Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze

21.04.2011 07:01
Uživatel: L.
Věk:  30
Odpovědí na téma: 37
Text: 

Ahoj,
chci vyzkoušet brazilský keratin na narovnání vlasů. Četla jsem už hodně článků a zkušeností jak jsou většinou uživatelky nadšené po prvním použití, že mají vlasy zvladatelné a hebké. Já dřív na narovnání chodila do kadeřnictví na Goldwell narovnání, také se říkalo, že je nejšetrnější. Je pravda, že po úkonu jsem měla vlasy taky jemné, hladké, zářivé a byla jsem vždy spokojená. taky to i dost stálo. Ale po cca půl roce až roce to trochu pominulo. a nyní jsem tam nebyla už asi rok a půl a vlasy, které jsem měla předtím narovnané jsou hrozné, bez života a bez žehličky pomalu neupravitelné, zralé na ostříhání. Taky ta metoda způsobovala, že u hlavy se krátce po procesu dost vlasů ulámalo. Nejdřív to nevidíte, ale pak zjitítě že po čase máte mezi vlasy ještě spoustu dalších jak na ježka.
Co brazilský keratin? Věřím, že po použití super. ale co za čas?
Máte zkušenosti?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 21301x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Brazilský keratin - zkušenosti, recenze, reference
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.04.2011 14:00 Uživatel: veverka
Věk:  30

Město:Praha

1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Taky mě to láká.

No prý to vydrží tak 3-4 měsíce. Má to efekt hlavně u dost poničených vlasů. Já je mám celkem pěkné a rovné, i když ne úplně. A nemám je úplně poddajné, to jen po žehličce, když si dám záležet, což zabere dost času a navíc žehlička není úplně nejzdravější.

 

Mám tedy obavu, že by to u mě nemělo moc efekt a ta cena je pro mě jako pro studenta celkem dost peněz.

Možná časem. Pokud do toho chcete jít a ušetřit, doporučuji hledat na slevových portálech, kde to taky někdy bývá.

www.zlateslevy.cz

 
28.04.2011 09:46 Uživatel: L.
Věk:  30
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ja premyslim o obednani pripravku primo z Ebay.com...tam to je v celku levna a pokud si vlasy umime normalne vyzehlit, tak to clovek zvladne doma taky... No akorat ja to bude vypadat za cas smile)

 
21.04.2011 15:44 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Osobně, z dostupných informací a reakcí žen, které to mají...mi připadá, že jde jen o optický efekt, nikoliv skutečnou výživu a naopak dojde postupně ke zničení vlasů.

I velmi zničené vlasy můžou po vyžehlení a ošetření různými přípravky vypadat velmi pěkně, ale o skutečnou výživu nejde. Obvykle vlasům nadměrné "vyživování" velice škodí. Vlasy je třeba ozdravit od kořínků, všechny tyhle procedury pouze obalí vlas jako takový a tím dodají žádaný vzhled, ale o ozdravění v žádném případě nejde.

 
28.04.2011 09:49 Uživatel: L.
Věk:  30
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ani by mi neslo o tu vyzivu jako o to narovnani..mam vlasy vlnite, ale kazdy jinam a jak je trochu vlhko je to des.. Kdybych mela normalni vlasy jako vetsina lidi co je jen umyjou a jdou..tak to taky neresim..smile Ale urcite je pravda, ze vsechny vyrobky nejakou ujmu zpusobi...jde o to jak velkou..jestli vlasy pak jen vyschnou nebo se ulamou u hlavy jak se mi to stavalo predtim...je to zakopanej pes smile

 
22.10.2011 11:37 Uživatel: Anko
Věk:  28
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Vlastní zkušenost - souhlasím naprosto s uživatelkou mlenik. Bohužel mam osobní zkušenost, na keratin je obrovská reklama, kadeřnice to chválí, ale přesně podle toho poznáte dobrou kadeřnici, že to rozmluví! Dala jsem za to nehorázné peníze, vše jsem dodržela - nedávat do gumičky, nemít pár dní, nezmoknout atd... Výsledek po aplikaci super do PRVNÍHO mytí!!! Po umytí jsem měla vlasy vlnité jak kdybych nikde nebyla. A po měsíci naprosto zničené, ono se není čemu divit, když se každý pramen musí přejet při aplikaci xkrát pomalu žehličkou. Už bych na to nikdy nešla.

 
29.05.2014 19:15 Uživatel: Jaják
Věk:  35
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak to znám taky, já dokonce měla vlasy spálené. Kadeřnice mi vracela všechny - ne malé - peníze a ještě přidávala zdrama masku na poničené vlasy. Naštěstí jsem to nezvdala a pomalu zkoušela sama všechny dostupné keratiny. Po 7 letech používání - rozhodně ne v ČR prodávaného keratinu mám vlasy krásné a rovné, odbravuji, experimentuji a můžu si to dovoli, rostou jako z vody, což jsem před tím jako odbarvovaná dlouhovlasá blondýna určitě nemohla. Značku raději neuvádím, aby to nebyla reklama, ale na E-bay.com si určitě vybere každá. Hlavně ne dostupné na českém trhu, jen kazí jméno výbornému prostředku, nevím, kde to berou, ale je to katastrofa nad katastrofu.

 
11.08.2014 10:26 Uživatel: Torri
Věk:  22

Město:Liberec

Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj prosim te mohla bys mi doporučit do emailu ktery kreatin pouzivas a jsi spokojená? děkuji T. terynkacz@centrum.cz

 
15.08.2014 10:04 Uživatel: LencaVF
Věk:  31
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Prosím mohla bys mi napsat na e-mail  LencaF@seznam.cz  Jaký ten keratin z e. bay si objednáváš? Díky moc.

 
25.08.2014 07:51 Uživatel: oluma
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj, mohla bys mi, prosim, taky napsat, jaky pripravek pouzivas? Mam hodne znicene vlasy a o BK jsem premyslela, ale asi do nej nepujdu. Muj email je kinulka19@seznam.cz 

 
23.02.2015 15:21 Uživatel: janka
Věk:  30
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den procházím si diskuze a prosím o značku Brazilského keratinu který používáte? ruliskova.jana@seznam.cz

 

 
20.05.2015 19:39 Uživatel: makina
Věk:  20
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj prosim te mohla bys mi doporučit do emailu ktery kreatin pouzivas a jsi spokojená? děkuji M. kusnirakova.m@seznam.cz

 
28.05.2015 19:32 Uživatel: anickaandilek
Věk:  18
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dovry den, muzu poprosit o znacku, popripade odkaz na keratin z ebay? Nebo alespon obrazek? dekuji anicka.andilek@gmail.com

 
28.08.2015 20:38 Uživatel: marthina
Věk:  40
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Můžu taky poprosit o značku, jaký keratin používáš? martina.tisonova@seznam.cz.

Díky.

 
02.09.2016 08:48 Uživatel: Very
Věk:  35
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den. můžete mi prosím napsat název toho vyzkouseneho keratinu

 
09.07.2011 16:17 Uživatel: axioma
Věk:  32
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

pred par dnami som brazilskom keratine bola. vsetci okolo mna maju nadherne vlasky (ktori to absolvovali). uz prvy den sa mi zacali vlasy vlnit a to som ich nemala este ani umyte. dnes som po prvom umyti. vlasy znicene a suchsie ako predtym. vyzehlila som ich zelickou 180 a nedali sa mi vyzehlit ani ako predtym. krepateju sa mi. naliala som do nich olej chi. tak dve plne dlane a ani sa nezamastili. uz som volala kvoli reklamacii a navrhli mi ze mi daju BK este raz v ramci reklamacie. produkt ktory som dostala a kadernictvo ktore mi to robilo su velmi dobre a aj velmi drahe. na nete som nasla len odporucania na tento BK aj na roznych diskusiach. vidim ludi co to maju a su to uzasne vysledky. nechapem ze mne to takto nevyslo. celkom sa bojim dat si znova BK teraz. poradte mi prosim, len nie ze to mam ostrihat. vlasy mam zvlnene aj ked som ich zehlila, suche, krepate... damaris@centrum.sk

 
12.08.2011 14:11 Uživatel: mlenik
Věk:  27
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Vlastní zkušenost naštěstí nemám.

Kamarádka je kadeřnice a přemýšlela jsem, že si to nechám udělat jak pár keratinů vyzkouší a zjistí, zda to opravdu funguje. Zrovna včera jsem se k ní chtěla objednat a rozmluvila mi to. Po 1. aplikaci paráda...ano vypadá to dobře, ale čím více aplikací...tím hůř pro vlasy.

Vlasy jsou potom lávavé ještě víc, zkrepovatí a je to zralé na ostříhání.

Nešla bych do toho ani za nic....rozhodně to vlasům nepomůže.

Kamarádka kadeřnice mi nikdy neporadila a věřím tomu, že jsem špatně neudělala.

To je info mé

 
12.08.2011 14:14 Uživatel: mlenik
Věk:  28
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Kamarádka kadeřnice mi nikdy neporadila špatně jsem chtěla napsat...jedno slůvko mi vyklouzloMrkající

 
23.08.2011 07:58 Uživatel: Alex
Věk:  21
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den dámy!

Brazilsky keratin CoCo´s a mé zkušeností s ním 

- koupeno z aukra 50 kč za 10 ml -    80 ml BK + 30 ml čistícího šampónu (mám celkem dlouhé vlasy, do půlky zad - stačilo mi bohatě 60 ml a 15 ml šampónu , před kúrou je potřeba dvakrát umýt vlasy a pořádně napěnit)
- aplikace trvala cca 2 hodiny ( včetně vyžehlení)- mám velmi krepaté a kudrnaté vlasy, vždy jsem je měla suché po vyžehlení , už to nebylo ono, po první aplikaci BK jsem je měla krásně lesklé a hladké 
- vlasy jsem po aplikaci BK umyla asi po 64 hodninách ( doporučuje se 48 - 72 hod.)
- mé vlasy se po umytí vždy velmi nepravidelně  vlnily , po aplikaci BK je mám rovnější cca o 70 % , lesklejší o 60% a hldší o 50 %
- BK není dokonalý , mé konečky jsou sice zdravější , ale stále suché 
- při aplikaci mě štípaly oči , mírně nepříjemné
 
Celkem jsem s tímto přípravkem spokojená , ušetří spoustu času s upravou vlasů, vlasy jsou zdravější ...a za tu cenu? Celá procedura mě stála 300 kč ( bez energií ), v porovnání s kadeřnictvím je to minimální suma . 

 
09.03.2012 16:59 Uživatel: Evele
Věk:  48
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Mam brazilsky keratin 4 mesice, vlasy mam stale leskle a na vsechny zpusoby upravitelne. Ono je totiz rozdil brazilsky keratin bez zaverecneho kondicioneru a s nim. Pokud ho kadernice aplikuje, mate vlasy nadherne a ani postupem casu se neniciZa mesic pujdu na obnoveni a nedam na brazilsky keratin dopustit... zadne nuzky, zadne vysusene ridke vlasy...

 
26.04.2012 21:06 Uživatel: Srny
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj holky,

určitě vyzkoušejte značku Natura-keratin prosukt Lissa.  Já jsem z toho ještě pořád v šoku-pozitivním!  

Poprvé jsem šla na keratin před vánoci a ještě teď mám vlasy krásně rovné a lesklé. Jediné co se mi zatím zvlnilo jsou podrůstky u kontur obličeje,  dneska jsem zrovna zašla na narovnání pouze afiny. Když si vzpomenu, co jsem se každé ráno natrápila, tak ty peníze za to určitě stály!

Evidentně není keratin jako keratin... Navíc se oplachuje ihned, takže odcházíte jako jiný člověk. A podle kadeřnice je vhodný i pro těhotné a kojící. Vzhledem k tomu, že jsem alergička a vše bylo v pohodě, tak mužu jen doporučit. Našla jsem i odkaz, kdyby měl někdo zájem: www.naturakeratin.cz

 
22.09.2012 12:31 Uživatel: monina
Věk:  23
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
 
05.06.2013 14:55 Uživatel: jola
Věk:  25
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahojik, sem kadeřnice a popravdě sme měli velký strach si brazilský keratin do kadeřnictví dát (z důvodu co to časem po opakování s vlasem udělá), dnes nám naše obchoďačka říkala, že je to absolutní katastrofa bo se  zjistilo, že nějaká firma donesla na trh vyrovnávací keratin, který škodí vlasům. ovšem mám pocit, že všechny vlasy po brazilském keratinu sou časem šílené. ale byla bych moc ráda kdyby ste si to nepletli s rekonstrukčním keratinem na olejové bázi, z toho sem absolutně nadšená a sama s ním  pracuji a výsledky sou úžasné

 
11.06.2013 22:08 Uživatel: LILIEN
Věk:  28

Město:ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Mohla bych se prosím zeptat na bližší informace o REKONSTRUKČNÍM KERATINU NA OLEJOVÉ BÁZI?

Značka, cena, v jakém salonu jej aplikují, musí odrůst nebo se vymývá, je možné po aplikaci běžně vlasy upravovat kulmou, nejsou po aplikaci vlasy jako splihlé? , dají se foukat přes velký kulatý kartáč do objemu? Jestli je vhodné jej aplikovat na melírované vlasy, jsou velmi jemné, oslabené melírem, normálně se vlní, ve vlhku krepatí…    Děkujiiii mockrát za informace

 
04.11.2013 21:30 Uživatel: katie
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

keratín používam  pri predlžovaní vlasov http://www.invlasy.sk/keratin/  cena len čosi 40 euro, teda aspoň oproti iný eshopom

 
13.11.2013 14:45 Uživatel: Bslady
Věk:  22
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ja pouzivam keratin COCOCHOCO a jsem maximalne spokojena alt

 
13.11.2013 14:46 Uživatel: Bslady
Věk:  22
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

http://www..cz

 
26.02.2014 23:47 Uživatel: allaricka
Věk:  22

Město:Tábor

Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

doporučuji    www.dlouhevlasy.com  prodlužují zde vlasy, řasy a dělají nejlepší keratin. Vydržel mi půl roku

 
27.02.2014 03:31 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak přeji jen mám s keratinem zkušenost.

Sice "jen" s balzámem obsahující keratin, ale díky už nikdy více. Hrůza.

 

Nutně jsem potřebovala balzám a protože neměli ten můj, tak jsem hledala jiný. I když jich měli v krámě snad stovku, z čeho moc vybírat stejně nebylo, všechno je to na jedno brdo, tak jsem nakonec sahla po tomhle s tím, že. no tak to s tím keratinem zkusím a uvidím, třeba to nebude tak zlý.

 

Bohužel přesně jak jsem očekávala. Po prvním umytí vlasy vypadaly velmi pěkně, přičemž zdůrazňuji slovo vypadaly. S tím jsem i počítala, že nepůjde o nic moc dobrého pro vlasy, ale.

Vlasy byly lesklé, na omak i tah velmi pevné a taky těžké, prostě obalené jako prase.

Až na to, že prakticky ani ten den nešli nijak zvlášť dobře učesat, pramínkovaly se. Takže mít rozpuštěné vlasy byl holý nesmysl.

Tenhle stav se prakticky nezměnil ani následující dny. Z čehož se dá snadno dovozovat, jak moc špatné to bylo, žádné zvláštní maštění atd.

Další umytí bylo taky zajímavé, protože ten sajrajt nechtěl vůbec pořádně jít dolů. Jakž takž se mi nakonec podařil umýt, použila jsem jiný "obyčejnější" balzám a světe div se. vlasy bez lesku, dál stejně prakticky neupravitelné.

 

Takže když to shrnu, pokud si chcete vlasy skvěle uzavřít a zničit, směle do toho.

Víc mi to domů nesmí, akorát nevím co budu dělat, protože můj oblíbený Mil Mil prostě není k sehnání.

 
28.02.2014 18:28 Uživatel: veverka
Věk:  30

Město:Praha

1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Veseluš, skvělý balzám na vlasy je Aussie 3 Minute Miracle. Stojí to asi 180, - a bezva, určitě zkus a dej vědět. C ČR je to celkem novinka, asi 5 měsíců. Mají to normálně třeba v DM. Najdi si na netu, jak to vypadá. Já se o tom dozvěděla na netu a jsem nadšená.

 
01.03.2014 02:17 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Moc děkuji za radu Veverko, vyzkouším.

 
02.03.2014 01:40 Uživatel: veverka
Věk:  30

Město:Praha

1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dej pak vědět, jak se Ti to zamlouvá, ale myslím že nebudeš litovat.

Dole to má takovou membránu, jako nafukovací rukávky, skrz tu se to vytlačí. Slyšela jsem, že někteří lidé zkoumali, jak to otevřít. Tak kdyby náhodou jsi taky pátrala

 
02.03.2014 01:44 Uživatel: veverka
Věk:  30

Město:Praha

1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ta značka má více typů výrobků, konkrétně mám na mysli toto (Reconstructor) :

 

 
02.03.2014 02:10 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Určitě dám vědět a děkuji i za názorný obrázek, líp to najdu

 
28.09.2014 15:30 Uživatel: Ivanka19
Věk:  19
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj holky, máte nějaká zkušenos s tímhle brazilským keratinem?

 
28.09.2014 15:31 Uživatel: Ivanka19
Věk:  19
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Nějak mi nejde ten odkaz, takže znovu http://keratin-shop.cz/

 
31.08.2015 18:52 Uživatel: zajacik85
Věk:  21
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

************************************VLASTNÁ SKÚSENOSŤ*****************************

 

Milujem vás všetky, čo tu mudrujete o tom že to nie je žiadne ozdravenie ale len kamuflácia, keď ste to nevyskúšali. Mňa odrádzala tá cena, ja mám vlasy niečo pod plecia, celkom husté, vyšlo ma to v profi salóne 115 € + som si kúpila šampón a balzam spolu za 50 € lebo ho odporúčajú ale to už bolo na mne či kúpim alebo nie. vlasy som mala zničené na totálku lebo som im žehlila, farbila, dokonca som si ich sama doma odfarbovala a to už bolo extrémne seno… Rozhodla som sa, že to skúsim, som maximálne spokojná, tie vlasy sú naozaj ozdravené, veď predsa samotný vlas je keratín takže keď vám niekto celé doobedie ako mne zažehľuje keratín do vlasu, tak asi že to má aj nejaký účinok. Vlasy samozrejme musela 2-3 cm podstrihnúť, a keď sú tie konce po aplikácii zdravé, tak po tejto kúre sa tak neštiepia ako obvykle lebo vlasy sú ozdravené a zacelené aj zvonku. Vrelo odporúčam, hlavne babám, ktoré majú také hovadsky zvlnené vlasy od prírody ako ja, že každé ráno sa to zvlní iným smerom. Naozaj sú rovné, vydrží to ak ich zase nezaťažujete tonami laku a iných kravín a sú zdravšie, hebké, nekudlia sa tak, proste samé +… Je to naozaj drahá záležitosť, ale ak nekto vie pošetriť a odriekne si zbytočné nákupy tak to určite stojí za to.

 
05.10.2015 08:52 Uživatel: zuzka7323
Věk:  16
Téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj slečny, potřebuji od Vás poradit. Objednala jsem si BK coconut. Mám se toho bát co mi to udělá s vlasy? A také, jestli nevadí, když budu používat stejný šampon a kondicioner, co mám teď, což je od lorealu. ? Nebo si musím kupovat nějaký drahý?  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Brazilský keratin a narovnání vlasů - zkušenosti, názory, recenze, reference, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 2 témata
Počet témat celkem: 15609
Počet odpovědí celkem: 170731
Počet registrovaných: 4608 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Jak říct manželovi, že už s ním nechci být?
Nejkomentovanější za 7 dní: Ex si semnou asi hraje
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny