Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

07.01.2014 15:50
Uživatel: alzbeta1970
Věk:  43
0-100
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Našla jsem si firmu na úklid domácnosti mají dobré reference. Jen se nemůžu zbavit moji "paranoi" jestli se dá úklidovým firmám věřit.

Máte někdo zkušenost s jakoukoliv takovou firmou?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2293x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: úklid domácností firmou
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
07.01.2014 16:03 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

5000-6000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Věřit v čem? Že ti něco její zaměstnanci neukradnou? Výběr zaměstnanců si musí firma pohlídat. Co se týká škod, tak solidní firma je určitě pojištěna na škody způsobené podnikatelskou činností. Proklepl jsem si teď namátkou pět firem na netu, je zajímavé, jak rozdílné jsou výše pojitného krytí. Od 500 000 Kč, což se mi zdá hodně málo až po 10 000 000 Kč.  

 
14.01.2014 16:32 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 

   Nemohli byste mi někdo doporučit nějakou solidní úklidovou firmu?

                  Totiž po úpravě babiččina důchodu máme u nás v domě takový čurbes, že to asi sama

                   nezvládnu…

 

 
14.01.2014 19:16 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Na co firmu. já Ti  klidně uklidím.  

 
14.01.2014 20:50 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Přidávám se k Trinity. Nějakej ten papírek by se hodil.

 
14.01.2014 21:29 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já Ti s tím úklidem Rybko taky pomůžu, aby se Trinity s Hříbečkem moc neunavili. Ne nadarmo se říká, že když pomůžeme někomu jinému, pomůžeme tím i sami sobě.  Takový "nepořádek" by mi doma vůbec nevadil, naopak.

 
14.01.2014 21:16 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

   Dobrý vtípek, že? Ale teď vám povím ještě lepší ….

                   Víte, že zvýšení důchodu v naší republice v roce 2014 bylo o celých 45 Kč? Mamka z toho dostala záchvat smíchu, chtěla to těm nahoře nechat, ale pak si řekla, že za to bude alespoň jedno máslo za měsíc….

 
15.01.2014 19:12 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Rybičko, né u všech. Já jsem mněl jen 36 KČ.

 
10.06.2014 14:38 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

a ja dokonce nic, proto sem musel "zmizet" par faktur abych mel na to maslo

 
10.06.2014 22:05 Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: Já jen 25kč.
 
10.06.2014 13:05 Uživatel: RAV
Věk:  51

Město:PRAHA

Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím Vás…

Je jistě mnoho parametrů, dle čeho vhodnou firmu vybírat… Důležité jsou jistě reference, nepodceňoval bych ani informace, jak dlouho je fimra na trhu… Pojištění je rovněž důležitým vodítkem… My jsme například pojištěni na 20.000.000,00 Kč… Fungujeme od roku 2001 a reference naleznete na našem webu. Činností zabezpečujeme více. Řídíme se heslem, jediné co musíte dělat skutečně sami, je odpočívat, vše ostatní lze delegovat. No a od takovéhoto delegování jsme tu my, ÚKLID FIREM, ÚKLID DOMA, BABY SITTING, ANIMAL SITTING, PÉČE O SENIORY, PÉČE O ZAHRADU… - více na www.nedovolena-reklama-ve-webu-Moje-Starosti.cz 

Zdraví Vás za vedení společnosti, RAV.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
31.07.2015 15:02 Uživatel: radecek
Věk:  32
Téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám dobré zkušenosti se společností Top security. Nikdy se nic neztratilo a vpřípadě že by někdy ano, vše je pojištěno.  Při výběru firmy jsme přihlíželi na její reference, jak dlouho je firma na trhu, pojištění a cena. Jinak těžko říct, kde všude uklizeč/ky štrachají Nejlepší je si je objet na čas, kdy jste doma a vše máte pod dohledem

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Úklid domácností firmou - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16351
Počet odpovědí celkem: 174424
Počet registrovaných: 4965 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejkomentovanější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny