Téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference

04.03.2012 15:38
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá telefon Recenze Nokia C3-00 Lime Green  a zároveň požádat o jakékoliv zkušenosti, názory, reference k tomuto mobilu.

Přítulka si ho chce koupit a jako každá nedočkavá žena chce udělat nákup už zítra. Na internetu jsme nějaké reference našli, ale znáte to, od vás tomu víc věřím happy

Máte ho někdo nebo někdo z vašich blízkých?

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
04.03.2012 17:26 Uživatel: Julie
Téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference
Text uživatele: 

  Pěkná barvička... taková brčálová žabička. wink

 
04.03.2012 17:31 Uživatel: Tepu
1403024269_kopretjpg
Téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference
Text uživatele: 

Tak tenhle telefon jsem dostalak vánocům Jsem s ním móóc spokojená. wink Je spolehlivý, dobře se ovládá. Jedíné, co mě šokovalo, že byl v něm už byl zapojený internet a než jsem na to přišla, stálo mě to dost peněz. O tom jsem tu psala v nějakém tématu T- mobille.

 Mám jen jinou barvu- název Nokia C3-00.   Že by ten zelený byl nějak vylepšený? Displej je také stejný.

 
04.03.2012 18:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference
Text uživatele: 

Za to že jsi měla zapnutou u operátora službu internet v mobilu fakt tento mobil nemůže wink

Jinak děkuji za názor k mobilu happy

 
04.03.2012 19:17 Uživatel: Tepu
1403024269_kopretjpg
Téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference
Text uživatele: 

 Hmmm... tak to vím také wink. happy

 
04.03.2012 17:44 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference
Text uživatele: 

nemam ale prostuduj tohle

 
07.03.2012 00:33 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference
Text uživatele: 

Už ho máme doma happy Docela šikovný. Jen trošku pomalý internet (i přes rychlé wifi u nás doma) a ta tlačítka jsou pro mě (jako pro chlapa) moc malinká. Přítulka má ale prsty menší a klávesnice je prý OK.

Ještě mi vadí, že píšou všude, že jde o QWERTY klávensici, ale není to QWERTY klávesnice (myslím rozložení kláves), ale jakýsi paskvilek wink

 
07.03.2012 00:38 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference
Text uživatele: 

Aha, AZERTY je to.... tak moc nechápu, proč se všude u tohoto telefonu píše (i v manuálu), že je to QWERTY happy

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Recenze Nokia C3-00 Lime Green - názory, zkušenosti, diskuze, reference
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16351
Počet odpovědí celkem: 174424
Počet registrovaných: 4965 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Loučení s webem mojestarosti.cz
Nejkomentovanější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny