafael@seznam.cz

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Personální agentura, komparzy - Barbora Šístková - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 833x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 597x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 531x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 618x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 537x
První dačická, s.r.o. 1 505x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 755x
Milan Dočkal z Brna 30 3450x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1382x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1370x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16295
Počet odpovědí celkem: 174094
Počet registrovaných: 4926 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Rychla odpověď
Nejkomentovanější za 7 dní: Rychla odpověď
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny