Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

27.08.2011 16:17
Uživatel: Daja
Věk:  62
Odpovědí na téma: 101
Text: 

Mám dotaz, zda někdo, kdo čte tyto stránky, má zkušenost s výsledky hubnutí s NaturHouse, jedná se o španělské produkty. Díky!

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 34635x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, reference
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
28.08.2011 11:49 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Píši jen podle svých letitých zkušeností i mnoha našich přátel. Žádné pilulky, prášky, kokteily ani hladové diety sami o sobě nefungují. Vše začíná v hlavě. Beze změny myšlení a stravovacích návyků k žádné změně nikdy nedojde. Dá se úspěšně přeprogramovat svůj metabolizmus a při tom jíst třeba každé dvě hodiny. Jde o to co jíst, kolik a kdy co jíst. Bez pitného režimu alespoň 2,5 litru čisté, nejlépe filtrované vody denně, a užívání výživových doplňků přírodního původu, to také nefunguje. Pan Sova

 
06.10.2011 19:19 Uživatel: Janička22
Věk:  22
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

do Natur House chodím pravidelně již půl roku a nemůžu si přátelský přístup dietoložky vynachválit. Zhubla jsem již 7 kilo tuku a 5 litrů vody, proto vřele doporučuju!!! Je to o změně stravovacích návyků, naučí Vás jíst pravidelně a v takovém množství, které je právě pro Váš organismus optimální. Musím uznat, že jsem se dlouho necítila tak skvěle smile

 
18.04.2012 02:31 Uživatel: adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Když budete jíst stejně jako jíte nyní pod rouškou NaturHouse, ale i bez něho tak zhubnete také, protože jste se dala na pravidelnou stravu s kalorickým omezením a pohybujete se. Tak a jinak to má být. Předražené nesmysli zahoďte, resp. připravte si je sama ze surovin, ze kterých jsou ony složené.

 
18.04.2012 02:35 Uživatel: adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Omlouvám se za pravopisnou chybu, chybička se vloudila.

 
30.12.2012 03:29 Uživatel: Pepa
Věk:  63

Město:Most

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mě také naměřil, že mám velký nadbytek vody, prodal mi nějaké doplňky stravy za skoro 1500, -, napsal mi co mám jíst( to ale bylo tak zmateční, že se to nedalo použít) a já jsem za měsíc přibral 6kg. Když jsem přijel k lékařskému odborníkovi, tak mě provedli různá měření a zjistili, že mám naopak vody nedostatek.   Ale ani ta dieta od nich neprovedla to co měla. Cvičím(tejdě mámchřipku, tak necvičím) denně až 3hodiny( rotoped, činky, chůze po pásu a denně provádím cviky na břicho a to až 1500opakování. Jde to ale protože jsem po prvním měření měl úbytek tuků 4kg a svalstva 6kg přibrzdil jsem a přibral jsem si bílkovinné doplňky stravy. Jsem diabetik na inzulínu a mám problémy s dolníma končetinama (od nadkotníků je už vůbec necítím, jen bolej. Je mi jasné, že obchodníci s těmito produkty nejsou většinou žádní odborníci, ale jen chtějí co nejvíce prodat. Pytlík šrotu za 1000, -kč to je dobré ne? Jím vše na vodě, nejím tuky, maso jen kuřecí vařené, zeleninové polévky a zeleninu vůbec, tvaroh s diajogurtem a bílkoviny. Zhubnout 40kg (za 83 dní) není problém,   jenže se to vrátí a hlavně při rychlém úbytku jde pryč i svalovina, i když cvičíte.

 
01.12.2011 18:05 Uživatel: Vendula
Věk:  28
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 
Natur House

Ahoj všichni,
ráda se s Vámi podělím o moji zkušenost z Natur housu u nás v Chrudimi.
Na první konzultaci jsem byla před dvěma týdny, vážila jsem 78, 6kg, paní dietoložka mi ukázala, že mám cca 10kg tuku navíc a ještě k tomu 7, 5l vody navíc. Dala mi pestrou dietu, kterou se třeba dodržovat a k tomu ampulky na odbourávání tuku i vody a vlákninu. Po dvou týdnech mám 4 kila dole, je mi dobře, nejsem unavená, netrápí mě chutě na sladké ani slané a hlavně konečně nehladovím, jak jsem to vždycky dělala, když jsem se snažila hubnout sama. Jsem pod dozorem, což mě motivuje. Jsou tam moc příjemní. Paní dietoložka je úžasná, moc milá a vstřícná, vždy usměvavá, bere ohled na to jestli jste zrovna na mateřský nebo ne, stanovili jsme si strop a přes ten nejdeme. Navíc, kdo Vám v lékárně při prodeji doplňků k dietě poradí jak se k tomu stravovat nebo třeba sleduje jaký máte tlak? ? ? ? Já ho mám vyšší a tak mi vysvětlila, že ne jakékoliv doplňky jsou pro mě vhodné. . . . . . Tudíž, já můžu NATUR HOUSE CHRUDIM vřele doporučit. Těším se na další návštěvu, vždy jsem zvědavá o kolik mi váha zase půjde dolů. Hezký den všem Vendula.

 
16.06.2012 09:57 Uživatel: růža
Věk:  22
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj, chtěla bych se zeptat kolik si tak platila v chrudimi a jak často si tam chodila. mě takhle možnost docela zaujala, ale ještě studuju a tak nemám moc peněz. Hlavně jestli ti tam poradí nebo jen tahají z lidí peníze ze nesmysli...  question

 
30.12.2012 03:37 Uživatel: pepa
Věk:  63
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Shodila jste proto, že jste se dala na správnější stravovací režim, ne pro jejich šrot v tabletách. Mohla jste vidět Lenku Kořínkovou, která píše diety a nerozezná vepřové od květáku. Je to na bázi - věř a víra tvá tě uzdraví-. Zkuste nebrat ty jejich nesmysly a uvidíte, že je to jen na vás a ne na šrotu za 1000, -kč.

 
03.12.2011 12:06 Uživatel: Lenka 111
Věk:  27
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj já jsem se po dvou dětech s mých 60kg dostala až na 80kg zkoušela jsem to sama, ale vždycky jsem to vzdala, proto mě zaujalo, že v naturhose chodíte na kontroly každý týden na vážení, měření poprvé jsem šla koncem řína po 6. týden mám 9 kg dole. cítím se skvěle! ! ! Dobře usínam, dobře se mi vztává, mám spoustu energie. každý týden dostávam nový jidelniček. k tomu jsem začala 2-3 krát do týdne cvičit(bossu, posilovna)  je mi skvěle a naturhouse jen doporuuji! ! ! ! ! !

 
14.12.2011 09:35 Uživatel: ladyHelen
Věk:  40
0-100
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj,

můžete někdo alespoň nastínit ceny prosuktů a kolik cca vás vyjde měsíc? Vím, že všechno se platí. Já sama zhubnout nedokážu, pokouším se zhubnout od porodu v 36 letech :(.

Bohužel bez výsledku. Potřebuju řád a dozor a to mi doufám poskytnou:)

 
24.02.2013 12:50 Uživatel: Hahka
Věk:  38

Město:Zlín

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to trochu drahé, ale mně to pomáhá, chodím tam 1 měsíc, mám 5,5kg dolu, konzultace je zdarma ale za produkty co mi nabídli zaplatila jsem 2000 bez 50 kč, za 1 týden, 2 týden mně stal 1700, 3 týden 1500, 4 týden 1100, bude to fungovat jestli to mate vyrovnané  v hlavě.

 

 
09.01.2012 15:47 Uživatel: Monika
Věk:  31
0-100
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, do Natur Housu chodím 2 měsíce, zhubla jsem zatím 9 kilo a mám s tím dobré zkušenosti. Jsem sice na mateřské, takže je to celkem finančně náročné, ale dá se s dietoložkou domluvit a nějak ty náklady snížit. Stojí mě to někdy kolem 700 kč a někdy jen 300, záleží co zrovna mám za dietu a co mi za doplňky napíše. Zkoušela jsem už hodně diet, ale jen u této nemám pocit hladu, i když prvních 14 dní byl boj, ale pak si tělo zvyklo a teď je to v pohodě. Dokonce, nevím, jestli to má spojitotst s touto dietou, ale hodně jsem trpěla na migrény, minimálně jsem měla záchvat 1x týdně a teďka mám záchvaty jen 1x měsíčně. Takže mi to jenom prospělo a i když je to finančně náročnější, tak se budu snažit to nějak zvládnout.   Nic není zadarmo laugh a mi to za to stojí.

 
10.01.2012 11:49 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vážení přátelé!
Nemohu zde propagovat své systémy detoxikace a očisty organismu s nastolením acidobasické rovnováhy, včetně potřebných výživových doplňků. S tím je spojená i optimální úprava váhy, vytvarování těla a získání energie. Tomu kdo má zájem sám si pomoci radím jen osobně, abych viděl reakce a viděl zda má opravdový zájem změnit trvale své stravovací návyky, jinak to nemá smysl. Výživové doplňky jsou vždy individuální u každého trchu jiné. Samotné hubnutí nemůže být cílem, ale prostředkem ke zlepšení zdravotního stavu a kondice a hlavně prevence možných budoucích chorob. Zkuste si přečíst knihu Norbiho tajemství. Váš Pan Sova
 

 
26.01.2012 09:31 Uživatel: Anamor
Věk:  26
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj lidičky!!
Jsem sportovkyně, předcvičuji 6x týdně. s postavou jsem celkem spokojená, ale jako předcičovatelka chci, abch vypadala ještě lépe.. Do naturhausu jsem šla v pondělí 16. 1. 2012 poprvé. Zjistila jsem, že nemám ŽÁDNÝ tuk navíc, ale bohužel 8 kilo vody... takže zápas s odvodněním.... Po prvním týdnu jsem zhubla 1. 5 kila, ale bohužel tuku, néé vody, takže jsem se s tukem dostala dokonce do podvýživy a voda mi naopak stoupla... vím, že po prvním týdnu nemůžu čekat bůhví jaký výsledky, ale nemůžu si pomoc, když čtu všechny ty diskuze - Naturhaus je jedna velká nafouklá bublina keců zabalených v příjemný omáčce, jen abyste si koupili jejich výrobky, které můžete sehnat na trhu i za lidskou cenu..   Je to pár druhů jídelníčku, který prostě daj každému, kdo tam přijde... Individuální na tom není vůbec nic...   a to, že je někdo příjemnej??? jasně, že jsou na vás příjemný, přece se na vás nebudou mračit, když potřebujou, abyste za týden přišli znova a nechai tam zase pár set, či tisíc korun... frown mě osobně je slabo, mám pořád hlad, můj energický výdej je obrovský, denně cvičím nejmíň 2 hodiny, jsem vzhůru od 5h do 22h - na to, že nestíhám v této době ani dodržovat intervaly mezi jídly, protože bych jich potřebovala 6, tak mi nic neřekli a neporadili... májí v počítači uloženo, co vám vytisknou, ale ve skutečnosti tomu moc nevěřím... akorát se trápím a hladovím a to, si myslím, není dobře...

Ale tohle je fakt případ sportovce... Ale také vzkušenost...

tak čus bus

 
11.02.2012 18:10 Uživatel: van
Věk:  33
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Produkty Naturhouse neseženete nikde jinde na trhu za levnější cenu jak píše Anamor ( Romana), tyto produkty vyrábí ve svých laboratořích španělská firma a prodávají je pouze v poradnách Naturhouse.

Žádný klient Naturhouse není  vázán žádnou smlouvou, chodí do poradny dobrovolně, protože chce redukovat váhu a udělat něco pro své zdraví a pokud mu to nevyhovuje, tak ho nikdo nenutí přeci tam chodit smile. Krásný den všem...

 
18.04.2012 02:19 Uživatel: Džejar
Věk:  60
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Asi budeš od "nich". Nikdo přece neříká, že se tam musí chodit, ale člověk jemuž nadváha vadí či dokonce ubližuje a sám si neví rady, slyší na vše co se tváří, že jde neproti s pomocí a snadno sedne na lep těmto prodejcům. A to že to vyrábí ve svých "laboratořích" ve Španělsku nic nemění na tom, že je to jen lákadlo na peněženky bezbranných obezních. Vy zřejmě máte strach, že vám po takových příspěvcích klesnou zisky. Nic zázračného neexistuje!!!

 
30.12.2012 03:43 Uživatel: pepa
Věk:  63
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To by mne fakt zajímalo, co davaj k tomu šrotu za zázračné prostředky, a že na to přišli jen oni. Je to jen humbuk a většina z prodávajících ani neví co mluví. Snadno je nachytáte, pokud o tom máte trochu šajn, na švestkách.

 
18.04.2012 02:07 Uživatel: adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já vás miluju. Jsem Ráth, že se konečně ozval někdo, kdo se nebojí napsat, jak se věci mají. Nebudu setolik rozepisovat, protože jsem sám napsal něco podobného.

Ahojte a nevěřte blábolům typu snadno arychle atp.

 
09.05.2012 16:21 Uživatel: Jelcin
Věk:  45
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlasím úplně ve všem s Anamor... jídelníčky předchystané, pro všechny stejné, podpořené drahými přípravky... zvláštní je, že všichni klienti trpí "přebytečnou vodou"!!!   pokud chcete vědět něco mimo rámec této diety, neporadí Vám. Samozřejmostí je laskavé a úsměvné jednání - vždyť si musí klientelu udržet!  

 
26.06.2012 16:45 Uživatel: mariee
Věk:  42
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

... to mě štve nejvíc, jídelníčky nejsou vůbec individuální ale stejné pro všechny, hlavně že u kasy si koupíte drcený šrot za 1500, -

 

 
28.07.2012 06:37 Uživatel: Annabella
Věk:  51
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pridávam skúsenosť zo Slovenska. Milý prístup, príjemný pokec a nič viac. Potrebujem telo odvodniť, ale pomocou rád z naturhousu sa to nedá, oni nevedia poradiť. Majú štandardné postupy, ponuku drahých produktov,  rovnako pre každého. Škoda času a peňazí. Kto chce, nech sito vyskúša sám.
Toto je môj pohľad.

 
10.11.2012 17:20 Uživatel: Zuz
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No ano pristup pohodovy, ale jedalnicek takym ze kazdemu to iste, v podstate este aj take veci su tam, m ktore by nemali byt. vsetko zadarmo ale ak si spocitame cenu ich vyrobkov, tak zadarmo urcite nie. Ja zatial vyskusam len vlakninu, . ci bude mat take ucinky ako Psyllium, tak uvidime.

 
10.03.2012 08:01 Uživatel: Michina
Věk:  40
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Trochu poopravím, čaj z Naturhouse za 618, -(!! ) Kč, -  je plně totožný s čajem z lékárny Pu-erh, jejich vláknina za 286, -Kč je nahraditelná přípravkem Psyllium a suchary Fibroki za 152, - nahradí žitný knackebrot.

Jinak souhlas-vše je dobrovolné a každého svobodná volba, ty jejich týdenní prohlídky jsou fajn, ale zaplacené, pá a hubnutí zdar

 
29.03.2012 13:10 Uživatel: Mína
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Psýlium j rozpustná vláknina a má trochu jiný účinek než ta z Nturhousu, to je vláknina nerozpustná a ta především dtoxikuje tlusté střevo, obsahuje i tři základní minerály vápník, železo a hořčík. Takovou vlákninu bohužel nikde v republice neseženete, čaj asi myslíte Infunat červený čaj za 370, - ten je je podobný Pu-erh, ale mohou ho pouze lidé, kteří nemají problém s vysokým TK a srdcem.

Nikde není nic zadarmo a produktama se platí konzultace, nebo si proboha myslíte, že to ten člověk bude dělat zdarma!! U p. Havlíčka, který je profláklej televizí stojí konzultace 18 000, - a u každýho poradce se platí. Vše je na dobrovolném rozhodnutí.... happy

 
18.04.2012 03:03 Uživatel: adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je zajímavé, jak se rvete. Nechci dělat propagandu nikomu, ale pan Havlíček si udělal reklamu v TV,   a  je fakt, že to dělá bez těch nesmyslů za drahé peníze. Jeho individuélní jídelníček má něco do sebe. A to, jak díte něco stojí. Raději zaplatím za dobrou a kvalifikovanou radu, než za předražené a nic nebo téměř nic nedávající doplňky starvy.

   Protože jsem šťoural, chtěl jsem vědět, jaký že borec mi to vykládá ty nesmysly. Koupil jsem si něco? za cca 1000, - peněz a pustil jsem se do svého vlastního systému odtučnění. Je to založené na snížení cukrů, tuků. Jinými slovy dostatek masa, ryb, zeleniny a vody a omezení sladkého ovoce, pečiva(hlavně bílého), mléčných výrobků, smažených dobrot a alkoholu vůbec(ten jsem ani dříve nepotřeboval) a hlavně intenzivní pohyb. Za týden jsem šel na měření k panu Poradci a byl jsem pochválen za shozená kila, hlavně tuků a vody a byla mi doporučená další řada doplňků. S díky jsem odmítl a ty jeho původní jsem nikdy nepoužil. Ani jsem mu to neřekl.

 
18.04.2012 03:13 Uživatel: adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Na detoxikaci zkuste jogu. Pomocí slané vody a jednoduchých cviků vyčistíte trávicí ústrojí jako nikdy a ničím.

 
10.05.2012 16:12 Uživatel: anyta
Věk:  50
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dá se koupit i nerozpustná vláknina. I ta rozopustná má dobrý vliv. Každý má právo se rozhodnout, pokud někdo preferuje Ing. Havlíčka proč ne. Vy máte evidentně pozitivní zkušenost s Natur house, ale myslím, že pokud člověk  nemá vyloženě zdravotní ( metabolický) problém je schopen upravit váhu sám. Ale klobouk dolů, je to super " byznys", pod tlakem medií a ideálu krásy. Jak říkám, každého věc.

 
30.12.2012 03:55 Uživatel: pepa
Věk:  63

Město:Most

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nevím kolik se kde platí, jedno ale vím určitě a to, že si ten pan Havlíček nedělá z lidí legraci, ale to o čem mluví má hlavu a patu a žádné doplňky k tomu neprodává. Lidem se nepříčí zaplatit za kvalitu, ale za 200g šrotu a nesmyslné plkání a navíc špatná měření. To skutečně super vypadá jinak, než čím se prezentují v NH- proto ty rozdíly proti měření u odborníka na kvalitním zařízení. V NH mají všichni více vody..

 
16.03.2012 07:49 Uživatel: imagi
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Dájo, nedá mi to nepřipojit se protože se ráda podělím o zkušenost. V lednu jsem přišla do naturhouse  a měla jsem 87,5 kg, nyní je začátek března a mám dole pět kilo... mám 82,3  je to paráda. Nedělají to jen  ty produkty ale hlavně to, že dietoložka ti přesně poví co ano a co ne, jídlo je pestré, alespon ta moje mi dává každý týden jiné recepty a je to i zajímavé, bavím se tím... vyžaduje to dost času na přípravu protože večer místo chleba s máslem a salámem si musíš udělat nějaké maso se zeleninou, vajíčkovou omeletu nebo tak něco, takže je to vařené a bez chleba ale funguje to naprosto skvěle!!! já navíc kojím ještě tak mi to jde trochu pomaleji dolů ta kila ale jsem nadšená, naprosto nemám nikdy hlad!! a to je pro mě důležité a dokonce jsou i alternativy čokolády excited což je pro mě taky důležité excited

 
02.06.2012 09:04 Uživatel: VandaV
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahojky sice je to už 2 měsíce stará diskuse, ale zeptám se... Tobě v naturhousu neřekli, že by se ty přípravky neměli při kojení? Já tam byla už 3 krát, malej tam byl jednou semnou a pokaždý mi Dr říká, že doufá že nekojim...

 
01.11.2012 14:16 Uživatel: ven
Věk:  35
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jak je to s tím kojením? Ptala jsem se na to, řekli mi, že je to jen kvůli legislativě jako když je na hračkách napsáno - nevhodné do 3 let. A že kojím dítě co plně jí, 2-3 denně, mi řekli, že je to zakázáno pro ty, co kojí malé. a když jsem se ptala proč, co z toho vadí, tak mi řekli že nic, vše je blahodárné, ale je to tam napsané kvůli té legislativě. to je ale blábol, že? Nevíte proč se to opravdu nesmí?

 

 
26.03.2012 17:11 Uživatel: xxx
Věk:  55
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj všem, co se snaží zhubnout.

Taky se ráda podělím se zkušeností s Natur house, byla jsem totiž jejím zaměstnancem. A jejich cílem je prodat produkty, ze kterých maji 150 procent z ceny, ale jelikož je to frančíza, tak z toho chtěji mít všichni, nejem majitele prodejen. Tak-ze do obycejnych lidi sijou, at sit to koupi, ale když člověk nedodržuje jídelnícek, tak produkty za 500 a výš bohužel nezabírají a když začnete jist normalne, tak jsou kila zase zpet.

 
06.04.2012 12:24 Uživatel: Mína
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Milá bývalá zeměstnankyně,

z čeho by Vám majitel prodejny, asi vyplácel mzdu? Každá prodejna si musí na sebe vydělat a je snad logické, že ta výživová poradkyně tam nebude trávit čas s klientem zadarmo, nebo Vy snad ano?

Všechny produkty co nabízí Naturhouse pomáhají při dietě čistit organismus a podporují zlepšení  funkce některých orgánů v těle. Účiné jsou i levnější produkty, vše hlavně záleží na klientovi zda dodržuje jídelníček a dokáže se zdravému životnímu stylu přispůsobyt po zbytek života. Jinak každý i bývalý zaměstnanec Naturhouse je vázán smlouvou o loajalitě k firmě, což Vy rozhodně nejste....

 
18.04.2012 03:26 Uživatel: adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak jsme doma. V každé firmě nemají ve smlouvě nic o loajalitě. Když to tak dobře víte, tak jste asi "uvnitř". Taky podnikám a tak o tom něco vím. Je třeba prodávat jiné produkty a ne tyto nesmysly, které jsou předražené a aby se prodaly musí prodejce lidi nejprve oblbnout a něco jim nalhat.. Chtěl bych vás vidět, kdyby jste si chodil angel kupovat chleba za 750, -kč protože chce majitel zaplatit pokladní. Nic není zadarmo, ale tady jeden výrobek musí zaplatit celou pyramidu hladových krků  v letadle.

 
18.04.2012 03:10 Uživatel: adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To je přesné! Když budete jíst tak, jak jíte s doplňky, ale be nich, budete taky hubnout. Je tak trochu letadlo.

 
09.05.2012 16:33 Uživatel: Jelcin
Věk:  45
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tongueSouhlas, celý život nemůžete jíst ty jejich produkty a pište si, že se kila vrátí zpět. A to už budou čisté tuky

 
26.06.2012 16:43 Uživatel: mariee
Věk:  42
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

je dobře, že jste sem napasla, taky jsem se nechala napálit, začala jsem na 66 kilech, paní mi zakázala absolutně solit, že prý zadržuju vodu, její pestrá strava je vlastně dělená strava. K snídani piju ampule k večeri taky k tomu vždy 4 prášky, které mají odvodnovat aj a ješte jakési Levanát kafíčko a vlákninu, moje jídlo už není jídlo ale apatika. Zhubla jsem 4 kila, ale za poslední týden jsem přibrala půl kila Dál to prostě nejde. A to mám zakázané veškeré přílohy. Moje ideální váha je asi 58 kg. Dnes ze mě paní vytáhla asi 2300, - a musím říct, že už mě to otrávilo, jsem přesvědčená, že s tak přísnou dietou to musí jít i bez těch přípravků NH. Hlavně mi je jasné, že až si dám tři brambory bude z toho jojo egekt jako blázen. Doživotně se takhle jíst 100% nedá

 
09.07.2012 09:25 Uživatel: Clever
Věk:  35
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím xxx,

jistě, že v dnešní době cílem každého obchodníka je prodat svůj produkt! I ty chodíš někam do práce a cílem tvého šéfa je "něco" prodat, aby se uživila firma, aby se zaplatily náklady, aby i TY JSI DOSTAL/A SVOJI VÝPLATU. Nebo děláš v charitě zadarmo jsi poustevník a jíš kořínky happy? X % lidí si svou obezitu pěstují mnoho let, a pak vydávají peníze za léky - farmaceutika, která by vlastně vůbec nemuseli užívat, kdyby netrpěli chorobami spojenými s tím, že jsou tlustí. Doktor jim to napíše, oni si to koupí v lékárně a věří, že je po problému a neřeší kolik stály ty léky. Ale doktor by spíš měl řešit tu primární příčinu a nezaplácávat díru, aniž by nejdřív zjistil, proč ta díra vlastně vznikla. Takže je dobře, že tyhle "díry" se snaží napravovat jiné organizace než doktor. Jasně, stojí to peníze, ale co dnes nestojí peníze? Člověk by si měl uvědomit, že má problém a měl by ho řešit, ale neměl by čekat, že v dnešní době bude něco zadarmo. Ani u doktora to už dnes není zadarmo, i ten pobyt v nemocnici není zadarmo, i to jídlo stojí peníze... O poradenství jestli je dobré nebo špatné, to přece záleží na každém poradci, jaký je to typ člověka, ne každý vyhovuje každému. A podle mě, 250 Kč za konzultaci není moc, je to přiměřená částka, ale pokud člověk chce jídelníček, tak by fakt neměl čekat, že mu ho někdo vypracuje na míru za pár peněz. Pořádně propočítaný jídelníček zabere nějaký čas a čas stojí peníze. Některé názory co tady lidi píšou jsou opravdu scestné a divím se, že se tito lidé nad sebou nezamýšlí. Je to smutné.

 
30.12.2012 04:16 Uživatel: pepa
Věk:  63
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Některé názory jsou vzletné.. Jo a které? To je fakt hodnocení politického adepta, nic jsi neřekl a ani nevím komu je to směrováno..

 
28.07.2012 06:45 Uživatel: Annabella
Věk:  51
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vyskúšala som ponuku z NaturHouse a sama som si overila, že je to hlavne ťahanie peňazí.
Presne toto si myslím aj ja, že je to len predaj produktov, ktoré potom "musíte" užívať doživotne.
Kto na to má, nech si kúpi. Lenže nie každý je hlúpy.

 
27.03.2012 17:01 Uživatel: pokorná
Věk:  58

Město:č.budějovice

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, šla jsem také kolem fa. Natur hause a zašla na konzultaci, jak si po zimě očistit tělo a také zhubnout. Bohužel já jsem se setkala s  naprostou neprofesionalitou poradkyněsad Při první konzultaci jsem za produkty zaplatila 1800, -Kč při druhé jsem se zajímala o levnější verzi, BOHUŽEL co jste čekala, jinak to nejde a každý týden zaplatit tuto částku, je nad mé možnosti. Takže jsem odešla a jsem dost sklamaná!!!!

 
18.04.2012 02:26 Uživatel: Adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Soucítím s vámi. Velé je to nesmysl stejně jako ten herba. Nejde o nic jiného, než z vás ty peníze dostat a to se jí povedlo, sice jen jednou, ale i za to jsou rádi, ne za vaše zhubnutí, ale za vaše peníze.

 
18.04.2012 02:02 Uživatel: Adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zhubnutí snadno a rychle, předražené doplňky stravy, pitný režim(ten ano), herbal. a jiné bláboly. Je to směšné na čem se dá vydělat a přitom je to obyčejné oblbování lidí. Každý normálně uvažující člověk musí dojít k závěru, že bez patřičné a systematické dřiny to nejde. Všechny ty doplňky jsou ve velké většině (skoro všechny a když, tak působí velmi nepatrně) tahákem peněz z kapes nešťastných obezních lidí. Ti všichni radilové jsou tak nezištní, že vám radí zadarmo, ale prodají vám 500g ochuceného šrotu za min. 750, -. jediné co má svoje opodstatnění je přístroj na měření složení těla. jenže v rukách těchto prodejců slouží zase jen k tomu, že vám předloží katastrofický plán, aby z vás vytáhlipeníze na blbosti ze šrotu s výrobní cenou cca 20, -kč a vy zaplatíte 1000, -.

   S výsledkem měření ti prodejci stejně neví co dělat a tak vám opět přednášejí o důležitosti "svých" produktů a tak melou a melou. Pokud na ně narazí člověk trochu znalý člověk v oblasti anatomie či fyziologie a navíc člověk, který trochu sportoval a ví co je to intenzivnípohyb,   dostane je snadno do ouzkých.

   Tukových buněk se stejně zbavíte jen tak, že vám je někdo vyndá z těla, např. liposupcí, protože jinak jsou připravené se zase "naplnit" jakmile tělo dostane něco navíc. Neříkám, že ty doplňky jsou úplně k ničemu, ale za cenu desetkrát nižší a s desetinásobně nižším účinkem než je vykládáno. Jenže ti prodejci živí  celé letadlo rádoby odborníků, leda na obchod s předraženým zbožím.

  Jsem zvědav jestli mne vymažou? !

 
25.04.2012 09:53 Uživatel: Mína
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Když tak vše víte, tak proč si sám neotevřete poradnuhappy).... když budu chtít cvičit jógu, budu se muset neprve přihlásit na nějaký kurz a ten nebude určitě zdarma.

70% je o jídle 30% o pohybu, stravovací návyky si nesem z rodiny, kde vyrosteme a ty jsou bohužel někdy žalostné.... jen kolik je obezních dětí v dneštní generaci a já fandím výživovým poradcům, protože jsou v dnešní době potřeba....

 
23.05.2012 23:24 Uživatel: adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jogu můžete cvičit sama a doma. Nepotřebujete ktomu nic jen chuť cvičit.

 
30.12.2012 04:02 Uživatel: pepa
Věk:  63
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vy máte lidi rozdělené na ty co jsou oběti a na ty kteří z těch obětí tahyjí peníze. Poradit ano, ale nemusí to znamenat, že budu hned prodávat šrot v hodnotě 20kč za 1000, -kč.

 
10.12.2013 03:08 Uživatel: Agor
Věk:  48
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Právě jste mě přesvědčil o tom, že musíte být z NH. Zítra jsem si tam chtěl sjednat schůzku, ale neudělám to.

Moc děkuji všem, co se podělili o zkušenost. A

 
22.04.2012 15:03 Uživatel: bara
Věk:  62

Město:liberec

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Do Natur House jsem po necelých třech měsících chtěla přestat chodit, protože po renovaci domu jsem se vydala z peněz. To byla reakce dietologa, že si ji nepřejte zažít. Naštěstí jsme byly dvě, tak mám svědka, jak pan dietolog se mnou začal jednat. Přitom si myslím, když jsem je navštívila 9x a v průměru nechala vždy 800kč, tak mohl říci alespon děkuji a když zase budete mít peníze a chut, tak přijte. Nebo se příjdte alespon převážit. Myslím, že to byly moje vydělané peníze a moje účast dobrovolná. Spolupracovnici se stalo totéž, moc jsem ji to nevěřila a měla jsem. Stalo se v Liberci a klidně dojdu ke konfrotaci. V ten moment jsem nestihla nic, jen zírat, jak vás, za vaše peníze vyhodí.

 
29.04.2012 23:12 Uživatel: Chloe
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, taky jsem chodila do Natur House a to v Uherském Hradišti. Na začátku jsem byla nadšená, dostala jsem hned nějaké drahé prášky na odvodnění a něco i zhubla. Ale při každé kontrole jsem si musela něco koupit jinak mi paní dietoložka nechtěla dát nový jídelníček a řekla mi, že nebudu moct přjít na další kontrolu, což se mi moc nelíbilo. Řekla mi, že to mají nařízené od šéfa a jinak to nejde. A každý týden tam nechat 800, -? To se snad zbláznili, ne? Jednoduše jsem tam přestala chodit. Byla jsem objednaná na kontrolu ale zavolala jsem paní dietoložce a řekla jí, že nebudu moct přijít, protože nebudu mít čas a mám svatý pokoj. Toť moje zkušenost s Natur House.. podle mě z nás tahají jen peníze.

 
14.05.2012 13:35 Uživatel: Mirka
Věk:  57
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Asi 3 měsíce chodím do Natur Housu v galerii Fenix v Praze 9. Paní dietoložka je moc milá, rozhodně nechodím na kontroly každý týden. Poprvé po 10 dnech pak po 2 až 3 týdnech. Mám dole přes 7 kg. Zkoušela jsem s produkty přestat a ani po 3 týdnech bez produktů ( dávám si jen jednou denně 3 lžičky vlákniny do jogurtu) jsem nezačala přibírat. Nyní tam půjdu po 4 týdnech převážit a dokoupit vlákninu. Nikdy jsem se nesetkala s nucením chodit do centra po týdnu, vždy je to na mém rozhodnutí.

 
23.05.2012 23:31 Uživatel: Adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To není důkaz kvality produktů, ale důkaz toho, že to jde i bez nich. Lépe řečeno produkty jsou nanic, důležitá je vaše kázeň stravovat se a třeba i cvičit jinak, než dříve. Jen vyhazujete peníze za něco co je holý nesmysl.

 
18.05.2012 07:06 Uživatel: Pejsana
Věk:  47

Město:Kladno

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj všichni! Celý život držím nějaké diety a pořád spadám do škatulky,, boubelky,, Před měsícem jsem začala hubnout s Naturhousem a mám dole necelých pět kilo. Chodím každý týden, ale protože chci, jsem ten typ co potřebuje dohled. Za měsíc jsem se naučila pravidelně jíst, mám teplá jídla( ráda si je vařím a vymýšlím si recepty) a hlavně mám pitný režim. Tak já mohu říct jen jedno  - jsem spokojenáhappy

 

 

 

 
23.05.2012 23:34 Uživatel: Adnaruk
Věk:  62
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to v pořádku apřeji vám to, jen si myslím, že to není zásluha nějakého lisovaného šrotu-fuj.

 
31.05.2012 20:36 Uživatel: Miaa
Věk:  47
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Do NH chodím, v pondělí mám 4. konzultaci. Ve svém jídelníčku jsem neměla žádná zvěrstva a jedla pravidelně, tak že mi jen dietoložka překombinovala potraviny. Moje skóre cca 3500 Kč fuč a 1,5 kg dole. Mám prý chodit cvičit, tak jo, ale k čemu potom NH?

 
03.06.2012 12:28 Uživatel: Ema
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Naturhouse je jeden velký podfuk na lidi. Ta jejich analýza těla je opravdu divná???? thinking Je tam pouze tuk v těle a zadržovaná voda, kde je svalová hmota???? Proč tam není metabolický věk klienta??? Kdo se v tom trochu vyzná  (není problém pro laika si to najít na internetu), tak ví že je to pouhý prodej doplňků stravy s rádoby výživovým poradcemhappy. Doporučené jídelníčky pro všechny stejný, no nějaký divný nééplate, no když někdo neví co s penězi tak ať si to chvalí. To si radši zaplatím opravdového odborníka (nutričního terapeuta) a budu vědět hlavně za co platím bez doplňků. Hezký den všem a hubnutí zdar Ema. mean

 
07.06.2012 23:12 Uživatel: mirka
Věk:  58
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

souhlasím, že NH je opravdu velice nekorektní firma, která vydělává na zoufalcích s nadváhou. Hubnout znamená hlavně naprostou změnu ve stravovacích návycích a adekvátní výdej energie pohybem.. nic jinýho nefunguje, je to  to celoživotní změna zaběhnutého způsobu života a žádný doplňky toto nevyřeší..  

 
08.06.2012 20:21 Uživatel: Funnynka-
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Do NH nechodím, ale abych se přiznala dočetla jsem se o tom nedávno na internetu a docela se mi to líbilo, protože právě jsem již jednou zmiňovaný typ a to ten co musí být pod kontrolou jinak jde vše do háje. Jen chci říct, že nic není zadarmo. Cca už měsíc brouzdám po netu a hledám výživového poradce, který by mi pomohl s jídelníčkem a výsledek? Našla jsem poradce, docela dost jsem jich našla, ale... všichni jsou hrozně drazí!!!  Vstupní konzultace např. 250kč/ za 1h, další potřebná konzultace 350kč/za 1h, sestavení jídelníčku - cena dle potřeby klienta ( pochybuju, že mi ho sestaví za 150kč), dále pak se platí nehorázné peníze za vyšetření, přeměřování atd. Do NH jsem psala maila a pani mi odpověděla, že si můžu sama určit kolik jsem ochotna zapaplatit tzn. ! "strop" přes který nikdo nepujde... takže když to vezmu kolem a kolem vyjde mi to na stejno... možná, že u NH dokonce líp, protože někteří lidé se bez berliček ( placebo) neobejdou - vím to z prace jsem zdr. sestra. Takové placebo dokáže člověka neuvěřitelně nakopnout!!! happy Ve finále jde stejně jen o upravu stravy, kterou mi sestavý ten i ten a když to funguje, tak proč ne? !  

 

 
10.06.2012 18:54 Uživatel: Ema
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

happyVstupní konzultace u NH je 1/2h a zaplatíte většinou do 800kč, kontrola za týden, ta trvá 1/4h a opět zaplatíte za doplněk stravy. Tak to chodí každý týden, po domluvě jednou za 14dní a v závěru to výjde dráž (10 000 i víc za produkty), než u kvalitního nutričního terapeuta. Tam Vám opravdu udělá jídelníček na tělo a ne cár s doporučenýma potravinama pro všechny stejný jaký dělají v NH. Ale když někdo neví co s penězi je to jeho rozhodnutí. Doplňky stravy je v dnešní době velký byznys a proč nevydělávat na nešťastných obézních lidech.

 

 
04.07.2012 09:50 Uživatel: tereza
Věk:  49
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky jsem chdila do NH a za dva měsice jsem tam nechala dvě třetiny platu za to, že mi napsal pestrou dietu a řek, co mám jist-já nejedla ale hlahovela dva suchary a k tomu 1,3tvarohu nebo jeden platek krutí šunky, svačina pomeranč nabo 1kiwii. oběd 15dkg kuřete a porci zeleniny s jogurtem a s vlákninou to skoro samé večer a odpoledni svačina jablko a ke všemu ty jejich drahé připravky. Co oni vědi o medicině a anatomii. KDY JSEM ODMÍTLA NECHÁVAT UNICH TOLIK PENĚZ, TAK MI BYLO ŘEČENO, NEJSOU ŽADNÁ,, CHARITA,, abych neco měla zadarmo. Co sii o nich myslim si nechám pro sebe.

 
12.08.2012 14:44 Uživatel: wee007
Věk:  26
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahjky,

připojím svojí zkušenost z NH. Chodila jsem tam od ledna vlastně do teď. Z původní váhy 79,5kg na 160cm jsem zhubla 13kg. Ze začátku to bylo těžké, ale hubnout se mi dařilo. Někdy více někdy méně. Zaráží mě jedna věc. Denní příjem kalorií je snížen na pouhých 1500kcal a u nárazové diety na 1000kcal, takže to znamená, že děláte manželovi jinou večeři a ochutnáte nebo to prostě nevydržíte a zakousnete se a hned je půl kila nahoře. Po půli roce a skoro 30 000kč u nich vydaných jsem jela na dovolenou kdy jsem k obědu jedla saláty a k večeři nebyl čas a ani nálada, tak jsem se zakousla do chleba nebo gril. masa a vrátila jsem se s 2 kily nahoře. To mě zaráží. A na dveřích mají napsáno převýchova k výživě, to si tam mám každých 14dní chodit pro jejich tousty, abych měla co na snídani? Nikdy mi neřekli, můžete si dát k snídani toto nebo toto, pořád jen produkty od nich.  

 

Zhubla jsem hodně, díky jim za to, ale nenaučili mě, jak bych se měla stravovat do budoucna a to mě nejvíce mrzí.  

 

A k té analýze dle jejich váhy, směrnice mají pro každého stejné - já věk 26, 160cm 79kg bych měla mít ideální váhu 51kg, optimální 65kg. Tu mám teď a žádná hvězda si nepřipadám. Moje mamka věk 50, 154cm a 84kg a ideální váhu jí to vypočítalo také 51kg??? a přesně si spočítáte že nadváhu tuků a vody je dle ideální váhy. To je nesmysl.

 

Zdravím

 
21.09.2012 12:33 Uživatel: Leni
Věk:  39

Město:Praha

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj všem,

já jsem se do NH dostala přes moji příbuznou. Sama začala hubnout s pomocí NH v srpnu 2011 a když jsem jí viděla po 10 měsících, jen jsem žasla. V první chvíli jak jsem ji neviděla dlouho, jsem měla pocit jako by byla nemocná, protože měla úbytek 20kg ( ale za kratší dobu než těch 10 měs ) To je prý, ale normální, když někoho vidíte po hodně dlouhé době, a ačkoliv ten dotyčný se cítí fit a svěže, vy se leknete happy) A jelikož mám poruchu štítné žlázy a dlouho jsem se přemlouvala něco se sebou dělat, protože moje váha se změnila před lety díky nabouranému metabolismu ze zkoušení všech možných diet a zánětu štítné žlázy ze 61kg na 111kg, díky příbuzné jsem dala na ní a nechala se zavést do NH v Palladiu v Praze. Byla jsem tam v úterý poprvé, měla jsem příjemný pocit, paní vůbec nemluvila o jejich výrobcích, ale normálně konzultovala potraviny, zvážila mě, změřila a zjistila vodu a tuk v těle. To, že jsem extrémně zavodněná to vím, trpím na otoky nohou, především od kotníků dolů. Jasně jsme řekly, že nemůžu moc utrácet ( s tím, že jsem věděla, že tam nechám 1000, - za vlákninu - jenže nedejte to, když vidíte na vlastní oči ty výsledky! ) a dostala jsem vlákninu, tu mám 2x denně 2 lžíce do jogurtu a nějaké ampulky s výtažky z borůvek a já nevím čeho ještě ( nemám to po ruce, tak nemůžu napsat složení ) na odvodnění. Na kontrolu jdu z důvodu dovolené paní dietoložky za dva týdny. Takže - čtvrtý den diety trpím jak pes, fakt mám hlad. Ale už vím, kde je chyba - hodila jsem potraviny do kalkulačky potravin, co najdete na obezita cz a zjistila, že mám příjem jen 3500kJ, mělo by být 5000kJ, takže bych měla asi pro jistotu každý den předem naplánovat co budu jíst a spočítat v té kalkulačce, ať netrpím. Čekala jsem tedy nějaké recepty, snad příště. Co se mi líbí, můžu kdykoliv zavolat a ptát se. Tak jsem toho využila, v ruce poznámky co všechno chci vědět, jestli to smím nebo nesmím baštit a v poho. Držte mi palce, ať už je to tak či onak, jen to, že mě budou pořád hlídat je pro mě pomoc a já do toho jdu. Určitě se v průběhu diety dál ozvu jak to pokračuje. Jinak - četla jsem vaše příspěvky a de facto souhlasím s kladnými i zápornými ohlasy, jenže nezkuste to, když máte vedle sebe někoho u koho vidíte razantní výsledky....

 
02.10.2012 09:47 Uživatel: Leni
Věk:  39

Město:Praha

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak hlásím po 14-ti dnech úbytek 4,5kg - 2litry vody a zbytek tuk. Dietu dodržuji přísně a pravidelně. Ta vláknina Fibroki stojí 280, - Kč. Mám další na dva týdny a ještě jeden výrobek, který se pije s vodou. Myslím, že se jmenuje Aleki, ale nejsem si jistá, nemám ho teď u sebe. Pokračuji v " pestré stravě " a k tomu budu mít dva dny v týdnu " okurkový odlehčující den " a můžu 2 vařené brambory ve slupce týdně. Příští hlášení v půli října. Všem, kdo se rozhodl skoncovat s přebytečnými kily držím palce!! Leni

 
09.10.2012 16:42 Uživatel: aja111
Věk:  29
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Podelim sa aj ja s mojou skusenostou s NH. Zacala som tam chodit pred tromi rokmi priblizne v tomto obdobi. Presne som dodrziavala ich pokyny. Na zaciatku je to narocne, ale da sa na to zvyknut a clovek postupne nie je hladny. Co sposobuje hlavne ta pravidelnost. Chodila som tam asi mesiac a pol, nechala som tam 70eur, za ktore som si kupila pripravok na precistenie pecene, caj a vlakninu. Po mesiaci a pol som  tam prestala chodit, kedze mi bolo trapne, prist tam a nic si nekupit a tak som v diete pokracovala sama. Za mesiac som schudla 8kg a potom som v stravovani pokracovala aj bez ich pripravkov a schudla som dokopy 17kg. Cele to trvalo asi 7 mesiacov. Dost casto som aj zhresila a urobila si radost nejakou dobrotkou. No a potom som sa postupne dostavala na normalnu stravu. Az doteraz som pribrala nejakych 8kg, co bolo sposobene hlavne tym, ze som zacala "zrat" happy ale zase trvalo to asi 2 roky, co nie je az taky jojoefekt. Teraz som sa tam prihlasila znovu, lebo sa neviem donutit chudnut. A to, ze ma tam vazia, ma motivuje. Cize zase to urobim tak, ze sa nastartujem a potom si uz budem chudnut sama happy

tak nech sa vam dari v chudnuti happy

 
17.10.2012 07:25 Uživatel: Ivanela
Věk:  49
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Do NH chodím necelý měsíc, zhubla jsem 6,5 kg. Je to ale drahé, tak to tam asi ukončím. Budu ale dodržovat jejich režim (jíst 5x denně, hodně pít, brát vlákninu) a hlavně bych potřebovala vědět, čím hahradím ty jejich výrobky. Vlákninu za psyllium, ale co je na odbourávání vody? Poraďte. happy

 
17.10.2012 14:23 Uživatel: Leni
Věk:  39
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj všem!

Hlásím po 4 týdnech 6kg dole. Stačí vám koupit si vlákninu FIBROKI a dobré jsou ampule na odvodnění, ale i bez nich to jde, mám čaj INFUNAT a je na měsíc za 350 mám dojem. Dobré je, že jsem pod dohledem, to je motivace. Celkově si připadám taková výkonnější, dřív jsem večer přišla z práce domů a padla, teď čile zvládám horu věcí, které jinak dělám jen přes víkend. Po 14-ti dnech jsem kromě "Pestré stravy" najela na okurkovou nárazovou dietu 2x týdně a nyní mám "Pestrou stravu" ( vyvážený jídelníček, spíš pravidla než naprosto konkrétní jídelníček, ale recepty jsem dostala taky ) a teď po měsíci mám " Pestrou stravu " a ananasovou nárazovou dietu 2x týdně. Cítím se fajn, neotékají mi nohy a mám radost. Nabilo mě to chutí pokračovat!!! Hlavní je vědět jak na to, jinak si myslím, že místo Fibroki vlákniny dobře poslouží i Digella.

 

Ivanella: Na odvodnění je dobrý ten jejich čajík a ampule s výtažkem z borůvek.

 
07.11.2012 14:07 Uživatel: Leni
Věk:  39
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Po 7 týdnech 8kg dole. Hurááá! happy)

 
12.11.2012 19:10 Uživatel: JÁ 1
Věk:  32
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj všem,

chtěla bych se podělit o svůj nároz na Vaše téma.

Asi před 14ti dny jsem začala navštěvovat NaturHause. Je sice fajn, za jejich péči, ale příjde mi divné, že máme všechny stené diety a stejné pomocné procedůry k hubnutí, jsme přece každá jiná, s jinou nadváhou atd. Nepříjde Vám to zvláštní????????

 
13.11.2012 11:40 Uživatel: Leni
Věk:  39
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

JÁ 1 - ne nepřijde mi to divné, protože to co jíme podle jejich rad jsou všeobecně známé zdravé potraviny s nízkokalorickou hodnotou a nízkým glykemickým indexem. Takže nemůžou nikomu ( snad jen s výjimkou alergiků na potraviny, ale to je jiné téma ) uškodit, ale jen prospět wink

 

 
21.11.2012 09:22 Uživatel: Leni
Věk:  39
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hlášení - 10. týden a 10kg dole bez mučení! Ztratila se alergie na jablka a papriky, nemám chuť na sladké a jsem plná energie.

 
04.01.2013 12:50 Uživatel: pepa
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Bez mučení? Pokud cvičení je mučení tak možná částečně ano, ale odříkání a nesnesitelná touha po jídle a úbytek peněz za něco co jste způsobyla sama svou vůlí a ne jejich šrotem je dle mne mučení jako hrom.

 
22.11.2012 14:47 Uživatel: xxxx
Věk:  28

Město:Tábor

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den. Také jsem jedna z těch, která se dozvěděla o NH a v úterý jsem měla první schůzku. Samozřejmě následovalo vážení a měření - také jsem neskutečně zavodněná!!! To je asi  každý, kdo NH navštíví. Vkládala jsem do nich naději, že se díky této společnosti nastartuji, proberu a začnu se sebou něco dělat. Odcházela jsem s pestrým jídelníčkem a radami a hlavně lehčí a to o 800 Kč, a to jen díky tomu, že jsem jim řekla, že jsem na mateřské dovolené a že mi tolik peněz nezbývá.

Kdyby mi to alespoň vystačilo na měsíc, ale kupovat to každý týden, tak jsme minimálně na třech tisících - to jen pro ty, co nevědí, jaké finanční prostředky by asi tak vynaložii.

Jdu tam za týden, a už jsem přesvědčená, že na posled - NEMÁM na tohle peníze. Neřikám, že to nefunguje. Mám názor, že ty prostředky mohou pomoci, ať už je to třeba jen zmiňované placebo,  i  já jsem typ člověka, který tyto věci potřebuje, než si na to zajde sám. Chtěla jsem, aby mě nastartovali, a to se povedlo. Držela jsem hodně diet, celkem vim, jak se stravovat, aby se kila hýbala - jen v tý hlavě to pořád nebylo. Neustálé začínání s dietama, které vydržely týden a pak zase přežírání. Už jen ta návštěva v NH mě nakopla!!!

 S NH by to bylo třeba na třičtvrtě roku, bez nich třeba rok a půl, ale já mám čas, zbývá mi ještě rok a půl doma s dcerkou na MD. Kontrolovat si hodnoty můžu chodit i zadarmo do lákáren, které tam mají tyto přístroje. A za ty peníze, co bych u nich nechala, si raději koupím něco pěkného na sebe, jestli se výslkedky dostaví.

Držim Vám všem, co jste se rozhodli zhubnout, palce!!

V úterý do NH dojedu, nechám se změřit, zjistím teda, co se za týden změnilo a rozloučím se. Jsem zvědavá na reakci paní dietoložky a ostatních.

Všechno je to jen o hlavě, a já pevně věřím, že jsem si to konečně urovnala a že se mi to podaří.

Zdar a sílu a kila dolu! happy

 
05.12.2012 13:06 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím Tě a držím palce. Znovu připomínám přečti si knihu Norbiho tajemství. Vyjde to mnohem levněji, než ty systémy určené jen pro ty, kteří nevědí co s penězi. Jedná se nejen o to co jíst, ale hlavně kdy to jíst a v jakém pořadí. Máš pravdu všechno je v hlavě.

alt

 
05.12.2012 10:52 Uživatel: Leni
Věk:  39
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já kupuju jen vlákninu za 286, - Kč a výjimečně něco jiného. Takže vláknina mě měsíčně vyjde na 572, - Kč. Oproti Psylliu obsahu vápník, železo a zinek. ( Snad si to dobře pamatuju ). Potlačuje chuť na sladké, toho jsem jasným důkazem.

 

Jinak - 11. týden a mám 11,5kg dole happy)) happy))) Ještě 28,5kg, ale já to dám!

 
05.12.2012 13:56 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A má ta vláknina nějakou značku?  

Já mám po Psylliu děsný hlad... takže na mě účinkuje opačně.  

 
04.01.2013 12:52 Uživatel: pepa
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ozvěte se až vám dojde pevná vůle a vy s jejich přípravky zase půjdete hore brehom.

 
06.12.2012 23:13 Uživatel: JanaP
Věk:  33
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ráda bych přispěla k diskuzi: je mi 33 let, do NH chodím něco přes 4 měsíce a za tu dobu jsem shodila 22 kg. Nekupuju si od nich žádné drahé přípravky, i když mi je nabízeli a zkoušeli prodat. Jsem tam moc spokojená, jídelníček mi vyhovuje. Občas už si ho i upravuju podle momentální chutě. Jediné, co si u nich kupuju je ta vláknina za 286 Kč. Jím jí jen jednou denně, k odpolední svačině, takže mi vlastně vystačí na měsíc. A to ještě hledám v obchodech, jakým výrobkem by se dala nahradit happy. Jestli se chcete mrknout blíž, jak to mám já, koukněte sem: http://one-day-slimmer.blogspot.cz/, píšu si o své hubnoucí cestě blog happy. Kdybyste někdo přišel na nějakou náhražku této vlákniny, budu vděčná za radu.

 
07.12.2012 12:18 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ach to hubnutí!

Celý problém není problém, recept na nastolení tělesné rovnováhy a optimálního zdraví je jednoduchý, protože ho máme v hlavě.

Udržet si zdraví a optimální váhu je velmi jednoduché, chce to jen pár dní přemýšlet a změnit svoje zvyky, nebo spíše zlozvyky. Jenže v tom je vlastní problém, většina lidí s tím má potíže. Přitom správné stravování nestojí více než běžné naše návyky, myslím dokonce, že ještě méně. Podstata je nejenom v tom co jíme, ale i kdy to jíme, jak často a v jakém pořadí.

Další obrovský balvan pro lidi je pohyb. Přiměřený pohyb, bez pohybu není život, život je pohyb. Stačí chůze, plavání a počítá se i sex.

Ono je jednodušší, kdo má dost peněz, si kupovat krabičky, nebo drahé recepty, či drahé pilulky. Stojí to jen peníze a nemusí přitom zapínat mozek. Kdosi tady myslí za ně a nechá si to právem zaplatit. Vydělává vlastně na přirozené lidské lenosti myslet, nebo lépe řečeno, změnit své zvyky a dokonce se i hýbat.

Malér je v tom, že když si přestanou kupovat krabičky, pilulky a podobně nadváha a choroby se spolehlivě vrátí. Lidé neradi slyší, že beze změny, žádná změna nenastane. Do současného stavu tělesného zdraví se každý dostane dosavadním životním stylem. Změna životního stylu je podmínkou uzdravení a nastolení rovnováhy tělesné i tím nastolení trvalé optimální tělesné hmotnosti.

Mnoho lidí s vážnou tváří tvrdí, že nadváhu na nás sesílá někdo jiný, nebože je to důsledek porodů, nebo dokonce že je to dědičné, nebo že je to choroba, něco jako infekce, kterou někde chytneme. Dědičné jsou, ano, hlavně špatné stravovací návyky. A choroba je nadváha, ale proto, že si jí každý vypěstuje sám špatným stravováním, špatným životním stylem a hlavně špatným myšlením. To ale lidé nechtějí slyšet, radši vyvíjí ohromné duševní úsilí omlouvat svůj sebevražedný životní styl, a hledat důvody svých chorob mino sebe. Kdyby jen polovinu tohoto duševního úsilí lidé věnovali změnám svých návyků, ubylo by chorob a nadváhy, pojišťovny by nevěděli co s penězi, hrůza pomyslet, to by se určitě také nelíbilo farmaceutickým společnostem.

Ta hrůza začíná u dětí, když jsem viděl, jak matka přinese tříletému dítěti večeři hamburger z Mc Donalda, a přihřála mu přitom krabicové mléko v mikrovlnce, nevěřil jsem vlastním očím. Jiná matka dává místo pořádné svačiny do školy bramborové smažené lupínky, další pak Tatranku a zároveň tvrdí, že děti jsou dnes ve škole přetěžovány a proto mají krevní tlak 180 na 120. Tyto děti budou ve 25 letech invalidní důchodci pro obezitu a kardiovaskulární choroby, nebo s cukrovkou a onemocněním kloubů.

Velmi žádám o zodpovědnost rodiče, aspoň nevražděte aspoň své vlastní děti.

alt

 
07.12.2012 12:21 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám ovšem i při té jinak užitečné diskus neodbytný pocit, že se ve skutečnosti v tomto tématu jedná o neplacenou reklamu Natuhouse

 
07.12.2012 13:25 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

... takže mě moje intuice neklame? Ten pocit mám i já...

 
09.12.2012 19:19 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Takže vzhůru ke zdravému životu, bez reklam, ale se zdravým rozumem.

alt

 
12.12.2012 18:11 Uživatel: Leni
Věk:  39
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak přijeďte, dáme si kafe. Já nepatřím k NH, pracuju u jedné automobilové firmy. wink Jako skladová účetní, pokladní. Nevím proč bych někomu dělala reklamu, nehledě na to, že kupuju pravidelně jen vlákninu. To bych vám tu omílala nespočet výrobků co mají a ani nevím jaké všechny mají. Ale jestli působím jako reklama, hmmm možná bych měla změnit zaměstnání! Třeba by mě i dobře zaplatili happy)))))

 
09.01.2013 14:56 Uživatel: Suri
Věk:  40
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

O této společnosti jsem se dověděla nedávno.  A to tak, že mě doslova odlovily jskési dvě dámy v uličce obchoďáku. První mínus. Vadí mi, když mě někde někdo fyzicky loví. Doslova. Hustily do mě asi 20 minut v podstatě věci, které dávno vím, znám dobře BMI a všechny ty koniny kolem hubnutí. Zajímavé je, že nikdy nikoho nenapadne, že člověku je prostě dobře tlustému. Je tak spokojen. Dobře, ale já jsem vždy zvědavá a vždy mě zajímá jádro pudla, nechala jsem se vědomě vtáhnout, vmanipulovat a to sice mile, ale taky dost nevybíravě do jejich hry. Zjistila jsem, že povídačky naší kačky o hubnutí paní, která nosila bílý plášť, čímž působila sice jako lékárnice, ale vsadím boty, že není, že to byl teprve předvoj. V jakémsi kumbálu seděla paní doktorka, dietoložka, a tam bych řekla, že i opravdová, protože o mé nemoci něco věděla a brala ji v potaz. Tak mi asi hodinu, ochota sama, vykládala, co mám jíst a co ne, aniž by se kdo prosil, vážila mě, měřila, počítala tuky a vody v těle, aby z ní pak vypadl recept, podotýkám, že "recept" v uvozovkách, prostě papírek s logem Naturhouse, a že prý abych zhubla, musím si koupit tohle tohle a tohle. Posbírala na mě spoustu osobních a delikátních dat. Paní doktorce jsem akorát řekla, že nemám prostě žádné peníze na rozhazování, což je pravda. Tak si sebrala svůj vypracovaný denní plán s tím, že ho kamsi založí a až budu mít peníze, mám se tam zastavit. Sice nešetřili úsměvy a sympatiemy, ale připadala jsem si v idiocii samé. Jestli s náma bude v budoucnosti takto manipulováno, pak opravdu lidstvo nesmírně lituji. Čeho všeho jsou lidé schopni!!! , aby prodali nějakou svoji ubožárnu, byť sebezdravější a sebelepší. Jako půjdu si tam koupit tu vlákninu, to asi ano. Ale jen proto, že má dobrou chuť a jinde jsem lepší a levnější nenašla. Vlastně ano. Psyllium, ale to je dost nechutné. Ale jestli jim ta maškaráda stojí za to, abych si tam šla koupit jednou za čas ze své vůle chutnou vlákninu, protože vím už strašně dávno, že pomáhá zhubnout, ne od nich. Nic nového mi nikdo z nich neřekl. Vlastně ano, to bych lhala, paní doktorka mi sdělila novinku, že když se hodně pije, ředí to krev a lymfu a tím se paradoxně lépe vyplavují špatné látky z těla i ta zadržovaná voda, která zvyšuje taky váhu a oteklost. No, tak ale to je asi vše. Dietní plány mi dělat nemusí. A už vůbec ne mi nakazovat, co mám dělat a kdy to mám dělat. Skoro bych to mohla vzít jako urážku. Je to divné chování a jsem z toho celkem rozhozená. I když to se mnou myslí dobře. Mimochodem, vy ještě někdo věříte, že to s vámi někdo v této společnosti myslí dobře? Já už velice dávno ne. Všichni mají zájem jen na tom sdírat člověka z kůže a neštítí se fakt už vůbec ničeho.

 
11.01.2013 13:43 Uživatel: Leni
Věk:  39
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak mám dole 13kg. A to jsem přes vánoce hřešila happy)) Cukrovíčko, vánočku, biskupský chlebíček atd. Akorát nastala změna, buď to tady někdo naprášil a nebo to tak prostě je a začínám se z vlastní zkušenosti setkávat s tím samým, bůh suď… Prý od nového roku nejde kupovat jen vlákninu a sušenky, díky tomu, že odcházím s jídelníčkem ( a jiné firmy by si za to nechaly setsakra zaplatit - ale byl by zas na míru, ne? a ne univerzální ) a měří mě a váží,  tak musím kupovat i jiné produkty. Tak jako jo, já bych je vyzkoušela, ale mít na to… Tak jsme se dohodly na návštěvách jen 1x měsíčně. Štve mě to, dopadlo to tak jak čtu, začali mi nutit i jiné věci. Ale zase je fakt, že po těch borůvkových ampulích to šlo mnohem rychleji dolů. Dám si strop, kolik tam můžu nechat a basta. Pokud bude problém, prostě budu pokračovat sama a další jídelníčky si okopíruju od té mé příbuzné, co tam chodí a budu kupovat Digellu v lékárně a bude vymalováno. Je mi to jasný, že žijou z útraty těch návštěvníků, ale přijde mi nefér nakazovat co si můžeš a nemůžeš koupit. Takže pro mě je to zklamání.

 
05.02.2013 09:23 Uživatel: Leni
Věk:  40

Město:Praha

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hlásím k 5.2. 2013 už 15kg dole.

 
08.02.2013 13:09 Uživatel: Pavlínka
Věk:  30
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahojky lidičky,

v NH jsem byla včera podruhé a už jsem znehucená: 2 týdny = 2 000 Kč. Přece jim tam nebudu týdně nechávat takové sumy? Odcházela jsem od nich zklamaná! Čekala jsem individuální přístup, nižší náklady, apod. Vydržím ještě tak týden dva (než dovyberu přípravky, co jsem si u nich koupila - vláknina, toasty, sušenky, pilulky se zeleným čajem) a KONČÍM. Nejsem milionářka, abych si mohla dovolit takový komfort! Zkusím to holt opět sama!

 
08.03.2013 08:46 Uživatel: Lenis
Věk:  29

Město:Týn nad Vltavou

Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím,     

                                                                                                                                            tak do NH docházim skoro měsíc v Č. B. No teda musim říct, že milý jsou i proto, aby si udrželi zákazníky, ale co si budeme povídat ty jejich výrobky jsou opravdu drahý a při každý návštěvě další a další doporučení jejich přípravků za xtisíc. Tak já posledne neměla na jejich čaj, protože sem na mateřský a, kdo má ted přebytek peněz, tak mi ani nedali jejich obálku s jejich napsaným jídelníčkem, který stejně ukazali, když mi představovali. Tak sem ráda, že můžu kdykoli skončit bez nějakýho poplatku, tak určitě mě to i víc potivovalo dodržovat jiný životný styl, když sem byla pod tzv. kontrolou

 

 
08.03.2013 09:26 Uživatel: Leni
Věk:  40
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hlásím k 8.3. 17kg dole ( od půli září - zpočátku to šlo hodně rychle, teď mám úbytek měsíčně cca 2kg - pomalu, ale jistě )

. Přestala jsem chodit do NATURHOUSU a chodím na korektní kliniku, OB klinika v Praze Pod Krejcárkem. Nic se tam neplatí. Zjistila jsem, že jídelníček je v podstatě stejný, jen ráno nejím dva plátky žitného chleba, ale jen 50g, Což je tak jeden, někdy ani to ne a k tomu třeba 100g cottage sýru a 50g ovoce. Ovoce se smí jen k snídani a první svačině. Zásadně jím 200g zeleniny po obědě a 200g zeleniny po večeři. Přílohy taky mají gramážově trochu jinak, než v NH.

 

 Kdybyste měl někdo zájem o bližší radu jak na to, napište mi sem svoji mailovku. Ráda odpovím.

 

Navíc na té klinice mi vzali krev a moč, což je základ, aby se zjistilo, jestli jsem v pořádku. Za 6 týdnů jdu k nutriční sestře na konzultaci a za 12 týdnů jdu k paní doktorce. Dooručili mi vlákninu OBSEIMED Forte, ale ta je drahá jak pes, vyjde na týden na 500 - 700Kč, teď jsem ji našla na mallu 4 balení ( 3 + 1 zdarma ) za 1497, - Kč. Takže balení vyjde na 374 kaček. Ale možá stejně tak dobře pomůže i Digella cenově levnější. Slyšela jsem i dobré recenze v televizi přímo od odborníka na dietu, moc známý lékař, úplně ho vidím, cca 50 - 55 let, prošedivělý fešák, ale na jméno si nevzpomenu )) Moc ji pochvaloval jako součást zdravého dietního jídelníčku.

 
03.04.2013 13:55 Uživatel: Leni
Věk:  40
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hurá! k 3.4. mám 19kg dole. Začala jsem chodit na OB kliniku v Praze - Pod Krejcárkem. ( Koukám, to jsem už psala ) V podstatě ukázkový jídelníček je stejný jako v NH, akorát chleba se smí jen 50g a ne dva plátky a ovoce jen k snídani 50g a pak k dopolední svačině k jogurtu 100g. A vždy po obědě a večeři sníst 200g zeleniny. Řekla bych, že to fakt pomáhá a aspoň mám dobrý pocit, že zbaštím hodně vitamínů a minerálů.

 

 
30.04.2013 07:54 Uživatel: Inka
Věk:  49
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Při mé první návštevě v NH, jsem byla mile překvapena chováním a přístupem (v dnešní době vzácnost). Potom nastalo :,, pro vás je ideální. DÁM vám. " Přestože jsme byly dvě a každá jiné zdr problémy (dost vážné) všechno máme stejné. při placení šok!!!! Nikdo se nezeptal, zda souhlasím, prostě,, dám vám!  

Po týdnu 3kg dole, takže euforie. Opět stejný jídelníček jako kamarádka! Pozvání na kontrolu zase za týden. Z finančních důvodu jsme,, dostaly" levnější tobolky už ne ampule a možná proto další týden zhubla jen peněženka.

Po přečtení těchto komentářů a zapojení zdravého rozumu sbohem NH!  

 
06.05.2013 12:16 Uživatel: Baculka
Věk:  21
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud Vás zajímá jak hubnu s NH mrkněte na můj blog http://denikbaculky.blog.cz/. Denně nový příspěvek z předchozího dne, jídelníček co jsem jedla a týdně tam bude i měření a nové foto, jak je to vidět na mé postavě Začala jsem teprve tenhle víkend a zatím to jde dobře.

 
29.07.2013 16:42 Uživatel: kajja
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Víte, je to tak měsíc zpátky, kdy si mě paní odchytla a já jsem se nechala zlákat tím, že zhubnu. S velice příjemnou asistentkou, jsem si domluvila termín a na ten jsem došla. První návštěva byla velice příjemná a paní doktorka mě se vším ochotně poradila a samozřejmě doporučila své produkty. Za první návštěvu v Natur Housu jsem  nechala cca 1200 kč a začala s přesným jídelníčkem. Po prvním týdnu, jsem šla na kontrolu a zhubla jsem cca 2 kg. Paní doktorka mě moc pochválila, jak pěkně mi to jde a dala mi nárazovou Ananasovou dietu a také mi dala na ochutnávku čaj, který je výborný na odvodňování, že ho mám vyzkoušet a následně ho koupit. Čaj stál cca 400 kč, 30 sáčků čaje! Jelikož jsem si koupila ve zdravé výživě kapky na odvodňování, které stály 70 kč a při používání 30 kapek třikrát denně jsem měla kapky celý měsíc. Takže jsem čaj doma odložila do skříňky s tím, že si ho později uvařím. Na čaj jsem zapomněla a za týden jsem tam šla znova. Na třetí návštěvě, kdy mi byla představena nová paní doktorka, která mi říkala, že jsem si měla přijít koupit čaj ale nepřišla jsem, jsem paní doktorce zalhala a řekla jsem jí, že jsem si čaj zakoupila v Brně. Paní doktorka mi na to odpověděla, že je to vidět, že se krásně po čaji odvodňuju. Chápete ten paradox? ! :mrgreen: Na mé návštěvě, mi také nezapomněla říci, že podle diety, bych měla mít vypotřebovanou dávku jejich vlákniny a tudíž zakoupit novou. Na její otázku, zda si ji koupím, jsem jí řekla, že jsem si ji smíchala s otrubami a dávám si ji do jogurtu. Na to se paní doktorka velmi rozzlobila a seřvala mě jak malou školačku, která si nepřezula papuče… Po mé třetí návštěvě v Natur Housu jsem byla znechucená a opravdu jsem uvažovala na tím, že tam již nepůjdu.  A taky jsem nešla, ale věřte, že nelituji toho, že jsem vyhodila za potraviny, které jsou lehce zaměnitelné za jiné… A víte proč? Protože až po zkušenosti s Natur Housem, jsem si uvědomila, že to není produktama, které si tam koupíte, ale silnou vůlí a chtít změnit stravování a životní styl. Věřím, že kdyby lidi nebyli tak zaslepení tím, že když si koupí jedny sušenky od Natur Housu, zhubnou a budou se cítil lépe, ušetřili by si peníze a případné zklamání. Chtělo by to přemýšlet lidi.  Ono je totiž jednoduché si koupit balíček brambůrků vážící cca 150g za 20kč, místo toho, aby lidi přemýšleli a koupili kilo ovoce či zeleniny, které mají rádi. Vzpamatujte se lidi. Ten kdo mi bude říkat, že díky Natur Housu výrazně zredukoval svou váhu, tomu se budu opravdu smát, protože já od mé špatné zkušenosti s Natur Housem, jsem se do hubnutí ponořila sama a věřte mi, že hubnout se dá i bez předražených produktů.  :mavam:  :mavam:  :mavam:  :mavam:

 
30.10.2013 15:07 Uživatel: ance
Věk:  26
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Do nh jsem přišla poprvé včera, setkala jsem se s mými lidmi. Paní dietoložka mne zvážila a začala mi vysvětlovat, co a jak… Poté jsem přišla ke kase a za nějaké ampulky, vlákninu a suchary pomně chteli cca 1300kc, tak jsem řekla, že na to nemám… Tudíž vzala ampulky a dala  mi nějaký dryják, který stál o polovinu méně… Dál mi řekli, že takhle vysoká je jen první investice, dál, že mě to vyjde levneji… Tak uvidime, co bude. Potřebuji shodit cca 15 kilo, takže pokud mne nastartují a pomůžou zhubnout alespon deset, budu spokojena a zbytek už si asi zvladnu sama… Jen potřebuji vědět že to jde a cítit se fajn…

Jen jsem chtěla říct, že je stokrát lepší chodit k nim a platit za jejich výrobky s konzultaci zdarma, než chodit ke kterémukoliv jinému vyzivovemu poradci, kde zaplatíte 700 za konzultaci a k tomu 1 až 3000 za vyrobky, jejichž firmu reprezentuje. Vylíči vam, že bez těch sajrantů nezhubnete… Vyjde to nastejno…

 
30.10.2013 15:11 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

nejlevneji vyjde kdyz si koupis v lekarne za kilo vlakninu a upravis trochu jidelnicek

 

a k nezaplaceni to je pro tvoje zdravi, protoze nez zrat chemicke sracky za par tisic ktere ti akorat rozhodi streva tak budes jist normalni jidlo

 
30.10.2013 15:24 Uživatel: ance
Věk:  26
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To jistě, bohužel ať se snažím, jak se snažím zaboha nemůžu zhubnout. Neustále se hybu, cvičim v posilovne, na zumbe, hraju squash, volejbal, snažím se i pravidelné jíst v malém množství a spíš ještě priberu… Tak jsem se rozhodla, že to zkusím… Uvidím kolik po mně budou chtít příště a podle toho se rozhodnu zda tam ještě půjdu…

 
31.10.2013 17:57 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Výše jsem napsal, svůj názor na hubnutí a mám s tím osobní zkušenosti. Sám jsem úspěšně si upravil váhu asi o 14 kg. Pomohl jsem později mnoha lidem nejen zhubnout i o 25 kg, ale i zbavit se chorob.

Problém není v tom, kterou značku suplementů kupujeme, nebo které firmě platíme. Největší problém je v naší hlavě, ve změně myšlení a programování sama sebe. Zároveň je důležitý způsob stravování a hlavně nejen co jíme, ale i v jaké denní době a v jakém pořadí.

K té vláknině. Není nutné kupovat drahé přípravky z lékárny. Důležité je kombinovat vlákninu vždy rozpustnou a nerozpustnou a důkladně zapíjet vodou. Celkové množství vlákniny musí být asi 32 gramů denně. V běžné stravě je u průměrných lidí, kteří jedí denně dvě porce zeleniny jen asi 11 gr. Nutné je zárověň pitný režim asi 2,5 litru čisté vody denně. Znovu opakuji čisté vody, bez příchutí, bez čajů, kávy a podobně. Nutné je během hubnutí doplňovat vitamíny, minerály a stopové prvky a kontrolovat si stav ketonů. Je to na delší povídání, nebo spíše celou knihu.

 
07.11.2013 10:43 Uživatel: PeKo
Věk:  36
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím všechny přítomné. Do NH chodím necelé dva měsíce. Nechce se mi tam nechávat tolik peněz a také se nemůžeme shodnout na stravě. Vyhovuje mi jíst ráno pouze ovoce (snídaně i svačina), oběd mám maso a zeleninu bez příloh,  svačina je jogurt s vlákninou 7g, večeře nějaká bílkovina a zelenina a případně jako druhá večeře vývar se zeleninou. Nejím žádné pečivo.  Piji cca 2,5 litry obyč. vody a 0,5 čaje Pu-erh z lékárny. Můžete mi prosím někdo poradit proč je to takto špatně? Co upravit, doplnit? Děkuji a přeji pohodové hubnutí.  

 
12.11.2013 12:41 Uživatel: maomi
Věk:  36
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

mám zkušenosti, ale výrobky jsou hrozně drahé, leč opravdu pomáhají, pod jejich vedením opravdu zhubnou i ti co si myslí že hubnou pomalu a nelehko. hledám jak by se výrobky daly sehnat levněji. nemá nekdo zkušenost? .

 
12.11.2013 19:50 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Stále žasnu, jak pod sílou reklamy, si někdo myslí, že čím dražší systém a výrobky, tím úspěšnější hubnutí.

 Zároveň nechápu, proč zde, jinak nesmírně bdělým strážcům případné reklamy, nevadí, že se tu stále propaguje firma NaturHouse

Znovu opakuji, že upravit si optimální váhu je otázka nejprve myšleni, neboli že je to v hlavě a dále pak že záleží i při obvykle dostupné stravě, na tom kdy se co jí a zároveň v jakém pořadí. Při hubnutí je zároveň nutné užívat výživové doplňky, protože v dnešních kupovaných potravinách, z různých příčin, chybí až 80% vitamínů a minerálů, oproti padesátým létům.

A vůbec už nerozumím slovu "nelehko". Mám-li přece cíl a myšlenku, tak to jde lehko.

 
19.11.2013 22:49 Uživatel: PeKo
Věk:  36
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlasím s Vámi Pane Sovo. Vaše názory se mi líbí. V NH mě "nakopli", ale tápu jak dál. Nevím jak se zorientovat co jíst, kdy jíst. Odhodlání by bylo, přečteno mám toho také spoustu, ale neumím si vybrat to co je pro mne vhodné. Evidentně máte s hubnutím zkušenosti, mohl byste napsat nějaký mustr… pár rad, jak by měl vypadat jídelníček jednoho dne, jaké doplňky používat. Děkuji za odpověď

 
20.11.2013 13:23 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Milý PeKo, to je opravdu ma dlouhé povídání. Jde spíše o zásady a principy stravování a také změnu myšlení. Přečti si moje příspěvky výše v tomto tématu a kup si knihu Norbiho Tajemství. Mnoho zdaru

 
10.12.2013 12:27 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Hubnutí s NaturHouse - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

 


V tématu byl bohužel překročen maximální počet reakcí (100 ks) a téma tak může být zátěží pro server. Z toho důvodu bylo zamčeno a není možné psát nové reakce.


V případě zájmu prosím vytvořte nové téma.


Děkuji za pochopení.


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny