Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory

26.10.2014 17:47
Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město: Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Ráda bych vyzkoušela výrobky firmy Just, jenže cena je příliš vysoká  než abych koupila naslepo.  

Uvažuji nad slézovým krémem, zda opravdu trochu pomůže při lupénce, to je hlavní důvod, proč jej chci mít a také tymiánový krém, při nachlazení.  

Kolegyně nedá dopustit na jakési kapky, já hodně od nich používám Eucasol, ten se mi osvědčil, ale ráda bych věděla, zda někdo z vás má konkrétní zkušenost přímo s lupénkou a těmito krémy.  

Na lupénku už jsme toho vyzkoušeli spoustu a kromě ozařování v nemocnici nic extra nefunguje.  

Pokud někdo zná něco, co lupénku trochu potlačí, sem s tím. alt

Vzhledem k tomu, že nemoc není extra viditelná a normálně si toho člověk nevšimne, tak krémy a podobná " léčba " je zatím dostačující.  

 

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5181x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Bylinné krémy Just - účinky a zkušenosti
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
26.10.2014 19:33 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Sorbi, svého času měl v Novém Boru lékárnu černošský magistr. Psalo se o tom tenkrát ve Květech a jedna paní tady u nás neváhala a o jeho přípravky na lupénku si napsala poté, co proležela zase nějaký čas v nemocnici natřená čímsi černým (nepomohlo), nepamatuju si už, co to bylo. Psoriatici určitě ví.

Ale co Ti vlastně chci říct … paní byla velice spokojena, lupénka se viditelně zlepšovala. Poté, co odešla na věčnost mi její syn věnoval z balíčku šampon. Říkala jsem si, že by mohl pomoct proti lupům. A opravdu - bylo to to nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. A tak mě napadlo, že si o ten šampon napíšu onomu lékárníkovi. A jak to dopadlo? Přečti si ZDE.

Sice jsem Ti nepomohla, ale na příkladu si každý může udělat obrázek, jaké zájmy u nás převyšují zájem o nemocného člověka.

 
26.10.2014 19:58 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Baruško děkuji. A víš že pomohla. Pomohla tím, že máš zájem a to je taky pomoc.

Četla jsem poctivě a je mi z toho ouzko. Jenže tak bohužel funguje farmacie na celém světě.  

Škoda, už bych si psala o mastičku. Tak musím stále hledat. Sice já vím, kde je zakopaný pes lupénky, ale bohužel, jsem jediná, která na to věří alt , takže stále mažeme a mažeme, ale příčinu neléčíme.  

 

 
26.10.2014 20:32 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pod článkem je e-mail autora. Možná by stálo za to napsat si o kontakt. Pokud ho teda má, že.

 
26.10.2014 20:39 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jako myslíš o kontakt na toho lékárníka?

 
26.10.2014 20:51 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ano, e-mail. Má českou manželku, určitě tu nějaké kontakty jsou a pokud o něm autor článku napsal, pak je možné, že by se to nějak dalo. Dokonce si myslím, že někteří ti spokojení lidé to určitě nevzdali a nezačali zase s tím, co jim nepomáhá. A kdo ví, třeba to někdo i distribuuje, těžko říct …

 
27.10.2014 06:57 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Baruš ty jsi hlava, děkuji. Zkusím to za to nic nedám.

 
26.10.2014 20:01 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Lupénka je autoimunitní onemocnění, proto potlačení příznaků není léčením. Následující lze naléz na internetu.

Při řešení autoimunitních nemocí můžeme pomáhat ekologickým přístupem:
Dieta
 - celkem vzato se dá hovořit o aminokyselinách omega 3 a 6, které jsou součástí hormonů a prostaglandinů, a mají podstatný vliv na průběh zánětu. Takže večer vezmeme olej z petrklíče (na našem trhu o něm nevím, ale v zahraničí existují tobolky s tímto olejem), olej z tresky (musí být filtrovaný a zbavený pesticidů, prověřený dodavatelem). Do jídelníčku i tak zařazujte mnoho olejovek /2 - 3 krát týdně/. Pacient s autoimunitní nemocí by měl vyzkoušet dietu s omezením živočišných bílkovin, mléčných výrobků, které většinou podporují zánět, a dále sladkých jídel a kynutého pečiva a vyhýbat se synteticky zpracovaným potravinám.
Vitamin D
 - má vlastnosti potřebné pro urovnávání imunitního systému. Neaktivní vitamin D je přítomen v rybím oleji, ale může být také vytvořen prostřednictvím kůže působením slunečního záření přes komponenty cholesterolu. Neaktivní vit. D je pak aktivován v játrech a ledvinách. Zdá se, že vit. D je důležitý v prevenci a léčení roztroušené sklerózy. Nejlepším zdrojem vitamínu D je sluneční záření - něco, co jako národ po většinu roku vážně postrádáme.
Detoxikace
 - od mnohých chemikálií
(Sem patří také všechny syntetické léky - ony na jedné straně hrají jistě prospěšnou roli, ale současně s tím se podílejí také na té pro člověka nepříznivé roli.)  Ony mnohé chemikálie jsou imunitními adjuvanty a dokáží imunitu ovlivňovat - nastartovat autoimunitní proces. Používejte nechemické prostředky /rozumí se v potravě, v kosmetice a v čisticích prostředcích/ a provádějte detoxikační procesy.
Chybění jakéhokoliv minerálu může způsobit chybu v regulacích imunitního systému. Člověk, který trpí autoimunní chorobou, by měl požádat o vyšetření hladiny minerálů například v rámci preventivního vyšetření nemocí. A sem také patří vyšetření skladby nenasycených mastných kyselin.

Důležité jsou enzymy, které potřebujeme např. v játrech k detoxikaci, toxiny tak mají otevřenou cestu, aby pronikly do buněk. Tam poté chybí kyslík, vázne vnitřní buněčné dýchání, buňka chřadne. V celku se to projeví jako únava, slabost, nesoustředěnost…. Podávání zvýšeného množství enzymů u autoimunitních nemocí, pokud možno v přírodní formě, se jeví jako logické a prospěšné. Enzym působí jako "katalyzátor", dodává do buňky energii, aby mohla udržovat v chodu základní životní funkce, a tam, kde autoimunitní nemoc způsobila degenerativní stavy, tam enzymy podporují jejich regeneraci (Wobenzym,  
Super Bromelain,  koenzym Q10.)
Více informací na:  http://www.celostnimedicina.cz/ekologicky-pristup-k-terapii-autoimunitnich-nemoci.htm#ixzz3HHKMoyL2

 
26.10.2014 20:08 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Sovičko je mi jasné, že fujtajbly vevnitř se projeví i navenek, že je důležité léčit příčinu a né následek ale v konečném důsledku moc nechápu ten příspěvek. Sluníčko, bylinky, detoxikaci zkoušíme, proto chci taky tu infrasaunu, ale přesto bych uvítala ještě jiné rady .

 
31.10.2014 12:21 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak mám vyzkoušeno. Slézový krém … na lupénku, popáleniny, vřídky, akné … no a luxusní. Tedy, na lupénku moc nezabral, kůže byla stále vysušená, ale na akné skvělé. Výsledek byl vidět už po druhém použití, nyní ho dcera má třetí den a je to sakra rozdíl. Akné se ztrácí. Takže investice nebyla marná.  

 
03.09.2015 19:45 Uživatel: Lu
Věk:  37
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, až dnes  jsem narazila  na vás článek a i já sama jsem

Důvodem proč jsem se stala odbornou poradkyni firmy Just… měla 

Jsem atopicky řízen. kortikody… byla jsem už zoufalá… ale Just mě zachránil. Lupenkare také. kdykoliv se

ozvěte luci.t@seznam.cz Lucie

 
19.02.2017 10:12 Uživatel: Senci
Věk:  29
Téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobry den a co vam tedy od justu pomohlo na ekzem??? diky

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Bylinné krémy Just - zkušenosti, účinky, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny