Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze

22.07.2013 10:52
Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Odpovědí na téma: 102
Text: 

Dnes (22.7.2013) přišel do kastlíku leták od firmy: "Kominictví - Plynoservis z Olomouce", pracují po celém území naší republiky. Chtěli bychom využít jejich služby, máte prosím s firmou dobrou zkušenost? Děkuji za odpovědi.

Pavla 

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 18274x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Komín - revize Olomouc
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
22.07.2013 11:17 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zkušenost s firmou Kominictví - plynoservis Olomouc nemám. Jsem z Prostějova, využívám služby kominíka Kominictví Mička, kontrola kamerou, vyčištění, revizní zpráva = 400 Kč.

Jestli chceš, domluv se s panem Mičkou, aby se u Tebe stavil jak pojede někdy okolo (do Olomouce, přes Olomouc), nebude ti účtovat cestovné. U mě se stavil, když jel o víkendu na houby Jestli ale máš plynový kotel, tak to je něco jiného - to nevím, jestli dělá i plynové spotřebiče. Ale i na dobrého plynaře mám kontakt, kdyby jsi chtěla. Taky z Prostějova, myslím.

 
22.07.2013 11:26 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Avi, seš moc hodný za kontakt. Jenže my bydlíme v okrese Mělník a do kastlíku jsme dostali leták, že pracují po celé ČR a budou tento týden i v našem okrese, tak chceme využít jejich nabídku. Tak se ptám, zda má někdo již s firmou zkušenost. Třeba ještě někdo napíše. Pavla

 
22.07.2013 12:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Aha, tak přes Mělník asi nepojede A co zkusit nějakého kominíka přímo z Mělníka? Asi by Tě cestovné kominíka vyšlo méně než šternberského kominíka pana Lolka, teda to je aspoň má logika

 

 
22.07.2013 13:00 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Avi, tady mají všichni plno, ale porozmýšlím. A z Olomoce pracuje ta firma v našem okrese tento týden, takže by se cesta také neplatila. No byl to jen nápad, využít jejich služeb, když mají cestu sem a také čas. Pavla

 
29.05.2014 06:55 Uživatel:
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

je to divné když jezdípo celé republice

 
27.10.2014 13:19 Uživatel: šmejdi
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Loni tady provedli revize. Letos se měli tefonicky ozvat. Nikdo nevolal, když jsem tam volal paní mi řekla že všechny obvolali. Byla pěkně arogantní a pěkně uštěkaná (asi měla své dny). V této lokalitě nikomu nevolali, informaci mám od lidí kde byli loni.

 
04.11.2014 16:58 Uživatel: zlatičko
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,

jsem dlouholetý zákazník a s firmou pana Lolka jsem spokojená. Paní na telefonní lince na mě byla vždy příjemná a ochotná. Pokud, ale na ní třeba byl víše uvedený uživatel: šmejdi sprostý a arogatní, tak se nemůže divit, že se paní začala chvat stejně.

 
04.11.2014 19:00 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Možná nejde tolik o tu paní na druhém konci aparátu, altto mohla být kldně jiná, pokud se jich více střídá. Ale jde o ty revize, o tu práci a o tom to téma je.

 
22.01.2015 13:47 Uživatel: franta
Věk:  55

Město:Zvonovice

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Prosím o telefon-mobil-email  na toho pana Mičku.

Firma Kominictví Lolek nás hluboce zklamala, nejsou schopni dodat revizní zprávu vyvložkovaného komínu s připojením na plynový kotel, posílají jen zprávu o vyvložkování. revizní zprávu ale požaduje to přejímací technik aby mohl potvrdit záruční list. prosím info na email   

brnno@centrum.cz

 
29.01.2015 11:59 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

alt

 

S panem Mičkou jsem velmi spokojený. Ceny dobré, revizní zpráva hned na místě při vyčištění komína, na domluvu vždy přijede a nevymýšlí nepotřebné náklady - např. zbytečné frézování komína (vyfrézoval jen poprvé - to se komín nefrézoval moooooooooc let, tak to byla potřeba a pak férově řekl, že to zatím potřeba není).  

 
22.07.2013 11:29 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To je pan Petr Lolek, že?

 
22.07.2013 11:47 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ano, Avi, je to jeho firma. Pavla

 
22.07.2013 12:51 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pana Lolka znám z televize. I jeho kamaráda Bolka. Jak je svět malý, že?

 
22.07.2013 11:49 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pavli, osobní zkušenost s firmou Kominictví - Plynoservis pana Lolka z Olomouce nemám. A k firmě jsem našla zatím jen tuto: diskusi a pak: tady = vyjádření p. Lolka.  Z důvodu např. reklamace služeb bych si já osobně hledala kominíka - plynaře ve svém okolí a osobních zkušeností třeba sousedů atd.  

 
22.07.2013 12:58 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dany, moc děkuji. Pavla

 
22.07.2013 13:05 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

My víme, že jsi Pavla

 

 
22.07.2013 15:24 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Avi, to je stará škola přidat podpis nebo klikyhák, už jsem stará, snad si dám příště pozor, jo? Ahoj.

 
22.07.2013 15:29 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

No mě je to jedno, si piš co chceš

 

Avi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
22.07.2013 15:46 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dany, tak jsem si to pročetla a ještě jednou díky.  Raději si počkám, až budou mít čas ze zdejšího okolí, ještě je do sezóny čas.

 
22.07.2013 16:13 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pavli, není vůbec zač. Není to v těch odkazech sice tak jednoznačné, ale přeci jen z nich vyplývá, že nějaké spory ta firma má. A jestli je to pravda nebo ne, ukáže až čas, až padnou nějaká rozhodnutí. Ono je to dneska složité, samý leták, nabídky, reklamy a kdo se v tom má pak vyznat. Alespoň že jdou dohledat nějaké info, když člověk potřebuje. Tak ať natrefíš na někoho šikovného 

 
22.07.2013 16:33 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dany, hlavně je to daleko, potom nějaké reklamace řešit na dálku, raději počkám. Však dám vědět, díky.

 
22.07.2013 19:59 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj Pavli.

Tady nejde o sezonu, tady jde jenom o to, že chceš dodržet zákon, který vymyslel bůhví kdo. (akí si ko. t)Ty máš podle něho za povinnost dát udělat 1x za rok(kalendářní) revizi komína. Ale pokud toto neuděláš neexistuje žádná sankce, pokud tedy nevyhoříš. Potom by pojišťovna měla připomínky. Nikdo tě nemůže nijak nutit.

 
22.07.2013 20:28 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj Hříbečku, děkuju za informaci. My máme všude wawky skrz zdivo, jen jedny máme do komína, ale kolikrát v nich ani netopíme. Tak uvidím, když bude mít někdo z techniků čas, tak budu mít i lejstro.

 
11.08.2013 20:10 Uživatel: Jarek
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Na kominictví Lolek najdete na netu desítky "referencí".

Byl o jeho praktikách i pořad i v televizi. (černé ovce) a mnoho dalších. Stačí chvilku hledat  …Doporučuji si najít kominíka zde: SKCR

 
12.08.2013 08:25 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jarek, moc děkuji za info odkazy. Pavla

 
12.08.2013 21:29 Uživatel: Jarek
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Doufám, že Vám to pomohlo.

 
13.08.2013 08:13 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jarku, určitě, je tam seznam z krajú, děkuju. pavla

 
01.09.2013 11:19 Uživatel: cechmistr
Věk:  53

Město:Praha

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jsem bývalý mistr pana Lolka a musím říci že 100% patří k těm lepším a vzdělanějším kominíkům což si každý může telefonicky ověřit v rámci jeho bezplatné profesní poradny. Venca

 
03.02.2014 22:08 Uživatel: igrrrr
Věk:  40

Město:kojetín

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Není to pravda.  

 
03.09.2013 15:03 Uživatel: Cechmistrovi
Věk:  45

Město:Šumperk

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pane cechmistře, evidentně nevíte, o kom, nebo o čem píšete. Nemůžete být žádný bývalý mistr pana Lolka ze Šternberka, protože on si udělal rekfalifikaci na učilišti v Chomoutově teprve minulý rok (2012) a do té doby pracoval pouze pod garantem, který už více jak deset let nepodniká v kominictví a rozhodně není cehmistrem z Prahy, kterým evidentně nejste ani Vy.

 
03.09.2013 15:09 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Děkujeme za informaci.

 

 
07.10.2013 14:28 Uživatel: Miky
Věk:  40
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mám osobně s panem Lolkem špatné zkušenosti. Zaplatil jsem jim za práci s tím že ještě přijedou a dodělaji to od té doby si pan Lolek hraje na mrtvého brouka.

 

Miky

 

 

 
16.10.2013 19:04 Uživatel: Jarek
Věk:  45
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Nejste jediným, vážený pane. Až pana Lolka a jeho spolupracovníky dá někdo k soudu a ostatní se přidají, bude pan "podnikatel ze Šternberka" splácet škody, které nadělal několik desítek let, ne-li po zbytek života. Už má svůj pořad i v rubrice "Černé ovce" a internet je plný referencí na tohoto člověka. Už byl řezníkem, malířem, prodejcem čehokoli a všeho možného.  

 
16.10.2013 19:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
 
29.10.2013 09:13 Uživatel: Pluháčková
Věk:  58

Město:Slaný

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já s firmou Lolek a Pluháček mám špatné zkušenosti, ještě že je neteř právník, 5000, -záloha práci jsme v termínu odřekli a peníze nemáme do dneška, budeme se s tímto subjektem soudit, neboť nereagují na telefony, maily, tak co s nimi. Nekorektní firma a ještě Vás nutí na frézování komínů za přehnané ceny

 
26.11.2013 20:32 Uživatel: Milada
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den. Pozoruji, že nejsem sama, kdo narazil na služby tohoto člověka.

Pan Lolek z kominictví Lolek se tváří, jako by sežral encyklopedii kominických mistrů, přitom podle mého názoru nemá tušení o existenci kominických norem. Bohužel jsem si jej pozvala taky domů a jen své pohodlnosti vděčím za to, že jsem nedala na jeho rady a dům mi ještě stojí neporušený a neshořel.

Chtěla jsem připojit v patře další krbová kamna na komín, kde už v přízemí kamna mám a bylo mi panem Lolkem doporučeno, že mám do komína vybourat díru a můžu si tam dát kamna jaký chci, když budou mít v rouře klapku. (nemám jiný komín). Vzhledem k referencím, které jsem na tohoto kominíka slyšela od sousedů jsem se raději obrátila na skutečného odborníka, revizního technika spalinových cest z Olomouce, který k nám do obce pravidelně dochází na kontroly komínů. A nestačila jsem se divit.

Dle ČSN nesmí být na jeden komín napojeny dvoje krbová kamna ani krbové vložky, přestože má nemovitost jednoho majitele. Ještě víc jsem se zapotácela, když mi tento pán vysvětlil, že při stáří mého domu (tři roky) bych narušením (bouráním) do keramické, komínové vložky zcela jistě ztratila patnáctiletou záruku na komín od firmy Schiedel.

V neposlední řadě mi vypočítal, že by svou výškou do vyůstění nad střechu komin nesplňoval parametry výrobce kamen, který požadoval mnohem vyšší tah. Velice ráda bych tomuto pánovi zde udělala kladnou reklamu, bohužel si nepřál abych jeho jméno zvěřejnila kdekoli na Internetu, ani v tisku. Nicméně Vám pane mistr děkuji, zachránil jste mi možná dům, zdraví, majetek. Bylo mi potěšením se velice kladně o Vás zmínit našemu panu starostovi.

 

Zelenými letákly kominické firmy pana Lolka ze Šternberka už jen zatápím v kamnech - krbových. Jediných, které mám.  

 
26.11.2013 20:49 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Příště asi lépe podívat se na reference na internetu, než si řemeslníka pozvat do domu. Ale nic si z toho nedělejte. Každý jsme se s nějakým špatným řemeslníkem setkali a o to víc dáme na reference od cizích lidí nebo na zkušenosti lidí na internetu - pokud nejsou uměle sepsané tím daným člověkem.

 
28.11.2013 12:18 Uživatel: Lukáš Pažitný
Věk:  32

Město:Hostivice

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den.  

S Firmou Kominictví - Plynoservis Olomouc mám špatné zkušenosti, po domluveném térmínu týden spoždění. Po domluvě přijel človek co dělal revizi, a ten na mně působil jako skinhead. Za revizi komína si vzal 300 Kč. Sdělil ni že si mám od nich nechat převložkovat komín 8 metrů za 15 000, vzal si 2000 Kč zálohu a za týden to mělo začít. Já jsem ten den volal ještě jinam a tam mi bylo řečeno, že pokud nedávám nový kotel, tak jsou to vyhozené peníze, protože by to pak dělali znovu. Tak že jsem to ten den ještě zrušil a mněla mi být vrácená záloha při vyučtování. Jenže zálohu stále nevraceli a vymlovali se na technika že mi zavolá až to vyřeší.

Uběhly 2 měsíce a ono stále nic, tak jsem jim pohrozil Policií a oni to poslali ale o 300, - méně a zdůvodnili to tím že si museli odečíst administrativní poplatek.  

Vůbec je nedoporučuju, nutí vložkování aby si vydělali.  

 
28.11.2013 23:08 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Děkuji všem za reference.

 
03.02.2014 22:05 Uživatel: RADEK X75
Věk:  32

Město:Olomouc

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

V kominictví Lolek jsem pracoval. Ale nepotkal sem ani jednoho vyučeného kominíka. Jenom kluky bez vyučení co se neuměli ani podepsat. Bez jakýchkoliv zkušenností. A to sme měli opravovat a čistit wafky, plynove kotle, dělat revize komínů v rodinnách s dětmi!

Nechci ubližovat důvěřivým důchodcům a jiným slušným lidem, tak jsem odešel.

Pokud si firmu Kominictví Lolek pozvete, podívejte se jaké věci máte ve sklepě. Kdyby se vám náhodou něco ztratilo (slivovice, med, nářadí), tak se hned zeptejte kominíka, který čistil šachtu komína ve sklepě jestli neví kde to je.  

 
22.04.2014 19:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Hm, supr. Se pak divíme proč skoro umírají děti přiotrávané karmou, že? Prý karmu kontroloval plynař před několika týdny.

 
06.11.2014 09:43 Uživatel: matěj
Věk:  41

Město:jirny

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: No asi vás zklamu z kominictvím Lolek mám velice dobré zkušenosti. Jsem zákazníkem této firmy již 3 rok. Dokonce jsem si od tohoto kominictví nechal komín vyvložkovat. Ale vždycky se najdou chytráci kteří se rádi přiživí na pomluvách. Apokud jste tam pracoval je tisíc důvodů proč na ně házíte špínu. Jestli nemáte náhodou sám máslo na hlavě.
 
06.11.2014 09:54 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Než budeš příště něco takového psát, je dobré si nejdříve přečíst i ostatní odpovědi, neboť jak jsem již psala níže:

"Kdyby byl pan Lolek tak dobrý, spolehlivý a férový, tak by se o něm kromě jiného nemluvilo již před 2 lety v České televizi, v pořadu Černé ovce, kde se k jeho "odborně provedené práci", jednání atd. vyjadřuje i právník + odborník. Takže žádná závist atd. , pan Lolek si udělal sobě svým jednáním negativní recenzi a reklamu SÁM." 

Tudíž nejde jen o pomluvy, nýbrž průkazné vady "odborně provedené práce" p. Lolka alt

 
27.02.2014 20:46 Uživatel: rybana
Věk:  38

Město:

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Uf, ještě, že jsem na tuto diskuzi narazila. Už bych je volala. Měli jsme leták ve schránce. Ale měla jsem nějaký divný tušení, že si o nich radši nejdřív něco zjistím na netu. Dobře jsem udělala. Děkuji.

 
13.03.2014 18:06 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: Dneska mi taky přišel letáček alt Vypadá to věrohodně, že? Moc jsem nepochopil ty ikonky velkých pojišťovacích společností a zajímalo by mě, jestli o tom ví, že je používá soukromý subjekt k reklamním účelům.
alt, alt
 
14.03.2014 12:19 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: Avi, to je přesně takový letáček, jaký jsem měla v kastlíku i já. alt
 
21.04.2014 17:59 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Představ si Avatárku, že tato  firma i se stejným letákem, se snaží získat práci až v Teplicích nad Metují a zřejmě na Policku a Broumovsku. (možná že na celým Náchodsku). Na to jak jsou profláknutí_docela dost velká drzost.

 
22.04.2014 19:18 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Asi to vynáší Jinak by nebyla tato firma rozeseta po celé ČR.

 
29.01.2015 13:38 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Hlásím, že letáček (stejný, zelený) jsem viděl u známých v Opavě před 10 dny.  

 
29.01.2015 13:51 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

vyroba letacku par haleru, okradenych lidi stovky, zisk je zisk

 
02.06.2014 19:18 Uživatel: novák
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

ten leták je lež. jediný smysl návštěvy "kominíka" je ukecat vás na vyvložkování komína

 
17.08.2014 21:24 Uživatel: Jířa
Věk:  70

Město:Benátky nad Jizerou

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Těmto kominíkům se nahony vyhněte - jde o jména Martin Poštulka Újezd 322. Ten změřil délku komína 7,5 metru a stanovil cenu za vyvložkování.

Zbořil Zdeněk Dolní 132/45 Štěpánov přijel po urgenci po dvou hodinách a vyfrézoval komín tak, že nechal ve sklepě vyndaná komínová dvířka a všechen nepořádek z komínu jsme měli ve sklepě i ve špajzu. Museli jsme vynést 8 kýblů nepořádku a všechno co jsme měli ve sklepě bylo  pod odpadem z komína. Když odešli tak jsme si všimli, že vložku co zavedli neměřila 7,5m ale jen 6m. Dále vůbec nedali do mezery mezi vložkou a zděným konínem krycí desku aby do mezi prostoru nevnikala srážková voda. Po naši urgenci přijel kominík Pluháček, zjistil, že máme pravdu a že s krycí deskou přijede ovšem od února kdy u nás vyvložkování kominík Zbořil provedl dodnes nikdo od povedné firmy nepřijel a desku nepřivezl.  

S požadavkem na dodělání špatně odvedené práce se musíme obrátit na soud.  

 
27.03.2014 10:05 Uživatel: Jarek
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den. Je dobře, že se tohle vlákno nemaže. Aspoň si zde lidé mohou zjistit ty "reference" které dotyčná firma tak dojemně reklamuje. Samosebou, že pojišťovny ani netuší, že se tito lidé ohánějí jejich jmény. bohužel, není žalobce…není soudce.

 
27.03.2014 15:13 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Třeba o něm jednou uslyšíme ve zprávách. alt

 
04.04.2014 08:25 Uživatel: J.B
Věk:  35

Město:ano

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobry den, co se týče Lolka, píšou nepravdive udaje na letáky.  

 
29.05.2014 14:44 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

No, nazdar, ještě, že jsem si to nepustila do chalupy. alt

 
22.04.2014 17:04 Uživatel: Jarek
Věk:  45
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Nabízím k přečtení dopis nespokjeného zákazníka, který byl mimo pana Lolka adresován i cechmistrovi Olomouckého kraje:

 

"Dobrý den
Toto je úplné znění mého dopisu adresovaného (a jim zaslaného prostřednictvím jejich web. stránek) firmě Kominictví - Plynoservis Lolek Petr, která v mém domě provedla periodickou prohlídku spalinových cest.

"Dovolte mi, abych vám popsal kontrolu spalinových cest kterou jsem si u vaší firmy objednal prostřednictvím telefonu uvedeného na letáku vhozeném do
mé poštovní schránky: Přijeli ve starším černobílém osobním voze k mému domu dva pracovníci, zavedl jsem je do suterénu a ukázal, kde se nacházejí plynové spotřebiče. Jednalo se o 2 ks kotlů UV a 2 ks ohřívačů TÚV napojených na dohromady 3 ks komínové průduchy. Celková kontrola spočívala v tom, že jeden pracovník vypsal zprávu o kontrole a ten druhý POUZE!!! otevřel u jednotlivých průduchů spodní dvířka, vložil tam zrcátko, pomocí kterého prohlédl průduch a dvířka opět zavřel. TOŤ VŠE!!! Celá tato "návštěva" netrvala déle, jak 8 minut! Žádné důkladné čištění průduchu pomocí kompaktního navijáku, žádné měření úniku plynu, žádné měření těsnosti spotřebiče paliv a žádná prohlídka kamerou, tak jak píšete ve vašem letáku, že je toto všechno předmětem prohlídky. A ještě po mě požadovali místo 300, - Kč (jednalo se o jedno číslo popisné), 450, - Kč. Jako důvod uvedli, že jsem při telefonické komunikaci uvedl pouze 2 průduchy. TOMUTO ŘÍKÁTE SERIÓZNÍ SLUŽBY!!! A ještě k tomu na druhé straně letáku upozrňujete na konkurenční firmy, že zneužívají zákona! Nevím, co konkrétně o vašich praktikách uvedli konkurenční firmy Fiala a Meloun, které zmiňujete na svých web. stránkách, ale z mé osobní zkušenosti
z 10.4.2014, kdy mě vaši pracovníci navštívili, asi tito konkurenti nebyli daleko od pravdy.
Nepřeji si již využívat vaše služby a pro příští periodickou prohlídku s radostí oslovím konkurenci.
Šafařík Petr
nespokojený zákazník"

 
04.05.2014 18:23 Uživatel: Další
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Firma kominictví Lolek nám nevrátila zálohu na kominické práce. Náš dopis:  

 

Objednatel : Jaroslav Kvintus - manžel

                         Zhotovitel : Jiří Vrbka - kominictví

                         Krnov 2

                         783 13 Liboš

                         IČO : 88 17 42 71

                         Telefon :   607 902 338

 

Věc :   žádost o vrácení zálohy

 

Dobrý den,

jelikož jsme již staří manželé, mne je 86 let a manželovy 91 let, nejsme tudíž schopni  s ohledem na náš věk a zdravotní stav se do nekonečna bránit a natož i něco psát. Proto  v tomto případě jsem se rozhodla požádat o pomoc jednoho  našeho člověka, který má již mnohaleté zkušenosti s takovými to písemnostmi, aby i nám sepsal jednu takovou Žádost o vrácení našich peněz a vyplacených těm dvěma pánům kominikům do jejich rukou dne 28.04.2013 (viz doloženo v Přílohách u této zprávy)

Ještě ráda bych vás seznámila s tím blíže a stručně právě teď v této písemnosti, jelikož  je tomu již osm měsíců od návštěvy vašich zaměstnanců - kominíků a nic se do dnešního dne nevyrovnalo a nevyřešilo. Dne 28.04.2013 se mi dostal do rukou Váš leták v zelené barvě s Vaší nabídkou (viz Příloha níže). Zaujal mne, a proto jsem se rozhodla to využít. Zprvu jsem byla překvapená a ráda, že nemusíme nikoho již shánět na náš komín. Přišli dva pánové, jeden mladší a jeden starší, vše zkontrolovali a udělali následný zápis do protokolu (viz Příloha – Zpráva o provedení kontroly  - čištění spalinové cesty). Poté nás upozornili, že bychom potřebovali nové vyvložkování, protože to dosavadní je osm let staré, ale ještě je to únosné. Jinak toto bylo ještě  i na doporučení vašeho  zaměstnance kominického technika, telefon číslo 607 902 338. Museli bychom ale zaplatit zálohu v částce 2000Kč, což jsme také udělali a na místě zaplatili do rukou oněch pánů ten den. Opět vše zapsali do toho jednoho protokolu (viz Příloha). Mne se  to rozleželo v hlavě a ihned a telefonicky tzn. 29.04.2013 jsem tuto objednávku na nové vyvložkování zrušila a to na tel. číslech 776 408 271 a 776 500 910 (  viz. Příloha - zelený leták). Po těchto telefonátech mi bylo vždy přislíbeno vaším technikem a po přešetření celé události vzniklé, zda – li byla ona záloha v částce 2000 Kč  opravdu uhrazena. Vše je doloženo písemně v té Zprávě o provedení kontroly (viz. Příloha u této písemnosti).

Volala jsem 3x do měsíce a vždy bylo slíbeno, že své peníze dostanu nazpět v celé výši. Naposled v 07/2013 mi bylo slíbeno, že to bude předáno do účtárny a bude vše vyplaceno v 08/2013 nejpozději.

 

Ale nestalo se tak.

Zkoušela jsem stále volat, ale další  mé telefonické hovory nebyly již nikým přijaty. Nechci být zlostná, ale sami vidíte, že něco není pořádku na Vaší straně a ti pánové, co byli u nás na té kontrole si naše peníze (zálohu) v částce 2000Kč ponechali. Zrušení nového vyvložkování jsem oznámila  byť telefonicky, ale ihned druhý den po návštěvě pánů tzn. 29.04.2013. Vše bylo přijato tehdy.

Žádám tímto naposledy Vás jako cech kominický a pana Vrbku Jiřího, protože je vše zapsáno pod jeho jménem, IČO : 88 17 42 71, bytem Krnov 2,783 13 Liboš, aby  mi vše vrátil a zaslal na moji adresu :  Helga Kvintus – manželka, Nemocniční 10,466 01, Jablonec nad Nisou, telefon číslo 702 415 411. Prosím nevolejte a peníze zašlete.

Věřím, že vše prošetříte, že vrátíte peníze v částce 2000Kč bez poštovného, dostojíte a peníze mi vrátíte v co nejkratším čase a ráda bych do konce roku 2013.

Tak jak uvádíte na Vašich webových stránkách Kominictví Olomouc.cz, dle zásad etiky a slušnosti. Pro takové smluvní ustanovení  je pak zejména důležitý soulad s dobrými mravy, který se posuzuje ad hoc.

Děkuji.

manželé Helga a Jaroslav  Kvintus, Nemocniční 10,466 01 Jablonec nad Nisou.

Adresát : Jiří Vrbka, Kominictví, Krnov 2, 783 13 Liboš, IČO : 88 17 42 71, tel. : 607 902 338, E-mail. : kominickesluzby@seznam.cz. (k rukám pana Lolka)

V Jablonci nad Nisou dne 18.12.2013 středa.

 
04.05.2014 18:49 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

neco na tom asi bude protoze kdyby to byla kvalitni firma tak nema cas ztracet cas s pomlouvanim od konkurence

 

poctiva firma totiz vi ze nejlepsi reklama je spokojeny zakaznik a zadna konkurence s tim nic neudela

 
10.06.2014 16:48 Uživatel: opět
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Další recenze kvality jejich práce: alt

 
10.06.2014 16:50 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Děkujeme, ale prosím používejte 1 přezdívku v jednom tématu. Porušujete tím pravidla webu, které si prosím pročtěte. Děkuji.  

 
20.06.2014 10:55 Uživatel: Další
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Omlouvám se administraci za neznalost pravidel.  alt Zůstanu tedy jako "další" abych to nepletl. Přikládám tedy další názor na kvalitní služby již výše jmenované firmy. Jedná se o doslovnou kopii elektronické pošty nespokojených zákazníků z Čech, bez jakékoli editace:

 

 

Předmět:

Fwd: Re: Čekám trpělivě na odpověď!

Od:

vlasta.mazka@seznam.cz  

Komu: lolek petr

Datum:

6.8. 2013 13:15



---------- Původní zpráva ----------
Od: vlasta.mazka@seznam.cz
Datum: 6. 8. 2013
Předmět: Re: Čekám trpělivě na odpověď!


Jak vidím, tak ani ta troška slušnosti odepsat Vám jaksi schází.  K roznášení
zelených lákajících letáčků na kvalitně odvedenou práci a potvrzení
objednávek jste byl rychlík. Práce odvedená žádná, prachy schrábnuty a za
sebou jste nechal spoustu nasranejch Krasličáků! Práci tvé čest. To se to
žije, když se s lidmi dá takto snadno manipulovat a okrádat!

---------- Původní zpráva ----------
Od: vlasta.mazka@seznam.cz
Datum: 25. 7. 2013
Předmět: Čekám trpělivě na odpověď!


Pane velkopodnikateli Lolku,   zatím marně čekám od Vás vysvětlující odpověď
na mých několik dotazů, jak je to vlastně s tou Vaší firmou provedenou 
revizí a čištění komínu za pouhých 300  /slovy třista korun českých/. Nevím
jak se tomuto druhu podnikání říká na Moravě, ale zde v Čechách Váš druh
podnikání je prach sprostá zlodějna.                 Vlastimil  Mazák,
Kraslice.

 

 

 
21.06.2014 10:53 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Myslím si, že pan podnikatel si žádnou velkou hlavu nedělá. Pokud mu dokáží úmysl, pak se může začít bát.

 
26.07.2014 18:51 Uživatel: Filip23
Věk:  22
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tak zelené letáky na rádoby kominíky dorazil i do poděbrad k mím prarodičům. Leták se zdá věrohodný ale znaky pojišťoven mi neseděl a ještě že jsem se podíval zde aby nenaletěli. Bohužel podvodníků příbívá tak zbývá jen proti nim bojovat. Jinak Vás co napálili tak doporučiji podat podmět na ČOI aby tyto praktiky prověřili. Protože jim Stále fungují internetové stránky a vesele rozesílají letáky. Bohužel vždy se najde naky duveryhodny clovek co jim naletí. Takže lidi raději nejdříve čtěte recenze nežli si někoho pozvete do domu.

 
04.08.2014 13:23 Uživatel: REBELKA
Věk:  54
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vážení a milí diskutující o kominících z " OLOMÓCE"!!!

 

Tímto vám chci moc a moc poděkovat, za vaši práci. Už jsem měla ruku na telefonu, že si je objednám. Ale už 2x jsem se napálila něčím podobným, ale nedala jsem se a nakonec taky varovala ostatní..

 Jen tak dál, když si někdo na živobytí musí vydělávat poctivou prací, proč by jiní mohli okrádat??? Ať už nás, poctivé, anebo stát (" nepřizpůsobiví"). Je na čase sjednat v této zemičce konečně pořádek a s nepoctivcema a povalečskýma příživníkama pořádě zatočit!!!!

 

 Pěkný den všem a ještě 1x DÍKY!!!!

 
07.08.2014 22:40 Uživatel: další
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Je potřeba to řešit, protože není-li žalobce, není ani soudce. Na Jižní Moravě shořel díky podobným kominíkům rodinný domek a když už se konečně schylovalo k trestnímu oznámení, pánové z letáčků přijeli a vše urovnali finanční injekcí. Nájezdy tedy pokračují.  

 
08.08.2014 09:53 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tak tohle bylo na TV.

 
21.08.2014 23:10 Uživatel: Maty
Věk:  38
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím všechny,

na tuto diskuzi jsem narazil nahodou! Já mam zkušenosti s touto firmou (nechci přechvalit) - dobré, jelikož od r. 2010, kde vzniklo nejaké nař. vlády jsem podstoupil tuto kontrolu celkem 4krat a pokazde jiná kominická firma. r. 2010 kominík došel, koukl ke kotli, pak koukl na pudě do dviřek, řekl DOBRÝ, šel dolů zprávu psal cca. 18 min a pak mi sdělil, že tu mam zprávu a př. doklad, kde stálo 980 Kč plus doprava 200 Kč, a to bydlel cca 12km od mého bydlistě. Říkal, že jsem jediný, i když byl u dalších 5ti sousedů, kde učtoval tutéž sazbu, inu dobrá!

 

2011 přijel kominík na kole, měl min. 3promile alkoholu v krvi, napsal "zprávu", zaplatil jsem mu 800 Kč u dveří, no inu dobrá!

 

2012 přijel kominík od P. Lolka. Přijel na můj objednaný čas, jelikož jsem musel na odp. do práce, zeptal se čím topíme, odpovědel jsem, že dřevem, tak chtěl jít do sklepa ke kotli, tam kouknul na napojení, do dviřek, pak šel na půdu, vymetl, zkontroloval tramy atd… Pak se mě zeptal, jestli to chci dole ve sklepě vybrat, na to jsem mu řekl, že si je vyberu sám. Napsal revizi, vzal si (jen) 300 Kč, po pár dnech jsem si zašel na pojištovnu a zpráva, co mi dal byla platná (v případě požáru atd.)! Tak potom vybírejme.

2013 jsem si tuto firmu objednával znovu a to už jsem měl průduchy dva i nová krbová kamna, a opět jsem platil 300 Kč, kontrola probíhala stejně, pouze mi DOPORUČIL vyložkování a já s tím souhlasil, jelikož komín mám zděnný a starý cca 25 let. Našetřím a pak s tím něco provedu. Takže já jsem s touto firmou zatím celkem spokojen, ale je to věc názorů.

S pozdravem Maty

 
29.01.2015 16:44 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pokud je to firma po celé ČR, tak má asi kominíků více a určitě se mezi nimi najdou i slušní kominíci. Kéž by tento trend pokračoval a pan Lolek vlastnící firmu Kominictví - Plynoservisu Olomouc měl takových kominíků v budoucnu co možná nejvíce.  

 
01.09.2014 19:42 Uživatel: další
Věk:  46
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den.

Takové částky účtovat za výkon předepsaný NV 91/2010 může být pro někoho ostudné, druhý se nad tím ani nepozastaví. Jako vše, je i tohle věcí posouzení jednotlivce. A přijet k zákazníkovi pod vlivem alkoholu je vizitkou dotyčného řemeslníka a napříště už asi zákazník dobře zváží, zdali si podobného člověka pozve domů.

Vyčistit komín od spotřebiče na pevná paliva je snadartní úkon, který by měl dotyčný pracovník (kominík) udělat automaticky a bez pobízení. Stejně tak kontrolu spalných střešních i stropních konstrukcí ve vztahu ke komínovému plášti a už vůbec by se neměl vyptávat, zdali má vybrat tuhé částice v dolním kontrolním otvoru. To musí udělat především a bez ptaní, protože jen tak si může ověřit, zdali je komínový průduch průchodný od své paty až po ústí. Vložkovat komín, jehož stáří je pouhých 25 let spíše zavání touhou vydělat peníze, než podstatou nějakého problému. To Vás ujišťuji. Pracovník, který vás navštívil Vám ovšem v žádném případě nemohl a nesměl vypsat žádnou revizi, protože tu může provádět jen odborně způsobilá osoba, která je držitelem certifikátu revizního technika spalinových cest.

Takže ten doklad, který si tak ceníte, bych být Vámi předložil spíše inspekci HZS, nebo soudnímu znalci v oboru kominictví, který vám pregnatně sdělí, zdali Váš doklad "zpráva o kontrole" splňuje všechny atributy, které dle zákona splňovat má.

 
22.09.2014 10:50 Uživatel: zdena
Věk:  46
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den. Tak já vám nevím taky sem si obědnela pana Lolka a velká spokojenost kluci šikovní žádné problémy jak tady píšete. Volala jsem panemu LOLKOVI domluvili jsme se a vše bez problému. alt

 
22.09.2014 18:27 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To jste snad úplně první. Zatím nikde žádný kladný ohlas, jen Vy.

 
25.09.2014 11:16 Uživatel: zdena
Věk:  46
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To nevím jesli jsem první neřeším takovi věci já jen píši, že jsem byla spokojena. Já kdybych nebila spokojena tak na píši a už bych se ta tu stránku nikdy nepodívala, ale vidím že tady to je asi trochu jinak jen závist, píši sem jedni a ti sami to je můj názor tím končím dyskuzi lidi jsou zlí a závistivý 

 
25.09.2014 12:19 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Kdyby byl pan Lolek tak dobrý, spolehlivý a férový, tak by se o něm kromě jiného nemluvilo již před 2 lety v České televizi, v pořadu Černé ovce, kde se k jeho "odborně provedené práci", jednání atd. vyjadřuje i právník + odborník.

Takže žádná závist atd. , pan Lolek si udělal sobě svým jednáním negativní recenzi a reklamu SÁM.  

 
29.09.2014 13:19 Uživatel: Další
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den.

Už jsme na obci radostí plesali, že skončily nájezdy letákových rádobykominíků a zničeho nic,

ve schránkách opět letáčky, tentokráte bílé. Jako už se stalo tradicí, nabízejí  možné i nemožné a samozřejmě v té nejvyšší kvalitě. Tak jsme si s panem, tajemníkem dali tu práci a ověřili si dotyčnou firmu v registru. Jaké pak bylo naše překvapení, že tato velice zkušená firma, která je na trhu od dubna 2013 a to ještě díky statutu odpovědného zástupce je opět firmou, ve které má slovo kdo jiný, než pan LOLEK. Tentokráte dělá odpovědného zástupce dalšímu, nevyučenému člověkovi.

Můj názor: díky supidnosti našich zákonodárců tak vzniká dalším podvodem další diletant, který má eminentní zájem ohrožovat naše zdraví a majetky. Takže varujte své sousedy a rodinu. Řemeslníky si tady už vybíráme na doporučení a rozhodně se nám to vyplácí. Přístup skutečného odborníka je totiž diametrálně odlišný

Přeji Vám hezký podzim bez podobných lidí.  

alt

 
07.01.2015 00:37 Uživatel: Jaroslav Závodný
Věk:  24

Město:Olomouc

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pana Petra Lolka znám už dlouho, vždy vše vyřešil rychle, kvalitně a levně. Všem známým jej doporučuji a nikdo si nikdy nestěžoval.

 
08.01.2015 13:56 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jupí. To už jste dokonce druhý co ho chválí.

Ale horší je, že na něho tisíce lidí nadává. A to svědčí o něčem, o tom, že jeho služby nestojí za nic.

 
09.01.2015 16:29 Uživatel: Petr Lolek - právní zastoupení
Věk:  90
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Upozornění pro všechny diskutující, byla podána stížnost na jiný web s pomluvy na pana Petra Lolka, toto se může týkat i Vás:

Vážení,  

sděluji Vám, že jsem převzala právní zastoupení pana Petra Lolka, IČ: 64632326, místem podnikání Tkalcovská 686/20, 785 01 Šternberk (dále jen „klient“).  

Tento se na mou advokátní kancelář obrátil v souvislosti se svým nárokem na ochranu svého jména a své občanské cti, kdy do těchto jeho osobnostních práv je neoprávněně zasahováno prostřednictvím webových stránek nazvaných Podvodnefirmy.cz, jichž jste provozovatelem.  

Na těchto stránkách v sekci diskusního fóra je zveřejněn příspěvek neoznačeného uživatele ze dne 4. 1. 2015 odeslaný z IP adresy (217.170.103.XXX) nazvaný „Jo, pan Petr Lolek??? “ týkající se služeb poskytovaných mým klientem. Jedná se o anonymní příspěvek, který obviňuje mého klienta ze spáchání trestného činu, a to aniž by byla tato skutečnost jakkoli prokázána či by byl autor tohoto sdělení blíže specifikován.

Na shodné stránce se pak zobrazuje i příspěvek Stanislava Zaorala označeného jako „neprověřený uživatel“ z IP adresy (90.181.36.XXX) ze dne 11. 4. 2013, který mého klienta označuje za „uřvaného hulváta“ a tvrdí, že ho můj klient nutil k frézování komína. Toto tvrzení není nijak podloženo.

 

 
29.01.2015 17:12 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jde o omyl. Vámi uvedené IP adresy zde nepřispívaly a další téma (Vámi jmenované) ve webu není.  

Veřejně zde nejsou IP adresy přístupné, vidí je jen administrátor webu, programátor a technik.  

Žádný pan Zaoral zde ve webu téma "Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze" nekomentoval.  

 

Zřejmě píšete o jiném webu. Web Podvodnefirmy.cz nevlastní nikdo z pracovníků webu, ani majitelka webu.  

 
09.01.2015 18:48 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

jestli Lolek nebo Bolek mi lezi u prdele, myslim ze kdyby doslo k soudu kde podle vsech diskuzi na netu by asi nebyl problem aby se dostavilo par stovek nespokojenych zakazniku, kteri tvrdi ze jim dluzi, spatne odvedl praci atd tak mu nepomuze ani 10 pravniku

 

a navic pochybuju ze nejaky pravnik bude sedet na netu a psat napr. na mojestarosti ze si tu ma nekdo davat pozor, ten uz by to mel vsecho sepsane a davno podane   takze si pockejme na aprila

 
09.01.2015 19:13 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

"nepomůže ani 10 právnků" … no to by ses divil  

Praxe je taková, že právo je tam, kde jsou peníze  

 
09.01.2015 19:30 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

si to napsal jak bychom zili v nejakem kocourkove, nakonec o nas ani islamiste nebudou mit zajem

 

myslis ze by i v tomhle pripade padla nejaka prazska vilka za 5,5 melounu

 
09.01.2015 20:48 Uživatel: Mart
1418681561_p9040681.jpg
0-100
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

taky oni zájem nemají, protože by se s jejich pomocí zvedla trojnásobně životní úroveň v ČR

 

 
09.01.2015 20:00 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Koukám na ten věk 90. Není to překlep?

 
09.01.2015 21:33 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

myslim ze cela ta zprava je jeden velky preklep staci si to poradne precist

 
29.01.2015 17:18 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Není.  

 
11.01.2015 12:59 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Né. To je jenom demencealt.

 
11.01.2015 11:57 Uživatel: další
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den.

Jak vidno, diskuze stále funguje. Tento dopis (výše puiblikovaný) byl už před časem zaslán panu starostovi jedné obce, tušíme že někde v okolí Drnovic, prostě mimo Olomoucký kraj, na základě tamnější diskuze na obecních stránkách, kde si nespokojení zákazníci stěžovali na přístup kominické firmy, ze Šternberka, rozhazující letáky po schránkách. Dotyčný pan starosta dopois zveřejnil a taky na něj poatřičně (zamítavě) reagoval. Prostě stál za svými občany. Od té doby byl klid… nic se nestalo…

 
11.01.2015 13:49 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

nejspis sam ten poctivy podnikatel vi kde je pravda a proto dela jenom bububu jako v tom kecu kousek vys

 

a nejspis kdyz nevymeta kominy tak si privydelava pravnicinou alt

 
11.01.2015 17:50 Uživatel: Další
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Poprosil jsem pana tajemníka, aby zkusil dotyčnou diskuzi vyhledat, ale už není aktuální - psala se v roce 2012.

 

Popularita pana Lolka ovšem neuvadá. ZDE, nebo ZDE, nebo TADY či ZDE.

 
16.01.2015 19:56 Uživatel: KEJML
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

DOBRÝ DEN -TAK DNES ZASOBOVALY I SCHRANKY NA OKRESE PRAHA VÝCHO V OKOLÍ STARÉ BOLESLAVI

 
21.01.2015 14:58 Uživatel: franta
Věk:  50

Město:bílina

Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pan Lolek byl i u nás a sliboval a sliboval.  

 
21.01.2015 16:46 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

vy vsichni lzete a na vsech jinych diskuzich se lze taky!!! bolek i lolek jsou opravdovi borci, svoje kominy si navzajem cisti kazdy vecer

 

a ted nas vsechny zazaluje, i ty co to jenom cetli

 
21.01.2015 19:41 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Svoje-to je něco jiného, ale ty na kšeft, to je teprve to pravý. alt

Jináč tahle diskuze tu vznikla později než na ty borce přišlo varování. A to je co už říct.  

 
29.01.2015 12:05 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pan Lolek nám prostřednictvím své advokátky dnes (29.1.2015) poslal žádost o smazání tématu pro urážky a lživé informace. Hanlivé výrazy by skutečně v tématu být neměly (jsou smazány), ale své zkušenosti a názory zde psát můžete i nadále.

 

Ze své pozice správce obsahu webu uznávám právo svobody slova, což do jisté míry podporuje i rozsudek Vrchního soudu v Praze 3 Cmo 197/2010. V podstatě nejsem povinen téma ani na výzvu smazat.  

Úplného smazání tématu se musí domáhat advokátka pana Lolka u věcně a místně příslušného soudu (což jsem jí i napsal v dopise).  

 
29.01.2015 17:37 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

to se muze stat jenom u nas

 

pochybuju o tom ze xx lidi na  x webech ze maji s tim a tim spatnou zkusenost a tady v tom pripade maji vsichni stejne spatnou zkusenost, vpodstate porad ty stejne veci dokolecka

 

muj email znas tak ho pak klidne predej nejakym organum az bude treba

 
29.01.2015 19:14 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Moji mailovou adresu, nějakému panu L. nehodlám v žádném případě poskytnout. Ať taky on dokáže, že to co se v této republice o jeho firmě píše, že není a nikdy nebyla pravda. Potom může něco chtít. Jináč je to neustále jedna paní povídala.

 
29.01.2015 19:23 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

to bys ale mel, at ti pak muze posilat nevyzadana obchodni sdeleni jaky je poctivy podnikatel a jak je jeho firma supr

 
29.01.2015 19:29 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To bych Párku, byl radostí bez sebe. Ale pokud bych tuto zkušenost potom napsal sem, tak by mi to Avatar smazal neboť bych byl hóóóóódně moc sprostej. Tak, že to je můj hlavní důvod a jak Ty jsi napsal nemám zájem o jeho obchodní sdělení, mohl bych být dosti naplněn nezpracovaným odpadem mých střev. (to víš nesmíme psát sprostě, tak to dodržuji)

 
29.01.2015 19:43 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

myslim ze bolek, lolek nebo jak se vlastne ten poctivy velkopodnikatel jmenuje by ti vycistil i ten zachod, teda aspon na nejake zalohove fakture, s praci to je u nej horsi, aspon tak to pisou uzivatele kteri s timto poctivym panem maji zkusenosti

 
29.01.2015 19:51 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zajímají mě jen kontakty na lidi, kteří mají skutečné zkušenosti s firmou pana Lolka.

Emailová adresa nebo jméno Hříbečka či parka nejsou zásadní, protože vám pan Lolek nikdy komín nečistil (téma sice komentujete, ale nesdělujete konkréntí zkušenost).

 

Nicméně nyní je to už jedno, protože téma má 100 reakcí a je tak ukončeno.  

 
29.01.2015 19:59 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Kominictví - Plynoservis Olomouc - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 

 

V tématu byl bohužel překročen maximální počet reakcí (100 ks) a téma tak může být zátěží pro server. Z toho důvodu bylo zamčeno a není možné psát nové reakce.

 

V případě zájmu prosím vytvořte nové téma.

 

Děkuji za pochopení.


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny