Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference

04.04.2013 10:42
Uživatel: Brendy
Věk:  30
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Zdravím, Chtěla bych podstoupit trvalou epilaci těla.

Hodně jsem četla, že fotoepilace IPL není tak účinná a že po ní rostou chloupky dál.

Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo mi poradíte na jaké salóny v Brně či Olomouci se obrátit?

Nechci vyhodit spoustu peněz za to, aby mi pak chlupy zase rostly.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5850x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Trvalá epilace-je opravdu účinná
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
04.04.2013 11:12 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

to uz taky existuje?

 

to asi nebude nic dobreho, pokud to ma byt trvale tak ti to musi vyrvat i s korenama tech chlupu ne, nebo je nejak  vypalit, vzhledove to mozna bude vypadat dobre ale asi pekny zahul pro telo

 

neni lepsi se sem tam oholit?

 
04.04.2013 17:03 Uživatel: Kvítek
Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Nojo Párku, jenomže pokud chce být slečna 100% hladká, tak je nutné se holit denně, v lepším případě obden. Nějaké sem tam člověka moc nevytrhne

Jinak, taky jsem o tomhle uvažovala, nicméně sestřenka nedávno absolvovala ( v Praze ) a prý nic moc efekt. Takže zatím stále kombinuji žiletku ( podpaží a intim. partie) a voskové pásky na nohy, na které teda hodně lidí nadává ale u mě v pohodě, mám pak na 3 týdny pokoj.

Na rukou a zbytku těla to neřešim, naštěstí není třeba.

 
04.04.2013 19:27 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Fotoepilace řeší chlupy jen v určité fázi růstu, likvidují se tedy na několikrát, funguje jen u tmavě pigmentovaných chlupů.   Samozřejmě, že je třeba zničit folikulu, jinak chlup rostě dál… neroste silnější (třeba po oholení) jak se traduje, jen mu chybí ta tenká špička takže vypadá silnější. Někdy se stane, že při vytrvalém holení tělo usoudí, že rezignuje - z větí části, což se třeba mě podařilo na hoeních a předloktí, podpaží a další shované partie vesele bují dál. vytržení chlupu je účinnější než uříznutí, ale také není trvalé chlup dorůstá, další, pro kůži možná někdy náročná, ale také účinná metoda je chemická, sajrajt chlup rozpustí, tím se vyhneme pupínkům z podráždění, kůže zústává hladká. Existuje laserové vypalování - chlup po chlupu. drahé a účinné…

 
01.05.2015 13:52 Uživatel: Sabo
0-100
Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

IPL není hlavně účinná na světlé chloupky, které mám já. Proto jsem absolvovala odstraňování na klinice v Praze. Za 4 sezení mám pokoj a hladkou pokožku.

 
02.05.2015 19:14 Uživatel: Andresa
0-100
Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

A na jakém jsi teda byla? Mám právě světlé chloupky a chci se jich zbavit.

 
05.05.2015 04:34 Uživatel: Sabo
0-100
Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Na diodovém ten s nimi zatočí určitě.

 
23.07.2016 10:22 Uživatel: Janka
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Fotoepilace (IPL epilace) je hodně účinná, jen se musí procedura několikrát opakovat. Je to z toho důvodu, že se chloupky odstraňují v určité fázi růstu a všechny chlupy nejsou samozřejmě ve stejný čas stejně vzrostlé. Zkušenosti hovoří pro využíté téhle metody.

 
21.04.2017 16:34 Uživatel: Danickaa
Věk:  27
Téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj holky, já jsem vyzkoušela 2 různé IPL epilátory. Stále mám Philips a na pár měsíců jsem měla od kámošky půjčený Remington. S oběma jsem byla spokojená, zmizely mi i chloupky od pupíku dolů, které už nerostou a které mě dlouho trápily. Recenze přístrojů najdete na www.iplepilator.cz

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Trvalá epilace těla, fotoepilace IPL - účinnost, zkušenosti, názory, diskuze, recenze, reference
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 2 témata
Počet témat celkem: 15609
Počet odpovědí celkem: 170731
Počet registrovaných: 4608 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Jak říct manželovi, že už s ním nechci být?
Nejkomentovanější za 7 dní: Ex si semnou asi hraje
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny