Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory

13.12.2011 09:34
Uživatel: posedlaaa
Věk:  35
Odpovědí na téma: 14
Text: 

Dobrý den,

máte někdo zkušenost s rychlapujcka24.cz?

Jen mě zarazilo, když jsem chtěla pujčit 1500, tak mě na druhy den kontaktovala žena s ruským přízvukem, ať jim pošlu okopirovaný OP a pracovní smlouvu.

Posílat nebudu, ale chci znát vaše zkušenosti. Dík

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4978x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: rychlapujcka24.cz - zkušenosti, názory, reference
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.12.2011 12:40 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

1 500 kč? Nemyslelas 15 000?

 
13.12.2011 15:39 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Taky se mi to nějak nezdá.

Děsí mě veškeré půjčky, ruský přízvuk v telefonu to ještě umocňuje frown

 
13.12.2011 14:12 Uživatel: Antonella
100-500
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Do půjčky, bych prostě nešla ani za nic.To raději na Vánoce, chleba se sádlem a cibulí. Ne, ani náhodou..ale je to rozhodnutí každého, pro sebe sama.Nač strkat hlavu do oprátky a ono to ani o ničem jiném není...

 
13.12.2011 15:31 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Můj člověk... mám zcela stejný názor.

 
13.12.2011 18:27 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 


Dívala jsi se na jejich stránky??? = nebankovní půjčka, poskytovatel neznámý, ale chce od Tebe všechny osobní údaje včetně RČ a čísla OP atd? Takže jsi vyplnila online žádost, když je to online půjčka a svoje osobní údaje si poskytla ani nevíš komu. A to pro pár korun, poprvé půjčují "až" 3.500, - Kč. Zkušenost nemám a nechci mít, už vůbec ne pro 1.500, - Kč.
Moje rada: obecně = zásadně nikomu, koho nevidím a neznám a neprověřím si, neposkytovat své osobní údaje, natož fotokopie a neuzavírat smlouvy. Takže za mě ne.

 
13.12.2011 18:48 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Avatárku omlouvám se, neuvědomila jsem si, že odkaz nemám vkládatPřekvapený

 
13.12.2011 18:53 Uživatel: Medvěd
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

To jsem odmazal já, nic se neděje...  Mrkající

 
13.12.2011 19:00 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj Medvědě, mě to píše zamčeno adminem, tak jsem myslela, že je to jako u tématu. že Avatárek a to Ty... Smějící se

 
16.12.2011 03:02 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Téma se zamče vždy po 1. editaci administrátorem. wink A je jedno, jestli je to filbar, já, cufe nebo Medvěd.

 
30.12.2011 23:34 Uživatel: Pepino
Věk:  35
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Podvodné lákání peněz Několik totožných případů již dříve skončilo odsouzením šmejdů pro trestný čin podvod dle § 250 odst. 1 a 2 trest. zákona - vylákání finanční hotovosti pod záminkou zprostředkování půjčky. Pište sem jména poradců, názvy podvodných firem - jejich majitele, staturár. zástupce, adresy atd. JE TO HYENISMUS

 
15.06.2012 11:07 Uživatel: bozik
Věk:  45
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Mám s půjčkou tohoto druhu zkušenost. Potřebovala jsem jen 1500, - Kč a do půl dne jsem měla peníze na účtě. Zdravím! Někdy je to živtní nustnost!

 
24.07.2012 18:41 Uživatel: garko
Věk:  38
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

taky jsem si půjčil 3500 a za 15min. jsem je měl na účtu.

 
27.03.2013 22:17 Uživatel: Katule
Věk:  31

Město:Praha

Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Půjčka před výplatou je dle mého názoru nejlepší. Půjčuju si relativně pravidelně. Maximálně do 2000 Kč, abych vyžila do výplaty a pohoda alt

 
27.03.2013 23:33 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Text uživatele: 

Těším se, až lidi pochopí, že půjčka není normální věc, byť nás reklama na každém kroku přesvědčuje, že je. Jenže to lidi nikdy nepochopí. Půjčovat je moderní a je to (nejen) český novodobý folklór (který ale vede spoustu lidí do záhuby).

Už jsem tu mockrát psal, že by člověk měl utratit jen to, co si vydělá a nezadlužovat se. Ale to se asi v TV reklamě nedozvíte . To totiž říká můj selský rozum. Ale hodně lidí to nechce slyšet. Lidé chtějí mít vše hned, takže jdou z půjčky do půjčky a blbý je, že už nad tím ani moc nepřemýšlejí.

Jsem zakladatel a hlavní správce největší bezplatné právní poradny v ČR. Je to hezká práce, baví mě, ale je mi moc lidí, kteří se dostali do marastu právě kvůli zadlužení. Je škoda, že než si lidi vezmou půjčku, že nečtou to co já obden v poradně.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: rychlapujcka24.cz - rererence, zkušenosti, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 16261
Počet odpovědí celkem: 173857
Počet registrovaných: 4896 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Odešla po 5 letech byl sem d*bil
Nejkomentovanější za 7 dní: VZTAH S PARTNEREM JE HOTOVÉ PEKLO
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny