Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí

13.11.2014 21:16
Uživatel: VAVA
Věk:  70
100-500
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Dobrý večer.

Máte někdo zkušenost s detoxikační náplastí? Není to nějaký tahák na peníze?

Díky za názory, Vava

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2193x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: detoxikační náplasti
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.11.2014 21:51 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí
Text uživatele: 

O tom se tu už nejednou psalo, můžeš si přečíst tady:

 
13.11.2014 23:29 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí
Text uživatele: 

Detoxikační náplasti jsou trošku kravina alt

Existuje spousta bylinek, které umí odstranit škodliviny z těla. Navíc tělo průběžně detoxikuje samo sebe. Podle mého názoru pojem "detoxikace" vymyslel někdo, kdo na tom chtěl vydělat (jako co si budeme povídat, z komerčního hlediska je to více než fantastický nápad ) a vyvolat v lidech umělou představu, že jsou všichni zanešení toxiny, které je nutné odplavit.

Studoval jsem medicínu 6 let a o nutnosti vnějšího zásahu do metabolismu těla (ve smyslu odplavení nějakých toxinů) nám nikdo nikdy neříkal.  

Bylinky způsobující čištění organismu jsou nicméně uvedené zde. Doporučuju zainvestovat do těch bylinek.  

Svůj názor jsem psal už v té stránce co uvedla Barča. Myslím si, že je v náplastech nějaká látka, která reaguje na lidský pot (třeba sodík nebo draslík v něm obsažený) a proto náplast mění barvu. Jak je to ale doopravdy, to nevím (a ani nechci).  

 
13.11.2014 23:46 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí
Text uživatele: 

PS: a ano, trefila jsi to - je to tahák na peníze Když si koupíš kilo ovoce a zeleniny, bude to levnější a pro své tělo uděláš lépe.  

 
14.11.2014 11:50 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí
Text uživatele: 

myslis to ovoce ktere se pestuje na chemii aby dobre rostlo, pak se strika chemii aby pekne vypadalo a nakonec ho vykoupou v chemii aby vydrzelo tu cestu a krasne se smalo i v prodejne?

 
15.11.2014 08:09 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí
Text uživatele: 

Přesně to myslím

 
17.11.2014 21:24 Uživatel: VAVA
Věk:  70
100-500
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí
Text uživatele: 

Odpovědi no dobrý, ale někdo se tam zmiňuje o sauně, že se vyplavují škodliviny z těla. chodím ráda do parní sauny a nevím. jaký je rozdíl mezi suchou a parní. V páře se mi víc líbí. zdravím

 
12.12.2014 15:43 Uživatel: Jaromír
Věk:  45

Město:Kladno

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí
Text uživatele: 

náplasti jsou podle mě naprd, vzhledem k ploše, kterou detoxikují. mně se jeví jako dobrá volba detoxikace střev, lze užívat různé chlorely nebo enterosgel. sauna je dobrá taky a samozřejmostí je jídlo bez éček.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory lidí
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vztah po smrti 8 456x
Není přílišná ochrana před koronavirem kontraproduktivní pro běžný život ve společnosti jiných virů a bakterií? 7 660x
Opožděná menstruace ve 14 letech - diskuze, rady 4 606x
Rychlé přibírání na váze, může za to štítná žláza? 3 594x
Anestetikum u zubaře a pak mravenčení v ruce 1 475x
skolioza a problémy s ní 4 484x
Vitamin D jak doplnit? 6 855x
Neexistuje řešení 3 610x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 611x
Bolest na pravé straně břicha 2 641x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny