Téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

21.01.2013 09:20
Uživatel: doktor 13
Věk:  69
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Dobrý den!

Prosím o poznatky, názory na doplněk stravy Ganoderma DXN, děkuji

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4248x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: ganoderma DXN-poznatky,názory
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.01.2013 19:33 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pohledala jsem nějaké informace, našla jsem i video.

 

 
22.01.2013 08:19 Uživatel: doktor13
Věk:  69
Téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den!

Jste velice milá, že jste si dala tu práci, alespoň jste se sama seznámila s účinky této houby. Já jsem to vše věděl/kromě videa/, zajímali mě názory a poznatky lidí kteří ganodermu/kapsle/ užili. Nevím proč se tomuto produktu tady nevěnuje větší pozornost, v Japonsku je to uznáváno jako lék.

Ještě jednou děkuji, zdravím A. S.

 
22.01.2013 10:59 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Také zdravím. Možná, kdybyste si prošel tento web, došel byste k jinému názoru (než že se nevěnujem). Sice to není o kapslích ganodermy, nicméně kořen žen šenu má taktéž cosi do sebe…

 
22.01.2013 11:02 Uživatel: MitsCa
Téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ale věnuje. Jen je to schováno v kávách (OrganoGold) apod. věcech, které pak tvoří MLM a prodeje.

 
22.01.2013 14:24 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Takových doplňků stravy, které o sobě tvrdí, že jen ony jsou ty jediné nejlepší je…

 
23.01.2013 18:56 Uživatel: doktor13
Věk:  69
Téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dany, máte pravdu, že takových doplňků které to o sobě tvrdí je až moc, ale toto tvrdí odborníci/myslím, že i u nás/, dlouhodobé sledování a testy na mnoha lidech snad prokázali úspěch. Doufal jsem, že se ozve někdo, kdo s tím má zkušenost, ale i tak děkuji za názory, zdravím

 
05.02.2013 23:31 Uživatel: venca
Věk:  25
Téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano zkusenosti mame, napiste mi vas email poslu vam zkusenosti lidi. Muj -- vacskra@seznam.cz

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Ganoderma DXN - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
infuzní léčba 1 287x
Podpora imunity - zkušenosti, rady, diskuze 4 443x
Jaké máte zkušenosti s vigantolem? 4 409x
Trpím nespavostí a nikdo mi nechce předepsat Rohypnol, již se nevyrábí 12 873x
Koupím léky, které nutně potřebuji 1 914x
Únava, útlum po antidepresivech a lék Vigil (Modafinil) - předepíše mi ho psychiatr? 4 995x
Koupě Postinoru v 15 letech - prodají mi potratovou pilulku nebo ne? 1 803x
Legalizace marihuany s THC jak léku - vliv na schizofrenii, deprese, psychózy, Alzheimerovu nemoc a Parkinsonovu chorobu 3 1190x
Užívání probiotik - proč ano, proč ne, anketa 9 1613x
Fentanyl, heroin - princip účinu proti bolesti 3 1123x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 173023
Počet registrovaných: 4843 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny