Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze

15.09.2012 10:04
Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Odpovědí na téma: 59
Text: 

Dnes jsem četla na Novinkách, že si ji pořizuje čím dál více řidičů. Z diskuzí na internetu moc nevěřím na kvalitu a snadnou cenovou dostupnost na českém trhu.   Můžete někdo doporučit levnou a přitom kvalitní? Samozřejmě nemám na mysli kameru s dalšími funkcemi, jako je např. GPS atd. Myslím kvalitní záběr, datum, čas a možnost stahování dat do flash disku před vymazáním. Myslím, že každý by ocenil i možnost nenápadného umístění.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 10544x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: "On board kamery" - recenze, názory a doporučení
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
15.09.2012 13:59 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

mam tuhle uz vice jak rok a max. spokojenost, nahrava ve smycce v 5ti minutovych intervalech, mam tam 16gb kartu tak si muzu videa pretahnout do pc nebo myslim ze tam je  i HDMI, kamera se sama zapne a zacne nahravat po zapnuti zapalovani

 

 

 
15.09.2012 14:04 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

A co to je ta časová smyčka? To jakože se to přemazává? A jak to pak stáhneš do pc, když už to tam nebude?

 
15.09.2012 18:20 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ja mam nastavenou 5ti minutovou casovou smycku to znamena ze mam 5ti minutova videa, kdyz je karta plna tak se nejstarsi videa prehravaji novyma

 

ja s moji kartou nahraju 3,5 hodiny jizdy

 

do pc to nestahuju, ale mam to taky na pripad nehody a dokazovani

 

jinak s tou moji kamerou je hodne dobra kvalita videa

 
15.09.2012 18:27 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to by mohlo být dobré... jen ta cena je privysoká, ale to by se mohlo nechat na vánoce, jako dárek. Štve mě jen to, že ji asi nepůjde umístit tak, aby nelákala zloděje. Pořád ji sundávat je taky na prd...

 
15.09.2012 18:57 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

taky ji sundavam, neni to nic sloziteho, kdyz jdu na delsi dobu pryc z auta tak ji stejne jako radio hodim do prihradky

 

no tak jsou i levnejsi kamery jenze kdyz uz tu kameru kupuju aby mi pak slouzila jako dukaz tak pak to video musi mit nejakou kvalitu, a kvalita nahravky nekterych videokamer byla otresna, zapni si youtube a kdyz tam zadas nazev kamery tak se ti vetsinou podari najit nejakou nahravku

 

 ja sem s kvalitou nahravek te moji kamery max. spokojeny, je tam i cas a datum,

 

kdyz se neco stane anebo te nejaky frajer vybrzduje a neco se stane tak pak mu to pekne natres

 

jinak je celke mala tak ji mam za zrcatkem a trci ji jen kousek takze me ani nijak nerusi, navic mam vedle ni jeste antiradar a nikdy policajti nerekli ani pul slova ze by to bylo spatne umistene a zaclanelo to ve vyhledu

 
15.09.2012 19:04 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Je pravda, že nemá cenu koupit levněji za cenu nekvality, že... když už mám něco koupit, tak aby to k něčemu bylo a ne na rozčilování pak.

(Omylem jsem dala smajlíka sama sobě nahoře, omluva. Patřil parkovi embarrassed)

 
27.06.2015 10:30 Uživatel: kumin
Věk:  25
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlas, fakt je lepší si pořídit dobrou. Když už, tak už alt Mám tuto, instalace není nijak složitá, jen ji nasuneš do toho držáku a je to

 
15.09.2012 15:13 Uživatel: jirsa
Věk:  57
Invalida na vozíku.gif
100-500
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, mám tuto kamerku Fun Beat H-295 – HD kamera do auta. Nahrává ve smyčce 5, 10, nebo 15minut.  Dělá i fotky. Do počítače si nic neukládám. Mám ji nainstalovanou pro případ nehody a následnému dokazování jak k ní došlo. Věřím že pokud ji mám, nebudu jí nikdy potřebovat. Dávám odkaz na nahrávku, která ale není  ode mne.  YOU TUBE

Jinak při časové smyčce se přemazávají nejstarší nahrávky, záleží tedy jak vekou SD kartu použiješ. Můžeš mít také karty dvě (nebo i víc) a jednoduše je vyměnit.

 
15.09.2012 17:53 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

A tak já jsem do pc jen chtěla, že bych se sem tam podívala, protože bych to chtěla do kamionu. Víš jak... jak to vypadá tam a tam a tak...

 
17.09.2012 09:01 Uživatel: jirsa
Věk:  57
Invalida na vozíku.gif
100-500
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, pokud budeš nakupovat sama, nezapomeň že kamion má 24V.

 
17.09.2012 18:03 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo, díky. Manžel tam má měnič. Ale jasně, že chci, aby si z Vašich tipů vybral sám, přece jen je to pro něj...

 
26.11.2012 18:14 Uživatel: Akleda
Věk:  29

Město:Praha 5

Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, vydrží mi kamera zapnutá v autě přes celou noc? Potřebovala bych zjistit, kdo mi pravidelně objíždí auto klíčema, a je hodně nápadná? Díky! Adéla

 
28.06.2015 22:31 Uživatel: kumin
Věk:  24
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, vydrží. Mám kameru z truecam.cz a držák, na kterém kamera je, má stálé nabíjení

 
11.04.2013 17:46 Uživatel: CerneSkrinkyDoAuta-6IR32CZ.cz
Věk:  30
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, můžu Vám doporučit kameru, nejprodávanější je kamera 6IR32 CZ s FHD rozlišením, nočním viděním, s pohybovým čidlem, nahráváním ve smyčce (cyklické nahrávání) a menu v češtině (pro snadné nastavení kamery a její ovládání). Na kameru jsou velmi pozitivní zkušenosti, reference a reakce od zákazníků.

 
11.04.2013 18:29 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky, dala jsem na radu Parka a manžel je s kamerou spokojen. Třeba využije někdo jiný …

 
11.04.2013 18:26 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Koupil jsem před měsícem Eltrinex CarHD, vcelku spokojenost. Detekce pohybu, zapnutí při zapnutí motoru, přisvícení, cyklické nahrávání, různá kvalita (rozlišení) videí, ostrost videí dostačující, možnost focení, možnost úpravy expozice a další vychytávky.

Videa jako důkazní materiál v případě havárie motorových vozidel supr.

 
11.04.2013 18:33 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

tebe ty dny nejak rychle utikaji 

 
27.02.2014 22:18 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

My takové štěstí nemáme. Zítra posílám už na druhou reklamaci.

 
23.01.2014 12:03 Uživatel: michalbe
Věk:  21
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Také sháním vhodnou kameru. Kterou poradíte?

 
23.01.2014 22:09 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Záleží na tom jakou máš představu a co od ní chceš, kolik hodláš za ní dát atd. Tady máš pár typů: lwy Gs 8000l, True cam A3, Mio Miwe 358 Eeu nebo Mio Miwe 338 Eeu, Těch různých kamer je hafo. Musíš si sám vybrat. Prodejců je též až až.

 
28.02.2014 07:37 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

nez koupis tak se podivej treba na youtube jakou kvalitu ma video ktere nahrajou

 

nekter kamery ti natoci takovy hnus ze pak stejne nic na videu nevidis poradne

 
03.05.2014 13:39 Uživatel: prof. Barisov
Věk:  19

Město:Františkovy lázně

Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Lepší neznám, ani do auta:

www.nedovolena-reklama-ve-webu-Moje-Starosti.cz

 
23.05.2014 16:37 Uživatel: Svaran
Věk:  26

Město:Praha

Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám SD21 od stejné firmy, a ta je vážně dobrá, hlavně byla levná a vydržela mi až dodnes, což už budou čtyři řoky. To, že se mi doteď nevypálila, je úspěch a zatím nejdelší životnost ze všech mých kamer alt

Více o ní kdyžtak zde www.nedovolena-reklama-ve-webu-Moje-Starosti.cz  , ten váš odkaz zobrazuje jen množství výbavy. Tady se člověk dozví i technické specifikace, které jsou až překvapivě dobré.

 
23.05.2014 18:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

Přezdívky:

    • Svaran
    • prof Barisov

Reklamu jsem smazal. Není možné ve webu upřednostňovat jeden eshop na úkor jiných.

 
23.05.2014 19:35 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

jenze kdyz si majitel tak prece nebudes delat reklamu jinemu

 
21.05.2014 18:35 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

odpoledne se mi vlastni blbosti podarilo vypalit moji starou kameru eltrinex tak sem ted objednal novou

 

videa vypadaji pekne tak pak muzu napsat jestli se vyplatila

 
23.05.2014 16:52 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

tak kamera namontovana

 

ma kratsi privodni kabel nez mel eltrinex a jeste podle fotek sem myslel ze display jde otevrit - vytocit tak jak to je treba u toho eltrinexu ale nejde s nim delat nic, kameru jde natocit ale pak uz to nebude nahravat tak uplne to co se deje pred autem

 

jeste sem s ni nejezdil tak vic nevim, ale treba nejake to cidlo ktere ma spustit kameru pri tom kdyz auto stoji a nekdo ho naboura je trosku blbost, teda aspon pro me, kdyz ji mam nasmerovanou dopredu a nekdo me sjede po boku tak je mi to stejne na nic

 

zitra budu jezdit tak dam vedet

 

jeste jedna vec, ten typ deluxe ma i ceske menu a prisel v podstate komplet nastaveny, hodiny se aktualizuji automaticky, u toho stejneho typu ale BEZ deluxe psali ze nema ceske menu

 
05.06.2014 21:36 Uživatel: vigo
Věk:  27

Město:Ostrava

Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj,  kamera do auta  je v pohode. Síce poistovne ich neuznávaju ak ide o poistnu udalost, no aspon ak maju dokazat ako k poskodeniu doslo, tak vtedy ich prijmu.  No neberu ich ani policajti ak chces dokazat farbu na semafore, alebo znacku ineho vozidla a pod.  

 

Nekupuj urcite ziadnu autokameru od neautirzovaneho predajcu. Jeden podvodník sa objavuje teraz na internete, čo predáva udajne z povodnej ceny 111 EUR len za 50 EUR ale sama kamera ma hodnotu 16 EUR, čo je len hnusny podvod. Pre bezne pouzitie ti staci aj nejaka lacna z dovozu, či na internete kupena. Je dobre porovnavat. Vela kamier je ten isty dizajn, len ina nalepka akoze znacky, pritom je to stale to iste, ten isty model s hodnotou par eur.  

 
05.06.2014 21:48 Uživatel: vigo
Věk:  27

Město:Ostrava

Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ešte doplním takú vec, že automakera sa dá nahradiť aj aplikáciou do mobilu, viz celkom dole -  autokamera

Ja osobne mám strašnú šunku, ktorá je dosť pomalá,  takže odporúčam aj lepší prístroj a hlavne a na to bacha

 - držiak na mobil taký, aby nebránil kamere vo výhľade dopredu. Obávam sa však, že mnoho držiakov práve cloní tam, kde netreba.  

- bacha aj v ČR platí, že nič nesmie cloniť vo výhľade inak pokuta. áno, už som dostal vo Frýdku, navigácia bola veľmi vysoko (nie síce mobilná, ale klasická, no platí to isté), preto radím

 
06.06.2014 05:15 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

popravde co plati v cr nevim ale napravo od zrcatka mam kameru a antiradar a kdyz potrebuju tak dolu doprostred davam navigaci a nikdy sem problem nemel

 
07.06.2014 20:53 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem myslel Párku, že jezdíš v ČR. Ale podle toho co píšeš tak asi někde jinde. Jinak v ČR je používání antiradaru zákonem zakázáno. Lze jenom používat varovač, který Tě upozorní, že tam radar je. Jakékoliv používání zařízení, které znemožní zjištění Tvé rychlosti je považováno za trestný čin. V zákonu o tech. podmínkách provozu na pozemních komunikacích je napsáno, že nic nesmí řidiči vadit ve výhledu z vozidla. Jináč jsou za to sebraný body, pokuta a pokud je polda fífák tak tech. osvědčení od vozidla a aby dokázal pravdu (tedy, že ji má on a ne Ty) tak návštěva STK s jeho doprovodem a sTvojí peněženkou.

 
22.11.2016 19:29 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

radary zakazane byt muzou, uz par let mam pasivni antiradar i aktivni rusicku, pasivni antiradar mam na okne vedle kamery a zrcatka, ani s kamerou ani s antiradarem na okne nebyl nikdy problem pri kontrole, je fatk ze kamera i antiradar jsou celkem malych rozmeru takze z pohledu ridice jsou skoro schovany za zrcatkem

 

rusicku JE zakazane pouzivat, ne ji mit na aute, pokud s ni clovek umi zachazet tak mu nikdy ruseni nedokazou

 

no a STK neresim, to jsou male veci

 

 

 
06.06.2014 05:13 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

proc dokazovat barvu na semaforu? kdyz ti chce dat organ pokutu za semafor tak to popri a je na nich aby ti to dokazali

 

to ze ti staci levna kamera je mozne, ale jde tam spis o kvalitu obrazu, protoze at levna nebo draha z videa nebudes mit nic pokud to bude rozmazane

 

 

 
08.06.2014 07:50 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Chtela bych upozornit na uzivani kamer v zahranici. Treba v Rakousku hrozi pokuta od tisice € pri prvni kontrole, pri dalsi az 10 tisic €!!!! Doporucuji pred vycestovanim si zjistit, jak je to s uzivanim kamer v te zemi.

 
16.02.2015 15:03 Uživatel: ferrunka
Věk:  23
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, ja mám kameru SJCAM SJ4000 wifi, točí skvěle a musím říct, že s ní jsem moc spokojená… a navíc oproti GoPro je za třetinovou cenu a + ma vestavěnej displej, což u GoPro neni. A v balení je už navíc spousta příslušenství (viz držaky na helmu atd.), ale bacha na "faky" týhle kamerky, je jich na trhu fakt hodně… ja ji nakoupila na http: //xxxxxxx.cz a maximalni spokojenost! doporucuju

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
28.04.2015 23:16 Uživatel: Leenka
0-100
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kamerou TrueCam A7? Přemýšlím o koupi autokamery a tahle se mi líbí, protože kromě GPS modulu, který by měl mít modul s detekcí rychlostních radarů a vysokému rozlišení videa, nabízí možnost nastavení komentářů od Karla Zimy.

 
06.05.2015 22:40 Uživatel: Ales
Věk:  33
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, s touhle přesně zkušenosti nemám, ale v autě mi zaznamenává  od TrueCamu model A3 a nemůžu si stěžovat. Dokonce ani má nešikovná žena nemá problém ji upevnit. V autě ji ze zřejmých důvodů nenecháváme, ale držák tam zůstává.

 
06.05.2015 12:19 Uživatel: Jordan
Věk:  34
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mam kameru od lamaxu a jsem velice spokojeny FHD, kvalita vyborna nemohu si stezovat

 
11.05.2015 23:35 Uživatel: Dádad
Věk:  32
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, také přemýšlím o koupi autokamery. Co si o tom myslíte, vyplatí se to? Případně má i tu GPS a podobné srandy, co jsem tu psala minule?

 
12.05.2015 18:22 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

KDE????  Prošel jsem znovu celé vlákno, ale nikde jsem Tvůj příspěvek nenašel.

 
12.05.2015 00:10 Uživatel: Ales
Věk:  33
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

záleží, na co kameru potřebuješ a kolik jsi ochotný do ní investovat. Já investoval a jsem vážně rád, že ji v autě mám.

 
04.06.2015 07:35 Uživatel: Leenka
0-100
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

A ještě jednou, znovu, prosím, prosím, nějaké zkušenosti s Truecam A7? Nebo i jiným, dřívějším modelem?

 
28.06.2015 22:45 Uživatel: lotta
Věk:  32
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, přímo A7 model nemám. Mám ale A5, který je podobný a za sebe můžu jen doporučit.

 
05.06.2015 08:05 Uživatel: Ales
Věk:  33
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

to listicka: Na to jsem taky koukal. Je to skoro vtipné, že v Rakousku člověka pokutují, zatímco třeba v Rusku je to bráno za výborný důkazný materiál.

 
15.06.2015 11:37 Uživatel: PetrMichle
Věk:  21
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

to Leenka: výborná kamera, sám jí mám a zatim mě nikdy nesklamala. Jednoduché ovládání, zapne se při nastartování auta, videa ve smyčce. Prostě spokojenost.

 
17.06.2015 17:43 Uživatel: romNa
Věk:  25
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Levné kamery mívají dost špatný obraz, neboj se investovat do kvality, určitě se to vyplatí.

 
17.06.2015 19:17 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám opačnou zkušenost. Kamera o polovinu levnější, než ta první a super. Ale díky za radu.

 
28.06.2015 22:26 Uživatel: LubosHa
Věk:  28
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám tuto http://www.infoto.cz/kamery-do-auta/autokamera-braun-b-box-t3 a musím říct, že je naprosto dostačující

 
28.06.2015 23:13 Uživatel: warp
Věk:  24
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud už nemáš samostatnou gpsku, tak jdi do A5, která má i gps

 
28.06.2015 23:17 Uživatel: Pavlik
Věk:  35
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

GPS modul se ale nechová jako GPS navigace, ale pouze zaznamenává cestu v GPS souřadnicích a upozorňuje na radary

 
03.09.2015 19:10 Uživatel: Vavašek
Věk:  27
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Čau, jak potom z kamery stahujete záznam do pc? Dostanete k ní nějaký kabel, nebo je k tomu něco dalšího?

 
08.09.2015 21:30 Uživatel: penicilin
Věk:  24
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, mám TrueCam A7 a k té dostaneš kabel do TV a normálně USB, přes ktré to pak stáhneš. Tady to mají všechno popsané http://www.truecam.cz/obsahy-baleni/truecam-a7-obsah-baleni/

 
22.11.2016 17:12 Uživatel: vasilina23
Věk:  41

Město:Praha

Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Určitě je to potřeba - dnes (22.11.2016) se na těch silnicích děje bůhvíco, a pokud se něco nedejbože stane, nedokážeš to potom. Manžel k vánocům dostal dobrou kameru ode mě, myslím, že mu dobře poslouží. Pokud ji taky sháníš pro někoho, zkus ten samý typ - není to ani drahé, ale za tu kvalitu stojí https://www.2din.cz/zaznamove-kamery/zaznamova-kamera-2-7-dvr822-239

 
22.11.2016 19:36 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

myslim ze porad plati ze zaznamy z kamery jako dukaz neuznavaji ani pojistovny ani cajti

 
22.11.2016 20:01 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Párku, máš pravdu, že jako důkaz nelze ten záznam použít, ale jako podpůrný prostředek ano. Ale většinou chtějí svědka, že jsi s tím nemanipuloval a neupravoval.

 
08.03.2018 13:56 Uživatel: Kamilek
Věk:  32

Město:Praha

Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to přesně naopak, pojišťovny záznam uvítají, policajti přesně uvidí, co se stalo, soud k tomu přihlédne. Jinak to není z mojí hlavy, je to na http://www.auto-kamera.cz/pravni-dalsi-souvislosti/

 
10.03.2018 20:51 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Máš Kamilku pravdu, ale zapoměl jsi se podívat kdy toto vlákno bylo sem uložený. Dost se od té doby změnilo. Ale to Ti asi ušlo.

 
22.11.2016 22:33 Uživatel: ten od jinud
Věk:  49
0-100
Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám já i kolegové rofi řidiči, police bez problémů uznává. Mám úplně obyčejnou za 350 Kč. Jezdím, jen po městě kde je osvětlení. Jinak by to chtělo trošičku lepší. Mnohokrát již "zachráněný zadek" a vyřízení nehody na místě. Policisté také první co dělají že hledají zda není někde v okolí jejich kamera a hned si nechávají případně poslat záznam do vozu. doporučuji!

 
08.03.2018 13:57 Uživatel: Kamilek
Věk:  32

Město:Praha

Téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Asi bych dal víc, aby to mělo lepší obraz v noci, ale za tisícovku stačí. A je to i lepší, protože může za ty peníze zůstat v autě.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kamery do auta - zkušenosti, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny