Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

29.09.2010 15:58
Uživatel: Kája
Věk:  42
Odpovědí na téma: 42
Text: 

Ahoj, přemýšlím o koupi auta z AAA, ale slyšela jsem spoustu rozporuplných věcí. Nenapálí mě?

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 7080x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Auto z AAA - zkušenosti, koupit od nich nebo ne
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
29.09.2010 16:07 Uživatel: Romča
Věk:  45
romcan.jpg
500-1000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: napali smile
 
29.09.2010 16:16 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: Taky bych měla obavy.Rozhodující se
 
29.09.2010 16:27 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

5000-6000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: Tak já si myslím, že napálit tě mohou v jakémkoliv autobazaru, vždy je to sázka do loterie... AAA jsou pouze více medializované a mají možná více reklamací, které jdou ruku v ruce s počtem prodaných automobilů... Např. 10% reklamací ze 100 automobilů je 10 závadných, 10% z 1000 prodaných automobilů je 100 závadných... Ale procenta jsou stejná... Je třeba minimalizovat šanci se napálit, např. vzít jako pomoc svého automechanika, pořádně si auto projet, prozkoumat interiér, jestli nebylo auto zatopené, existují i měřáky tloušťky laku apod... Ale je to vždy o tom, kdo je víc mazaný... Dále si můžeš např. přes CEBIU za 500 Kč projet historii automobilu, zjistíš spoustu zajímavých věcí, např. vážné opravy, stavy tachometrů při STK, ale množství informací se liší... Viděl jsem reportáž, že se dá přes exekutorskou komoru údajně zjistit, jestli na majitele vozu není uvalena exekuce a nechce se automobilu rychle zbavit, ale s tímto nemám zkušenost, je to nový fenomén... Každopádně přeji hodně štěstí, budeš jej potřebovat...
 
09.03.2011 12:27 Uživatel: radek77
Věk:  33
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Velký bazary jako AAA už dnes pracují jinak a líp než před 10 lety, dneska tam obecně narazíš na pěkný auta, i když  trochu dražší než přes net. Ale za to se Ti budou líp reklamovat, kdyby tam byl nějaký průšvih. Ale podle mý osobní zkušenosti s AAA dávají jako snad jediný v ČR záruku na mechaniku auta a to na celý rok od koupě. Stejně si ale vezmi sebou zkušenýho automechanika, bez pořádný prohlídky bych si ojetinu nikdy  nekoupil....

 
24.03.2011 12:02 Uživatel: Roman
Věk:  37
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já bych souhlasil, velký bazary jako Auto esa nebo AAA Auto nebo Auto Diskont už tě dnes většinou neokradou.
Zato v takových těch malých bazarech na louce je to pořád džungle a snad žádný auto tam není ok, takže přetočené tacháže, přeražené VIN, mladší rok výroby, prostě všechny tyhle profláknutý finty. Jsem z branže, vím o čem mluvím smile

 
24.03.2011 14:45 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nemůžu tak docela souhlasit s tvrzeními zde. Naletíš-nenaletíš, můžeš a nemusíš. Do jisté míry je větší autobazar zárukou, že stav auta bude odpovídající a auto bude tzv. čisté.

Jenže má to i druhou stránku věci, větší autobazar=větší náklady na provoz a i když prodají více aut..zkrátka většina aut nemusí kupní ceně vůbec odpovídat.

Zašla bych, ale stejně do většího bazaru, rozhodně jak radí výše, s nějakém odborníkem nebo alespoň poradcem. Ovšem pozor na poradce...většina jich stejně moc platná není, protože nakonec řeknou..no je to Tvoje rozhodnutí:). A zde je ještě jedna věc na místě...nejít si pro svoje "vysněné" auto s představou, že jdu a to chci a sním odjíždím. Pak se snadno může stát, že si prostě všimneš nějaké vady, ale od prodejce dostaneš upozornění, že závada není ještě v nutném stádiu opravy, ta bude až po najetí cca xy km. V papírech od auta budeš mít uvedeno, že je mírně netěsné něco. Odjedeš a za měsíc jsi v servisu, protože to mírně netěsné je oprava hned. Záleží hodně na formulacích a v takovém bazaru obvykle ví, co má být napsáno.

Proto růžové brýle dolů a mechanika, který tomu opravdu rozumí sebou.

 
07.04.2011 15:46 Uživatel: Hugo
Věk:  46
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zčásti souhlasím -mechanika vždy s sebou do bazaru, protože když jsou poruchová i úplně nová auta, tak ta stará na tom prostě nemůžou být lépe....

Ale taky zčásti nesouhlasím - velké bazary nemusí mít nejvyšší ceny, protože mají tak velký obrat, že se jim fixní náklady rozpustí mezi tisíce aut. Tak třeba největší bazar AAA loni prodal 40 tisíc aut, a to si můžeš ověřit tady:

 
08.04.2011 01:12 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Chápu, nicméně s tvrzením, že větší autobazar nemusí mít vyšší cenu, protože rozpustí náklady mezi tisíce aut, nemůžu souhlasit. Byť to tak na první pohled vypadá.

Vezmu-li však v potaz průměrnou cenu prodaného auta x 40tis aut na 15 poboček v ČR, zprůměruji náklady na provoz,  zaměstnance, reklamu, dojdu velice snadno k tomu, že čistý zisk z prodaného auta je obvykle vyšší, aby mohlo být dosaženo zisku, který tato společnost vykazuje.

 
24.06.2011 12:42 Uživatel: Hugo
Věk:  46
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nesouhlas, kdo za rok prodá 40 tisíc aut jako Áčka, tomu se fixní náklady úžasně rozředí, to je kouzlo velkých firem, s tím mám jako ekonom dobrou zkušenost. 
AAA ostatně přežila krizi, ktera loni a předloni spoustu menších autobazarů položila.  
 

 
24.06.2011 13:00 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Aby taky nepřežili...o jejich praktikách se kolují story i na Moravě...škoda, že se tu neozvou "postižení". Já bych mohla jen napsat, co mám z druhé ruky, ale to už by smrdělo pomluvou...

Ano, menší autobazary se položily, ale taky proto, že nemají stejnou možnosti, jakou popisuje poslední vydání Reflexu.

                                 

 
28.06.2013 19:37 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

aaa, auto diskont, nejlepsi autopujcka ( nebo nejlevnejsi ) to je jedna a ta stejna firma

 

jinak takove veci jako omlazovani auta jsou v ackach taky bezne veci

 
28.06.2013 18:55 Uživatel: Blacknoon
Věk:  35
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 Koupil jsem v AAA Mazdu 626. Nechal jsem namontovat plyn a šel jsem na STK. Tam jsem se dozvěděl, že je přeražené číslo motoru. Při reklamaci v AAA mi pan Fiala sdělil, že auto odkoupí za poloviční cenu, než jsem zaplatil já (to ani nepočítám náklady na plyn). Při odmítnutí jsem byl informován, že AAA má dost času i peněz, aby soudy natahovali na deset let a víc.

Je to prachsprostá banda zlodějů a podvodníků. Jen je mi líto Romana Šebrleho, že se nechá takhle prodat.
B.
 
28.06.2013 19:45 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tlacit prachy do auta pred evidenckou to musite byt teda odvazny. D chybama se clovek uci

 
28.06.2013 19:44 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

v ackach jsem uz nejake auto kupoval a neni to az tak strasne

 

maji svoje mouchy, maji predrazene auta ale pokud nekdo umi tak si slevu vyhada, jejich zaruky na mechanicke veci jsou na prd protoze maji ve smlouvach psane na ktere veci se to vztahuje a v 99% to jsou veci ktere se nikdy nekazi

 

pak vyuzivaji toho ze tam cloveka drzi a oblbuji kecama, ja tam jednou prijel v 15 hod a odjizdeli jsme pred 22hod.

 

to ze nevykupujou auta z dovozu a havarovane jsou kecy jak vrata

 

ti ze kontroluji 107 nebo kolik to pisou bodu na aute to je jenom sranda

 

z aut vybiraji co se jim hodi, jednou jsme tam brali auto a rikali jsme ze ma pneu na prd tak mi rekli at si obejdu bazar a ktere pneu si tam vyberu ty mi okamzite prehodi, tak se taky stalo, cili ze vykoupi auto treba s novyma pneu a za 2 dny stoji na starych jebkach

 

ja si vzdycky zavolal dopredu, chtel VIN urciteho auta a prijel na ne komplet pripraveny

 

nebyla vyjimka uhadat na aute za 140 000 slevu 25 000

 
03.09.2015 10:54 Uživatel: Staněk
Věk:  39

Město:Ne, na vesnici

Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

AAA jsou obchodníci, proto musí kupovat levněji a prodávat s přirážkou. To snad musí být každému jasné. A proč to funguje? Protože poskytují něco navíc. Služby. Pohodlí. Třeba to, že mají obrovskou spoustu aut. Že je kontrolují. Že vyřizují administrativu při obchodech. Že se na vozi můžete kouknout na netu doma nebo v kanclu. Že pracují rychle a tak dále a tak dále. Kdo k nim takhle přistupuje, tak nebude mít problém. Prostě s rozumem.

 
10.10.2015 19:36 Uživatel: Petr38
Věk:  38
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Auto z AAA mám už 5 let a není problém, nekupoval jsem nic za 50 000, to přiznávám. Ale všechno proběhlo korektně, rychle a jsem spokojen.

 
11.10.2015 21:02 Uživatel: Kassun
Věk:  34

Město:Olomouc

Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Internet má tendence hejtovat AAA, upřímně nechápu proč. Autobazar jako každej jinej, kupoval jsem tu asi dvakrát a vždycky bez problémů.

 
13.10.2015 18:16 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Líbí se mi ta formulace - asi dvakrát - Jako, že kupuješ auta tak často, že si nepamatuješ, kolikrát to bylo právě v AAA?   To pak opravdu zní "věrohodně".

 
13.10.2015 22:14 Uživatel: Kassun
Věk:  34
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Sorry, ale fakt si to přesně nepamatuju. Za posledních 10 let jsem jsem pro naši rodinu měnil auto 4x + 2 další vybíral se šéfem coby služební. Jestli jsem byl v Áčkách 2x nebo 3x nevím

 
14.10.2015 18:29 Uživatel: Petr38
Věk:  38
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Někdo to třeba střídá, když máš šikovnou manželku, tak můžeš kupovat každej rok

 
14.10.2015 19:47 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mezi roky 1993 až 2012 zavinili muži v Česku 82,7 procenta dopravních nehod, zatímco ženy 17,3 procenta.

A já moc pochybuju, že by se od r. 2012 něco změnilo.  
Zdroj: http://www.denik.cz/z_domova/muzi-zavini-v-cesku-ctyrikrat-vice-nehod-nez-zeny-20140113.html

 
27.11.2015 08:49 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

nebo muzes mit porad jedno auto a kazdy rok stridat manzelku

 
19.10.2015 19:41 Uživatel: vojta
Věk:  30
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den nedoporučuji kupovat auto v aaa, Já jsem koupil vúz v aaa před 5 dni a ted mi odešel motor a vůbec semnou nechtěj řešit reklamaci proto musím platit právníka a soud.

Jsou to podvodníci to radči si počkejte a kupte někde jinde

 
14.02.2017 15:35 Uživatel: Petr999
Věk:  57
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkreslená účelová rekace na téma.

Smazáno správcem webu.  

 
18.11.2015 22:08 Uživatel: michal2
Věk:  35
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Kámoš tam kupoval taky auto za nějaké drobné a ikdyž to bylo spíš na náhradní díly tak to řešil a k nějaké dohodě došlo. Nezahazoval bych autobazar. Jde o to fakt koupit auto které nevyžaduje velké investice. Já kupuju nad 200 tisíc benzínový motory a ani v AAA jsem problém neměl. Tak jak to dopadlo? Ten soud?

 
26.11.2015 23:54 Uživatel: Pooja
Věk:  34
0-100
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud se nechas napalit, napali te vsude, ale jinak si myslim ze v Ackach se docela snazej a z predchozich let se dost zlepsili. Je dobry vedet co chces koupit a za kolik. Velky plus a uspora casu a penez je nakup za hotovy, protoze nakup na splatky je hrozne drahej. Radsi porid levnejsi a dostupnejsi auto pro radost, nez predrazenou karu, ktera ti zkazi celej zivot, jak ji nebudes moct doplatit!

 
06.12.2015 20:43 Uživatel: Mondo
Věk:  38
0-100
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vem si někoho zkušeného s sebou kdo ti poradí a nemusíš se bát. Většina špatnejch komentářů je od lidí kteří nákup podcenili a pozitivní zkušenosti moc lidí nesdílí…

 
06.12.2015 21:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.



Přezdívky:

  • Mondo
  • Pooja

 

 
12.12.2015 21:21 Uživatel: Roman30
Věk:  30
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím všechny odpůrce i milovníky áček. Kupoval jsem u AAA octavku v combiku. Nevzal jsem si ssebou nikoho kdo rozumí autům a koupil na vlastní pěst, no moje blbost protože u ojetého vozu člověk nikdy neví a je to risk. Každopádně jsem samozřejmě po pár dnech musel řešit reklamaci ale pokud jde o autobazar tak tam nebyl u mě žádný problém. Reklamaci mi ihned vyřídili a já si vybral jiné auto, tentokrát už s kamarádem mechanikem. Takže za mě zkušenost dobrá.

 
13.12.2015 17:01 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Z toho, co jsem kde slyšela a četla mi přijde, že jde o holuba na střeše, než zkušenost.

 
19.12.2015 21:24 Uživatel: Hanz36
Věk:  36
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, mám auto z AAA a zatím s ním nebyly komplikace, myslím že se to dost dramatizuje. Podnikají za účelem zisku stejně jako ostatní a nedělám si iluze, že by ostatní bazarníci byli nějaká charita. Výhodu bych viděl v počtu vozů a že tam nebudou mít nějaké čórky a podobné průůůůšvihy.

 
26.12.2015 19:01 Uživatel: Nelka88
Věk:  34
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Na vse se ptej a vem si sebou muze, at si vyberete dobrý auticko

 
12.01.2016 18:15 Uživatel: Hela
Věk:  28
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Moji znamí s nimi nemeli dobrou zkusenost.  

 
21.01.2016 18:34 Uživatel: Luke100
Věk:  25
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je třeba hlavně se nebát do auta zainvestovat trochu. Pokud si někdo v aaa koupí auto za 20 tis. tak se pak nemůže divit že do něj bude muset pořád investovat, to by musel i kdyby ho koupil kdekoliv jinde a pak z toho vznikají špatné recenze na aaa auto. Moje zkušenost snimi je čerstvá a jsem spokojený. Přístup na jedničku, a s autem taky bez problému.

 
25.01.2016 00:25 Uživatel: Radoslav
Věk:  30
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to zkrátka velký autobazar a ne každému se hold možno zavděčit. Já se tam chystám ted jít prodat auto tak uvidím, možná připojím i já svoji zkušenost pak

 
26.01.2016 10:09 Uživatel: Kaja88
Věk:  32
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Myslim si ze urcite ne, my jsme u nich byli taky a vse probehlo v pohode a seriozne!

 
30.04.2016 15:31 Uživatel: Petr Kotek
0-100
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám auto z aček a bezproblému, akorát bych všem doporučil pří koupi ojetiny ji někam zavést, kde vám popravdě řeknou, v jakém stavu auto je

 
03.02.2017 09:47 Uživatel: Dorote
Věk:  58

Město:České Budějovice

Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Chtěla jsem si koupit ojetý vůz v AAA auto Č. Budějovice, dle výběru na netu. Cena v hotovosti 320 tisíc. , na úvěr 260 tisíc. Podle úvěr. kalkulačky jsem si vybrala akontaci 70% z uvedené ceny. První dojem byl skvělý až do chvíle osobní návštěvy bazaru. Tam mi bylo sděleno, že na toto auto se vztahuje pouze pevná akontace 10% a zbytek na splátky (což bylo v rozporu s nabídkou na netu, čili nelze si vybrat), kdy bych za tuto ojetinu ve finále zaplatila víc jak dvojnásobek původní ceny, což mi tedy nepřijde vůbec vyhodné. Za takovou cenu můžu mít funglovku s několikaletou zárukou. Mrzelo mě jednání AAA auto, považuji to za podvod, ačkoli auto bylo velice pěkné, ale NE (!!! ) za každou cenu!!! Nenechejte se ovlivnit touhou po vybraném voze a  zmanipulovat přīmo na místě!!!!

 
03.02.2017 10:14 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

pokud dobre pamatuju tak acka a jine bazary maji u tehle internetovych kalkulacek vzdycky psane ze vypocet je pouze orientacni a muze se lisit od nabidky na pobockach

 
17.02.2017 19:58 Uživatel: Fix
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hele, nákup proběl naprosto hladce, žádné hodiny čekání, vydírání a nevím co jak někteří popisují, vyzkoušejte uvidíte žádné hodnocení

 
22.02.2017 16:51 Uživatel: Felix
Věk:  45
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkreslená účelová rekace na téma.

Smazáno správcem webu.  

 
22.02.2017 17:28 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Auto z AAA - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • Petr999
  • Felix

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16351
Počet odpovědí celkem: 174424
Počet registrovaných: 4965 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejkomentovanější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny