Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

20.02.2019 15:52
Uživatel: Sabo
0-100
Odpovědí na téma: 12
Text: 

Nějaké doporučení kvalitních granulí pro psa?

Případně nějaké pamlsky pro psy.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 803x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Nějaké doporučení kvalitních granulí pro psa?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
20.02.2019 20:49 Uživatel: Marian
Věk:  42
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já bych TI doporučil www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz

Nemáme sice psa, ale kočky, i přesto bereme granule jen od nich. Pročti si jejich web a pochopíš. : -)



Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 
21.02.2019 17:41 Uživatel: nelylondon
Věk:  70
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

syn má pejska i kocourka. Pejsek je  s rodokmmenem a kocourek nalezenec. Pejsek má dost problémů, asi jsou už moc přešlechtění, tak  mu syn naštěstí může dopřát kvalitní veteriární péči. Také bere přímo u veterináře granule, které mu ordinuje veterinář. Trpí na kamínky v močovém traktu. Zato náš kocourek je asi pouliční směska, ale je zdravý a tudíž mu kupuje granule přímo v marketu. Oba však dostávají jako pamlsky "kapsičky!   Ty milují  oba. Také vyjímečně dostanou lidskou potravu.

 
22.02.2019 14:21 Uživatel: Lilinka
0-100
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, ja pouzivam granule Brit premium by nature a jsem s nim moc spokojena. Pamlsky kupujeme Carnilove a nas pejsek si je nemuze vynachvalit.

 
05.03.2019 08:34 Uživatel: JamkaKa
Věk:  30
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, na základě doporučení správce vkládám sem - Pěkný den, měla bych dotaz… Existuje nějaké koplexní krmivo, kde jsou obsaženy potřebné vitamíny a minerály, které pes potřebuje? Jako já vím, že ano, jde mi spíše o to, s jakými takovými granulemi jste spokojeni? Kde složení odpvídá kvalitě a také ceně krmiva?

 
28.03.2019 16:08 Uživatel: Luci(ferka)
Věk:  42
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, komplexní krmivo by měly být kvalitní granule. : ) V těch budete mít vyvážený poměr látek, které pes potřebuje. Výrobci se navíc většinou snaží ušít granule psům "na míru" a granule profilují podle jejich konkrétních potřeb (jiné složení potřebuje starý pes, jiný štěndo, cvalík nebo třeba minipsík). Pokud tedy vyberete kvalitní granule, vašemu psisku by se mělo dostávat všeho, co potřebuje. Samožrejmě můžete také BARFovat, ale je o hooodně těžší ty poměry pohlídat a dodat všechny vitamínky. Já osobně si na BARF netroufám, takže zůstávám právě u granulí. Snažím se vybírat kvalitnější, ale zase aby nestály majlant, takže za mě kategorie superpremiovek nejlepší. Teď máme třeba senioří pro našeho 12letýho dědulu a spoko. Ale zálěží na každém pejskovi, co mu sedne, jestli prospívá a má pěkný bobky. : D Hlavně přehnaně neexperimentovat, ať z toho chlupáč nemá v bříšku bordel.  

 
28.03.2019 11:12 Uživatel: Tany
Věk:  30
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, máme chovku a všem pesanům od štěňat po důchodce dáváme krmivo od granule bar dog : -)

 
20.04.2019 12:53 Uživatel: Kajika
Věk:  30
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky za tip na bardog, neznala jsem. Zkusila jsem objednat menší balení, tak uvidím, jak budou prckům chutnat : )

Opakované vložení nevyžádané reklamy do webu. Uživatel/ka byl/a zablokován/a.

 
03.04.2019 08:30 Uživatel: Kajika
Věk:  32
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A jaké konkrétně dáváte štěnatům prosímtě?

 
01.05.2019 10:00 Uživatel: Leontýna
Věk:  43
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, my máme nově štěnátko a kooupili jsme granule. Príma jsou i salámky, jako pamlsek, ale to je myslím pros starší pejsky.

 
31.05.2019 08:17 Uživatel: Leontýna
Věk:  43
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
21.08.2019 19:32 Uživatel: lucasice
Věk:  24
Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, za mě můžu doporučit skvělé granule. Krmím tím psy odjakživa a mám s touto značkou jen nejlepší zkušenosti i co se týče potravinových alergií.  

 
14.10.2019 06:13 Uživatel: MMartinka
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj my pouzivame od jedne firmy komplet vsechno. granulky, konzervy pamlsky. a to jak pro našeho psa, tak i pro naši kočku. Mají to od malička a spokojenost největší. Objednávám si to přes web. stránky, jednou za čas, dovezou až domu, a nemusím nikde nic tahat. : ) nejvíc u nás ovšem frčí salámky : D

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kvalitní granule pro psa - tipy, zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15835
Počet odpovědí celkem: 171887
Počet registrovaných: 4767 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Matka mě pořád kontroluje
Nejkomentovanější za 7 dní: Matka mě pořád kontroluje
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny