Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze

25.10.2012 15:14
Uživatel: klarna
0-100
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Ahojte.. chci si něco objednat z této stránky a chci se zeptat jestli s tím náhodou nemáte někdo zkušenosti s eshopem MOGATI-DIAMONDS?  

http://www.mogati-diamonds.cz/

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2855x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Znáte někdo tuhle webovou stránku??
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
25.10.2012 17:01 Uživatel: Julie
Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

  Neznám, ale mrkni na gůglu na recenze..... Ty jedny snubáčky vypadají hmmmm.... i cena je dobrá..... a dávají celoživotní záruku na kameny...... zdá se to víc jak dobré.......

 
25.10.2012 17:59 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Neznám, kupodivu ani heureka.cz nezná. Takže bych byl opatrný. Je ale možné, že je to nový eshop a ještě prostě recenze a reference nemá.

 
25.10.2012 19:55 Uživatel: Martinka1984
Věk:  28

Město:Brno

Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahojky, s přitelem jsme si nechali zhotovit snubáčky u této firmy a jsme maximálně spokojeni, byly jsme u nich v Brně přimo na prodejně happy

 
25.10.2012 21:10 Uživatel: klarna
0-100
Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

jeee snubacky ty maji velmi pekny.. jaky mate jestli se smim zeptat?? no ja jsem z olomouce a do brna se me prave jet moc nechce.. takze jsem si rekla ze si to objednam pres net.. chci bratrovi koupit k Vánocům hodinky.. maji moc pekny veci happy

TO Julie: taky se me podle ceny to zda jako solidni obchod..

 

 
05.11.2012 19:46 Uživatel: Kate
Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

u této firmy jsme si objednali zásnubní prsten, měl být do 14 dní... byl asi až za 6 týdnů, kdy už nebrali telefony, na maily nereagovali a museli jsme začít hrozit, že je udáme, protože si nechali poslat peníze předem....  

výrobky mají krásné, o tom žádná, ale servis nula!!!

 

pozor na ně

 
22.10.2013 09:00 Uživatel: Minonnka
Věk:  36

Město:Brno

Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dostala jsem od teto firmy zasnubni prsten a pak jsme si u nich nechali udelat i snubaky. Spokojeni jsme. Byli jsme primo na prodejne.

 
03.07.2014 14:43 Uživatel: Engadget
Věk:  30
Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Potvrzuji otřesnou komunikaci se zákazníkem a neplnění slibované dodací lhůty. Prsten objednán 25. května, obdržen až 2. července (!!! ). Na maily nereagují, případně slibují, co nedodrží. Certifikát pravosti přiložený k diamantu je cár zalaminátovaného papíru bez jakékoli nadnárodní autority. Musím říci, že ačkoli mají hezké šperky, již nikdy více. V 21. století bych od e-shopu očekával diametrálně odlišnou komunikaci se zákazníky, zejména u takto citlivého zboží. NEDOPORUČUJI.

 
27.01.2015 12:40 Uživatel: Smidkova
Věk:  32
Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Objednali jsme snubni prsteny, dvykrat je udelali spatne, do ted mme kazdy jiny druh matne casti prstenu, z meho par rydnu po svatbe vypadl kaminek,   kdyz jsem jim to psala, uz vice neodpovedeli. NEDOPORUCUJI!!!

MO3Ef

 
03.10.2016 16:43 Uživatel: Anri
Věk:  32

Město:Praha

Téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Text uživatele: 

Obrázky na stránkách mají sice hezké, ale to je tak všechno. Mogati bych absolutně nedoporučil. Objednal jsem u nich snubní prsteny z bílého zlata. Na email ohledně objednávky reagoval prodejce velmi rychle a všechno nasliboval. Měly být hotové za tři týdny. Po třech týdnech ale nic nepřišlo, tak jsem začal psát emaily s dotazem, jestli se prstýnky vyrábí a co se děje, že ještě nejsou. Prodejce ze začátku  nereagoval, ale pak odpovídal s velkou prodlevou. Volal jsem, psal jsem, ale vůbec to nepomohlo urychlit proces. Po několika týdnech prsteny přišly, ale nelíbily se nám. Chtěli jsme je vrátit, ale prodejce se odvolal na §1837 písm. D, 89/2012 Sb. Občanského zákoníku (Právo odstoupení od smlouvy zaniká tehdy, pokud je zboží upraveno či vyrobeno dle přání zákazníka). Hrůza… Nic tam neobjednavat, vyhnout se obloukem!

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Eshop Mogati diamonds - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny