Téma: Tuhé hovězí maso - jak udělat aby změklo (hovězí na čínu)

12.04.2024 21:05
Uživatel: reajin
Věk:  54
Odpovědí na téma: 0
Text: 

Hovězí maso se dá dělat na mnoho způsobů. Je možné ho vařit v papiňáku cca 35-40 minut, dále je možné ho naložit do koření a kořenové zeleniny, dát do tlačenkového střeva a v troubě na 90 oC ho v pekáči s vodou dělat od deseti večer až do rána, nebo se nechá vyzrát ve vakuu cca tři až 4 týdny v ledničce při teplotě 2 oC a tím vznikne swteakové maso, které stačí udělat na grillu 3 minuty z každé strany, taky velká dobrota

 

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Tuhé hovězí maso - jak udělat aby změklo (hovězí na čínu)
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny