Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference

11.09.2013 08:21
Uživatel: Bramburka
500-1000
Odpovědí na téma: 19
Text: 

Česká televize odvysílala 6.9. 2013 jeden z prvních dílů nově natočeného seriálu Sanitka II.

Jak se Vám líbí pokračování tohoto seriálu?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3112x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Pokračování seriálu Sanitka
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
11.09.2013 08:26 Uživatel: Julie
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

   Nemohu soudit, páč jsem to neviděla.

   Ale chytla mě Súdna sieň a Storage Wars, tak sleduji to.  

 
11.09.2013 09:16 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Ještě jsem neviděl. Koooknu v noci Díky za tip.

 
11.09.2013 09:43 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Myslím že se ti bude líbit, viděla jsem první díl a už se těším na další.  

 
11.09.2013 16:46 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

5000-6000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Neviděl jsem a koukat se asi nebudu, nemám rád novoty.

 
11.09.2013 17:42 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Každému se nové díly nemusí líbít. Tyto seriály mám velice ráda, jsou mi velice blízké, nehnu se dokud není konec

 
11.09.2013 17:39 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Ještě nevím, zatím jsem ji neviděla, ale určitě se na ni ze zvědavosti mrknu ….

 
11.09.2013 20:26 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Mě zklamal vysílací čas, pátek večer je pro mě passé (nebývám doma), takže sledovat asi nebudu. Možná si alespoň ze zvědavosti pustím nějaký díl z archivu. Ale trochu se toho bojím, protože ty nové pokusy o oprášení lesku starých dobrých filmů či seriálů většinou moc dobře nedopadají. Původní seriál Sanitka mám moc ráda, proto se už dopředu trochu bojím, že nové pokračování tomu původnímu nebude sahat ani po kontíky. Asi předsudek, nicméně vycházející ze zkušensotí s jinými podobnými projekty. Ale třeba se pletu…

 
12.09.2013 09:42 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Tak jsem asi jediná komu se nové díly líbí

 
13.09.2013 09:43 Uživatel: Racek
Věk:  27
1391276203_srdce021.gif
1000-2000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Nemohu to posoudit, jelikož tento seriál nesleduji.

 
13.09.2013 20:02 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Tak nakonec jsem jediná kdo tento seriál sleduje

 
13.09.2013 20:24 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Nejsi, viděla jsem první díl a z toho zatím nemůžu nic posoudit.

 
14.09.2013 09:24 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

videl sem a stejne jako kazde pokracovani starsich serialu  tomu prvnimu - puvodnimu nesaha ani po kotniky

 

uz jenom cekam koho napadne natocit pokracovani chaluparu

 
15.09.2013 11:38 Uživatel: Paja2401
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Vzhledem k tomu, v jakém prostředí se děj odehrává a v jaké době je seriál točený, je to podle mě koukatelné. Nemá to nějakou myšlenkovou hloubku, ale to nemá většina dnešních českých seriálů. A rozhodně to nelze srovnávat se Sanitkou I, jelikož ta se odehrávala v jiné době, nebyla tolik akční, odehrávala se v jinm prostředí a celkově obor záchranářství byl někde jinde než je dnes. Ale na večer na odreagování je to dobré. Ale uvidí se dál. Zatím je to na začátku a před námi je spousta dílů.

 
12.10.2013 19:26 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Pokračování seriálu je propracované, líbí se mi. 5. díl byl docela brutální. Každý díl něčím trošku překvapí a tak to má být.

 

Za mě: DOBRÁ PRÁCE!

 

 
12.10.2013 20:26 Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Líbí se mi moc. Avatárku - máš na mysli situaci  s tím malým dítětem, ne?

Je to často moc nepovedené, když někdo natočí pokračování seriálu/filmu, ale tohle je opravdu výjimka. Je super!

Jo, prostě Renč, on to holt dokáže, člověk se nehne do skončení dílu od obrazovky.

 
03.11.2013 10:17 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

To je pravda Filip Renč to tedy dokázal natočit tak, že od obrazovky neodejdu dokud není konec

 
13.10.2013 20:01 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Tak po shlédnutí šestého dílu se budu těšit na další. Líbí 

 
03.11.2013 11:27 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Sanitka se mi líbí a myslím, že to Renč dokázal natočit velmi dobře. Taky jsem byla zvědavá a měla jsem obavy, že to bude stát za houby.

Ale určitě budu sledovat dál.

 
05.12.2013 16:07 Uživatel: Ondej
Téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Poctivě jsem dokoukal od začátku prvního do konce posledního dílu a musím za sebe říct, že větší srágoru jsem už dlouho neviděl. Hercům jsem nevěřil ani slovo, scénárista tam nasekal spoustu nelogičností a chyb, dialogy hloupoučké, i kladné postavy celkem odpuzující. Ale hlavně tam nebyl příběh, jen jakýsi mišmaš krátkých epizod, jakoby naslepo poskládaných do zmatených, pseudoakčních  sekvencí. Prý nás to stálo 170 milionů. No potěš koště!

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Seriál Sanitka II - diskuze, názory, recenze, reference
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16374
Počet odpovědí celkem: 174588
Počet registrovaných: 4999 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Strach z operace

Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny