Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

17.03.2012 12:39
Uživatel: pečovatelka
Věk:  44
0-100
Odpovědí na téma: 45
Text: 

Máme objednanou domácí infrasaunu a moc by mě zajímaly zkušenosti a názory lidí, kteří jí již vlastní a nebo pravidelně navštěvují. Má mít blahodárný vliv na zdraví a dokonce se prý po ní i hubne. Děkuji

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 20390x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
17.03.2012 17:33 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Do infrasauny jsem chodila a je to zkrátka příjemné, kůže vypadá lépe a celkově se člověk lépe cítí.

 
02.11.2013 15:19 Uživatel: lanka
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já ji taky mám doma. Dříve jsem trpěla na kožní nemoci a musím říct, že se to rozhodně zlepšilo.

 
17.03.2012 17:57 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

S tím hubnutím je to nabeton fakt. Moje sousedka do ní vstoupila v opájející předtuše neslýchané krásy, dveře se nějak šprajcly, manžel byl právě na cestách ve světě, zkrátka když ji vynesli po dvou týdnech v nepřetržitém horku, byla zralá na ARO, ale úžasně štíhlounká. Následný účet za elektriku jí nedovoluje kupovat stravu, takže žádnej jojo efekt se nekoná. Určitě doporučuji

 
15.03.2016 17:53 Uživatel: ZELF
Věk:  10
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

blbe

 
18.03.2012 18:40 Uživatel: Julie
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

  Dneska jsem viděla v receptáři a fakt se hubne.....

 
02.11.2013 15:23 Uživatel: holubicka
Věk:  45
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

určitě se hubne. Mohla jsem to poznat sama na sobě.  Spálím více kalorií v infrasauně než při namahavém běhání.   

 
19.03.2012 10:32 Uživatel: marki
55764725468133259401.gif
500-1000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, mám zkušenosti s infrasaunou. Je výborná když se chceš zbavit bolestí kloubů třeba během braní antibiotik, vyčistí ti organismus. Většinou čas na 45 minut a teplota 70°C. Předehřeješ 15 minut a 30 minut se saunuješ. Člověk se potí víc než v normální sauně. Vodu ssebou!

 
30.03.2012 13:11 Uživatel: Ivínek
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak saunu máme už doma. Je to opravdu supergood. Jenom teplota jak píšete 70°C, by byla nejspíš příliš. Maximální nastavitelná teplota je 60°C. A můžu říci, že pro začátek je 50°C úpně dostačující. K tomu relaxační muzička.... victory doporučuji všem!

 
30.03.2013 11:47 Uživatel: roman M
Věk:  49

Město:Jindřichův Hradec

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, musím se podělit o zážitky z infrasauny. Koupil jsem ji před 2 měsíci a je to prostě SUPER. Až se bojím návyku. Mám dobrou náladu, energii na rozdávání. Opravdu to všem doporučuji si to alespoň zkusit.

 
20.11.2014 13:12 Uživatel: Lubo
Věk:  44
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A aku maš saunu?

 
11.04.2013 20:06 Uživatel: Mix
Věk:  32

Město:Brno

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Domácí tedy nemám, ale zažil jsem to na dovolené a vřele doporučuju. Perfektní relaxace, dobré na pleť, jen nevím jak je to s tou vahou - netrávil jsem tam rozhodně celé dny. Ale možná i na tom něco bude. Domu bych ji bral všema deseti - kdyby bylo kam ji dát a za co jí koupit…

 
02.11.2013 15:43 Uživatel: laskonka
Věk:  46
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, dobrý den. Mám na tomto diskuzním foru několik dotazů. Chtěla bych si pořídit infrakabinu a nevím jak časro ji mohu využívat a v jaké délce? Děkuji za případnou odpověď.

 
02.11.2013 15:51 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Našla jsem něco na Asociaci masérů, snad se tam dozvíš co potřebuješ.

 
13.01.2015 16:08 Uživatel: Hynek
Věk:  35
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud vím, do infrasauny se doporučuje chodit 3x týdně, pobyt by neměl přesáhnout 40 minut. Tento model víceméně dodržuji zhruba rok. Za tu dobu jsem nebyl nemocný a přestaly mě bolet záda 

 
02.11.2013 15:47 Uživatel: maliník
Věk:  56

Město:Plzeň

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj…, má někdo zkušenosti s využíváním infrasauny když není ve své kůži, teplota, rýma apod. DíkyJarda

 
02.11.2013 15:59 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Kdy a komu není saunování v infrasauně (ITS) doporučováno?
▪ pokud jste nemocní, konzultujte použití infrakabiny se svým lékařem
▪ pokud užíváte nějaké léky, konzultujte s lékařem možnou reakci léku na infračervené záření
▪ nedoporučuje se zvyšování teploty tělového jádra u lidí s léčbou adrenalinem, systémovým lupus erytematosus nebo se sklerózou multiplex
▪ teplo se nemá používat 48 hod. po akutním poškození kloubního pouzdra nebo do té doby, než dojde k redukci teploty a otoku kloubu; pokud jsou otoky kloubů chronického charakteru, léčba jakýmkoli zvyšováním teploty nemusí reagovat právě nejlépe
▪ intenzivní prohřátí je striktně kontraindikováno při infekcích jakéhokoli charakteru a v kterémkoli místě našeho organismu
▪ používání infrakabiny není vhodné pro těhotné ženy
▪ kovový materiál, umělé klouby, kosti a jakékoli jiné chirurgické implantáty obecně odrážejí infračervené paprsky, proto nejsou tímto systémem zahřívány; nicméně je doporučena konzultace s lékařem před začátkem používání ITS; samozřejmě, pokud by se vyskytly bolesti kdekoli blízko implantátu, okamžitě saunování přerušte
▪ zahřívání bederní oblasti u žen v menstruačním cyklu může dočasně zvýšit jejich krvácení; pokud si je žena tohoto efektu vědoma, může tuto dobu bez vysazení sauny přečkat anebo po tento čas cyklu kabinu vynechat
▪ člověk s hemofilií nebo jinou predispozicí ke krvácivosti nesmí používat ITS, respektive jakékoli jiné tepelné procedury zvyšující vasodilataci cévního systému
▪ lidé používáním ITS nepociťují bolest, a pokud ano, je používání nevhodné
▪ nepokoušejte se o osobní léčbu jakéhokoli onemocnění pomocí ITS bez konzultace s lékařem


Další informace ZDE

 
02.11.2013 16:03 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • maliník
  • laskonka
  • holubicka
  • lanka

 

Upozorňuji, že v případě, že vložíte reklamu do této nebo jiné stránky webu budete okamžitě zablokován/a a již nebudete moci vkládat do webu žádná další témata nebo reakce na témata.

 
24.03.2014 21:43 Uživatel: floopy
Věk:  45
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Na dovolené jsem infrasaunu párkrát vyzkoušel a neni to špatný. jinak mám radši ale přírodní klasiku - venkovní saunu.

 
30.03.2014 23:44 Uživatel: Bajcicak
Věk:  30

Město:Brno

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Normální sauna ji jistě lepší, co se otužování týče.  

Osobně vidím ty hlavní výhody infrasauny v tom, že ji mohou používat i alergici, astmatici, kardiaci. Normální sauna není pro svou vysokou teplotu a následné zchlazení těmto lidem doporučována.

 

Kromě toho se mi líbí to, že je ekonomická, dá se snad a rychle postavit.

No a samozřejmě cena - ta záleží na mnoho faktorech.  

 

Pár dalších informací jsem našel tady: xxxxxxx

Snad vám to kk něčemu bude.  

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
odkaz by by mohl zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byl smazán správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
26.10.2014 07:41 Uživatel: Libor_K
Věk:  43

Město:Zlín

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

takže začnu tím, že mohu srovnávat, jsem pravidelný návštěvník klasiky finské a mám doma i infra.

za prvé nevěřím že se dá v infrasauně zhubnout, to jsou prostě reklamní kecy, taky nevěřte těm co tvrdí že v infra se víc potí, já se tedy za 15 minut v klasice vypotím víc jak za 40 minut v infra (mám model s carbonovými topidly), jinak jsem s ní zatím docela spokojený, jen doporučuji si připlatit i na modely co mají víc topidel i dole, protože i když mám v lavici na úrovni nohou, tak prostě dole je chladněji a častěji sedím spíš napříč saunou na lavici s nohama nahoře, sám v ní vydržím i hodinu a to je za tu dobu vyhřátá na cca 55st

 
27.01.2015 16:29 Uživatel: CtiborL
Věk:  34
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

infrasauny nejsou potirny, teplo je druhotny efekt. hlavne jde o infracervene zareni. neni nahodou, ze se jim spravne rika infrakabiny. chapu ale, ze nekomu to muze vadit. potrpim si na teplo, jako vy, takze pouzivam infrasaunu, ktera ma 7 topidel a jsem spokojeny

 
26.10.2014 10:37 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Kamarádka má infrasaunu doma a já jsem nadšená. Po klasické sauně je mi vždy děsně blbě, takže do ní nechodím, což mne mrzí, ale tady nic. Jak píše Libor, je dobré mít víc topidel i dole, protože fakt je, že chodidla jsem měla studené. Každopádně si ji chci pořídit, už jsme koukali i po modelech, ale nakonec to musím odložit na příští rok, protože musíme pro ni udělat místo. Panelák nemá nafukovací pokoje .  

 
26.10.2014 11:17 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tož já ti nějakou prodám, až se rozhodneš.

 
26.10.2014 13:28 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Beru tě za slovo Méďo, rozhodnuta jsem, chci ji. Jen ted jsme měli ještě výdaje jiné, tak jsem ji odložila na příští rok. Pokud mi nějakou doporučíš, za dobrou cenu, což si představuji tak kolem 20 000, tak ji beru.

 
08.11.2014 17:34 Uživatel: sauna
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj, máme doma nevhodný dárek - infrasauna - zcela nová, nepoužitá. původní cena 20tis. , nová cena 15 tis. Kč. pokud máte zájem tel. 731503016

 

 
24.11.2014 21:10 Uživatel: lukyna
Věk:  50

Město:znojmo

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Napište, prosím bližší informace, hlavně název sauny. Možná bych měla zájem.

 
12.12.2014 13:22 Uživatel: HarryK
Věk:  39
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, do 20 tisíc se dá sehnat kvalitní infrasauna. Podívejte se třeba sem: http://www.xxxxxx/ S manželkou jsme si kupovali před cca rokem model pro 2 osoby. Tento je pro jednoho. Dlouho jsme vybírali, takže mám vše okolo infrasaun nastudovánoalt Kdyby vás něco zajímalo klidně se ptejtealt H.  

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
13.01.2015 17:10 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Méďo já jsem rozhodnutá a ty nikde.

 
13.01.2015 19:47 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Už několik dní máš info v soukromé zprávě.

 
28.01.2015 07:55 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak jsme si ji taky pořídili. Medvěd nám to posvětil, a  my jen čekáme a upravujeme prostory než nám ji přivezou. Četla jsem mnoho recenzí, článků a vyjádření "odborníků "  a i přesto, že tvrdí, že léčivé účinky mají pouze krátké vlny a tyto sauny vyzařují vlny dlouhé, šli jsme do toho. Už se těším. Jsem zimomřivý člověk a tak místo vany s horkou vodou, která spíše ublíží  než pomůže, se budu vyhřívat v kabině .

 
12.05.2015 17:52 Uživatel: Jano
Věk:  26
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A co poviete na tento model chcem to hlavne koli posilneniu imunity infrasauna

 
13.05.2015 06:09 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ta pro jednoho se mi zdá příliš malá, na mě působí klaustrofobicky. Ale jinak dobrý.  

 
17.09.2015 09:02 Uživatel: Jarda54
Věk:  54
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Trpím lupenkou a nevěděl jsem co s tím. Poté jsem našel tento zajímavej článek http: //Xxxxxxxxx,  kde jsem po konzultaci s odborníkem saunu zakoupil. Od té doby se lupenka zlepšila.  

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
11.11.2015 23:10 Uživatel: Pitrs
Věk:  45

Město:Val.Mez.

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím všechny

Nezkoušeli jste někdo umístit infrasaunu ven do krytého ale nevytapěneho prostoru?

 
12.11.2015 09:56 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, to bych nedělal, nejsou určené do takového prostoru, byl by probléím s vytopením na saunovací teplotu. Vnější izolace není řešena takovým způsobem, jako je například u finské sauny. Stav se ve ValMezu k Béďovi na Zašovské, poradíme.

 
29.12.2015 18:45 Uživatel: Elin
Věk:  45
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Infrasaunu máme v nevytápěné garáži a není žádný problém.

 
14.01.2016 16:42 Uživatel: luve
Věk:  57
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, má niekto skúsenosti s infrasunou pri vysokom krvnom tlaku? V reklamách aj video, je uvádzané, že infrasauna je vhodná aj pre seniorov so srdcovo-cievnymi problémami, pričom v návode je uvádzané, že osoby s vysokým krvným tlakom by sa mali poradiť s lekárom. Len je otázka či lekár bude vedieť odpovedať alebo saunovanie skôr zakáže.

 
15.01.2016 11:28 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Moje maminka má vysoký tlak, má 83 roků a sauničku si dává. Né často, tak 5 do měsíce, ale každopádně ji zmizeli otoky nohou a bolesti rukou. Takže já doporučuji.

 
28.01.2016 13:25 Uživatel: lu ve
Věk:  58

Město:Bratislava

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

SKÚSENOSTI trošku inak: Ja mám cca 3 mesiace zvýšený krvný tlak a tak som hľadal po nete nejaké informácie a narazil som na infrasaunu, ktorá by mala byť podľa reklamy ZÁZRAČNÁ pre osoby so srdcovo-cievnymi ochoreniami, vysokým a nízkym krvným tlakom atď. Nikde v reklame však nie je uvedené to, čo je uvedené v návode výrobcu o používaní infrasauny /návod obdržíte až s výrobkom a teda nikto to pred kúpou nerieši/, že v prípade horeuvedených ochorení a iných ďaľších sa o použití infrasauny poraďte so svojím lekárom. Lekár mi zakázal používať infrasaunu, mám ju objednanú, zrušil som objednávku, ale nechcú vrátiť peniaze.

V reklame je uvedené používajte aj pri chorobách, na nete pri chorobách a zápaloch nie, v návode poraďte sa s lekárom, lekár zakáže a predchádzajúcom príspevku sa saunuje 83 ročná chorá pani, tak a teraz "BABO RAĎ"

 
29.01.2016 07:08 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já si myslím, že je to relativní. Vzhledem k tomu, že si tam můžeš astavit teplotu, která je pro tebe přijatená, takže nemusíš se vyhřívat při 60 stupních, ale o40, tak proč by si to nedopřál i člověk s nemocemi.  

Manžel si dal hodinu při 35 stupních a tvrdil, že paráda, že ho to přohřálo, ale nepotil se.

Na tvém místě bych se sauny nevzdávala. Upravila si čas a teplotu a je to.  

 

 
24.10.2016 21:27 Uživatel: Shyella
Věk:  43

Město:Praha

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Koupili jsme infrasaunu Samoa, zkusila jsem jí a naprostá spokojenost    Mám nadváhu a při teplotě 60 C a 30 minutách se cítím skvěle jako by to byl hodinovej strečink, super lehkost a nádherná pleť Vyplatí se tam vydržet těch 40 min. Jinak naprosto super!!!!

 

 
16.07.2018 07:36 Uživatel: Magda7
Věk:  35
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

můžu se zeptat, jaké jsou zhruba potom náklady s energiemi? Pocítili jste to n výpísech a je třeba nějakých speciálních úprav? Chtěla bych ji dát na chalupu, což je starší stavení, klasické el. rozvody. Nevím jestli je rozdíl i v jednotlicých modelech, zvažuji tuto:

Ptám se asi dost hloupě, ale napadlo mě, že bych ji pořídila manželovi k vánocům, proto to s ním, co se týče technické stránky, nechce diskutovat : -). Omlouvám se za odkaz, ale nevím, jestli kdybych na eshopu stáhla obrázek a vložila ho sem, jestli nějak neporuším jejich autorská práva.  

 
03.10.2018 08:46 Uživatel: Ivico
Věk:  63

Město:na vesnici v chalupě

Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Spotřeba je individuální podle typu infrakabiny a počtu infrazářičů. Obecně lze uvést, že spotřeba začíná okolo 1000W/hod pro jednomístné a pokud je pro dva tak asi 1,8-2 kWh. Pokud na chalupě používáš varnou konvici, elektroinstalace by měla snést i infrakabinu. Spotřeba při 45 minutách saunování se uvádí za cenu okolo 5 Kč. Pokud se saunuješ 3x týdně tak to přijde ročně na nějakých 800 Kč. Zdraví ale něco stojí!  

 
08.01.2019 11:32 Uživatel: Romulka
Věk:  47
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Infrasauna je super.

 
28.09.2020 12:49 Uživatel: mibuna
Věk:  90
Téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

dobrý den, koukám na top-bazeny.cz na saunu:  

Hanscraft GRANADA 2 máte s ní prosím někdo zkušenosti? Jsme nyní větší rodina, takže potřebujeme větší : D.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Domácí infrasauna - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16307
Počet odpovědí celkem: 174208
Počet registrovaných: 4932 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Pro Medvěda
Nejkomentovanější za 7 dní: Pro Medvěda
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny