Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa

14.03.2013 10:51
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 15
Text: 

NOVÁ DOBA! MASO NENÍ MASO - video.


Plátky z vepřové kýty? Myslíte si, že kupujete maso. Kupujete masný výrobek - masný polotovar. Co to znamená? K masu si totiž přinesete domů 20% vody a průmyslových potravinářských chemikálií (zahušťovadla, citronany, octany, hydrogenany, polyfosforečnany, difosforečnany, askorban).
Klasika - Albert, Tesco. Nekoneční podvodníci.
Pozor také na mleté "maso" - 53% je maso a zbytek je všechno možné "co torávna dala" - voda, tuk, pšeničná hmota, ad.
TAK NEZAPOMEŇTE ČÍST ETIKETY a … dobrou chuť


(A bomba je, když vám prodejce napíše VÝHODNÁ CENA a masný výrobek ZDRAŽÍ. K tomu už není co dodat. )

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
14.03.2013 11:05 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

no to jsem fakt nečekala

 

 
14.03.2013 12:42 Uživatel: MitsCa
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Já vždy kupoval maso v Globusu, protože se mi zdálo nejlepší z obchodů. Ale asi před 2 měsíci jsem objevil řezníka a to se nedá srovnat! Takže pro maso jen k řezníkovi.

 
14.03.2013 13:26 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

kupovat mlete maso v obchodech muze jen opravdovy kaskader

 

dyt tam se melou ty nejhorsi zbytky co se neprodaly, kvalitni zelene masicko, nebo to ktere nekde zapadlo a ted se zrovna naslo a tomu podobne, pokud tam k tomu porve nejaky odpad- bordel tak to nikdo neresi

 

znamy co delal kdysi v takove tovarne kde delali mleta masa rikal ze to byl velky mlejnek do ktereho se maso hazelo vidlema a kdyz byli najebani tak se stalo ze jim tam porvalo i ty vidle, a prece nebudou kvuli vidlim vypinat cely mlynek, dobrou chut

 

my doma stale casteji mluvime o tom ze si jednou za 10 mesicu zabijem domaciho pasika a hotovo, protoze to co je v tech obchodech to je horsi a horsi

 
14.03.2013 19:28 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Nekupuju maso v marketech. Ale to je jedno, mělo by být v pořádku i tam. Hamižnost dělá z prodejců hovada.

 
14.03.2013 19:32 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

dneska uz clovek nema jistotu ani u tech malych rezniku, zvlast kdyz ho potka nekde v tescu jak veze plny vozik masa

 
14.03.2013 19:33 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Cože??? No to mi ani neříkej 

 
17.03.2013 08:23 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

jo joje to tak, lide se staraji o cenu a pokud chteji nizkou cenu nemuzou cekat velkou kvalitu

 

my tu mame vedle ve vesnici taky jednoho a toho chvali snad kazdy, jednou sem s nim mel nejaky kseft a rikal mi stavim se za tri hodky, jedu do makra pro zasoby, a pochybuju ze v makru se bude prodavat neco extra lepsiho nez v beznych hypermegagigasuper marketech

 

a i jineho sem potkal primo ve meste v tescu, plny vozik masa, salamu a jinych masnych vyrobku a vysmaty od ucha k uchu

 
17.03.2013 11:31 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Pěkné, no … nakupuju v řeznictví, kde se maso i bourá, tak snad … no, raději nic nechci vědět. Naštěstí jsem vyrůstala v době, kdy maso bylo maso, brambory bramborami, rajčata rajčaty atd. , ale teď abychom poprosili pana Alzheimera o mlhu v paměti …

 
17.03.2013 11:43 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

u nas se hodne lidi vraci k domacim chovum, domacimu pestovani atd

 
18.03.2013 03:30 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Ach jo …

 
14.03.2013 20:03 Uživatel: Darila
Věk:  59

Město:Praha

panter.jpg
500-1000
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Tak mne nějak přešla chuť na maso a nejhorší na tom je, že tu máme v okolí dostupné tři Alberty, jinak bych musela dojíždět. Ty karboše z toho mletého bych snad nedala ani žádnému zvířátku, pardon velebnosti, je mi na blití!

 

 
16.03.2013 19:29 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

A tak si tu "žijem, v tom východním bloku, pane redaktore"

Papu pro důchodce, aneb dnes vaří penzista.

 
16.03.2013 22:12 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Pravda je že my máme řezníka velmi slušného a na mase je to znát… ale taky je fakt, že ani tohle maso není stejné s masem, které vyndám z vlastního mrazáku naplněnného vlastní produkcí a to nikoli z prasete vykrmeného a koupeného na zabití, ale z prasátka odchovaného, takže vím v čem žilo, co baštilo, čím si prošlo a že je celou dobu zdravé a čiperné a na mase je to vidět, cítit a chutnat. Ostatně nedávno proběhla internetem studie o jogurtech a taky lahůdka, místo živých jogurtových kultur jsou jsou bifidus živočisného původu a jiné pikantnosti, zkusím dohledat a hodit odkaz… takže jogurty nejlépe ve skle a ČESKÉ…

 
17.03.2013 11:33 Uživatel: Medvěd
Věk:  52

Město:Valašské království

5000-6000
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Což takhle dát si lepidlo na maso…

 
18.03.2013 03:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Text uživatele: 

Dneska sme se dívali na mlýnky na maso Tak snad se blýská na lepší časy, protože pokud už budeme dělat nějaké karbanátky či sekanou, vyprdnem se na chemiky a pomeleme si vlastní maso (teda já jím maso spíš výjimečně, ale přítulka je masožravec) bez askorbanů, dusičnanů a dalších sračiček.

 

Poslední dobou stále více a více platí, že co si člověk udělá sám, to má nejlepší. A v potravinářství to platí hlavně. Myslím tím, že raději "vyplýtvat" trošku času, ale být zdraví a nejíst chemii či se nenechat okrádat náhražkami či předraženou vodou v potravinách.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Maso není maso aneb co se přidává do čerstvého masa
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny