Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

21.01.2013 08:43
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 10
Text: 

Ahoj. Na konci roku 2013 se nám pokazila myčka na nádobí Candy. Napsal jsem do firmy Apels Prostějov. Bylo mi odpovězeno, že jejich opravář přijde po novém roce. Nikdo nešel, tak jsem volal do opravny Apels Prostějov znovu 9.1. 2013. Bylo mi řečeno, že opravář přijde na konci týdne (tedy kolem 11.1. 2013).

Dnes je 21.1. 2013 a myčka stále není opravená. Nikdo mě ani nekontaktoval, aby se mnou domluvil datum opravy myčky. Prostě je jim to jedno, kašlou na mě.

Pokud byste tedy chtěli něco opravit, určitě ne v Apels Prostějov. Lepší zavolat do jiného města (bohužel má myčka Candy nemá v Prostějově jiný servis) a nebo ji vymontujte (radost, že? ) a někam ji do opravny odvezte.

Jsem z toho docela otrávenej. Kdyby mi řekli, že nemají čas a nebo řekli, že třeba dojde k opravě na konci ledna, tak bych s tím počítal, ale takhle slibují a sliby neplní - což nesnáším.

Napsal jsem výrobci myčky Candy, ať vyřadí servis ze seznamu na jejich stránkách a do olomoucké firmy, jestli by mi mohli přijet myčku opravit. Sice je to asi 30 km, ale snad mám šanci, že nebudou jen slibovat, ale opravdu někkoho pošlou.

alt

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3233x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.01.2013 19:23 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobře jsi udělal, co s takovým servisem? Nejsou schopni plnit své závazky a lidi, kteří budou potřebovat opravu se rovnou obrátí jinam a nemusí ztrácet čas.

 
22.01.2013 09:24 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ha, ledy se hnuly. Asi do opravny volal výrobce myčky, protože se mi v řádu hodin ozvali, že ji přijedou dnes opravit.

Podle mě mají v opravně jen chaos, protože když jsem tam volal 10.1. , podle sdělení paní v opravně nemají žádný pořadník, takže "až se ně mě dostane, tak se na mě dostane. "

Dnes mi tedy volal přímo pan opravář (Gottwald), příjemný to člověk (v telefonu), říkal, že toho má hodně. Jasně, to beru, vadilo mi to, že mi slibovala paní v opravně termíny, které nesplnili.

Všechno je jen o domluvě a komunikaci. Řešením by určitě bylo vyměnit tu paní co tam sedí a organizuje opravy a dát tam někoho nového, kdo by měl v ruce diář a průpisku. Jak jednoduché, že?

 
24.01.2013 23:21 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Hodinu před tím, než opravář přijel jsme ještě myčku testovali a fungovala.

 

Další den jsme ji zapli a … zase nefungovala. Tušil jsem nějakou malou vadu, tak jsem ji rozšrouboval a byl jen povytažený konektor od spínače dveří (když se dvířka zavřou, spínač se sepne a tím se myčka rozjede). Myčka tedy nefungovala protože, že si myslela, že jsou otevřená dvířka alt Jak prosté, že?

 
25.01.2013 08:52 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

No super … ale nejen, že funguje, ale svým malým zazlobením možná zařídila trochu serióznější chování ze strany servisu.

 
10.12.2014 12:30 Uživatel: Ed.
Věk:  68

Město:Prostějov

Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Opravna Apels - Prostějov je neskutečná slibotechna!!! V pátek 10. října 2014 jsem uzavřel objednávku opravy myčky BOSCH s tím, že se  do 14 dní ozve opravář Gottwald. Po měsíci jsem objednávku urgoval a paní v příjmu moji objednávku kupodivu našla a s požadovaným datem opravy na 10. 11. položila opraváři na pracovní stůl. V pondělí  byl telefonicky kontaktován opravář Gottwald a přes příslib opravy se nic neděje.

Obešel jsem vývěsky pohřebních služeb zda Gottwald nezemřel a nic. Nezbývá než abych i já napsal výrobci myček BOSCH aby Apels Prostějov coby pouze slibotechnu, nikoliv opravnu vyřadili ze svého seznamu.

Závěrem na základě vlastní zkušenosti:

Obloukem se vyhněte opravně Apels, Olomoucká ul. Prostějov.  

 
08.02.2015 17:30 Uživatel: D
Věk:  33

Město:Prostějov

Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Se servisem Apels mám stejnou negativní zkušenost. Už je to více než 2 týdny, kdy jsem měl domluvený termín přímo s technikem Gottwaldem. Nejenže vůbec nepřijel, ale ani se neozval.

 
08.02.2015 19:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Hm, takže ani po dvou letech žádná náprava

 
29.07.2016 09:34 Uživatel: Malý jezecek
Věk:  30

Město:Vrbatky

Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

22.6 jsme dávali k opravě mikrovlnnou troubu s tím, že po cca 14 dnech kdy se nám nikdo neozval jsme firmu několikrát kontaktovali a dotazovali se na výsledek opravy. Paní na telefonu nám vždy s klidným hlasem sdělila, že oprava ještě ani zahájena nebyla. Dnes (29.07.2016) jsem opět volala na firmu kde mi paní opět sdělila, že se nic neděje a není za opravu zodpovědná jejich firma, ale opravář pan Polách a dala mi na něj telefon abych si údajně vše vyřídila s ním, že u firmy pracuje na živnost. Jednání firmy APELS je naprosto nekorektní, neváží si zákazníka a po telefonu mi bylo sděleno ať si tedy pro neopravenou mikrovlnnou troubu prijedu a odvezu si ji. Slušného jednání ani omluvy jsem se nedočkala a majitel firmy se schovává za své zaměstnance. K zodpovědnosti za svou neschopnost se nevyjádřil a neomluvil. Ba naopak jsem se cítila ještě já jako ta špatná co vlastně chci a o co mi jde, vždyť se nic tak hrozného nestalo.

 
29.07.2016 10:23 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Uviduje mě, že i po letech beze změn, hm. Smutné.

Cítím to stejně jako Vy - neváží si svých klientů.  

 
29.07.2016 10:55 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já teda nevím, ale pokud dám někam opravit něco do opravny, tak určitě dostanu nějaký písemný zápis o tom, případně písemný reklamační protokol, když jde o zboží v záruce, no a pokud mi tato opravna více jak měsíc není schopna opravu zajistit, tak bych to po nich chtěla opět písemně a pak bych to postoupila Sdružení na ochranu spotřebitelů a ČOI. Evidentně pouze negativní recenze na netu nestačí, a tato nespolehlivá elektropravna potřebuje, aby jí to hold vysvětlil někdo úřední tak, aby to tato elektropravna pěkně pocítila.  

Přeci není možný, aby firma, která má zajišťovat záruční a pozáruční opravy takto nefungovala, respektive dělala si co chce a to několik let.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Opravna Apels Prostějov - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 16117
Počet odpovědí celkem: 173359
Počet registrovaných: 4868 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Chci víc sexu než partner
Nejkomentovanější za 7 dní: Zvyšování nájmu ve stavu nouze
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny