Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze

19.08.2011 14:46
Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město: Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Odpovědí na téma: 80
Text: 

Chystám se pořídit novou matraci. Jelikož to není zrovna levná záležitost, tak se chci zeptat, zda někdo máte zkušenosti s matracemi z JYSK. Jedna moje kamarádka mě totiž odrazovala od jejich koupě a vysvětlila mi proč. Tak jsem zvědavá, jestli by mi tuto koupi někdo z vás doporučil.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 56360x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Matrace z JYSKU - zkušenosti, názory, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
19.08.2011 15:49 Uživatel: lila
Věk:  42
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Z Jysku máme nábytek, ten je skvělý, ale jak jsme kupovali postele jako set s roštem i matrací, tak matrace nestála za nic. Chce to asi vyzkoušet, ale ta naše se velmi rychle proležela. Koupily jsme v Möbelixu za 2000, tvrdou, dobrou a slouží velmi dobře beze změny.

 
19.08.2011 18:41 Uživatel: mag
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Máme matraci z JYSKu 4 nebo 5 let a je výborná. Byla to však jedna z těch dražších, stála v akci 9 nebo 10 tisíc (taštičkové pružiny, kokosová vrstva, vlněná vrstva, snímatelný potah).

 
20.08.2011 09:05 Uživatel: jancaho
Věk:  30
500-1000
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Švagrová má matrace z JYSku. Hrůza a děs.Typ nevím, ale říkali, že tam už by nic nekoupili.

 
20.08.2011 09:54 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Děkuji, ta moje kamarádka říkala něco podobného. A když jsem mrkla na net, tak třeba český výrobce Dřevočal má velmi kvalitní dle recenzí a cenově velmi přijatelné.
Dnes totiž mají v JYSK akci, slevu 30-60 procent, takže ty nej.. se dají pořídit už kolem 4-5000 Kč.
Ale když jsem mrkla na net, tak ten český výrobce má podobné ve stejných cenách běžně. Budu tedy vlastenec, podpořím český obchod. Děkuji moc za příspěvky. 

 
20.08.2011 13:33 Uživatel: marki
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dřevočal znám. Velmi seriózní jednání! Po letitém hledání  však dávám přednost JMP matrace s roštem již uvnitř a nastavitelné dle postavy a váhy i individuálně. Vyrobí Vám matraci na míru a je opravdu zdravá. Cena asi 4 -5 000,-Kč. Tvrdost i vymění. Doufám, že tohle není bráno jako reklama. Píši proto, že jsem se s matracemi velmi natrápila.

 
20.08.2011 13:10 Uživatel: Leníček
Věk:  27

Město:Praha

1441524962_img-1437725532994-v.jpg
0-100
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Ahojky,

ja jsem si v Jysku kupovala kompletni postel i s matracemi, a spi se na ni perfektne.

 
21.08.2011 23:15 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Máme kvalitní dvoumatraci, kupovali jsme je v Jysku, je v pohodě, po roce a něco bez problémů, dobře se na ní spí. Stála kolem 10.000 Kč.

Hlavně si matrace dobře vyzkoušejte, každému vyhovuje jiná. My jsme jich vyzkoušeli asi 40 než jsme se rozhodli "pro tu naši".

 
22.08.2011 21:15 Uživatel: artmle9
0-100
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Ja mam tastickovou... 160x200cm  z JISKu a jsem naprosto spokojeny. Akorat by me zajimalo jestli nekdo nema zkusenost jak vyprat snimatelny potah, je totiz tak velky, ze do zadne pracky v rodine nevleze.

 
23.08.2011 05:52 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Jedině ve vaně. Taky jsem z toho důvodu se rozhodla, že koupím dvě matrace raději než jednu velkou.

 
24.08.2011 12:49 Uživatel: Vít
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: Z JYSKU matrace rozhodně nebrat, vím co je to za shit, protože jsem tam dělal. Musíte vždy snížit kategorii kvality: Basic - ty bych nenabídl ani bezdomovci, Plus - to je tak na víkendové přespání na chalupě a údajně exkluzivní kvalita Gold je v podstatě lepší průměr. je to jen marketingový trik, matrace jsou předražené, tj nákupka 1800,- Kč - běžná prodejní cena 9000 Kč,- pak to dají za polovinu jako akční cenu, ale přitom mají marži 40%. Stačilo už když to přivezli, pružinové matrace kolikrát v kamiónu zohýbaný a možnosti skladování na obchodě taky "pěkný". Spodní matrace zatížená dalšími 10-12 třeba po dobu půl roku.
 
24.08.2011 14:44 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Mnohokráte děkuji. Myslím, že tohle jsem si potřebovala potvrdit i jinde než jen z jedněch úst. 
O tom předražení jsem se doslechla taky od povolaného člověka.
Takže mám rozhodnuto.  

 
05.11.2011 00:32 Uživatel: Jaroslav
Věk:  45
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Nevíte někdo, kdo vyrábí matrace pro Jysk?

 
11.12.2011 15:27 Uživatel: miki
0-100
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

V číne! Plačící

 
01.07.2013 05:14 Uživatel: xxxxxx
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

marace jysk vyrabí v polsku ale když si koupi člověk německou sembelu je vyraběna ve stejne fabrice

němci na ni akorat  flaknou made in germany 

 
15.10.2012 09:58 Uživatel: Ivka
Věk:  34
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Tak to je hrůza! Viděla jsem v letáku prý 25 let záruka, no tak to musí být pěkný nesmysl. Nám ve specializované prodejně řekli, že max. po 10 letech máme matraci z hygienických důvodů vyměnit. Podle mě to je všechno jen reklama, tak jak to dormeo. bad

 
03.03.2014 11:10 Uživatel: LauraK
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

pro uživatele: Vít

 

Prosím Vás o kontakt na email xlaxla@centrum.cz - info ohledně reklamace v Jysku. Děkuji LauraL

 
12.03.2012 07:00 Uživatel: Josef 222
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Matace z Jisku zpočátku vyborná, nyní po měsící se mi zdá proleželá -trochu brzo.

Kamarádka si ji koupila taky, ale po rozbaleni se jevi jako osizena, po tydnu nedosahuje ty kvality vystavené matrace na prodejně, pritom ta moje byla skoro hned po rozbalení v normalni kvalite. Kupte, a poznate čínskou kvality na vlastní kůži.

Příště už si tam matrace rozhodně nekoupím, a myslím že ani kamarádka.

 
15.10.2012 10:03 Uživatel: Ivka
Věk:  34
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já bych jim to vrátila a chtěla peníze zpět bad

 

 
07.06.2012 09:49 Uživatel: Janda
Věk:  28

Město:Brno

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Velký výběr matrací. Matrace doporučené ortopedem. K dispozici všechny rozměry včetně atypů. www. nevyžádaná-reklama.cz...

Neporušujte pravidla webu poprvé, Medvěd...

 
07.06.2012 09:58 Uživatel: Danys
Věk:  28

Město:Brno

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Matrace eshop. Možnost volby potahu. Výroba a dodání do 5-7 dní. Doprava zdarma. www. nevyžádaná-reklama.cz...

Neporušujte pravidla webu podruhé, Medvěd...

 
11.09.2012 11:58 Uživatel: Eva2
Věk:  34

Město:Praha

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj,

dříve jsem zkusila matrace v Ikei, ale i právě Jysk a spíše bych šla do obchodů, které se specializují jen na postele, matrace a rošty. Sama mám skvělou zkušenost s StarSleep  (odkaz).

Ale jde o to co ti nejvíce sedne, chce to vyzkoušet happy.

Pěkný den, Eva

 
15.10.2012 10:06 Uživatel: Ivka
Věk:  34
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Taky jsme u nich nakoupili, ale v Kyjově. Taky spokojenost good

 
16.10.2012 12:34 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

No koukla jsem a asi začnu okrádat pocestné, abych na ně měla happy.

 
11.09.2012 12:47 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Nakonec mám matraci z Dřevočalu a spokojenost.  

 
25.05.2015 12:29 Uživatel: BT
Věk:  27
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Super! Potřebovala jsem recenzi na Dřevočal, tak jsem ráda, že jsem tady kladnou našla. Našli jsme na FB, že Nabytek-masiv.eu prodává i matrace a právě i Dřevočal, tak máme asi vybráno . Kdyby někdo chtěl, tak odkaz tady.

 
11.09.2012 13:07 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

sice stare tema ale to je jedno

 

ono je nejspis jedno jestli to je JYSK IKEA nebo neco jineho, kazdy prodava vic druhu matraci, nektere muzou byt dobre, jine spatne i kdyby je prodaval vyhlaseny obchod 

 
02.10.2012 19:45 Uživatel: rob
Věk:  23
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

V Jysku už nic nekoupím. Děda si zde kupoval židli, po rozbalení zjistil, že je úplně rozbitá. Já kupoval postel Viktor 140x200 cm. s rošty a matrací. Lamelové rošty absolutně neseděli na díry v kovové posteli. Navíc k nim ani nedávají šroubky. Takže jsem si díry musel vyvrtat znovu a šrouby si koupit!!!!

 

 
15.10.2012 09:52 Uživatel: Ivka
Věk:  34
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

My jsme kupovali v Jysku zahradní nábytek, údajně z kvalitního tvrdého dřeva... Párkrát zmoknul, napil se vody a totálně se pokroutil, takže stůl je úplně k ničemu. Koupila jsem si od nich i kostkovaný ubrus a byl ušitý úplně šejdrem, což se ale v obalu nepozná, že... sad Už bych tam nic nekoupila. Matrace jsme měli původně taky z dřevočalu, koupené v jedné středně velké prodejně nábytku u nás. Nevěděli jsme absolutně podle čeho vybírat a prodavačka řekla jen "poležte a uvidíte". A taky to tak dopadlo. Vybrali jsme si jedny z bio pěny, měkčí a tužší strana, ale krom toho, že byly pěkně barevné, nic moc. Delší ležení na nich byla hrůza. Už po 2 letech nás to donutilo je vyměnit. Teď máme nové ze starsleep a zatím jsme moc spokojení. Paní v kyjově nám ochotně poradila, všechno vysvětlila (úplně jsme koukali, jaká je to věda). Vybrala nám matrace přesně na naše rošty, co máme doma. Vyzkoušeli jsme i měření na té speciální dece, co tam mají a mě i manželovi vyšla jiná matrace, takže určitě není jedno, co si vyberete. Každý teda máme jinou a jen jsme srovnali výšku, aby jsme neměli v posteli schodek. Já mám s línou pěnou a můj má s HR. Spíme na nich už 3/4 roku a nemůžem si vynachválit. Kupovali jsme tam před měsícem matraci i pro našeho malého (3 roky), protože s tím jsme si taky nevěděli moc rady, co mu vybrat. Opět nám tam dobře poradili, takže když něco potřebujeme, jdeme už najisto (chystáme se obměňovat přikrývky).

 
03.11.2012 16:07 Uživatel: Peggy
Věk:  54
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Muzete poradit kde v Kyjove? Dekuji.

 
05.01.2013 11:21 Uživatel: kat
Věk:  40
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

ahojte bol som zamestnany v jysku a mozem vam povedat ze madrace su z Polska a kvalita je viac ako uboha a aj u tych najdrahsich. Mimochodom vsetok tovar oznaceni ako Basic je totalny drek na jedno pouzitie.

 
03.03.2014 11:14 Uživatel: LauraK
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Pro uživatele: Kat

Prosím Vás o kontakt na email xlaxla@centrum.cz - ohledně reklamace v Jysku. Děkuji Laurak

 
13.03.2013 02:08 Uživatel: akzi
Věk:  33

Město:Liberec

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

My jsem kupovali v Jysku pár drobností. ale žádná extra kvalita to nebyla. Matrace bych tam asi nekupoval. My jsme nakupovali úřes jeden liberecký e-shop a rovnou jsme si ji tam vyzvedli.

 
27.03.2013 09:29 Uživatel: marts
Věk:  38

Město:Děčín

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Jysk bych určitě nedoporučoval. Kupte si Matterasso nebo Tropic a bude spokojeni. Teď se dají koupit matrace i v akci 1+1 např zde

 
27.03.2013 11:17 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Materasso jsme koupili jako druhou a jsme spokojeni.  

JYSK bych opravdu nebrala, co už jsem tak slyšela a dočetla se kolem.  

 
11.04.2013 10:46 Uživatel: Iwette
Věk:  21
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já bych doporučila spíšeji pro váš vlastní nákup matrací spol. POSTELE OSTRAVA http://posteleostrava.cz/ u kterých jsem sama nakupovala a musím říct že kvalitního prodejce a obchodníka jsem opravdu že neviděla. Musím jen kladně ohodnotiť tady tuto spol. protože jsou to profesionálové ve svém oboru a nabízejí a prodávají opravdu kvalitní zboží. A dost jim jde o to ať je každý jejich zákazník spokojený. A právě proto dělají maximum Tak je vřele tedy opravdu doporučuji všem

 
11.04.2013 12:44 Uživatel: MajklM
Věk:  29
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Nejlepší je se sebrat a jít si položet do obchodu. Klidně takhle obejít 2 - 3 obchody a vybrat hlavně materiál a tvrdost. A pak, až je vybrán materiál a tvrdost se koupí matrace v jysku, na internetu nebo kde se Vám bude chtít. Matrace se podle mě musí před koupí vyzkoušet. Já jsem takhle vybral matraci s tím, že jsem si před tím něco málo načetl. Posílám link na článek ohledně typů matrací a jejich vlastnostech. Držím palce pro šťastný výběr.

 
20.05.2013 15:18 Uživatel: Marie Fibichová
Věk:  41

Město:Praha

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s firmou www.davlen.cz ? Sháním matraci, která by byla vhodná pro zdravé spaní a cenově dostupná a to si myslím že tento eshop splňuje, ale jestli někdo máte lepší, tak sem s ním… Díky 

 
05.06.2013 15:13 Uživatel: Andrej
Věk:  27
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím, s JYSKem mám zkušenosti jen špatné. Kdysy jsme tam koupili matrace a šílenost. Pak jsem pátrala a našla skvělý obchod www.spisladce.cz  mají i prodejnu. Prodavači ochotní a milí, úžasně poradili a tak jsme objednali u nich a spokojenost. Fakt doporučuju. A na JYSK se zapomeňte, zkuste třeba mrknout sem na jejich stránky a určo taky vyberete.

 
24.09.2013 15:55 Uživatel: anett
Věk:  40
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

madrace z Jisku sú hotová KATASTROFA. Píšu, že záruka na ich,, kvalitné madrace" je 25 rokov no a mne vydržal 1/2 roka!!!

 
14.12.2013 16:49 Uživatel: dodo
Věk:  38

Město:brno

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

kupil som v jysku drahy matrac penovy po pol roku je na jednej strsne prelezany a strasne smrdi hnilobov

zistil som ze vsetky matrace su vyrobene v polsku, tak to aj vyzera. Aj ostatne veci co som kupil v jysku akoze za dobru cenu su viacmenej na jedno pouzitie tak ze som vlastne nic neusetril. nabytok sa rozpadava

postelne povleceni se zrazi atd. radim levne veci v jysku nekupovat

 
26.01.2014 10:22 Uživatel: Berushka45
Věk:  35
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já bych teda při výběru matrace šla raději za odborníky. Několikrát jsem se v JYSKU ptala na něco odbornějšího, a nikdy mi nedokázali kvalifikovaně odpovědět. Takže si myslím, že i při  výběru matrace by ses potkala s něčím podobným. Každému vyhovuje něco jiného a osobní konzultace je opravdu důležitá.

Pokud ti jde o cenu, zkus se podívat na http://www.matrace-matex.cz/cs/eshop/matrace/levne-matrace. Mají tu matrace levné, ale přitom kvalitní, od českých výrobců. V kamenných prodejnách si je zkus, ať víš, jak se ti na ní bude ležet. Tak ať se nákup podaří

 
17.03.2014 19:43 Uživatel: evva
Věk:  33
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: mam matrac z jysku s kokosem, ten se po pul roce zlomil prelezel. dmnes sem se dovedela ze na slovensku

 nasli v matraci kozojeda, broukak tery pozira kuzi, radeji sem hned muj matrax vyhodilaradeji si koupim
 
 jinde a penovy. v jysku nekoupim uz nic.
 
27.03.2014 13:45 Uživatel: JanaB.
Věk:  45

Město:Liberec

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Matraci z Jysku už nikdy více, sice jsou levné, ale ta kvalita…hrůza. Já jsem kupovala matraci na netu, xxxxxxxx,   vybrala jsem si matraci s kokosovým vláknem a je to úplně jiná liga. Mám v plánu koupit tam i matrace pro děti.

 
25.04.2014 08:54 Uživatel: Veda
Věk:  32
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím, matraci z JYSKU Vám teda nedoporučím. Koupili jsme si matrace v akci za 5500 gold f 70, máme je dva roky, matrace je proležené, dolík v ní je masakroidní a reklamaci nám neuznali! Poradili nám ať si dokoupíme nějakou tvrdší navrch. No má mít záruku 25 let, to si neumím představit co z ní zbyde. Koukala jsem že xxxxxx vyjdou podobně a jsou v lepší kvalitě. Pokud si můžete vybrat, tak se nákupu v JYSKU vyhněte. Venda

 
19.06.2014 21:03 Uživatel: Pranda
Věk:  31
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já už bych v JYSKU matraci nekoupila. Kvalita teda nic moc, my kupovali latexovou matraci douzónovou a je to pecka. Nikdy se mi nespalo líp.

 
02.09.2014 12:13 Uživatel: Pa_vla
Věk:  38
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, matrace z Jysku - nic moc. Koupili jsme dceři také dražší kus - naštěstí měla záruku 5let takže jsme ji po 1,5 roce reklamovali na proležení. Musíte ale čekat na vyjádření měsíc. - což je tedy u matrace zrovna nepříjemné. Takže jsme koupili novou jinde a doufali, že vrátí peníze - a dočkali se. Jednání v Jysku je OK, zboží je kvalitou však úplně jinde…

 
30.09.2014 14:06 Uživatel: jana_TP
Věk:  38

Město:Teplice

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj, taky jsem byla kouknout v Jisku a nakonec na doporučení kamarádky jsem zkusila nákup, matrace na internetu. Našla jsem si http://www.e-matrace.com/tastickove-matrace ceny o něco lepší jak v Jisku a měla jsem čas si vše o tom přešíst. Nakonec jsem vybrala matrace Andrea, tu bych klidně doporučila dál.

 
04.10.2014 22:15 Uživatel: peetr
Věk:  34
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Zdravim,

Taky resim problem s matrackama… taky sem nechtel kupovat matraci z hypermarketu s nabytkem ale vyjde to asi na stejno mozna i lip ze vam vrati penize… zaujal me obchod zdrava zada nejen podle nazzvu ale ze jde o ceskeho vyrobce s pobockou v Brne. kupovali jsme v akci 1+1 za 6tis bylo fajn ze kazda strana ma ruznou tuhost, ale po pul roce je po nich houby ikdyz sme je kazdy 3tydny otaceli na ruzne zpusoby jsou prolezeny  jako hrom uprostred lezime v doliku a to vazime cca 80kg. takze ze sloganu zdrava zada se stal slogan bolava zada a to hodne! . prodejce resi reklamaci jen klasickym zpusobem takze budem muset jit koupit nove protoze po tu dobu nemame na cem lezet… uvazuju prave o Jysku koneckoncu mamka ma od tama matraci taky tu gold vyssi radu uz pres3roky a je s ni spokojena zadne prolezeniny nebo netse uvazuji o drevocal ma hodne kladnych recenzi ale je to uz 100km na vyzkouseni a  nemaji otevreno v sobotu

 
15.11.2014 19:15 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já bych si matraci z Jysku asi nekoupila, já v těchhle věcech nedám dopustit na specializované obchody myslím že u matrace je opravdu důležité jestli bude kvalitní a takovou kvalitu bych v Jysku asi nehledala. My jsme kupovali matrace v Prospánku od značky Perdormire a po pěti letech jsou pořád jako nové.

 
17.11.2014 16:03 Uživatel: Stella
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já bych si taky koupila raději buďto matraci od českého výrobce nebo od známých značek u kterých už je vyzkoušené že jsou kvalitní, v obchoďáku bych matraci raději nekupovala to člověk nikdy neví co kupuje, taková matrace se může za měsíc proležet a může se jít shánět nová

 
18.11.2014 22:14 Uživatel: Gabča
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

taky je hodně důležitý mít správný polštář a je i dost těžký vybrat si ten správný já spím na ortopedickém, který jsem si objednala tady http://www.prospanek.cz/moore-polstar-z-line-peny?kat=polstare%2Fzdravotni-polstare a od tý doby ho každýmu doporučuji, protože mi to opravdu dělá dobře.

 
20.11.2014 21:56 Uživatel: Zuza12
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

My jsme si koupili matraci z líné pěny, četla jsem, že je tato pěna přímo vhodná na problémy se zády, koupili jsme si jí přes internet a zatím nám vyhovuje, spí se nám na ní dobře, a ráno se už nebudím rozlámaná jako dřív, takže jestli někdo hledáte matraci která je dobrá na problémy se zády, tak matraci z líné pěny doporučuji u mě to funguje.

 
21.11.2014 16:42 Uživatel: Dassa
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

S matracemi z těchhle obchoďáků nemám dobrou zkušenost, matrace se hned proležely a mohli jsme je vyhodit, člověk si říká že ušetří ale nakonec je to přesně naopak. To už je lepší na začátku větší investice, ale potom už s tím člověk alespoň nemá starosti a má něco opravdu kvalitního.

 
17.12.2014 13:25 Uživatel: Spajky
Věk:  33

Město:Ostrava

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já už bych si v klasické prodejně matraci nekoupila. Před nedávnem jsme si potřebovali s manželem koupit nové matrace, takže jsem oblítala docela dost prodejen a showroomy a zjistila jsem, že je nejlepší nakupovat přímo u výrobce matrací. Koupili jsme tady: http://www.grossmann-matrace.cz/ latexovou matraci, nejluxusnější, nejkvalitnější a jen kolem sedmi tisíc korun. Nikde jinde jsem takovou kvalitní matraci za tak výhodnou cenu neviděla. V obchodech typu Jysk, Sconto, Nejči apod. to mají předražené.

 
24.01.2015 19:31 Uživatel: šárkaa
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

já bych taky nešla kupovat matraci a lůžkoviny do obchoďáků, buď tam mají šmejdy za velký ceny, nebo levný šmejdy, neříkám že se někdy nedá narazit na něco kloudnýho ale to je řekla bych spíš vyjímka. Já si radši zašla do obchodu kterej se na tyhle věci zaměřuje a nechala si poradit všechno si vyzkoušela poslechla si k tomu všechny věci a teď jsem spokojená, je pravda že o prospánku jsem četla hodně pozitivních recenzí o přístupu, zboží i cenách

 
25.01.2015 21:56 Uživatel: Lena1
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Přídávám se ke chvále na ten prospánek. Nejsem zrovna zámožná ale chtěla jsem nějakou kvalitní matraci protože se mi objevila alergie a navíc občas trpím bolestma zad, takže jsem si vybrala tuhle za 2 tisíce http://www.prospanek.cz/matrace-zone-duo-zonovana-matrace-ze-studene-peny?category=matrace%2Fprospanek a je super. je to hrozně velký rozdíl oproti té matraci kterou jsem měla předtím

 
07.02.2015 20:20 Uživatel: ladas
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

ani z jysku ani z jinych podobnych obchodu matraci urcite nekupovat! koupili sme takle matraci a po necelejch dvouch mesicich se prolezela tak ze se na ni nedalo bejt fakt des oni sice nabidnou dobrou cenu a clovek si rekne to jinde nez v takovym obchodaku levnejc bejt nemuze jenze kdyz se zajdete podivat do normalniho obchodu kde prodavaj matrace a nebudete se koukat po nejakejch tech luxusnich tak sezenete matrace za stejnou i mensi cenu a takovou ktera vam vydrzi uz na furt

 
15.02.2015 09:41 Uživatel: enah
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Byli jsme v Jysku ale měli jsme obavy, tak jsme přejeli do matracového studia v Asku. Na doporučení koupili matraci za 11tis. A musím říct hrůza - přehřívá tělo, nedýchá a v popisu mají napsáno jak je vzdušná. Tak jsme to reklamovali, že takové vlastnosti jsou v rozporu s popisem a nedají se zjistit na prodejně. Odpověď - reklamace se zamítá, protože složení jsem znali předem. Takže nejen Jysk je hrůza, ale ani údajně kvalitní matracové studio není OK. Je  to náhoda, když vyberete na poprvé dobrou matraci. Takže teď hledáme novou. Asi už nepůjdeme do dražších ale nějaký rozumný střed a někde, kde se ujistíme, že to vymění.

 
09.03.2015 22:33 Uživatel: Eliss
Věk:  30
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dobrou matraci koupíte jedině ve specializovaném obchodě, dá se tam sehnat i za dobrou cenu jenom se musí vědět kam jít. Já jsem si koupila matraci v Xxxxxxxxxxxxxxxx a jsem s ní spokojená, stála mě 3 tisíce a je mnohem lepší než matrace za 3 tisíce kterou jsem si před lety koupila v Ikei, takže určitě bude něco na tom že ta kvalita je v normálním obchodě mnohem lepší.

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
17.03.2015 21:09 Uživatel: Dita
Věk:  29
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já mám taky dobrou zkušenost s obchodem Prospánek. Když jsme tam byli vybírat nábytek do ložnice tak měli nejlepší výběr ze všech obchodů, které jsme prošli. Navíc nábytek z masivu, který jsme sháněli měli za dobré ceny, takže jsme si vybrali tam a jsme spokojení, zatím je všechno jak má být a vypadá to, že to tak snad i vydrží

 
01.04.2015 07:00 Uživatel: Lolipopp
Věk:  34
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, my máme dobré zkušenosti s internetovým obchodem Moderní-matrace.cz, máme od nich taštičkovou a už bych neměnila alt

 
07.04.2015 18:19 Uživatel: Miládka
Věk:  29
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já mám radši když má internetový obchod zároveň i normálně kamennou prodejnu. Ráda vybírám v klidu doma a předem si to promyslím, ale ráda se potom zajdu na zboží podívat, protože si chci být jistá že naživo vypadá opravdu tak jak na fotkách a podle popisu, je mi jasné že to není uplná nutnost ale já to tak mám radši když je to takhle obojí

 
14.04.2015 19:46 Uživatel: Dita
Věk:  29
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Právě ten Xxxxxxxxxxxxxxxx co jsme tu o něm psali má i kamenné prodejny takže už je jenom na tobě jestli je pro tebe pohodlnější nakoupit přes Internet nebo jestli radši zajdeš do obchodu, můžeš si vybrat, když třeba doobjednáváš matraci kterou už znáš tak už je to jedno a je to jednodušší, no každýmu to prostě vyhovuje jinak takže je fajn že má možnost si vybrat.

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
14.04.2015 19:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

    • Dita
    • Eliss
 
30.04.2015 10:51 Uživatel: Alča
Věk:  38
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj já jsem kupovala levné matrace také na internetu. Ale myslím že základem je si je olehat na nějaké prodejně a zjistit jaký materiál komu sedí. Vybavená informacemi z kamené prodejny jsem měla výběr mnohem snažší.

 
23.05.2015 22:51 Uživatel: Májja
Věk:  31
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

jojo matraci si chce vyzkoušet. já třeba měla to štěstí že kamarádka si koupila novou matraci a já si jí vyzkoušela u ní a byla jsem nadšená takže jsem si ji šla rovnou koupit a měla jsem jistotu že je super i po nějakém čase. jinak největší jistota je jít prostě do obchodu kde už někdo známý nakupoval a neměl tam žádné problémy.

 
10.07.2015 00:35 Uživatel: Jysk
Věk:  35
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím, chtěla bych se optat, kam zajít vyzkoušet kvalitní matrace v Brně (okolí Brna) Mám z Jysku 7 let a už ležím v důlku. Chtěla jsem nakoupit opět v Jysku-jiný typ a hlavně aby měla matrace paměťovou pěnu, protože polštář od nich mám a s ním jsem spokojená. Jen ted koukám, že tyhle matrace nikdo nedoporučuje, tak raději koupím jinde, jenže vůbec nevím kam zajít. Poraďte prosím, určitě si ji potřebuji vyzkoušet, než koupím. Děkuji

 
12.08.2015 20:52 Uživatel: bojga
Věk:  23
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Matraci z Jysku mám Plus F95 (byla v akci za 2800 Kč) tuhost udávají střední, ale pocitově jde o dosti tvrdou matraci- dle mého názoru tak tvrdost 4. Spí se na ní ale dobře, člověk se nepropadne (díky 1cm kokosové vrstvy) jako u některých jiných této výšky či vyšších (matrace má 17 cm). Potah vypadá kvalitně-husté prošití. Zatím spokojenost.

 
13.08.2015 09:49 Uživatel: Tereza.P
Věk:  32
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Já teda nevím, z Jysku jsme taky koupili matraci a po roku a půl byla uplně strašná, podívejte se sem http://www.levnematrace.eu, my tam koupili v akci 1+1, zdají se být kvalitní, uvidíme samozřejmě po letech, ale specializovaný obchod asi až takové šunty prodávat nebude.

 
15.10.2015 19:11 Uživatel: juja
Věk:  34
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dnes jsem byl v JYSKu poležet na matracích GOLD F85-110 a supr, navíc mají ode dneška slevy. Samo, že se koukám i na net a čtu tady ty recenze, spokojenost, kvalita atd a docela mi padá brada jak na JYSK lidi plivou    Počkám s výběrem a určo půjdu poležet i do jiných prodejen a kouknu na vaše odkazy.

 
20.12.2019 06:28 Uživatel: Karavana
Věk:  38
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Také jsem byla nadšená, ale po 4 měsících je v GOLD matraci, která zrovna byla v akci šíleně proležený důlek a já si už měsíc říkám, z čeho mě tak bolí záda!

 
02.12.2015 17:29 Uživatel: Pal
Věk:  40

Město:HK

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

 

Měl jsem z jysku již 2 matrace a pak další i jiné matrace, matrace jsem měnil asi o 5 letech spíše kvůli stěhování, změně postele atp. :

a) klasická pružinová (bonelová) matrace

b) matrace s polyuretanové pěny - levný noname

c) matrace s taštičkovými pružibami - jysk

d) latexová matrace s vloženým roštěm - systém jelínek

e) matrace se paměťovou pěnou, mikrotaštičkami, studenou pěnou, kokosovým vláknem - S95 jysk

A zkušenosti?

a) byla již starší zabudovaná ve válendě, docela dobrá. Není moc pohodlná, ale reálně na ni na chalupě spím do dneška.

b) po 2 letech proleželá - prostě samotná polyuretanová pěna je ten nejhorší materiál.  

c) zpočátku super, ale po 3 letech na ni začaly skákat děti, což nevydržela a boky se vyvrátily do stran, navíc dost změkla asi degradací krycí vrstnou polyuretanové pěny

d) moc super - jen je horší životnost podkladových pasů, které se sice dají vyměnit, ale kdo bude dělat generálku matrace? Stále používám.

e) teď koupím do nových postelí nově S95 v jysku. Zejména proto, že si ji můžu vyzkoušet. Bohužel by mě lákal třeba latex s mikropružinami, ale ten v okolí nikde nemají.

 

 

 

 

 
03.03.2016 15:58 Uživatel: CarlySS
Věk:  28
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, já osobně bych matraci v Jysku nekoupila. Kupovala tam kamarádka a do půl roka scháněla novou. Jsem zastáncem kamenných prodejen, které se zabývají jen vybavením ložnic. Příjde mi, že se v nich zákazníkům více věnují a opravdu poradí než v takových centrech. My máme zkušenost s prodejnou Xxxxxxxxxxxxxx a spokojenost, doporučila jsem i známým alt


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
12.04.2016 15:24 Uživatel: X13
Věk:  30
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

CarlySS: Chtěla jsem se zeptat jaké máte matrace z prodejny Xxxxxxxxxxxx? Koukala jsem na jejich stránky, ale těch matraci je tam tolik, že nevím kterou alt 


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
12.04.2016 15:29 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

 


Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • carly SS
  • X13

 
10.04.2016 23:09 Uživatel: Luke
Věk:  31
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Tak já jsem s pěnovou matrací z jysku spokojen, vyplatí se kupovat pouze když je v 50% akci, ale kupovat samozřejmě jen gold, jednu takovou jsme koupili babicce ktere je pres 90 a druhou mati ktere je 65 a splnila očekávání, teď budu kupovat i pro sebe apujdu do jysku, díval jsem se na dřevočal i ten starsleep, ale parametricky jsou podobné, akorát mají výšku matracívětšinou pod 20cm, kdežto v jysku mají tuším až 28cm, z tohoto hlediska mi vychází levněji jysk akce pokud beru v potaz podobné složení pěn.

 
02.07.2016 23:19 Uživatel: Aneta Novotná
Věk:  29
Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Určitě nedoporučila. Jsou sice drahé, ale za pět let má vyležený důlek, a záda tě bolí a můžeš vyhodit. Pokud chceš kvalitní madraci, tak zkus ortopedickou. Tu mám já a na té se leží úžasně. Je fakt hodně kvalitní.

 
01.11.2016 17:12 Uživatel: Skeny
Věk:  30

Město:Ostrava

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Taky špatná zkušenost z Jysku. Před cca 2 lety jsem koupil 2 matrace gold f70 za 7000, - První rok se spalo na matracích dobře ale postupně jsme se začínali budit ve větším a větším dolíku. (který se po pár minutách vyrovnal). Zrovna jsou matrace na reklamaci ale nic jsi od toho neslibuju. Bylo mi řečeno že degradace pěny je u matrací normální. (Čínská pěna polská výroba a tady je výsledek) Takže pro mě je to dobrá zkušenost za 7 litru. Už mám objednané nové matrace od Tropica. Kdyby vydržely alespoň 5 let tak ani neceknu ale 1,5 roku je opravdu málo. Ponaučení: kupujte české matrace dřevočal, purtex, tropico 

 
28.12.2017 17:27 Uživatel: Mára
Věk:  47

Město:Praha

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Koupil jsem si v Jysku dnes (28.12.2017) matraci 80 x 200 cm PLUS F 80. Vystavená vypadala dobře. Ale když jsem vybalil z igelitu doma tu, kterou mi přinesli ze skladu, splakal jsem nad výdělkem! Jednak byla v jednom místě protržená, kolem čouhaly nitky, které když jsem je odstřihnul, nebo za ně zatahal, páralo se prošívání! Tak nedbalou a diletantskou práci jsem ještě neviděl!!!! Dal jsem za ni 2250 ,, ve slevě", ale byly to vyhozené peníze!   Už bych si v Jysku nikdy nic nekoupil!

 
02.07.2018 09:54 Uživatel: Raniska
Věk:  26

Město:Praha 2

Téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

My jsme si kupovali postel u Mirka, a tak jsem si tam rovvnou koupili i matraci. a musím říct, že velká spokojenost. vždycky mě bolely záda z různých matrací, ale studená pěna mi sedí.

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Matrace z JYSKU - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 4
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 2 témata
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 173005
Počet registrovaných: 4842 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny