Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

28.12.2014 23:35
Uživatel: Dorian
Věk:  27
0-100
Odpovědí na téma: 12
Text: 

Směňujete někdo? Znáte nějakou dobrou směnárnu?   Můžete mi doporučit http://www.valuty.net/? Máte zkušenosti s touto směnárnou a s VIP kurzem? Děkuji za odpovědi alt

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2894x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Směnárny
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
29.12.2014 10:39 Uživatel: Prudicz
Věk:  66

Město:daleko

Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

v jakém městě??

 

V praze chodím buď do Kaprovky a nebo do pasáže mezi Jungmankou a Franiškánskou zahradou.

Obvykle prodávám v Kaprovce a nakupuju v pasáži. Vy mých objemech jsou i 3 halíře rozdílu slušná částka, nedej bože 8-10, což není výjimkou.

 
29.12.2014 16:53 Uživatel: Pete
Věk:  34

Město:Praha

Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Záleží taky na měně, kterou chceš měnit. Ideální je mrknout na srovnání reálných kurzů směnáren na http://www.transfertip.cz/prevodnik-men/. Zadej si měnu a uvidíš, kde mají nejlepší kurz atd. Často lze VIP kurzu dosáhnout prostě tak, že si stáhneš ze stránek směnárny kupon.

 
12.01.2015 14:34 Uživatel: Alexej
Věk:  30
Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Reakce byla smazána správcem z důvodu porušení pravidla webu č. 5.  

 
12.01.2015 14:40 Uživatel: JÁchym
Věk:  45
Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Reakce byla smazána správcem z důvodu porušení pravidla webu č. 5.  

 
12.01.2015 15:18 Uživatel: WALLér
Věk:  54
Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Reakce byla smazána správcem z důvodu porušení pravidla webu č. 5.  

 
26.02.2015 23:02 Uživatel: Afrikancek
Věk:  23

Město:Liberec

Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj vždycky jsem s němi měla dobré zkušenosti. Vyměňovali jsme na valuty.net několikrát a vždycky úplně v pohodě, žádný problém, poplatky nic

 
26.02.2015 23:15 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já měním cizí měnu v Čedoku a bez poplatků.

 
24.03.2015 13:00 Uživatel: Andrea Žižková
Věk:  25
Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

s valuty. net mám dobré zkušenosti už jsem u nich několikrát vyměnovala mají teď i novou službu online. V létě se zase chystám cestovat tak u nich nejspíše vyměním, v té kukani jsou hodně milí lidé )

 
25.03.2015 08:16 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  44

Město:Praha

500-1000
Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Už to sem někteří lidé psali – záleží na tom, kde bydlíš a jaké tedy jsou možnost. Valuty.net mají aktuální kurz u Eura 27,20 nákup a 27,47 prodej, spread je tedy 27 haléřů. Ve srovnání s bankami (nebo i s tím Čedokem) je to královské, tam je spread i několikanásobný (klidně i 1,50 kč), ve srovnání s arabskými směnárnami v Praze je to spíše horší – např. alfaprague.cz má aktuálně nákup 27,30 a prodej 27,45, tedy spread 15 haléřů, což je jen o málo více, než polovina spreadu Valuty.net. Já nejčastěji měním v Praze v Jindřišské ulici ve směnárně prahaexchange.cz, která nemá sice kurzy na webu, ale včera měla spread pouhých 7 haléřů (což je polovina alfaprague.cz a čtvrtina valuty.net). Samozřejmě spread se liší i co se měn týče. Obchodovanější měny (EUR, USD, GBP, CHF) mají menší, méně obchodované (PLN, HUF, HRK) mají vyšší, exotické (turecké liry, thajské bahty) ještě vyšší a některé měny často nelze u nás ani sehnat, nebo jen v některých směnárnách.  

 
15.04.2015 09:57 Uživatel: Troy
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano. pro mne naprostá spokojenost s valuty.net.

 
15.04.2015 09:58 Uživatel: Troy
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Moc dobrý článek

http://www.valuty.net/?cl=577

 
16.06.2015 14:50 Uživatel: pavlín
Věk:  46
Téma: Směnárna valuty.net - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

pro mě jednoznačně nejlepší směnárna, letos znovu měníme tady


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny