Téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze

21.02.2017 10:03
Uživatel: piskal77
Věk:  35

Město: Pardubice

Odpovědí na téma: 7
Text: 

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s eshopy na použité kartonové krabice.  

Jestli se hned nerozpadnou a má to cenu vůbec kupovat

Díky předem, Ondra

 

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1903x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Zkušenosti Rosma Obaly
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.02.2017 14:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

O prodeji použitých kartonových krabic jsem ještě teda neslyšela.

 
22.02.2017 09:40 Uživatel: piskal77
Věk:  30
Téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

No já jsem našel tohle a jsou teda levnější než obyčejné

https://www.www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz

 
23.02.2017 08:27 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Nechci být rýpavá, ale neděláš tady reklamu? Protože použité kartonové krabice určitě moc "nejdou". Normální člověk je snadno sežene a nemusí za ně ještě platit. Jiné by to bylo při odběru ve velkém a to je pak reklama určitě zapotřebí. Ale tady to určitě nebude na tom správném místě.

 
22.02.2017 10:43 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Nevim, na co kartony potrebujes? Ale vim, ze existuje spousta firem, ktere se kvalitnich kartonu zbavuji. (ITacke firmy nebo napr. firmy s elektrospotrebicemi) Co se takhle domluvit s nimi? Oni jsou casto i radi, ze je nemusi vozit na sberny dvur.

 
12.06.2017 09:25 Uživatel: sisíma
Věk:  27
Téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Taky nevím, že by se prodávaly použité krabice - to se spíš rovnou vyhazuje, ne? Vím, že se dají půjčit krabice na stěhování, měla jsem to tak od NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz, když jsem se stěhovala a nechtěla jsem utrácet za nové krabice, které bych pak nevyužila a neměla kam dát. Jinak bych se asi zkusila poptat třeba v nějakém ochodě nebo u známých. Třeba k nám do firmy si spousta kolegů nechává posílat balíčky (akorát že to bývají menší krabice a ty bych na stěhování nevyužila). Ale je taky otázky, na co to potřebujete.

 
07.03.2019 11:29 Uživatel: asaasn
Věk:  33
Téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

nam pri stehovani tito www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz

 

 

 krabice pujcili zadarmo

i vse potrebne

tak se to treba bude hodit

 
01.07.2019 15:21 Uživatel: davidrocket69
Věk:  33
Téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den. My teď stěhovali s touto firmou, kde nám krabice půjčili zdarma. Takže to také může být řešení)

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Eshopy s použitými kartonovými krabicemi - zkušenosti, reference, recenze, názory, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 15835
Počet odpovědí celkem: 171889
Počet registrovaných: 4767 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Matka mě pořád kontroluje
Nejkomentovanější za 7 dní: Matka mě pořád kontroluje
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny