Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

23.04.2014 19:47
Uživatel: Dara
0-100
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Není tu někdo, kdo má zkušenosti z přenosným alarmem do dverí a oken?

Moc díky

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1684x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: alarm do dverí a oken
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
23.04.2014 19:55 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Můžu se zeptat co znamená ve Vašem pojetí přenosný alarm?

Děkuji.

Něco takového?

alt 

Alarmům docela rozumím (sám jsem si alarm montoval - i monitorovací systém se záznamem) a znám hodně druhů (mechanické, magnetické, infračervené, …), ale to přenosný mi nějak není jasné.

 
23.04.2014 21:16 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

kdyz prijde zlodej tak si ho prenese aby ho to nerusilo pri praci

 
24.04.2014 18:18 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

asi myslela neco takoveho

alt

 

my ho pouzivame sem tam v dilne at vime kdyz tam nekdo vleze a funguje

 

akorat nesmis kupovat takove ty levne ciny za 100, - protoze ten nikdy nevydrzel moc dlouho, ten co mame ted stal nejakych 400, - ale funguje uz vic jak rok

 
24.04.2014 23:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Aha, takže infračervený ke dveřím. Už chápu.

 

Tak to pak záleží na tom, na co ho paní Dara chce. Protože pro účely toho co píšeš (parku) je naprosto fantastický (akorát se musí dát tak vysoko, aby ho zákazkník nemohl vypnout), ale třeba pro ochranu nemovitosti když člověk není doma je to na houby, samozřejmě.

 

Takže paní Daro, na co ho potřebujete? Jaké prostory přenosným alarmem chcete ochránit?

 
24.04.2014 20:21 Uživatel: Terrka
Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My máme tento

www.nedovolena-reklama-ve-webu-mojestarosti.cz

…a dokonce je v akci alt

 
24.04.2014 23:50 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Aha, takže paní Dara chtěla vložit jen reklamu a žádný přenosný alarm vůbec nepotřebuje, hm. Musím se přiznat, že mě to trošku zklamalo (že se snažím poradit a Vy jste jen chtěla udělat reklamu svému eshopu - defacto plýtváte naším časem).

 

Dovoluji si upozornit, že porušujete pravidlo č. 5, v jednom tématu píšete pod dvěma přezdívkami (Dara a Terrka) a snažíte se inzerovat zboží v eshopu (porušení pravidla webu č. 1) . Porušila jste hned dvě pravidla webu v jednom tématu.

 

Prosím nevkládejte zde reklamu a veďte řádnou diskuzi tak jako ostatní návštěvníci tohoto webu. Vyhnete se tak trvalé blokaci (banu) Vaší IP adresy.

Děkuji.  

alt 

 

 
25.04.2014 00:39 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

aspon ukazuje ze jeji? eshop stoji za nic

 

kvalitni eshopy totiz reklamu nepotrebuji

 
25.04.2014 12:08 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nevím jestli jde o její eshop, ale pokud by paní chtěla normálně diskutovat, nepotřebovala by 2 přezdívky.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Přenosný alarm do dveří a oken - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny