Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

19.06.2013 19:28
Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Odpovědí na téma: 15
Text: 

Při používání řasenek mi slzí oči a i proto mám nejraději vodě odolnou. Jenže problém … jak vybrat? Kdysi jsem měla jednu z Itálie, ta byla opravdu vodě odolná a moje oči byly jako v bavlnce. Od té doby se jí žádná nevyrovnala.

Minulý týden jsem zase neodolala a koupila si esence multiaction mascara. Nebyla drahá a taky jsem to hned měla poznat. Nejen že není voděodolná, jak ji prezentují, ale dokonce se drobila.

Pokud máte někdo dobrou zkušenost, budu ráda za doporučení. Vyšší cena mi nevadí. Díky*

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3963x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Máte zkušenosti s vodě odolnými řasenkami? Doporučte*
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
19.06.2013 20:30 Uživatel: veverka
Věk:  32
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Milá Barčo,

 

přesnou značku a druh neporadím, ale poradím barvení řas v kosmetickém salonu. Cena cca 50-100 Kč. Když to neodfláknou, je to pěkné, vydrží to minimálně měsíc, spíše dva až tři. Já třeba mám řasy celkem světlé, hlavně spodní v místě u kořínků, jelikož jsem světlý typ, a to barvení je prima. Nestane se, že by po nánosu řasenky prosvítala světlá místa. Ale tou řasenkou to samozřejmě ještě zvednu a protáhnu a zvýrazním, když chci. Pokud jde o konkrétní řasenku, zkusila bych mrknout na některá videa na youtube, v poslední době jsem zjistila, kolik dívek a žen dělá blogy o kráse, plus mají videa. Doporučuji na YouTube zadat například blogerku Petra Lovely Hair. Ale tam by to pak samozřejmě zabralo čas najít video o řasenkách a zda vůbec by mluvila o voděodolné. Celkově asi nejlépe pomůže nějaká diskuze na netu

Nebo teď koukám na konkrétní video na téma voděodolného líčení. Tak bloggerka je docela fajn, zpočátku jsem ji nemusela, je taková svá a střelená, ale kosmetiku má fakt v malíku

http://getthelouk.com/?p=652

 
19.06.2013 20:32 Uživatel: veverka
Věk:  32
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ale jak zběžně koukám, má tam vypsanou taky nějakou řasenku od Essence. To se u ní docela divím, používá celkem drahou kosmetiku, a Essence patří k levným značkám. Tak zkus spíš ty recenze na netu

 
19.06.2013 20:49 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky, jsem ale spíš pro doporučení někoho s osobní zkušeností. Vím jak tady bojuje Avatárek s reklamou, jak dovedou být lidi vynalézaví s vsunutím nenápadné kladné recenze …takže raději někoho z MS, koho tu už znám.

Tu řasenku o které tu píšu, jsem koupila taky na doporučení … a jak to dopadlo.

 
19.06.2013 21:59 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Baruš, řasenka o které píšeš patří do kategorie spíše pro mladé  slečny tzn. že je cenově dostupná i pro slečny, které se začínají teprve malovat, stejně jako třeba Miss sporty apod. To sice neznamená, že by ji nemohla použít  žena starší než 16let alt, ale kvalita je prostě jen průměrná a žádné zázraky bych od ní nečekala. Myslím že byses měla poohlédnout po nějaké lepší a kvalitnější značce a to vůbec neznamená že bys měla za ni dávat třeba 800kč (např. Lancome). Určitě se dá vybrat do 400kč. Já mám třeba oblíbenou Max Factor, mají kvalitní kosmetiku, velmi dobrá je i BOURJOIS- je to francouzská značka, která je o třídu výš než třeba Astor, Rimmel, Maybeline a je ještě cenově dostupná. Taky si myslím, že nemusí být špatné české Dermacol-ky, dám tu odkaz na web, kde je hodně recenzí, často se tam inspiruji.  ŘASENKY.

Jinak si, ale myslím, že není špatné nechat si nabarvit řasy u kosmetičky. Vše má totiž své klady a zápory. Voděodolné řasenky se nedoporučují používat dlouhodobě, jelikož se časem můžou lámat řasy, nehledě na to, že se špatně odličují, musíš mít spec. voděodolný (olejový) odličovač.  

Snad jsem aspoň trochu pomohla v tvém rozhodnutí a přeji šťastnou volbu, napiš pak, jak to dopadlo a co jsi vybrala.

 Ještě bych ráda dodala něco k těm řasenkám. Existují 2 druhy waterproof-ty jsou odolné proti vodě(déšť nebo třeba slzy)a water resistant -ty jsou vhodnější do vlhka(dusné prostředí)a jsou spíše odolnější potu nebo mastnější pleti.  

 
20.06.2013 06:57 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám řasy tmavé, takže nevím, jestli by mi barvení mohlo něco přinést. A taky si nedovedu představit, že by mi někdo čaroval s barvou kolem očí

Jo, Triniti, značek jsem za ty roky už vyzkoušela víc a cenově jsem byla nejvýše do čtyř set, ale nakonec všecky skončily v rodině. Aspoň někdo z nich měl radost. Nejde jen o tu kvalitu, ale právě o to, že mi začnou slzet oči, víš …

Trochu jsi mě překvapila popisem vhodnosti dle věku  

Ale díky za rady. Zas mě napadlo, zda ta kvalita není taky daná tím, kam firma svůj výrobek vyváží. (Ta bývá taky různá třeba ve Španělsku a u téže značky u nás, jak jsem poznala třeba u parfému)

 

 
20.06.2013 07:03 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Trinity to myslela tak, že jsou cenově dostupné spíše pro náctileté, že ty nedají 250 za řasenku.  

Jinak myslím, že cena kvalitu nedělá.  

 

 
20.06.2013 17:47 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ježíš. já se nechtěla nikoho dotknout, sorry…bylo to myšleno opravdu tak jak píše Sorbonos, že je to cenově dostupné pro holky, které se začínají malovat a nemůžou si dovolit dražší kosmetiku.  

Ještě mě napadá, že ti třeba vadí nějaká složka v řasence, proto Ti slzí oči. Zkus nějakou hypoalergenní.

 
20.06.2013 20:22 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

No vidíš… a zrovna ta hypoalergenní mě vůbec nenapadla. Za pokus to stojí, díky

 
20.06.2013 06:38 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já koupila voděodolnou pouze jednou, jednalo se o Maybelinku, jelikož ta mi sedí perfektně a musím říct, že jsem byla spokojena.  

Proč ji ale nekupuji stále je důvod odličování.  

Jinak tento typ řasenky mi sedí, protože ten kartáček nemá chybu.  

Ted jsem dostala od kamarádky Rimellku, ale strkám do ní karáček z Maybelinky a výsledek je stejný.  

Je  vizážistka a řekla mi, že pokud si najdukartáček, který mi bude vyhovovat, tak potom na řasence nesejde a měla pravdu.  

Jinak myslím Baruš, že co člověk to názor.  

 

                                                 

 
20.06.2013 07:15 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Marná sláva, nalíčené řasy přece jen oživí tvář.

 

 
20.06.2013 17:52 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Řasy udělají hodně, to máš pravdu…Na obrázku to ale budou řasy nalepené…si myslím teda.

Sama mám řasy krátké a jak nejsem zástancem příliš "umělých " věcí (vlasy, nehty…)tak řasy jsem si nechala 2krát nalepit a vypadalo to super…

A s tou kvalitou v různých zemích- i to je možné.

 
20.06.2013 17:56 Uživatel: voslík
1000-2000
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já řasenku nejraději nepoužívám, děsně mě nebaví cokoli si dělat s obličejem jednu teda doma mám, ale netuším ani značku.

Jak psala Trinity, napadlo mě, jestli jsi nezkoušela hypoalergenní. Jenže to bys asi musela nejlíp vědět, na jakou složku jsi alergická a vybírat podle toho. Kdybych od někoho prověřeného zjistila, že má nějakou super extra parádní řasenku, dám určitě vědět. Ale je to dost nepravděpodobné.

Ještě mě napadá, zkusit nějakou u kosmetičky a když by byla dobrá, tak se pak zeptat, jaká to je

 

 
17.07.2013 10:54 Uživatel: Nicolle
Věk:  36

Město:Brno

1374055116_jk-wed-blog-10.jpg
0-100
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

já mám oči hodně citlivé a málo co snesu. vyzkoušela voděodolných řasenek už spoustu, ale vždycky s se poslušně vracím ke "klasícké" Max Factor 2000 Calorie, krásně pročeše řasy, neopadává a oči mi nikdy nepodráždila. navíc ta cena je taky bezkonkurenční! alt

 
13.10.2015 14:59 Uživatel: michala
Věk:  26
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak pro mě jednoznačně řasenka Max Factor 2000 Calorie. Což je mimochodem nejlepší řasenka i v testu na NejlepšiProdukt.cz

 
05.09.2018 11:59 Uživatel: Lilinka3
Věk:  20
Téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já používám voděodolnou řasenku Catrice, není drahá a mě se nechce vyhazovat velké peníze.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Voděodolné řasenky - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15868
Počet odpovědí celkem: 172084
Počet registrovaných: 4791 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Jak dlouho cekat s intimnostmi
Nejkomentovanější za 7 dní: Jak dlouho cekat s intimnostmi
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny